- 12 Ağustos 2021
- 68
- 69
- 3
- 31
Bende şimdi çok korktum bendede oluyor akıntımı denilir buna bilmiyorum ama tuvalete gidip idrarımı yaptıktan sonra kendimi peçete ile sildiğimde peçeteye afedersiniz ama sümüksü hafif yeşil bişey geliyor bazen sürekli değil ama bu durum beni çok korkutuyor fakat kendimi sildiğimde geliyor bu sürekli gelen bir akıntı değil şuan korktum sizde böyle söyleyince bide çok kaşıntım oluyor sanırım mantarda var of valla kadınların derdi bitmiyorHer akinti degil tabi ama renkli oldugunda mutlaka gitmek lazım, bi onceki gebeligimde belki her ay vajinal kültür vermisimdir, doktor akintin var bi kültür alalim diyordu, ne olur ne olmaz. Mantarda olmustum ilacla gecti bi daha tekrarlamadi cok şükür. Siz ilac kullandınız mı?
Benimde akıntı değilde tuvalette işim bittikten sonra kendimi peçete ile sildiğimde hafif sümüksü yeşilimsi bişey geliyor ama bu tuvaletten sonra oluyor sürekli akmıyor acaba korkmalımıyımgünaydın kızlar benimde sarı akıntım oluyor genel olarak bu zararlı mı ya da sizde böyle akıntı gelen varmı
inanın bende bilmiyorum ama . döllenmeden itibaren sarı akıntının normal olduğunu biliyorum. tek bildiğim(emin olmamakla beraber ) yeşil akıntının enfeksiyon kaynaklı olabileceği . ulaşabileceğiniz doktorunuz varsa ona sormakta fayda varBenimde akıntı değilde tuvalette işim bittikten sonra kendimi peçete ile sildiğimde hafif sümüksü yeşilimsi bişey geliyor ama bu tuvaletten sonra oluyor sürekli akmıyor acaba korkmalımıyım
Perşembe günü randevum var gidince soracağım artık korktum ya akıntıların erken doğuma sebep olduğunu gördüm yorumlarda korku aldı içimiinanın bende bilmiyorum ama . döllenmeden itibaren sarı akıntının normal olduğunu biliyorum. tek bildiğim(emin olmamakla beraber ) yeşil akıntının enfeksiyon kaynaklı olabileceği . ulaşabileceğiniz doktorunuz varsa ona sormakta fayda var
aynen bende perşembe gidicem inş. akıntının bukadar tehlikeli olduğun bilmiyordumPerşembe günü randevum var gidince soracağım artık korktum ya akıntıların erken doğuma sebep olduğunu gördüm yorumlarda korku aldı içimi
Bende bilmiyordum burada yorumlarda gördüm birisi bebeğini kaybetmiş 20 haftalıkken suyu gelmiş kesenin delinmesinin nedeninin aralarında enfeksiyonda olabilir demişler korktum ya birde benim hiç hamilelik belirtilerim yok korkuyorum korku aldı içimiaynen bende perşembe gidicem inş. akıntının bukadar tehlikeli olduğun bilmiyordum
Cok ilginc ama bu devirde her doktor her şeyi söyleyebilir, ben guvendiklerimin dediklerini yapmaya calisiyorumHaklısın 3b karantisindasin diyorlar ancak ateşim çok çıkarsa düşmezse gibi gebeliği etkileyecek şeyler olursa ambulans alıp götürüyor dediler. Diğer türlü pandemi hastanesi gibi ayrıca hastane yok. Hastanelerde birimler var dediler. Hepsi evde kalıp bekleyeceksin diyor
Sagol canim. Doktoruma sordum hayır magnezyum bile alamazsın dedi şaşırdım. Ihlamur meyve pekmez onları yiyip iciyorum. Maden sodalarinda şişe üzerinde mineral değerleri yazarmış mineral fazla olanı al iç dedi. Bazilarinda tuz fazla olup mineral az olurmuş hamilelikte ödem yaparmış.
Hastane durumu pek almak istemiyorlar. Ateşim çok olursa düşmezse veya hamilelikte ilgili komplikasyon olursa öyle alirlarmis. Biraz kas ağrısı dışında iyi gibiyim. Kahvaltı yapıp parol ictim başım hafifledi.
