Peki covidli ev karantinasinda olmuyor mu? Hastaneye gitmek karantina ihlali degil mi? Boyle bir opsiyon varsa buna da sukur, ogrenmis olduk insallah hicbirimize gerekmesin.Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Kolayca geçer gider inşallah. Aşılıydın yanlış hatırlamıyorsam
Bir de aklında bulunsun belki biliyorsundur ama yaşadığın yere yakın pandemi hastanesi varsa kadın doğum poliklinikleri de oluyor genelde içinde covidli gebeler için. Ya da en azından acillerinde bir kadın doğum doktoru bulunuyor. İnsanlık hali için rahat etmez çok bunalırsan bebişini görmek istersen oraya gidebilirsin. Ben de arkadaşımdan biliyorum. Çok strese soktu, ciddi anlamda yıprattı kendini o da kalp atışını çok yeni duymuştu pozitif olduğunu öğrendiğinde, en sonunda gitti oraya iyi olduğunu gördü bebeğinin biraz daha rahat atlattı sürecibiz o zaman bilmiyorduk orayı tesadüfen öğrenmiştik
Her akinti degil tabi ama renkli oldugunda mutlaka gitmek lazım, bi onceki gebeligimde belki her ay vajinal kültür vermisimdir, doktor akintin var bi kültür alalim diyordu, ne olur ne olmaz. Mantarda olmustum ilacla gecti bi daha tekrarlamadi cok şükür. Siz ilac kullandınız mı?Yaaa akıntılar bu kadar tehlikelimi? Benim hamileliğimin başından beri var ve mantara dönüştü. Korktum şimdi. Bende bi gideyim o zaman en kısa zamanda. Randevumu beklemiyeyim.
Cok gecmis olsun, suan moral cok önemli, moralini yüksek tut canim, insallah hic anlamadan geçireceksin, mutlaka d ve c vitamini kullan hatta covid zamanı dozu artırın diyor doktor. Magnezyum d vitamininin daha iyi emilmesini sağlıyor ondanda kullan mutlaka, ağrı krampları iyi gelir, dogum geciktirici özelliği vardır. Covid icin bi ilac verirlerse kullanma, beslenmeye dikkat et, temiz içerikli olsunCovid test sonucum çıktı ve malesef Pozitifçıktı. Kızımda koronaymis o da pozitif. Çocuklara da test yapıyorlar belirti olmamasına rağmen çocuğa da test yaptırdım.
Bugun doktor randevumuz vardı o kaldı. Covid pozitif çıktı. Kadın Doğum doktorum 14 gün sonra iyileşince gelirsin dedi.
Önceki bebeğimi kanamadan 5 aylıkken kaybettim , Allahim bunu bana bağışla diyorum.
Evinize kimseyi almayın insanlar hasta olduğunu saklıyor bunu ayıp görüyor. Bugün apartmanda bi dairenin 3 kişilik aile korona olduğunu öğrendim. Herkes saklıyor sonra bulaşıyor da bulaşıyor.
Hastaneye gidilebiliyor, onda sorun yokPeki covidli ev karantinasinda olmuyor mu? Hastaneye gitmek karantina ihlali degil mi? Boyle bir opsiyon varsa buna da sukur, ogrenmis olduk insallah hicbirimize gerekmesin.
Hayır henüz hiç bişey kullanmadımHer akinti degil tabi ama renkli oldugunda mutlaka gitmek lazım, bi onceki gebeligimde belki her ay vajinal kültür vermisimdir, doktor akintin var bi kültür alalim diyordu, ne olur ne olmaz. Mantarda olmustum ilacla gecti bi daha tekrarlamadi cok şükür. Siz ilac kullandınız mı?
Sagol canim aşın yokmuş , aşı olabileceğin ilk vakitte mutlaka ol. Biz 2 yıldır çok izoleyiz hep evdeyiz kalabalığa girmeyiz ama geldi buldu bizi. Bu hastalığı hepimiz tek tek anlatacağız, isallah hafif şekilde olurCok gecmis olsun canim, asin da varmis hic korkma insallah bu kadarla atlatirsin gecer gider insallahbenim de asim yok tam olacagim zaman hamile oldugumu ogrendim cok korkuyorum, allah hepimizi korur insallah
Tahinle muzu denerim. Teşekkür ederimCanm bnde atlatmıştım korona annemin yanındaydım o zamn sabahları muzla tahin karıştırıp ac karnına yedirmisti (ilac kullanmadım) surekli c vitamini yedim devit kullandım hiç durmadan meyve ye dediğim gibi bu muzla tahin çok iyi geldi virus olduğumu fark bile etmedim cnm ben çık hafif geçti şükür snra surekli yemem için birseyler getirdi sıcak süt iç içecek iç cay falan suyuda ic mutlaka geçmiş olsun canm ınsallah çok hafif şekilde atlatırsin
Zaten sistemin en büyük açıklarından biri de bu. Geçen bir tanıdığımız aramış hastaneyi yapacak birşey yok kendi imkanlarınızla geleceksiniz demişler. E yolda çevirmeye denk gelirsen karantina ihlali ama.Peki covidli ev karantinasinda olmuyor mu? Hastaneye gitmek karantina ihlali degil mi? Boyle bir opsiyon varsa buna da sukur, ogrenmis olduk insallah hicbirimize gerekmesin.
