Annem neler yapmıştı ya yengem istedi diye (eltisi) yastıklar bu çocuk odası için bulut yastıklar falan yıldızlar yaptı kadın aman banane dememişti bana da yok demez yani torun diye ölüyor resmenYapabilen biri varsa güzel valla
Elhamdülillah canım çok sevindim Allah korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerabalar
Benim lekelenmem baya kanla karışık arttı ve beraberinde kasiklarda batma sancı ile aksama kadar kıvrandim en sonunda dayanamadım doktora gittim..
Kanama göründü rahimde normal dedi birikmiş kirli kan dedi.. bebegim cok şükür iyi oyle korktum ki beni bırakıyor sandım.. düşük önleyici iğne yapti Protestan verdi vajinadan alınınca yan etkisi yokmus..
Tam 11 haftalık olmus..
Nub olarak gözükür mu cinsiyeti gerci suan sağlıklı olması en büyük duam
Dinlen, eğilme stres yapma dedi su iki haftayı hayırlısıyla gec sonra risk azalır dedi
Çok teşekkür ederimALLAH SAĞLIKLA KUCAGINA NASİB ALMASYI NASİB ETSİN . MAASALLAH 11. HAFTAYA GELMİŞSİN DOKTOR KONTROLÜNDESİN BU KADAR KAYGI STRES BEBİŞEDE SANA DA ZARAR. KAYGILANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL KAYGI STRES ANINDA ENERJİSİ YÜKSEK İNSANLARLA SOHBET ETMEK ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DUA ETMEK BEN DE HEP İŞE YARAR.
YAA BEN DE YARI YÜZ ÜSTÜ YATANLARDANIM . DUN GECE YATAMADIM BENİM GÖBÜŞ MAAŞALLAH ALDI BAŞINI GİDİYO 14. HAFTASINDAYIM SABAH BAKTIM HALA BİR KİLO ALMIŞIM GÖBEK BENDEN BAĞIMSIZ İLERLİYO :)
KIZLAR BENİM DE BEL AGRISI SIKINTIM VAR OTURARAK ÇALIŞIYORUM ONDAN MIDIR BAŞINDAN BERİ DEVAM EDİYOR AZICIK İŞ YAPSAM AGRIYO OTURSAM AGRIYO VAR MI BİLDİĞİNİZ ÇÖZÜM
Ay onları benim annem de yıllar önce kursa giderken yaptı nevresimler yastıklar puset örtüleri bilmem nelerAnnem neler yapmıştı ya yengem istedi diye (eltisi) yastıklar bu çocuk odası için bulut yastıklar falan yıldızlar yaptı kadın aman banane dememişti bana da yok demez yani torun diye ölüyor resmen
Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi düşünüyorum. Bazı şeyler özel kalmalıHanımlar biz ailelere daha söylemedik bebeği. Ben 3 aylık olunca soyleyelim istiyordum esim biraz daha bekleyelim, 4 aya yakın soyleyelim diyor. O da bana geç geliyor sizce kırılırlar mı geç haberleri olduğu için? Geç söyleme nedenimiz ailelerin bu konuda bizim gibi hassas olmaması kuzenlere akrabalara yayılır birkac gün içinde içlerinde tutamiyorlar hiçbir şeyi. Biz kuzenlerin yanlışlıkla mi olmuş, neler olmuş her seylerini duyduk mesela ben daha mahrem yasamayi seviyorum. Bir de ailelere nasil söylediniz onu merak ettimaslında içim içime sığmıyor artik paylaşmak istiyorum
merhaba, ben şu an 6 haftalığım, beta hcg en son cuma günü 5000 civarıydı. cuma günü kontrol var. bebek gelişmemişse kürtaj olabilir dedi doktorum. endişeyle bekliyorum.Şuanda kaç haftalık oldunuz beta değeriniz kaç oldu
Bizimkiler ketumdur, esimin anne babasi biliyor, baska kimse bilmiyor. Kimseye soylememekle tembihliler, doguma cok yakin ogrenir herkes, ayri sehirdeyiz kimse beni gormuyor.Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi düşünüyorum. Bazı şeyler özel kalmalı
10 haftalıkken söyledik biz eşimin ailesine. Eşim 6 kardeş. İki yakın olduğu kardeşine dayanamayıp söyleyince diğerlerine söylemeyi çok fazla erteleyemedik. Ben de en az 3 ay bekleme taraftarıydım aslında.
