2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canm kefir içmeyi dene zeytinyağ iç azıcık kuru kayısı incir falan ye azda olsa rahatlatıyor

Selamm bugun kontolumüz vardı bebiş baya büyümüş herşey yolunda çok şükür Nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_20210927_125552.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20210927_125531.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 71
Yine de var ama ilk zamanlar gibi değil şükür bulanti ilacına devam ediyorum canm
Benm sinirselde olabiliyor önceden de hemen mideme vururdu bugn yine oyle gibi
bende devam ediyorum bulantı ilacına . onunla daha iyiym ama ilerleyen zamanlarda inş. tamamen bırakırım da rahat rahat yemek yiyebilirim . tat alabilirim.

En güzeli valla
Benim ailem tedavi sürecinde yanımda olduğu için mecbur biliyordu bu sefer. İlk denemede onlara bile söylememiştim ama bu sefer eşim transferde annen gelecek yardım edecek diye tutturunca birşey diyemedim

Ben de ketumumdur ikizlerden birinin kalbinin durduğunu 10 gün önce öğrendim biliyorsun. Hatta o gün akşam söyledik işte onlara hamile olduğumu. Ama hala kimse bilmez mesela ikiz olduğunu, birini kaybettiğimi. O yüzden böyle hızlı ilerleyince bazı şeyler çok garibime gidiyor. Biri sormadan ya da bir konuşmada konusu açılmadan anında arayıp gelinim hamile diye yetiştirmek bana göre çok yanlış, tam doğru kelimeyi bulamıyorum ama en kibar deyişle hoş bir davranış değil diyeyim

Benimki durmamış her cinsiyete hazırlamış öyle bekliyor şimdi

Kızlar bu arada bulantim ksumam falan çok kötüydü ya size iyi haberlerim var 12.haftadan snra azalıyor sorun yaşayanlar biraz daha sabretsin ❤❤❤
Gözünaydın canım

Seni çok iyi anlıyorum ama fazla stres yapiyorsun ve bu gebelikte iyi birsey degil, çekim yasasını unutma, aklındaki tum kotu düşünceleri at, bebeğinin doğduğunu onunla vakit geçirdiğini hayal et ve bol bol dua edip sadaka ver, mutlaka nefes egzersizleri yap. Aklini mesgul edecek birseyler bul, surekli kendini dinleme. Emin olabilirsin ne yaparsan yap yada hiç birsey yapma, eger Rabbim ömür vermişse ne kadar sorun olsada dünyaya geliyor, eger ömrü yoksa ne yapsanda olmuyor. O yuzden tum endişelerini bi kenara bırak, evdeysen kitap oku, bi yeni hobi edin yada kendine bi dizi serisi sec onu izle, disari cik gez dolaş, iyi hissediyorsan kendini bir kursa yazıl, ise gidiyorsan daha cok isine konsantre ol, mutlaka biseyler yap boş durma ve olumlu düşün

Ben annemlerle beraber yasadigim icin onlar biliyor, anne ve kardesler ama başka kimse bilmiyor. Bilmemesi cok daha iyi artık cogu kisi 4aydan önce söylemiyor, hele ki nazarı değen birileri varsa daha bile geç olabilir esimin tarafına hic söyleyesim yok bana kalsa dogumdan sonra soylerim

İkili testi dr yapıcaz dedi ama tekrar konuşmam gerekiyor benimde şeker yüklemesi falan aynı zamanda yapılıyordu sanrım onu istemiyorum

Seker yuklemesi daha ileride; 20-24. Haftada degil miydi???

Genelde 24.hafta civari yapiliyor ilk gebeligimde yaptırmıştır 75 gr hemde ama digerlerinde yaptırmadım, doktor evde sabah öğle akşam ac ve tok olarak olcturdu, bu sekilde takip ettik

15.haftan doluyor dimi 2 hafta sonra. cinsiyet hangi hafta da belli oluyor ya da
Bazi doktorlar 12.haftada soyluyor 14.ten sonra tahminlere başlıyorlar ama bazen ayrıntılı ultrasonda bile belli olmayan yada sonradan farkli çıkanlar oluyor

Boğazını yumuşatmak için sütle nişasta kynat cnm
Insallah korona değilsindir kötüyü dusunme

Hepinize teşekkür ederim. Dün evde uyudum bugun komşuma telefon açtım. Ben hastalandım siz nasılsınız diye çocuğu sokaga saliyordu cumartesi günü görmüştüm. Okula ve sokağa salma dedim. Taşıyıcı olabilir. Simdi test için gideceğiz.

Bugun ikili testim vardı doktorumu aradım testin çıksın ona göre bakarız dedi. Off ya ikili test bu sebepten kaynadı. İsallah covid değilimdir. ne olur benim için dua edin

Insallah değilsindir canm sakin ol

Seni anlıyorum demen bile o kadar iyi geldi ki anlatamam, çevremdekiler deliymişim gibi yaklaşmaya başladı artık, çok teşekkür ederim. Çalışıyorum zaten, Allahtan, kafamı meşgul ediyor iş, evde olsam herhalde kafayı yerdim. Her muayene günü yüreğim ağzıma geliyor gele o masaya yatıp beklerken kalbim o kadar çarpıyor ki doktor hemşire dışardan duyuyor biraz sakinleş diyor… Dediğin çok doğru Allah alacak nefes verdiyse yaşayacak inşallah Keşke oraya yatıp da o an doktordan kötü birşey duyma korkusunu içimden biri söküp alsa… Yükseklik fobisi gibi bir fobi bende sanki, önceki tecrübelerimden dolayı sanki normal ilerleyen bir hamilelik benim içim mucize olacakmış gibi geliyor, saçma biliyorum ama işte zihin kendi kendine hareket ediyor… Allah hepimizi zor imtihanlardan esirgesin, aydınlık günler göstersin tek duam bu. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…