2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de öyle düşünüyorum artık canım. Bebeğimden önemli değil. Yatmak gerekiyorsa yatacağız yapcak birşey yok yıllardır onun yolunu gözledim ben

Bugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktı Doktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba

Kızlar Allah’ıma şükürler olsun her şey yolunda Tam haftamıza ve günümüze uyumlu çıktık bugün . 2 burun deliği ve burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal , saçları oluşmaya başlamış dedi . Acayip hareketli o kollar bacaklar bi sabit durmadı Test için kan aldılar 1 hafta sonra belli olurmuş sonucu. Bu arada cinsiyet için tahminler varsa eğer çok mutlu olurum

Eklentiler

• BC7C1123-8580-43EF-BD66-99E521A0FA89.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 85
  • 38B34E9D-4C5D-4C83-8474-0F470B9A97CA.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 0FA709F8-BA75-4E99-BF9D-7CF3E4E90D1F.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 93
2li testte ihtimaller değerlendiriliyor korkmayın Allahın izniyle bir şey yoktur.
Ben nifty testi yaptırdım 12. Haftamda intergen firmasının babyseq testiydi tüm kromozomlar ve yapısal hastalıklar dahil geniş panelde bakıldı. Yurt dışına göndermedim ankaraya gitti. 8. Gün test sonucum geldi çok şükür temizdi sonuçlar. Siz de nifty testi yapın %99 net sonuç verir ve olaki bir sorun varsa dahi genetikçiler müdahil olabilir. Ben testi 3.300 e yaptırmıştım bilginiz olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Maşallah kuzuya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana kız gibi geldi ama duruşundan tahmin ettim ben de yoksa nubdan pek anlamam

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız Bu firmalar her ilde oluyor mu nasıl oluyor kan alma işlemleri falan ben sizin yaptırdığınız yeri araştırayım bi internetten

Gönlünü ferah tutmaya çalış ikili, üçlü ve dörtlü testlerin sapma yapması olasılığı var nifty test yaptırır daha kesin sonuc alırsın inşallah. Amniyosentez zor ama en kesin tanı da %99 bu testte çıkıyor sonuç

Ahah hic gulesim yoktu kizzz Benimde gobegim mobegim gitti gibi esim de guluyor

Maşallah kuzuya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana kız gibi geldi ama duruşundan tahmin ettim ben de yoksa nubdan pek anlamam
Amiiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Ben de kız gibi hissediyorum , doktor da bugün bana verdiği ultrason kağıdının üst kısmına kız yazmış soru işareti koymuş . Sonra kan verirken o kağıdı geri aldılar benden ama görmüş bulundum tabi kasım başı tekrar gidicem artık o zaman kesin öğrenirim heralde

Nasil oldun canim gecti gitti demi sukur?

insallah testlerde sknti vardir canim simdiden skma canini nifty testini yaptir daha rahat oluruz insallah orda dusuk riskli cikar

2li Test sonuçları kötü çıkıp normal olan çok fazla kişi var içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun. Ben baya bilgili bi doktora gidiyorum 2li testimi yeni yaptırdım daha sonucu çıkmadı ama doktorum maddi gücün varsa fetal DNA yaptır kesin sonuç dedi. Ben de 2 Li çıkmadan gerek duymadım pahalı olduğu için. Yani demek istediğim 2li teste güvenmiyor kendi doktorum yanıltma pauının çok yüksek olduğunu düşünüyor. fetal DNA yı öneriyor

Kiz gibi geldi
Maşallah canm ❤ test sonucunda hayırlısıyla çıksın inşallah

Insallah sonucunda güzel gelir canim nuba göre bence kiz benim doktorda bu zamanlarda yandan kesitten cinsiyete bakiyoruz dedi, nub teorisini kullaniyor cogu doktorda bu haftada, hadi bakalim ne çıkacak acaba

Kizlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldu surekli idrara cikma istegi ve agrili yanmali sekilde Ilk defa boyle bisey yasiyorum doktora gitmem gerekir mi riskli falan yaziyor nette

Kizlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldu surekli idrara cikma istegi ve agrili yanmali sekilde Ilk defa boyle bisey yasiyorum doktora gitmem gerekir mi riskli falan yaziyor nette
Bence gitmelisin çok basit bir antibiyotik veriyorlar diye biliyorum gebelikte sorun olmayan. Bu arada hamileliğim başında oldum günde 5 lt su içtim kendi kendime geçirdim :)

MeG s merhaba beni de tabloya alabilir misiniz rica etsem=)

yaşım 32
2. çocuğum
tahmini doğum tarihim 11 nisan

bugün doktra gittim 13+0 çıktık. 14. haftamızdayız inşallah sağlıkla gelir tüm minnoşlar=)

Canım sen gönlünü ferah tut, ikili test sadece ihtimalleri değerlendiriyor. Fetal dna testiyle daha kesin sonuç alır rahat edersin inşallah benim dün gittiğim perinatolog ikili test sonucuma bakmadı bile. En son çıkarken tekrar hatırlattım yani burdaki değerler güvenilirse düşük riskli çıkmış dedi yarım ağızla. Sonra kendi baktığı detaylıda herşeyin yolunda olduğunu anlattı.
Pazartesi senin de herşey yolunda çıkacak inşallah, diğer testle de tamamen rahatlayacaksın

Bir de profilinizden gördüğüm 37 yaşındasınız. Bir çok doktor 35+ yaş ikili testi çok etkilediği için yapmıyor bile burda çok okudum bunu başka sayfalarda

Gözünaydın canım
bana da kız gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…