amin sagol canım ALLAH razı olsun. cümlesine şifa versin rabbim. öğrenmiş oldum çok tşkler bende uygularım bunuRabbim sifa versin annenizeparmağa batirilarak yapılan bir ölçüm, bazi doktorlar bu sistemi beğenmiyor ama ben hastanede saatler geçirmek istemedigim için bu sekilde yapiyorum
O zaman ihmal etmemek lazımHayır henüz hiç bişey kullanmadım
Günaydın , benim de uzun zamandır açık sarı akıntım var doktor normal olduğunu söylemiştigünaydın kızlar benimde sarı akıntım oluyor genel olarak bu zararlı mı ya da sizde böyle akıntı gelen varmı
evet benimde hamileliğin ilk haftalarından itibaren başlamıştı. çok teşekkürler rahatladımGünaydın , benim de uzun zamandır açık sarı akıntım var doktor normal olduğunu söylemişti
Rica ederimevet benimde hamileliğin ilk haftalarından itibaren başlamıştı. çok teşekkürler rahatladım
açıkçası bende emin değilim sadece çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla dediğiniz gibi 3 aydan sonra organik - bitkisel boyalarla boyatanlar var. bu perşembe kontrole gidicem doktora soracağımHamileyken ilk 3 aydan sonra bitkisel boyalarla saç boyanabilir mi yoksa 9 ay boyunca boyamadan beklenmeli mi siz ne düşünüyorsunuz? Kuzenlerim hamileyken bitkisel/organik boyalarla boyadılar hep hiçbir sorun olmadı ama eşim boyanmamalı diyor kimi dinlesem bilemedim
Haklısın 3b karantisindasin diyorlar ancak ateşim çok çıkarsa düşmezse gibi gebeliği etkileyecek şeyler olursa ambulans alıp götürüyor dediler. Diğer türlü pandemi hastanesi gibi ayrıca hastane yok. Hastanelerde birimler var dediler. Hepsi evde kalıp bekleyeceksin diyorPeki covidli ev karantinasinda olmuyor mu? Hastaneye gitmek karantina ihlali degil mi? Boyle bir opsiyon varsa buna da sukur, ogrenmis olduk insallah hicbirimize gerekmesin.
Sagol canim. Doktoruma sordum hayır magnezyum bile alamazsın dedi şaşırdım. Ihlamur meyve pekmez onları yiyip iciyorum. Maden sodalarinda şişe üzerinde mineral değerleri yazarmış mineral fazla olanı al iç dedi. Bazilarinda tuz fazla olup mineral az olurmuş hamilelikte ödem yaparmış.Cok gecmis olsun, suan moral cok önemli, moralini yüksek tut canim, insallah hic anlamadan geçireceksin, mutlaka d ve c vitamini kullan hatta covid zamanı dozu artırın diyor doktor. Magnezyum d vitamininin daha iyi emilmesini sağlıyor ondanda kullan mutlaka, ağrı krampları iyi gelir, dogum geciktirici özelliği vardır. Covid icin bi ilac verirlerse kullanma, beslenmeye dikkat et, temiz içerikli olsun
Hastane durumu pek almak istemiyorlar. Ateşim çok olursa düşmezse veya hamilelikte ilgili komplikasyon olursa öyle alirlarmis. Biraz kas ağrısı dışında iyi gibiyim. Kahvaltı yapıp parol ictim başım hafifledi.Hastaneye gidilebiliyor, onda sorun yok
Tepecik eğitim ve araştırma Hastanesi'nde covid gebe bölümü var diye biliyorum.Cok sağol teşekkür ederim.
Buraya yaşadıklarımızı yazıyoruz hepimiz kendimizi koruyalım ne yapacağız bilelim diye. Bu siteyi, bu sayfayı ayrıca çok seviyorum.
Ben aşımı oldum temmuz ayında 2 dozu da biontec oldum. Pandemi hastanesi iyi fikir çünkü bebek küçük ve nasıl bilmiyorum. Hareketleri daha hissedilmiyor. Ben izmir deyim pandemi hastanesi nerede var bilmiyorum ama arastiririm. Eğer aranızda bilen varsa bana bilgi verirse çok mutlu olurum.
Çok sevinirimaçıkçası bende emin değilim sadece çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla dediğiniz gibi 3 aydan sonra organik - bitkisel boyalarla boyatanlar var. bu perşembe kontrole gidicem doktora soracağım
kalp atışı duyulan cihazı da sorucam unutmazsam . almak istiyorum ama bazısı zararlı diyor çekimserim açıkçasıÇok sevinirimBenim de 8 ekimde kontrolüm var gittiğimde soracağım farklı farklı doktorlardan görüş almış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?