2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Peki covidli ev karantinasinda olmuyor mu? Hastaneye gitmek karantina ihlali degil mi? Boyle bir opsiyon varsa buna da sukur, ogrenmis olduk insallah hicbirimize gerekmesin.

Yaaa akıntılar bu kadar tehlikelimi? Benim hamileliğimin başından beri var ve mantara dönüştü. Korktum şimdi. Bende bi gideyim o zaman en kısa zamanda. Randevumu beklemiyeyim.
Her akinti degil tabi ama renkli oldugunda mutlaka gitmek lazım, bi onceki gebeligimde belki her ay vajinal kültür vermisimdir, doktor akintin var bi kültür alalim diyordu, ne olur ne olmaz. Mantarda olmustum ilacla gecti bi daha tekrarlamadi cok şükür. Siz ilac kullandınız mı?

Cok gecmis olsun, suan moral cok önemli, moralini yüksek tut canim, insallah hic anlamadan geçireceksin, mutlaka d ve c vitamini kullan hatta covid zamanı dozu artırın diyor doktor. Magnezyum d vitamininin daha iyi emilmesini sağlıyor ondanda kullan mutlaka, ağrı krampları iyi gelir, dogum geciktirici özelliği vardır. Covid icin bi ilac verirlerse kullanma, beslenmeye dikkat et, temiz içerikli olsun

Hayır henüz hiç bişey kullanmadım

Cok gecmis olsun canim, asin da varmis hic korkma insallah bu kadarla atlatirsin gecer gider insallah benim de asim yok tam olacagim zaman hamile oldugumu ogrendim cok korkuyorum, allah hepimizi korur insallah
Sagol canim aşın yokmuş , aşı olabileceğin ilk vakitte mutlaka ol. Biz 2 yıldır çok izoleyiz hep evdeyiz kalabalığa girmeyiz ama geldi buldu bizi. Bu hastalığı hepimiz tek tek anlatacağız, isallah hafif şekilde olur
Tahinle muzu denerim. Teşekkür ederim

Peki covidli ev karantinasinda olmuyor mu? Hastaneye gitmek karantina ihlali degil mi? Boyle bir opsiyon varsa buna da sukur, ogrenmis olduk insallah hicbirimize gerekmesin.
Zaten sistemin en büyük açıklarından biri de bu. Geçen bir tanıdığımız aramış hastaneyi yapacak birşey yok kendi imkanlarınızla geleceksiniz demişler. E yolda çevirmeye denk gelirsen karantina ihlali ama.
İlaç lazım gidip kendin alacaksın.
Bu kulaklar otobüse çift maskeyle binin gelin diyenleri bile duydu

Rabbim sifa versin annenize parmağa batirilarak yapılan bir ölçüm, bazi doktorlar bu sistemi beğenmiyor ama ben hastanede saatler geçirmek istemedigim için bu sekilde yapiyorum
amin sagol canım ALLAH razı olsun. cümlesine şifa versin rabbim. öğrenmiş oldum çok tşkler bende uygularım bunu

günaydın kızlar cok sukur bulantım 3 gundur azaldı artık ıstıfra etmıyorum. İştahım açılmadı ama bunada razıyım yeterkı bulanmasın... Birde ben doğum paketı aldım 10 muayene var ıcınde ama doktorum 3 haftada 1 cagırıyor bu gıdısle yetmeyecek ayda 1 cagırması gerekır aslında bana 3 hafta sonra gel cınsıyet ıcın dedı ama dayanabılırsem 1 ay gıtmeyecegım.

günaydın kızlar benimde sarı akıntım oluyor genel olarak bu zararlı mı ya da sizde böyle akıntı gelen varmı

Hamileyken ilk 3 aydan sonra bitkisel boyalarla saç boyanabilir mi yoksa 9 ay boyunca boyamadan beklenmeli mi siz ne düşünüyorsunuz? Kuzenlerim hamileyken bitkisel/organik boyalarla boyadılar hep hiçbir sorun olmadı ama eşim boyanmamalı diyor kimi dinlesem bilemedim

açıkçası bende emin değilim sadece çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla dediğiniz gibi 3 aydan sonra organik - bitkisel boyalarla boyatanlar var. bu perşembe kontrole gidicem doktora soracağım

Haklısın 3b karantisindasin diyorlar ancak ateşim çok çıkarsa düşmezse gibi gebeliği etkileyecek şeyler olursa ambulans alıp götürüyor dediler. Diğer türlü pandemi hastanesi gibi ayrıca hastane yok. Hastanelerde birimler var dediler. Hepsi evde kalıp bekleyeceksin diyor
Sagol canim. Doktoruma sordum hayır magnezyum bile alamazsın dedi şaşırdım. Ihlamur meyve pekmez onları yiyip iciyorum. Maden sodalarinda şişe üzerinde mineral değerleri yazarmış mineral fazla olanı al iç dedi. Bazilarinda tuz fazla olup mineral az olurmuş hamilelikte ödem yaparmış.
Hastaneye gidilebiliyor, onda sorun yok
Hastane durumu pek almak istemiyorlar. Ateşim çok olursa düşmezse veya hamilelikte ilgili komplikasyon olursa öyle alirlarmis. Biraz kas ağrısı dışında iyi gibiyim. Kahvaltı yapıp parol ictim başım hafifledi.

Tepecik eğitim ve araştırma Hastanesi'nde covid gebe bölümü var diye biliyorum.

açıkçası bende emin değilim sadece çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla dediğiniz gibi 3 aydan sonra organik - bitkisel boyalarla boyatanlar var. bu perşembe kontrole gidicem doktora soracağım
Çok sevinirim Benim de 8 ekimde kontrolüm var gittiğimde soracağım farklı farklı doktorlardan görüş almış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…