Cok gecmis olsun, benim başıma gelmedi ama takip ettiğim bir doktor, dikiş yerine pesser halka kullaniyordu artik, onu da bir araştır istersen yada doktoruna sorabilirsin canim. Insallah endisesiz korkusuz bir gebelik geçirirsinKızlar doktora gittim bugün cinsiyetini öğrendim bir erkek bebek bekliyorum inşallah Allah nasip ederse.. Yalnız daha önce 22 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu normal doğurmuştum... Doktorum bununla da kaynaklı bebeğin eşi aşağıda ve erken doğum riski var alttan ilaç kullanacaksın dedi... Ben biraz korkmaya başladım 2li test sonucum normal çıktı bebek haftasında tam ilerliyor.. Böyle bir şey başına gelen oldu mu? eğer yukarıya doğru çıkmazsa alttan dikiş atabileceğini dahi söyledi :/
Doktorun adını paylaşabilir misin?Cok gecmis olsun, benim başıma gelmedi ama takip ettiğim bir doktor, dikiş yerine pesser halka kullaniyordu artik, onu da bir araştır istersen yada doktoruna sorabilirsin canim. Insallah endisesiz korkusuz bir gebelik geçirirsin
1. Doğumu Medipol megadaBana çok uzakmış yakeşke yakın olsaydı. Bende mecburen medipol esenlere devam edicem.
Merhaba, aynı şeyi yazacaktım. Çağrı gülümser'in sayfasında başa tutturulanlarda var. Arkadaşın takip ettiği doktor farklıdır belki diye yazıyorum. İkisinden de inceleyebilirsiniz.Doktorun adını paylaşabilir misin?
Ben nette baktım ama halkayi idrar kaçırma sorunu için kullanıldığı yazılmış. Sarkmalar için kullanılıyor yazıyordu. Doktorun sayfasından incelemek isterim
Bende 2.oğlumu medipol esenlerde ayten olgunda doğurmuştum ama maalesef o ayrıldı hastaneden doçent olunca1. Doğumu Medipol megada
2.doğumumu esenler medipolde yaptım bende :)
Bunu da Medipol megaya başladım çok iyi hastane gerçekten o lokasyon da arayanlara tavsiyemizde olsun.
Bence doktorunu değiştir. Perinatolgu beğendiysen onunla devam et. Doktor detaylı bilgi vermek zorunda olaylar olduktan sonra böyle olacağı belliydi demekle olmuyor. Benim naçizane fikrim böyle.
Peki bebegini kucağına alabildin mi? Dikisin faydası oldu mu?
Bebegini normal mi? Sezeryanla mi doğum yaptın?
Normal doğumda bu dikiş sıkıntı çıkarmıyor mu? Ya da dikiş olunca sezeryan mi doğumdan öneriliyor?
Cok soru sordum kusura bakma doktor dikiş dediğinde şaşkınlıktan birsey soramadım gidince soracağım ama yaşayana sormak benim içimi rahatlatacak. Cok teşekkürler
Keske başka bir doktor tercih etseydin, ben böyle kotu bir tecrube yaşadığım kisiyi bir daha tercih etmezdim. Bence yuksek riskli gebelik takibi yalan bir doktor bulsan cok iyi olur. Insallah bir sorun yaşamazsın, sen iyi düşünmeye calis
Merhaba, benim ilk gebeliğim ve takibimi Medipol Mega’da yapıyorum. Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ben şimdilik bir doktora gittim, memnunum ama doğuma bakış açısı nasıl bilmiyorum. Hiç konuşmadık. Sizin deneyiminiz benim için çok kıymetli1. Doğumu Medipol megada
2.doğumumu esenler medipolde yaptım bende :)
Bunu da Medipol megaya başladım çok iyi hastane gerçekten o lokasyon da arayanlara tavsiyemizde olsun.
Doc dr cagri gülümser, diğerleri hakkında bi bilgim yok malesef :/ soru cevaplarda paylasmisti galibaDoktorun adını paylaşabilir misin?
Ben nette baktım ama halkayi idrar kaçırma sorunu için kullanıldığı yazılmış. Sarkmalar için kullanılıyor yazıyordu. Doktorun sayfasından incelemek isterim
Ne zor bir durum kucuk yerlerde yasamak, insallah sıkıntısız geçirirsin gebeligini canimBulunduğum ilde tek özel hastane var. Doktorum da aynı zamanda tüp bebek doktorumdu o yüzden biraz minnetim vardı. Başka birine gitsem görecek bilecek diye huzursuzdum ama şimdi ben de yapacak başka birşey olmadığını düşünüyorum. yan odasındaki diğer doktora gideceğim muhtemelen
Bebeğimden önemli değil hiçbir şey
Perinatologdan çok memnun kaldım aslında ama o da ildeki tek perinatolog ve devlette
Sevk ile hasta kabul ediyor. İlk randevuyu gidip ikiz diye yalvar yakar almıştım. Şuan rahim genişliği iyi olduğu için başka bir randevu vermedi. Rahim genişliğinde sıkıntı olursa yollar zaten doktorun bana dedi.
Şimdi üniversite hastanesinde bir profa da randevu alayım diyorum. Bakalım o ne diyecek.
