2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende şimdi çok korktum bendede oluyor akıntımı denilir buna bilmiyorum ama tuvalete gidip idrarımı yaptıktan sonra kendimi peçete ile sildiğimde peçeteye afedersiniz ama sümüksü hafif yeşil bişey geliyor bazen sürekli değil ama bu durum beni çok korkutuyor fakat kendimi sildiğimde geliyor bu sürekli gelen bir akıntı değil şuan korktum sizde böyle söyleyince bide çok kaşıntım oluyor sanırım mantarda var of valla kadınların derdi bitmiyor

günaydın kızlar benimde sarı akıntım oluyor genel olarak bu zararlı mı ya da sizde böyle akıntı gelen varmı
Benimde akıntı değilde tuvalette işim bittikten sonra kendimi peçete ile sildiğimde hafif sümüksü yeşilimsi bişey geliyor ama bu tuvaletten sonra oluyor sürekli akmıyor acaba korkmalımıyım

Benimde akıntı değilde tuvalette işim bittikten sonra kendimi peçete ile sildiğimde hafif sümüksü yeşilimsi bişey geliyor ama bu tuvaletten sonra oluyor sürekli akmıyor acaba korkmalımıyım
inanın bende bilmiyorum ama . döllenmeden itibaren sarı akıntının normal olduğunu biliyorum. tek bildiğim(emin olmamakla beraber ) yeşil akıntının enfeksiyon kaynaklı olabileceği . ulaşabileceğiniz doktorunuz varsa ona sormakta fayda var

Perşembe günü randevum var gidince soracağım artık korktum ya akıntıların erken doğuma sebep olduğunu gördüm yorumlarda korku aldı içimi

aynen bende perşembe gidicem inş. akıntının bukadar tehlikeli olduğun bilmiyordum
Bende bilmiyordum burada yorumlarda gördüm birisi bebeğini kaybetmiş 20 haftalıkken suyu gelmiş kesenin delinmesinin nedeninin aralarında enfeksiyonda olabilir demişler korktum ya birde benim hiç hamilelik belirtilerim yok korkuyorum korku aldı içimi

Cok ilginc ama bu devirde her doktor her şeyi söyleyebilir, ben guvendiklerimin dediklerini yapmaya calisiyorum cok gecmis olsun, Allah sifa versin canim

Yesil renk bildiğim kadarıyla enfeksiyondan kaynakli olabilir, akinti hakkında doktorunuzla gorusun mutlaka, genelde uzun sürmesi sakıncalı oluyor, bende mantar oldugunda kahverengi akintim olmustu, doktor spekulum ile bakıp anladi rahim icine, baska türlü mantarlar hakkında bilgim yok, sizde ki benimki gibiyse yine danisin derim. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için cok fazla olabilir bu tür şeyler malesef hep kontrollü olmak lazim

aynen bende herşeyden korkar oldum ama sakin kalmaya çalışıyorum yoksa çok yıpranırız.

bende de akıntı ve ara ara batma dışında belirti yok . az kalmış sizinde 1 gün daha sabredin doktor gerekeni yapar çözülemicek şeyler değil. Rabbim ne dediyse o olur.

Arkadaslar sizi korkutmak istemezdim ama arkadaş sorunca yazdim bende sebebini belirti konusunda bende sizin gibiyim hic belirtim yok, bir önceki sorunsuz gecen gebeligimde de hiç belirtim olmamisti, bu kotu birsey degil aslinda belkide şanslı gruptasin hem bebegin hareketleri baslayinca cogu endişe geciyor bi 2 ay daha sabretmek lazim

Bizde eşiniz gibi düşündük eşimle yaptırmadık canm doktorda ısrar etmeyince gerek duymadık yani

Bende yaptırmadım kendi doktorum bile dedi artık bu işi ticarete döktüler diye.
Ultrasona bakınca her şeyi normal dedi bende yaptırmak istemiyorum 2li testi.
Çok fazla yanıltıyormuş çünkü.

birde bulantım var. kusmam da oluyor fakat onu ilaçla hallettim şükür

Allaha şükür akıntım yok hiçbir renkte sadece kendimi sildiğim zaman gelen arada yeşil sümüksü küçük birşey oda arada oluyor mantar tam nasıl oluyor bilmiyorumda sadece vajinamda kaşıntı olduğu için ara sıra olabilirim diye düşündüm bakalım perşembe doktoruma ilk soracağım şeyler bunlar olacak

O daha farkli bir mantar, bebege yada keseye bi zarari olmasi daha uzak bir ihtimal, benimki icerdeydi, ancak alttan muayene ile gözüküyordu, sormak iyi olur icin rahatlar

İltihap, enfeksiyon belirtileri neler ki.
Benim de arada açık sarı akıntım oluyor. Bazen beyaz bazen şeffaf.
Koku vs hiç olmadı.
İlk gebe kaldığımda idrar tahlilinde lökosit mi bişi çıktı. İdrar kültür yaptı üreme çıkmadı temiz dedi dr.
Şimdi ben de korktum nasıl anlıcaz enfeksiyonu.

Kizlar dun doktorum vitamin yazdi folik asidi birakmam gerektigini soyledi cunku vitamin icinde varmis. iMom omega yazdi kullanan var mi acaba?

Kizlar dun doktorum vitamin yazdi folik asidi birakmam gerektigini soyledi cunku vitamin icinde varmis. iMom omega yazdi kullanan var mi acaba?
Canım ben kullanıyorum, transferden önce başlamıştım ona yani 4 aydır falan kullanıyorum. Onun içinde de günlük alınması gereken 400ug folik asit var yine. Yani bırakmış olmuyorsun
Hatta şöyle diim ben ekstra bir folik asit kullanmadım şimdiye kadar. Hep iMom omega aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…