2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Elhamdülillah canım çok sevindim Allah korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim Burada sizlere içimi dökmek bile bir nebze iyi geldi. Hepiniz sağolun

Hanımlar biz ailelere daha söylemedik bebeği. Ben 3 aylık olunca soyleyelim istiyordum esim biraz daha bekleyelim, 4 aya yakın soyleyelim diyor. O da bana geç geliyor sizce kırılırlar mı geç haberleri olduğu için? Geç söyleme nedenimiz ailelerin bu konuda bizim gibi hassas olmaması kuzenlere akrabalara yayılır birkac gün içinde içlerinde tutamiyorlar hiçbir şeyi. Biz kuzenlerin yanlışlıkla mi olmuş, neler olmuş her seylerini duyduk mesela ben daha mahrem yasamayi seviyorum. Bir de ailelere nasil söylediniz onu merak ettimaslında içim içime sığmıyor artik paylaşmak istiyorum

Ben bugün artık ne kadar uzun yattıysam üstüne ciddi ağrıma hissiyle uyandım. Zaten kiloluyum göbeğim var ama ben de bir iki gündür dikkat ediyorum bir sivrildi garip birşey oldu

Annem neler yapmıştı ya yengem istedi diye (eltisi) yastıklar bu çocuk odası için bulut yastıklar falan yıldızlar yaptı kadın aman banane dememişti bana da yok demez yani torun diye ölüyor resmen
Ay onları benim annem de yıllar önce kursa giderken yaptı nevresimler yastıklar puset örtüleri bilmem neler
Şimdi benden haber bekliyor cinsiyet için ona göre paketleyip gönderecekmiş otobüsle

Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi düşünüyorum. Bazı şeyler özel kalmalı

10 haftalıkken söyledik biz eşimin ailesine. Eşim 6 kardeş. İki yakın olduğu kardeşine dayanamayıp söyleyince diğerlerine söylemeyi çok fazla erteleyemedik. Ben de en az 3 ay bekleme taraftarıydım aslında.
6 kardeş de farklı illerde. Hatta ikisi farklı ülkede O yüzden aile whatsapp grubundan söyledik ultrason görüntüsüyle falan ve abartmıyorum 10-15 dkka geçmeden teyzeleri aradı eşimin bilin bakalım o grupta kimler yok şok olduk eşimle

Bizimkiler ketumdur, esimin anne babasi biliyor, baska kimse bilmiyor. Kimseye soylememekle tembihliler, doguma cok yakin ogrenir herkes, ayri sehirdeyiz kimse beni gormuyor.
annem anneannem biliyor, yakinda yardima gelecekler doguma kadar. Annemin cok kaybi oldugu icin duymasina ragmen en basta korkusundan hayirli olsun bile demedi, sabret, 3 ay dolsun, cok baglanma dedi.
Simdi geldigimde yeleklerini orerim diyor (ona gore riskli kismi geciyoruz herhalde, insallah )

merhaba, ben şu an 6 haftalığım, beta hcg en son cuma günü 5000 civarıydı. cuma günü kontrol var. bebek gelişmemişse kürtaj olabilir dedi doktorum. endişeyle bekliyorum.
Bugün doktordan geldim baktı içinde kanama oluşmaya başlamış dedi cuma günü tekrar gel bakalım dedi.İnş kanamayla atarımda başka şeylere gerek kalmaz.Sizin ilk denemeniz di dimi

valla ben dan diye söyledim :) 4 veya 5 haftalıkken söylemiştim.

Ay onları benim annem de yıllar önce kursa giderken yaptı nevresimler yastıklar puset örtüleri bilmem neler
Şimdi benden haber bekliyor cinsiyet için ona göre paketleyip gönderecekmiş otobüsle
Benm ki önceden yapmiyor cnm cinsiyet belli olacak göbeğim çıkacak başlayacakmış aksine zayıfladıgim için kendi göbeğim de gitti normalde böyle tulum yelek çeket orgu satıyor annem iste gelenlere diyormuş Aralık ayına kadar yaparım snra kendi torunuma basliycam diye neler yapacak bakalım

Gunaydin kizlar,benim de kabizlikla basim dertte 2,3 gun duzenli giderken 2,3 gun yapamiyorum cok zorluyor.Ben de gecen hafta kontrole gittim en son,insanin aklina olumsuzluklar geliyor tabi ki, surekli belirtilerimi yokluyorum bende.Hamile kalinca basliyor annelik icgüdüsüRabbim korktuklarimiza ugratmasin

ay gerçekten mi sen çok kötüydün maşşalah iyi olmuşsun. darısı başımıza ben de sabırla bekleyenlerdenim.
Yine de var ama ilk zamanlar gibi değil şükür bulanti ilacına devam ediyorum canm
Benm sinirselde olabiliyor önceden de hemen mideme vururdu bugn yine oyle gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…