Ben de öyle düşünüyorum artık canım. Bebeğimden önemli değil. Yatmak gerekiyorsa yatacağız yapcak birşey yokdualarım seninle. Isallah hersey güzel olacak. Tüp bebek doktorun olabilir ama yoğunluk nedeniyle yada dalgınlığı nedeniyle bazı şeyleri atlaması kabul edilemez. Profa git muayene ol ne diyecek bak bakalim. Yatıp dinlen yata yata buyutecegiz bebisleri
Tamam canim sagol bakıp takip edeceğim bende. Doktoruma da gidince sorarim aradaki fark da nedir bilgi verir.
Bende kilo verdim ama bende hastalığın etkisi vardı. Geçen hafta bulantı geçmişti güzel yemeklerini yedim ama bu hafta tekrar başladı koronanin etkisi vücudumdan gidiyor. Tat ve koku 3 -4 gün yoktu ne varsa yedim
Ama şimdi yine bulantı başladı yiyemiyorum
Saol canimGözümüz aydın olsun canım
Saol canim, teşekkürlerGözünaydın canım
2li testte ihtimaller değerlendiriliyor korkmayın Allahın izniyle bir şey yoktur.Bugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktıDoktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba
Maşallah kuzuyaKızlar Allah’ıma şükürler olsun her şey yolundaTam haftamıza ve günümüze uyumlu çıktık bugün . 2 burun deliği ve burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal , saçları oluşmaya başlamış dedi . Acayip hareketli o kollar bacaklar bi sabit durmadı Test için kan aldılar 1 hafta sonra belli olurmuş sonucu. Bu arada cinsiyet için tahminler varsa eğer çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız2li testte ihtimaller değerlendiriliyor korkmayın Allahın izniyle bir şey yoktur.
Ben nifty testi yaptırdım 12. Haftamda intergen firmasının babyseq testiydi tüm kromozomlar ve yapısal hastalıklar dahil geniş panelde bakıldı. Yurt dışına göndermedim ankaraya gitti. 8. Gün test sonucum geldi çok şükür temizdi sonuçlar. Siz de nifty testi yapın %99 net sonuç verir ve olaki bir sorun varsa dahi genetikçiler müdahil olabilir. Ben testi 3.300 e yaptırmıştım bilginiz olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gönlünü ferah tutmaya çalış ikili, üçlü ve dörtlü testlerin sapma yapması olasılığı var nifty test yaptırır daha kesin sonuc alırsın inşallah. Amniyosentez zor ama en kesin tanı da %99 bu testte çıkıyor sonuçBugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktıDoktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba
Ahah hic gulesim yoktu kizzzIlk 3 ay birkac kilo verilmesi normalmis. Ben hamile kaldigimi ogrendigimde sabah aç karina 56 kiloydum. Bugun aç karina 54 ciktim. Senin gibiyim faydali seyler yiyorum. Ham kuruyemiş, meyve, sebze, bakliyat, protein agirlikli besleniyorum. Doktoruma soyledim bi sorun yok ama 3.aydan itibaren gunde 300kalori fazla yemen gerekir dedi. Sanirim hamilelik oncesi bebek yok diye ne bulsak yiyorduk, simdi bebek var diye saglikli beslenince gereksiz yaglari erittikCunku eşim diyor ki senin gobek vardı, hamilesin daha az gobegin var bu nasil iş Ama son 1 haftadir jelibon ve cikolata cok yiyorum.
Amiiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMaşallah kuzuyaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana kız gibi geldi ama duruşundan tahmin ettim ben de yoksa nubdan pek anlamam
Nasil oldun canim gecti gitti demi sukur?dualarım seninle. Isallah hersey güzel olacak. Tüp bebek doktorun olabilir ama yoğunluk nedeniyle yada dalgınlığı nedeniyle bazı şeyleri atlaması kabul edilemez. Profa git muayene ol ne diyecek bak bakalim. Yatıp dinlen yata yata buyutecegiz bebisleri
Tamam canim sagol bakıp takip edeceğim bende. Doktoruma da gidince sorarim aradaki fark da nedir bilgi verir.
Bende kilo verdim ama bende hastalığın etkisi vardı. Geçen hafta bulantı geçmişti güzel yemeklerini yedim ama bu hafta tekrar başladı koronanin etkisi vücudumdan gidiyor. Tat ve koku 3 -4 gün yoktu ne varsa yedim
Ama şimdi yine bulantı başladı yiyemiyorum
insallah testlerde sknti vardir canim simdiden skma canini nifty testini yaptir daha rahat oluruz insallah orda dusuk riskli cikarBugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktıDoktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba
2li Test sonuçları kötü çıkıp normal olan çok fazla kişi var içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun. Ben baya bilgili bi doktora gidiyorum 2li testimi yeni yaptırdım daha sonucu çıkmadı ama doktorum maddi gücün varsa fetal DNA yaptır kesin sonuç dedi. Ben de 2 Li çıkmadan gerek duymadım pahalı olduğu için. Yani demek istediğim 2li teste güvenmiyor kendi doktorum yanıltma pauının çok yüksek olduğunu düşünüyor. fetal DNA yı öneriyorBugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktıDoktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba
Kiz gibi geldiKızlar Allah’ıma şükürler olsun her şey yolundaTam haftamıza ve günümüze uyumlu çıktık bugün . 2 burun deliği ve burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal , saçları oluşmaya başlamış dedi . Acayip hareketli o kollar bacaklar bi sabit durmadı Test için kan aldılar 1 hafta sonra belli olurmuş sonucu. Bu arada cinsiyet için tahminler varsa eğer çok mutlu olurum
Insallah sonucunda güzel gelir canimKızlar Allah’ıma şükürler olsun her şey yolundaTam haftamıza ve günümüze uyumlu çıktık bugün . 2 burun deliği ve burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal , saçları oluşmaya başlamış dedi . Acayip hareketli o kollar bacaklar bi sabit durmadı Test için kan aldılar 1 hafta sonra belli olurmuş sonucu. Bu arada cinsiyet için tahminler varsa eğer çok mutlu olurum
Bence gitmelisin çok basit bir antibiyotik veriyorlar diye biliyorum gebelikte sorun olmayan. Bu arada hamileliğim başında oldum günde 5 lt su içtim kendi kendime geçirdim :)Kizlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldu surekli idrara cikma istegi ve agrili yanmali sekildeIlk defa boyle bisey yasiyorum doktora gitmem gerekir mi riskli falan yaziyor nette
Bugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktıDoktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba
Gözünaydın canımKızlar Allah’ıma şükürler olsun her şey yolundaTam haftamıza ve günümüze uyumlu çıktık bugün . 2 burun deliği ve burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal , saçları oluşmaya başlamış dedi . Acayip hareketli o kollar bacaklar bi sabit durmadı Test için kan aldılar 1 hafta sonra belli olurmuş sonucu. Bu arada cinsiyet için tahminler varsa eğer çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?