Yesil renk bildiğim kadarıyla enfeksiyondan kaynakli olabilir, akinti hakkında doktorunuzla gorusun mutlaka, genelde uzun sürmesi sakıncalı oluyor, bende mantar oldugunda kahverengi akintim olmustu, doktor spekulum ile bakıp anladi rahim icine, baska türlü mantarlar hakkında bilgim yok, sizde ki benimki gibiyse yine danisin derim. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için cok fazla olabilir bu tür şeyler malesef hep kontrollü olmak lazimBende şimdi çok korktum bendede oluyor akıntımı denilir buna bilmiyorum ama tuvalete gidip idrarımı yaptıktan sonra kendimi peçete ile sildiğimde peçeteye afedersiniz ama sümüksü hafif yeşil bişey geliyor bazen sürekli değil ama bu durum beni çok korkutuyor fakat kendimi sildiğimde geliyor bu sürekli gelen bir akıntı değil şuan korktum sizde böyle söyleyince bide çok kaşıntım oluyor sanırım mantarda var of valla kadınların derdi bitmiyor
aynen bende herşeyden korkar oldum ama sakin kalmaya çalışıyorum yoksa çok yıpranırız.Bende bilmiyordum burada yorumlarda gördüm birisi bebeğini kaybetmiş 20 haftalıkken suyu gelmiş kesenin delinmesinin nedeninin aralarında enfeksiyonda olabilir demişler korktum ya birde benim hiç hamilelik belirtilerim yok korkuyorum korku aldı içimi
Arkadaslar sizi korkutmak istemezdim ama arkadaş sorunca yazdim bende sebebiniBende bilmiyordum burada yorumlarda gördüm birisi bebeğini kaybetmiş 20 haftalıkken suyu gelmiş kesenin delinmesinin nedeninin aralarında enfeksiyonda olabilir demişler korktum ya birde benim hiç hamilelik belirtilerim yok korkuyorum korku aldı içimi
Bizde eşiniz gibi düşündük eşimle yaptırmadık canm doktorda ısrar etmeyince gerek duymadık yani
birde bulantım var. kusmam da oluyor fakat onu ilaçla hallettim şükürBende bilmiyordum burada yorumlarda gördüm birisi bebeğini kaybetmiş 20 haftalıkken suyu gelmiş kesenin delinmesinin nedeninin aralarında enfeksiyonda olabilir demişler korktum ya birde benim hiç hamilelik belirtilerim yok korkuyorum korku aldı içimi
Allaha şükür akıntım yok hiçbir renkte sadece kendimi sildiğim zaman gelen arada yeşil sümüksü küçük birşey oda arada oluyor mantar tam nasıl oluyor bilmiyorumda sadece vajinamda kaşıntı olduğu için ara sıra olabilirim diye düşündüm bakalım perşembe doktoruma ilk soracağım şeyler bunlar olacakYesil renk bildiğim kadarıyla enfeksiyondan kaynakli olabilir, akinti hakkında doktorunuzla gorusun mutlaka, genelde uzun sürmesi sakıncalı oluyor, bende mantar oldugunda kahverengi akintim olmustu, doktor spekulum ile bakıp anladi rahim icine, baska türlü mantarlar hakkında bilgim yok, sizde ki benimki gibiyse yine danisin derim. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için cok fazla olabilir bu tür şeyler malesef hep kontrollü olmak lazim
O daha farkli bir mantar, bebege yada keseye bi zarari olmasi daha uzak bir ihtimal, benimki icerdeydi, ancak alttan muayene ile gözüküyordu, sormak iyi olur icin rahatlarAllaha şükür akıntım yok hiçbir renkte sadece kendimi sildiğim zaman gelen arada yeşil sümüksü küçük birşey oda arada oluyor mantar tam nasıl oluyor bilmiyorumda sadece vajinamda kaşıntı olduğu için ara sıra olabilirim diye düşündüm bakalım perşembe doktoruma ilk soracağım şeyler bunlar olacak
Teşekkür ederimTepecik eğitim ve araştırma Hastanesi'nde covid gebe bölümü var diye biliyorum.
Canım ben kullanıyorum, transferden önce başlamıştım ona yani 4 aydır falan kullanıyorum. Onun içinde de günlük alınması gereken 400ug folik asit var yine. Yani bırakmış olmuyorsunKizlar dun doktorum vitamin yazdi folik asidi birakmam gerektigini soyledi cunku vitamin icinde varmis. iMom omega yazdi kullanan var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?