2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
22 haftalıkken neden kaybettiniz acaba korkmayın ilki öyle diye ikinciside kötü olacak değil güzel düşünün güzel olsun

4 ay oldu bende hala ayni kilodayim. Ne cok yedim ne kustum. Ara öğün de atlamadan yiyorum halbuki. Dünkü kontrolde almaman normaldi artik almaya başlayacaksın, zaten ilk uc ay senden besleniyor demişti. Şimdi gelsin kilolar dedim

Bulanti falan var o yüzden mi kilo veriyorsun canm ? Ben başlarda baya verdim ama smdi durdu galiba almaya başlarım artk

Bende kusma falan yok şükür canım Kontrolum 23 unde o gune kafar biraz dikkat eseyim bakayım olmazsa doltora sorarım canım
Eyvah eyvah oyle mi diyosun canım :))
Bulanti falan var o yüzden mi kilo veriyorsun canm ? Ben başlarda baya verdim ama smdi durdu galiba almaya başlarım artk
Yok canım şükür geçti arada oluyor tabi ama rahatsiz etmiyor artık, oh sevindim senin adına da sende bi rahatlarsın inşallah kuzum yaa

Kızlar peki vajinasında ağrı hisseden var mı bugünlerde? Rahim ağzı kısmı diyeyim tam yerini anlatmak için. Geçen haftaki tahlillerimde azcık kanda enfeksiyon vardı idrarda da bakteri. Benim doktor dün yine normaaaaaal dedi perinatolog idrar yollarından şüphelendi tekrar idrar tahlili ve ek olarak idrar kültürü istedi

Vallahi öyle dedi.
Aralık gibi gebelik şekerine bakılacak. Özellikle şu iki ay dikkat etmeye başlayım da birde gebelik şekeri çıkmaz inşallah

Benim de var vajinada ağrı batma dolgunluk. Göbeğimde de oluyor arada. Özellikle yürürken ayaktayken.
İnternette baktım biraz da normal yazıyor bu haftalara göre.

Kızlar 2 li tarama testi sonucum çıkmış doktoruma haftaya cuma gidicem sonuçlardan anlayan varmı?

Eklentiler

• IMG_20211008_133149.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20211008_133052.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba, benimde ilk gebelik ve Medipol mega elif hanıma gidiyorum. Memnunum serinkanlı güzel aciklayan biri. Siz kime gidiyorsunuz? :)
Ben dün Huriye Ayşe hanıma gittim. Öyle tatlı ilgilendi ki. Her soruma tatmin edici cevaplar verdi. Kendisine gebelikten önce de gitmiştim yumurta takibi için çok memnundum ama söz konusu doğum olunca daha derinden araştırmak istedim
Hastane konusunda içim rahat. İnşallah doktorlarımız da gönlümüze göre olur

Dün doktorum bel ve kasık ağrısı yaşaman normal ama rahimde aşağı doğru basınç hissedersen bana ulaş dedi. Sizinki nasıl bir his bilmiyorum ama bu bilgiyi paylaşmak istedim

Benim de var vajinada ağrı batma dolgunluk. Göbeğimde de oluyor arada. Özellikle yürürken ayaktayken.
İnternette baktım biraz da normal yazıyor bu haftalara göre.
Yazdıktan sonra farkettim adet günüm yine benim bu günler ondan mı acaba ki. Geçen aylarda da olmuştu hep benzer birşey.

Dün doktorum bel ve kasık ağrısı yaşaman normal ama rahimde aşağı doğru basınç hissedersen bana ulaş dedi. Sizinki nasıl bir his bilmiyorum ama bu bilgiyi paylaşmak istedim
Teşekkür ederim
Çok şükür öyle aşağı doğru değil de hafif bir basınç var gibi. Sanki içerisi genişliyor ve onu hissediyorum inşallah önemli birşey değildir

Cok gecmis olsun, benim başıma gelmedi ama takip ettiğim bir doktor, dikiş yerine pesser halka kullaniyordu artik, onu da bir araştır istersen yada doktoruna sorabilirsin canim. Insallah endisesiz korkusuz bir gebelik geçirirsin

dualarım seninle. Isallah hersey güzel olacak. Tüp bebek doktorun olabilir ama yoğunluk nedeniyle yada dalgınlığı nedeniyle bazı şeyleri atlaması kabul edilemez. Profa git muayene ol ne diyecek bak bakalim. Yatıp dinlen yata yata buyutecegiz bebisleri
Doc dr cagri gülümser, diğerleri hakkında bi bilgim yok malesef :/ soru cevaplarda paylasmisti galiba
Tamam canim sagol bakıp takip edeceğim bende. Doktoruma da gidince sorarim aradaki fark da nedir bilgi verir.
Bende kilo verdim ama bende hastalığın etkisi vardı. Geçen hafta bulantı geçmişti güzel yemeklerini yedim ama bu hafta tekrar başladı koronanin etkisi vücudumdan gidiyor. Tat ve koku 3 -4 gün yoktu ne varsa yedim
Ama şimdi yine bulantı başladı yiyemiyorum

Ilk 3 ay birkac kilo verilmesi normalmis. Ben hamile kaldigimi ogrendigimde sabah aç karina 56 kiloydum. Bugun aç karina 54 ciktim. Senin gibiyim faydali seyler yiyorum. Ham kuruyemiş, meyve, sebze, bakliyat, protein agirlikli besleniyorum. Doktoruma soyledim bi sorun yok ama 3.aydan itibaren gunde 300kalori fazla yemen gerekir dedi. Sanirim hamilelik oncesi bebek yok diye ne bulsak yiyorduk, simdi bebek var diye saglikli beslenince gereksiz yaglari erittik Cunku eşim diyor ki senin gobek vardı, hamilesin daha az gobegin var bu nasil iş Ama son 1 haftadir jelibon ve cikolata cok yiyorum.

İnşallah bende memnunum bakalım Hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…