Annem yengeme yapmıştı köye gitmistik tutturdu yastık diye baya kullanmıştı ama olmazsa bana da yapsaHiç beceremem öyle şeyleridurduk yere kendimi strese sokmay hiç gerek yok. Çarşaftan da olmayak boş yere
2 gündür benimde öyle oluyor canm bende hareket sanıyorum seviniyorum saf gibibende rahimde değilde alt karın bölgemin sol tarafında batmalar olmaya başladı birkaç gündür ama bence normal şeyler . aynnen rahatsız edici değil bebek tatlı tatlı hissetiriyor kendini sanki
Karındaki ağrılar batmalar normal ilk hamileliğimde dr rahim büyüyor organlarının arasında kendine yer açıyor demişti2 gündür benimde öyle oluyor canm bende hareket sanıyorum seviniyorum saf gibigidince doktora soracağım
aynen bende hareket sanıyorum bir ara gıdıklama gibi birşey yaşadım bayağı hoşuma gitti :) . bende kısmetse 2.li test için bu perşembe doktora gidicem ama testi yaptiriyim mi o konuda hala kararsızım2 gündür benimde öyle oluyor canm bende hareket sanıyorum seviniyorum saf gibigidince doktora soracağım
İkili testi dr yapıcaz dedi ama tekrar konuşmam gerekiyor benimde şeker yüklemesi falan aynı zamanda yapılıyordu sanrım onu istemiyorumaynen bende hareket sanıyorum bir ara gıdıklama gibi birşey yaşadım bayağı hoşuma gitti :) . bende kısmetse 2.li test için bu perşembe doktora gidicem ama testi yaptiriyim mi o konuda hala kararsızım
Seker yuklemesi daha ileride; 20-24. Haftada degil miydi???İkili testi dr yapıcaz dedi ama tekrar konuşmam gerekiyor benimde şeker yüklemesi falan aynı zamanda yapılıyordu sanrım onu istemiyorum
Ben yaptırmadm canm cinsiyet için 2 hafta snra gel demişti ona gitcem isteaynen bende hareket sanıyorum bir ara gıdıklama gibi birşey yaşadım bayağı hoşuma gitti :) . bende kısmetse 2.li test için bu perşembe doktora gidicem ama testi yaptiriyim mi o konuda hala kararsızım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben yatarken ayağımın altına yastık koyuyordum bol bol dinlen kalkmaMerabalar
Benim lekelenmem baya kanla karışık arttı ve beraberinde kasiklarda batma sancı ile aksama kadar kıvrandim en sonunda dayanamadım doktora gittim..
Kanama göründü rahimde normal dedi birikmiş kirli kan dedi.. bebegim cok şükür iyi oyle korktum ki beni bırakıyor sandım.. düşük önleyici iğne yapti Protestan verdi vajinadan alınınca yan etkisi yokmus..
Tam 11 haftalık olmus..
Nub olarak gözükür mu cinsiyeti gerci suan sağlıklı olması en büyük duam
Dinlen, eğilme stres yapma dedi su iki haftayı hayırlısıyla gec sonra risk azalır dedi
çok geçmiş olsun canım. bence bariz erkek gibi duruyor ama hakkında hayırlısı olsun.Merabalar
Benim lekelenmem baya kanla karışık arttı ve beraberinde kasiklarda batma sancı ile aksama kadar kıvrandim en sonunda dayanamadım doktora gittim..
Kanama göründü rahimde normal dedi birikmiş kirli kan dedi.. bebegim cok şükür iyi oyle korktum ki beni bırakıyor sandım.. düşük önleyici iğne yapti Protestan verdi vajinadan alınınca yan etkisi yokmus..
Tam 11 haftalık olmus..
Dinlen, eğilme stres yapma dedi su iki haftayı hayırlısıyla gec sonra risk azalır dedi
15.haftan doluyor dimi 2 hafta sonra. cinsiyet hangi hafta da belli oluyor ya daBen yaptırmadm canm cinsiyet için 2 hafta snra gel demişti ona gitcem iste
Eger anneme geçersem giderim burda olursam zorda
Yapabilen biri varsa güzel vallaAnnem yengeme yapmıştı köye gitmistik tutturdu yastık diye baya kullanmıştı ama olmazsa bana da yapsa
Canım geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindimMerabalar
Tam 11 haftalık olmus..
