2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben diğer yazılarınızı okuyamadım ama bu yazınızı okuyunca gözümün önüne kızkardeşim geldi. O da sizin gibi kaygı bozukluğuyla yaşıyordu sürekli ve doktora gittiğinde ankisiyete hastalığı olduğunu öğrendi. Terapi ve ilaçla çok güzel sonuçlar aldı şimdilerde o bizleri sakinleştiriyor olumsuz durumlar karşısında. Ankisiyete hastaları her zaman olumsuzu düşünür başlarına gelmeden o olayı içlerinde yaşar üzülür ve hayatı kendilerine zindan ederler. O yüzden hamilelikte çok zorlanabilirsiniz profesyonel yardım almanızı öneririm inanın çok rahatlayacaksınız. Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını bizzat en yakınımdaki kişi yaşadı çünkü bu duyguları. Allah yardımcınız olsun.

Yaaa 20.hafta ne kadar büyükmüş Ben 9 haftalık kaybettim o bile çok sarstı beni. Gerçekten güçlü bir annesiniz maşallah size. Kimse cesaret edemezdi tekrar aynı stresleri yaşamaya. İnşaallah bu sefer çok rahat bir gebeliğiniz olur Peki suyunuz neden gelmişti bunun bir sebebi varmıymış.

Rabbim kimseye acı yaşatmasın, büyüğü küçüğü hepsi zor. Bebislerimizi kucagimiza aldığımız guzel gunler görelim insallah gercekten cok zor gunlerdi ama Insanin inancı giriyor devreye burda, Allah verdi, Allah aldi dedim, hastanedeyken agladim uzuldum ama eve geldiğimde kendimi tuttum, herkes uzgundu gözümun içine bakiyorlardi bi ağlasam herkes ağlardı ama güçlü olmaya çalıştım, cok sukur bir kizim vardi en büyük dayanağım o oldu, daha sonrada kendimi toparlayıp yeniden gebelik düşündüm cunku kizim cok kardeş istiyordu, Rabbimden istedik O da nasip etti çok şükür, simdikide supriz oldu ilk 2 gebeliğim hep kanamalı gecti, kesenin delinmesinin sebebi tam olarak bilememekle beraber, buyuk olasilikla enfeksiyondan olduğunu söylediler, o yuzden her akıntıya cok dikkat ediyorum. Hersey tabiki nasip ama elden geldiğince tedbirli olmakta fayda var

Yaaa akıntılar bu kadar tehlikelimi? Benim hamileliğimin başından beri var ve mantara dönüştü. Korktum şimdi. Bende bi gideyim o zaman en kısa zamanda. Randevumu beklemiyeyim.

Ben de bundan aldım memnunum sadece baş koyma kısmı alçak kalıyor kendi yastğma başmı koyyuyorum biraz değişik oluyo bazen boynjm tutuluyo hafiften

Hayırlısı bakalım sipariş verdim bekliyorum

Maşallah annesi kız mı acaba ki, tahmini var mı doktorun

Başınız sağolsun bu arada

Covid test sonucum çıktı ve malesef Pozitif çıktı. Kızımda koronaymis o da pozitif. Çocuklara da test yapıyorlar belirti olmamasına rağmen çocuğa da test yaptırdım.
Bugun doktor randevumuz vardı o kaldı. Covid pozitif çıktı. Kadın Doğum doktorum 14 gün sonra iyileşince gelirsin dedi.
Önceki bebeğimi kanamadan 5 aylıkken kaybettim , Allahim bunu bana bağışla diyorum.
Evinize kimseyi almayın insanlar hasta olduğunu saklıyor bunu ayıp görüyor. Bugün apartmanda bi dairenin 3 kişilik aile korona olduğunu öğrendim. Herkes saklıyor sonra bulaşıyor da bulaşıyor.

Hayırlısı bakalım sipariş verdim bekliyorum

Maşallah annesi kız mı acaba ki, tahmini var mı doktorun

Başınız sağolsun bu arada
Tesekkur ederizz teyzesiii Tahmini varsa da soylememesini rica ettim babamizla beraber ogrenelim diye. Zaten goremedim 1 ay sonra geldiginde soylerim dedi :) Ultrasonu da cok iyi vermedi aslinda goruntu baya netti, oyuzden nub teorisi falan olmaz bu ultrasondan heralde

Tesekkur ederiz allah razi olsun

Ya cok gecmis olsun Insallah hafif atlatirsiniz. Varmi belirtileriniz iyi misiniz?

