2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok gecmis olsun, benim başıma gelmedi ama takip ettiğim bir doktor, dikiş yerine pesser halka kullaniyordu artik, onu da bir araştır istersen yada doktoruna sorabilirsin canim. Insallah endisesiz korkusuz bir gebelik geçirirsin

Cok gecmis olsun, benim başıma gelmedi ama takip ettiğim bir doktor, dikiş yerine pesser halka kullaniyordu artik, onu da bir araştır istersen yada doktoruna sorabilirsin canim. Insallah endisesiz korkusuz bir gebelik geçirirsin
Doktorun adını paylaşabilir misin?
Ben nette baktım ama halkayi idrar kaçırma sorunu için kullanıldığı yazılmış. Sarkmalar için kullanılıyor yazıyordu. Doktorun sayfasından incelemek isterim

Kızlar iyi geceler bugün asi vuruldum. Benim ilk asim çünkü korona geçirmiştik. Hafif ateş oldu kolum ağrıyor onun dışında iyiyim şükür. Sizler vuruldunuz mu?

Ben nette baktım ama halkayi idrar kaçırma sorunu için kullanıldığı yazılmış. Sarkmalar için kullanılıyor yazıyordu. Doktorun sayfasından incelemek isterim
Merhaba, aynı şeyi yazacaktım. Çağrı gülümser'in sayfasında başa tutturulanlarda var. Arkadaşın takip ettiği doktor farklıdır belki diye yazıyorum. İkisinden de inceleyebilirsiniz.

1. Doğumu Medipol megada
2.doğumumu esenler medipolde yaptım bende :)
Bunu da Medipol megaya başladım çok iyi hastane gerçekten o lokasyon da arayanlara tavsiyemizde olsun.
Bende 2.oğlumu medipol esenlerde ayten olgunda doğurmuştum ama maalesef o ayrıldı hastaneden doçent olunca Şimdi Röyale hanıma başladım bir kez gittim fena değildi bakalım ilerleyen randevularda belli olur durum.

Bulunduğum ilde tek özel hastane var. Doktorum da aynı zamanda tüp bebek doktorumdu o yüzden biraz minnetim vardı. Başka birine gitsem görecek bilecek diye huzursuzdum ama şimdi ben de yapacak başka birşey olmadığını düşünüyorum. yan odasındaki diğer doktora gideceğim muhtemelen
Bebeğimden önemli değil hiçbir şey

Perinatologdan çok memnun kaldım aslında ama o da ildeki tek perinatolog ve devlette
Sevk ile hasta kabul ediyor. İlk randevuyu gidip ikiz diye yalvar yakar almıştım. Şuan rahim genişliği iyi olduğu için başka bir randevu vermedi. Rahim genişliğinde sıkıntı olursa yollar zaten doktorun bana dedi.

Şimdi üniversite hastanesinde bir profa da randevu alayım diyorum. Bakalım o ne diyecek.

Dua edin kızlar

1. Doğumu Medipol megada
2.doğumumu esenler medipolde yaptım bende :)
Bunu da Medipol megaya başladım çok iyi hastane gerçekten o lokasyon da arayanlara tavsiyemizde olsun.
Merhaba, benim ilk gebeliğim ve takibimi Medipol Mega’da yapıyorum. Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ben şimdilik bir doktora gittim, memnunum ama doğuma bakış açısı nasıl bilmiyorum. Hiç konuşmadık. Sizin deneyiminiz benim için çok kıymetli

Doc dr cagri gülümser, diğerleri hakkında bi bilgim yok malesef :/ soru cevaplarda paylasmisti galiba

Son düzenleme:
Ne zor bir durum kucuk yerlerde yasamak, insallah sıkıntısız geçirirsin gebeligini canim

Canim korkma insallah onemli bisey degildir sadece sıkı takip edecekler Doktorunu da ciddi anlamda değiştirmeyi düsünebilirsin
Kızlar iyi geceler bugün asi vuruldum. Benim ilk asim çünkü korona geçirmiştik. Hafif ateş oldu kolum ağrıyor onun dışında iyiyim şükür. Sizler vuruldunuz mu?
Geçmiş olsun canım, bende bi kaç gün önce vuruldum ilk aşımı. Kol ağrısı ve baş ağrısı yaptı bende. Ateşini ölçme boşver kendini meşgul edecek şeyler bul dışarı çık şu bi kaç günü evde geçirmemeye çalış

Canım sıkma canını sen iyi düşün iyi olsun. Bende ikizlerden biri beni bırakınca doktor değiştirmiştim çünkü böyle bir riskten bahsetmemisti o doktor. Şuan daha güvende hissettiğim biriyle devam ediyorum. İnşallah hersey yoluna girer senin için.

Merhaba, benimde ilk gebelik ve Medipol mega elif hanıma gidiyorum. Memnunum serinkanlı güzel aciklayan biri. Siz kime gidiyorsunuz? :)

Canm bende birinden duydum kızda enfeksiyon varmış erken doğum riski oluyormuş iste onada halka taktilar

Merhabalar , benim ilk doğumumda ki doktorum ayrıldı uzun süre önce. Ama yakın zamanda kuzenim doğum yaptı,
Op.Dr.Burcu Büyükaksoy takibindeydi, onun tavsiyesine memnuniyetine güvenerek başladım bende. Bir çocuk annesi çok tatlı bir doktor . İnstagram da sayfasıda var aktif olarak kullanılıyor bakabilirsiniz içinize sinerse bir gidin derim çok sakin ve şeker biri

İnşallah canım, araştırmaya başladım bakalım seçeneneklerim sınırlı baya ama yapcak birşey yok

Günaydın canlarım 14+1 iz bugun
Ben kilo vermeye başladım kızlar sizde durum nedir? Yani aslında bakarsanız 2 saatte bir yiyorum meyve olsun cerez olsun faydalı seylerde cok yiyorum ama yine kilo veriyorum. Doktoruma sormam gerekir mi? Başladığım kilodayım tekrar

Günaydın canım
Ben de aldığım yaklaşık 1,5 kiloyu geri vermişim son bir haftada ama benim kusmalarım başlamıştı. Şimdi iki gündür ilaçla idare ediyorum bakalım. O yüzden normal diye düşündüm.
Ama kusma yoksa ve dediğin gibi beslenmene de dikkat ediyorsan bir sormakta fayda olabilir. En azından normal derse de için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…