6 kardeş de farklı illerde. Hatta ikisi farklı ülkedeO yüzden aile whatsapp grubundan söyledik ultrason görüntüsüyle falan ve abartmıyorum 10-15 dkka geçmeden teyzeleri aradı eşimin bilin bakalım o grupta kimler yok şok olduk eşimle
Bugün doktordan geldim baktı içinde kanama oluşmaya başlamış dedi cuma günü tekrar gel bakalım dedi.İnş kanamayla atarımda başka şeylere gerek kalmaz.Sizin ilk denemeniz di dimimerhaba, ben şu an 6 haftalığım, beta hcg en son cuma günü 5000 civarıydı. cuma günü kontrol var. bebek gelişmemişse kürtaj olabilir dedi doktorum. endişeyle bekliyorum.
valla ben dan diye söyledim :) 4 veya 5 haftalıkken söylemiştim.Hanımlar biz ailelere daha söylemedik bebeği. Ben 3 aylık olunca soyleyelim istiyordum esim biraz daha bekleyelim, 4 aya yakın soyleyelim diyor. O da bana geç geliyor sizce kırılırlar mı geç haberleri olduğu için? Geç söyleme nedenimiz ailelerin bu konuda bizim gibi hassas olmaması kuzenlere akrabalara yayılır birkac gün içinde içlerinde tutamiyorlar hiçbir şeyi. Biz kuzenlerin yanlışlıkla mi olmuş, neler olmuş her seylerini duyduk mesela ben daha mahrem yasamayi seviyorum. Bir de ailelere nasil söylediniz onu merak ettimaslında içim içime sığmıyor artik paylaşmak istiyorum
Tesekkur ederim oyle miçok geçmiş olsun canım. bence bariz erkek gibi duruyor ama hakkında hayırlısı olsun.
evet, normal yolla oldu, bir tedavi, aşılama, klomen vs kullanmamıştık. İlk gebeliğimdi.Bugün doktordan geldim baktı içinde kanama oluşmaya başlamış dedi cuma günü tekrar gel bakalım dedi.İnş kanamayla atarımda başka şeylere gerek kalmaz.Sizin ilk denemeniz di dimi
Amin inşallah cok tesekkur ederimElhamdülillah canım çok sevindim Allah korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Elhamdülillah canım çok sevindim Allah korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benm ki önceden yapmiyor cnm cinsiyet belli olacak göbeğim çıkacak başlayacakmışAy onları benim annem de yıllar önce kursa giderken yaptı nevresimler yastıklar puset örtüleri bilmem neler
Şimdi benden haber bekliyor cinsiyet içinona göre paketleyip gönderecekmiş otobüsle
Cok sevindim adiniza,siz gercekten cok kotuydunuz amaKızlar bu arada bulantim ksumam falan çok kötüydü ya size iyi haberlerim var 12.haftadan snra azalıyor sorun yaşayanlar biraz daha sabretsin ❤❤❤
ay gerçekten mi sen çok kötüydün maşşalah iyi olmuşsun. darısı başımıza ben de sabırla bekleyenlerdenim.Kızlar bu arada bulantim ksumam falan çok kötüydü ya size iyi haberlerim var 12.haftadan snra azalıyor sorun yaşayanlar biraz daha sabretsin ❤❤❤
Yine de var ama ilk zamanlar gibi değil şükür bulanti ilacına devam ediyorum canmay gerçekten mi sen çok kötüydün maşşalah iyi olmuşsun. darısı başımıza ben de sabırla bekleyenlerdenim.
Insallah canm ınsallah ❤Cok sevindim adiniza,siz gercekten cok kotuydunuz amaŞimdi artik tadini cikarma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?