Ya cok gecmis olsun Insallah hafif atlatirsiniz. Varmi belirtileriniz iyi misiniz?
Sagol teşekkür ederim.
Önce göğsümde hafif baskı hissettim. Soluk alıp verme biraz zorladı. Ama mide bulantısı hamileliğin zorlu geçmesi korona şüphesi yaratmadı. Sonra hafif öksürük başladı. Koku, tat gitmedi. Dünden beri geçmeyen baş ağrısı var hala devam ediyor. bugün öğlen ateş başladı. Öğleden sonra kas ağrıları başladı yavaş yavaş tüm semptomlar çıkmaya başladı. Koku da sanki azalma var ama tam olarak gitmedi.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Kolayca geçer gider inşallah. Aşılıydın yanlış hatırlamıyorsam
Bir de aklında bulunsun belki biliyorsundur ama yaşadığın yere yakın pandemi hastanesi varsa kadın doğum poliklinikleri de oluyor genelde içinde covidli gebeler için. Ya da en azından acillerinde bir kadın doğum doktoru bulunuyor. İnsanlık hali için rahat etmez çok bunalırsan bebişini görmek istersen oraya gidebilirsin. Ben de arkadaşımdan biliyorum. Çok strese soktu, ciddi anlamda yıprattı kendini o da kalp atışını çok yeni duymuştu pozitif olduğunu öğrendiğinde, en sonunda gitti oraya iyi olduğunu gördü bebeğinin biraz daha rahat atlattı süreci biz o zaman bilmiyorduk orayı tesadüfen öğrenmiştik

Eğer aşılıysanız stres yapmayın unutmayın ki vucudunuz tanıyor o virüsü ve üstesinden geleceksiniz inş. Kimseyi almasak bile benim 2 çocuğumda okula gidiyor bildiğiniz saatli bombalar şuan 3.doz aşımı haftaya yaptırmayı düşünüyorum bu, sebepten.
Bu o kadar önemli bir bilgi ki kendi adıma teşekkür ediyorum. Bende kendi topiğimde paylaşıcam.

Cok sağol teşekkür ederim.
Buraya yaşadıklarımızı yazıyoruz hepimiz kendimizi koruyalım ne yapacağız bilelim diye. Bu siteyi, bu sayfayı ayrıca çok seviyorum.
Ben aşımı oldum temmuz ayında 2 dozu da biontec oldum. Pandemi hastanesi iyi fikir çünkü bebek küçük ve nasıl bilmiyorum. Hareketleri daha hissedilmiyor. Ben izmir deyim pandemi hastanesi nerede var bilmiyorum ama arastiririm. Eğer aranızda bilen varsa bana bilgi verirse çok mutlu olurum.

Arkadaşım dediğim sene başındaki ilk transfer dönemimde yine buradan bildiğim biri çok uzun uzun anlatmayayım dediydim. Biz de burada başka bir topikten öğrenmiştik yine

Benimde 9 yaşındaki kızım okula gidiyordu. Ya o eve getirdi , yada komşunun oğlundan gecti. Allahtan aşım var da beni korur.

İnsanı bazen sadece aynı yolda yürüdükleri anlayabiliyor. Burası da onlarla bir araya gelmek için mükemmel biryer gerçekten
Bu arada doktorun da biliyordur muhtemelen nereye gidebileceğini. Ona da sorabilirsin mesela acil bir durum olursa nereye gitmeliyim diye. Baktın çok bunalıyorsun bir gider görürsün bebişini dediğim gibi

Çok geçmiş olsun. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız.

Cok gecmis olsun canim, asin da varmis hic korkma insallah bu kadarla atlatirsin gecer gider insallah benim de asim yok tam olacagim zaman hamile oldugumu ogrendim cok korkuyorum, allah hepimizi korur insallah

Canm bnde atlatmıştım korona annemin yanındaydım o zamn sabahları muzla tahin karıştırıp ac karnına yedirmisti (ilac kullanmadım) surekli c vitamini yedim devit kullandım hiç durmadan meyve ye dediğim gibi bu muzla tahin çok iyi geldi virus olduğumu fark bile etmedim cnm ben çık hafif geçti şükür snra surekli yemem için birseyler getirdi sıcak süt iç içecek iç cay falan suyuda ic mutlaka geçmiş olsun canm ınsallah çok hafif şekilde atlatırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…