Dua edin kızlar
Öyleymiş gerçekten dün çok iyi anladım bunuNe zor bir durum kucuk yerlerde yasamak, insallah sıkıntısız geçirirsin gebeligini canim
Canim korkma insallah onemli bisey degildir sadece sıkı takip edeceklerSelam kızlar
Yine biraz uzun olacak muhtemelen ama şimdiden kusura bakmayın
Bende bugün işler karıştı biraz. Perinatolog randevum vardı gittim rahmimde yapışıklık gördü. Histeroskopiden sonra oluşmuş olabilir dedi. Bir riski yok şuan için dedi ama işte içime düştü bir korku. Sonrasını sordum takip etmek lazım dedi. En kötü senaryo rahmin yeterince büyüyememesine bağlı kayıp veya erken doğum riski dedi
Bir de kendi doktorumun şimdiye kadar söylememesine takıldım. Baktım ondaki eski ultrasonlarımda da görünüyor aslında geçen haftakinde falan. Önemsememiş olabilir dedi. Dinlenmemi söyledi
Güzel haberler de verdi. Detaylı tarama yaptı. Çok şükür beyni, kalp odacıkları, midesi, mesanesi, kolları bacakları herşey yerli yerindeydi. Bir de pipimsi bir çıkıntı gördü ama kesin diyemem 13. hafta tahmini diyelim dedi
Sonra çıktım kendi doktoruma gittim 2 mm bir yapışıklık önem arzeden birşey değil dedi. İkili test sonucum da iyi çıkmış çok şükür. Ama bu adamın rahatlığı beni öldürüyor. Kalbi duran ikizde de böyle rahattı kalbi durduktan sonra zaten şöyleydi böyleydi diye döküldü. Korkuyorum şimdi. Bir de yine en geç iki hafta sonra çağırdı. niye böyle erken çağırıyor ikizken tamamdı da artık tek gebelik yani
Devitamini bende durumlar böyle kaderdaşım
Geçmiş olsun canım, bende bi kaç gün önce vuruldum ilk aşımı. Kol ağrısı ve baş ağrısı yaptı bende. Ateşini ölçme boşver kendini meşgul edecek şeyler bul dışarı çık şu bi kaç günü evde geçirmemeye çalışKızlar iyi geceler bugün asi vuruldum. Benim ilk asim çünkü korona geçirmiştik. Hafif ateş oldu kolum ağrıyor onun dışında iyiyim şükür. Sizler vuruldunuz mu?
Selam kızlar
Yine biraz uzun olacak muhtemelen ama şimdiden kusura bakmayın
Bende bugün işler karıştı biraz. Perinatolog randevum vardı gittim rahmimde yapışıklık gördü. Histeroskopiden sonra oluşmuş olabilir dedi. Bir riski yok şuan için dedi ama işte içime düştü bir korku. Sonrasını sordum takip etmek lazım dedi. En kötü senaryo rahmin yeterince büyüyememesine bağlı kayıp veya erken doğum riski dedi
Bir de kendi doktorumun şimdiye kadar söylememesine takıldım. Baktım ondaki eski ultrasonlarımda da görünüyor aslında geçen haftakinde falan. Önemsememiş olabilir dedi. Dinlenmemi söyledi
Güzel haberler de verdi. Detaylı tarama yaptı. Çok şükür beyni, kalp odacıkları, midesi, mesanesi, kolları bacakları herşey yerli yerindeydi. Bir de pipimsi bir çıkıntı gördü ama kesin diyemem 13. hafta tahmini diyelim dedi
Sonra çıktım kendi doktoruma gittim 2 mm bir yapışıklık önem arzeden birşey değil dedi. İkili test sonucum da iyi çıkmış çok şükür. Ama bu adamın rahatlığı beni öldürüyor. Kalbi duran ikizde de böyle rahattı kalbi durduktan sonra zaten şöyleydi böyleydi diye döküldü. Korkuyorum şimdi. Bir de yine en geç iki hafta sonra çağırdı. niye böyle erken çağırıyor ikizken tamamdı da artık tek gebelik yani
Devitamini bende durumlar böyle kaderdaşım
Merhaba, benimde ilk gebelik ve Medipol mega elif hanıma gidiyorum. Memnunum serinkanlı güzel aciklayan biri. Siz kime gidiyorsunuz? :)Merhaba, benim ilk gebeliğim ve takibimi Medipol Mega’da yapıyorum. Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ben şimdilik bir doktora gittim, memnunum ama doğuma bakış açısı nasıl bilmiyorum. Hiç konuşmadık. Sizin deneyiminiz benim için çok kıymetli
Canm bende birinden duydum kızda enfeksiyon varmış erken doğum riski oluyormuş iste onada halka taktilarDoktorun adını paylaşabilir misin?
MerhabalarMerhaba, benim ilk gebeliğim ve takibimi Medipol Mega’da yapıyorum. Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ben şimdilik bir doktora gittim, memnunum ama doğuma bakış açısı nasıl bilmiyorum. Hiç konuşmadık. Sizin deneyiminiz benim için çok kıymetli
İnşallah canım, araştırmaya başladım bakalım seçeneneklerim sınırlı baya ama yapcak birşey yokCanim korkma insallah onemli bisey degildir sadece sıkı takip edeceklerDoktorunu da ciddi anlamda değiştirmeyi düsünebilirsin
Geçmiş olsun canım, bende bi kaç gün önce vuruldum ilk aşımı. Kol ağrısı ve baş ağrısı yaptı bende. Ateşini ölçme boşver kendini meşgul edecek şeyler bul dışarı çık şu bi kaç günü evde geçirmemeye çalış
Günaydın canımGünaydın canlarım14+1 iz bugun
Ben kilo vermeye başladım kızlar sizde durum nedir? Yani aslında bakarsanız 2 saatte bir yiyorum meyve olsun cerez olsun faydalı seylerde cok yiyorum ama yine kilo veriyorum. Doktoruma sormam gerekir mi? Başladığım kilodayım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?