maşallah bebeğin gayet iyi gözüküyor. annelik işte içten içe hep bir endişe oluyor insanda haklısın ama ALLAH ne derse o olur deyip ona sığın. her tedbiri almışsın zaten .Merhaba hanımlar, benim gebeliğim çok endişeli ve stresli geçiyor. Daha önce bir kimyasal bir dış gebeliğim olmuştu, bu ilk gerçek hamileliğim. herşeyden çok korkuyorum çok endişeliyim hatta anksiyete seviyesinde çarpıntım tutuyor ter basıyor bazen. Şu ana kadar hemen hemen her hafta bir bahane ile ağrım var vs diye ultrasona gittim, hiç lekelenmem, kanamam olmadı, her seferinde de bir sorun yok dedi doktor, haftasına uygun büyüyordu. Hem insülin direncim hem tiroid hastalığım var onlar için düzenli ilaçlarımı içiyorum, pıhtılaşma eğiliminden dolayı her gün iğne yapıyorum, gebelikten önce doktorum rahimde bölgesel adenomiyoziz görmüştü(rahim kaslarının büyümesi ve fazla kasılması) o nedenle günde 3 kere vajinal progestan alıyorum başından beri önlem amaçlı. Dediğim gibi bir sorun olmadı şu ana kadar ama bu riskler beni aşırı derecede korkutuyor. En son 9+1 haftalık görüntüsü var elimde onu paylaşıyorum sizinle, geçen hafta 10+3 te tekrar bir bahaneyle başka yerde ultrasona gittim dayanamayıp onda da sorun yoktu(artık kendi doktorumdan utandım). Bir daha haftaya pazartesi randevum var fetal DNA testi yaptırıcam, ama 1 hafta bekleyecek olmak bile beni öldürüyor şu an. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın ne olur çok sıkıntıdayım psikolojik olarak, dün uykumun arasında ani bir kasılma oldu rahimde 5-10 sn süren,orgazm benzeri ve istemsiz çok ama çok korktum( doktor bir ilişki yasağı vs demedi ama ben çok korktuğum için kendim yasakladım) arkasından artçı kasılmalar oldu baya, ve göğüslerim çok acıyordu tek belirti o da bir günde geçti sanki, bu da beni çok korkutuyor, kalp durması vs Allah korusun böyle birşey olur diye. Artık çevrem de eşim de boşuna endişeleniyorum diye dikkate almıyor, randevuma kadar da tekrar gidemeyeceğim beklemeye mecburum. En azından yazıp sizlere içimi dökmek istedim, bana dua edersiniz belki. Hepinizin evlatlarını sağlıkla kucaklarınıza almanızı dilerim
Aslında ben hep inançlı ve tevekkül sahibi biriydim, yakınımda biri bana bunları söylese ben de aynen sizi gibi söylerdim. Bana ne oldu böyle bilmiyorum inanınmaşallah bebeğin gayet iyi gözüküyor. annelik işte içten içe hep bir endişe oluyor insanda haklısın ama ALLAH ne derse o olur deyip ona sığın. her tedbiri almışsın zaten .
YAA BEN DE YARI YÜZ ÜSTÜ YATANLARDANIM . DUN GECE YATAMADIM BENİM GÖBÜŞ MAAŞALLAH ALDI BAŞINI GİDİYO 14. HAFTASINDAYIM SABAH BAKTIM HALA BİR KİLO ALMIŞIM GÖBEK BENDEN BAĞIMSIZ İLERLİYO :)Yapabilen biri varsa güzel valla
Canım geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim
ayetel kürsi veya kuran okumaya çalış . rahatlamana yardımcı olur belki canım . rica ederim ne demekAslında ben hep inançlı ve tevekkül sahibi biriydim, yakınımda biri bana bunları söylese ben de aynen sizi gibi söylerdim. Bana ne oldu böyle bilmiyorum inanınelimden geleni yapıyorum inşallah teslim olmayı başarabilirim. Teşekkür ederim yanıtınız için
ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINA NASİB ALMASYI NASİB ETSİN . MAASALLAH 11. HAFTAYA GELMİŞSİN DOKTOR KONTROLÜNDESİN BU KADAR KAYGI STRES BEBİŞEDE SANA DA ZARAR. KAYGILANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL KAYGI STRES ANINDA ENERJİSİ YÜKSEK İNSANLARLA SOHBET ETMEK ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DUA ETMEK BEN DE HEP İŞE YARAR.Aslında ben hep inançlı ve tevekkül sahibi biriydim, yakınımda biri bana bunları söylese ben de aynen sizi gibi söylerdim. Bana ne oldu böyle bilmiyorum inanınelimden geleni yapıyorum inşallah teslim olmayı başarabilirim. Teşekkür ederim yanıtınız için
Valla 12den snra belli olur diyorlar canm iste ya bakalm 11inde falan gitmeyi düşünüyorum15.haftan doluyor dimi 2 hafta sonra. cinsiyet hangi hafta da belli oluyor ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?