- 12 Ağustos 2021
- 68
- 69
- 3
- 31
22 haftalıkken neden kaybettiniz acaba korkmayın ilki öyle diye ikinciside kötü olacak değil güzel düşünün güzel olsunKızlar doktora gittim bugün cinsiyetini öğrendim bir erkek bebek bekliyorum inşallah Allah nasip ederse.. Yalnız daha önce 22 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu normal doğurmuştum... Doktorum bununla da kaynaklı bebeğin eşi aşağıda ve erken doğum riski var alttan ilaç kullanacaksın dedi... Ben biraz korkmaya başladım 2li test sonucum normal çıktı bebek haftasında tam ilerliyor.. Böyle bir şey başına gelen oldu mu? eğer yukarıya doğru çıkmazsa alttan dikiş atabileceğini dahi söyledi :/
4 ay oldu bende hala ayni kilodayim. Ne cok yedim ne kustum. Ara öğün de atlamadan yiyorum halbuki. Dünkü kontrolde almaman normaldi artik almaya başlayacaksın, zaten ilk uc ay senden besleniyor demişti. Şimdi gelsin kilolar dedimGünaydın canlarım14+1 iz bugun
Ben kilo vermeye başladım kızlar sizde durum nedir? Yani aslında bakarsanız 2 saatte bir yiyorum meyve olsun cerez olsun faydalı seylerde cok yiyorum ama yine kilo veriyorum. Doktoruma sormam gerekir mi? Başladığım kilodayım tekrar
Bulanti falan var o yüzden mi kilo veriyorsun canm ? Ben başlarda baya verdim ama smdi durdu galiba almaya başlarım artkGünaydın canlarım14+1 iz bugun
Ben kilo vermeye başladım kızlar sizde durum nedir? Yani aslında bakarsanız 2 saatte bir yiyorum meyve olsun cerez olsun faydalı seylerde cok yiyorum ama yine kilo veriyorum. Doktoruma sormam gerekir mi? Başladığım kilodayım tekrar
Bende kusma falan yok şükür canımGünaydın canım
Ben de aldığım yaklaşık 1,5 kiloyu geri vermişim son bir haftada ama benim kusmalarım başlamıştı. Şimdi iki gündür ilaçla idare ediyorum bakalım. O yüzden normal diye düşündüm.
Ama kusma yoksa ve dediğin gibi beslenmene de dikkat ediyorsan bir sormakta fayda olabilir. En azından normal derse de için rahat eder
Eyvah eyvah oyle mi diyosun canım :))4 ay oldu bende hala ayni kilodayim. Ne cok yedim ne kustum. Ara öğün de atlamadan yiyorum halbuki. Dünkü kontrolde almaman normaldi artik almaya başlayacaksın, zaten ilk uc ay senden besleniyor demişti. Şimdi gelsin kilolar dedim
Yok canım şükür geçti arada oluyor tabi ama rahatsiz etmiyor artık, oh sevindim senin adına da sende bi rahatlarsın inşallah kuzum yaaBulanti falan var o yüzden mi kilo veriyorsun canm ? Ben başlarda baya verdim ama smdi durdu galiba almaya başlarım artk
Vallahi öyle dedi.Bende kusma falan yok şükür canımKontrolum 23 unde o gune kafar biraz dikkat eseyim bakayım olmazsa doltora sorarım canım
Eyvah eyvah oyle mi diyosun canım :))
Yok canım şükür geçti arada oluyor tabi ama rahatsiz etmiyor artık, oh sevindim senin adına da sende bi rahatlarsın inşallah kuzum yaa
Benim de var vajinada ağrı batma dolgunluk. Göbeğimde de oluyor arada. Özellikle yürürken ayaktayken.Kızlar peki vajinasında ağrı hisseden var mı bugünlerde? Rahim ağzı kısmı diyeyim tam yerini anlatmak için. Geçen haftaki tahlillerimde azcık kanda enfeksiyon vardı idrarda da bakteri. Benim doktor dün yine normaaaaaal dediperinatolog idrar yollarından şüphelendi tekrar idrar tahlili ve ek olarak idrar kültürü istedi
Insallah canmYok canım şükür geçti arada oluyor tabi ama rahatsiz etmiyor artık, oh sevindim senin adına da sende bi rahatlarsın inşallah kuzum yaa
Ben dün Huriye Ayşe hanıma gittim. Öyle tatlı ilgilendi ki. Her soruma tatmin edici cevaplar verdi. Kendisine gebelikten önce de gitmiştim yumurta takibi için çok memnundum ama söz konusu doğum olunca daha derinden araştırmak istedimMerhaba, benimde ilk gebelik ve Medipol mega elif hanıma gidiyorum. Memnunum serinkanlı güzel aciklayan biri. Siz kime gidiyorsunuz? :)
Dün doktorum bel ve kasık ağrısı yaşaman normal ama rahimde aşağı doğru basınç hissedersen bana ulaş dedi. Sizinki nasıl bir his bilmiyorum ama bu bilgiyi paylaşmak istedimKızlar peki vajinasında ağrı hisseden var mı bugünlerde? Rahim ağzı kısmı diyeyim tam yerini anlatmak için. Geçen haftaki tahlillerimde azcık kanda enfeksiyon vardı idrarda da bakteri. Benim doktor dün yine normaaaaaal dediperinatolog idrar yollarından şüphelendi tekrar idrar tahlili ve ek olarak idrar kültürü istedi
Yazdıktan sonra farkettim adet günüm yine benim bu günlerBenim de var vajinada ağrı batma dolgunluk. Göbeğimde de oluyor arada. Özellikle yürürken ayaktayken.
İnternette baktım biraz da normal yazıyor bu haftalara göre.
Teşekkür ederimDün doktorum bel ve kasık ağrısı yaşaman normal ama rahimde aşağı doğru basınç hissedersen bana ulaş dedi. Sizinki nasıl bir his bilmiyorum ama bu bilgiyi paylaşmak istedim
Benimkide biraz once geldi mailime sonuçlar yakin sayilir, düşük risk cikmis yaniKızlar 2 li tarama testi sonucum çıkmış doktoruma haftaya cuma gidicem sonuçlardan anlayan varmı?
Icin rahat olsun inşallah güzel sonuç alirsin, ben hiç umursamamistim, gelmis sonuçlarım düşük riskSaat 2 de doktora gidicem ikili tarama için , nedense bu sefer çok stres yaptım insallah her şey yolundadır , dua edin bana olur mu
Gözümüz aydın olsun canımBenimkide biraz once geldi mailime sonuçlar yakin sayilir, düşük risk cikmis yani
Gözünaydın canımBenimkide biraz once geldi mailime sonuçlar yakin sayilir, düşük risk cikmis yani
Cok gecmis olsun, benim başıma gelmedi ama takip ettiğim bir doktor, dikiş yerine pesser halka kullaniyordu artik, onu da bir araştır istersen yada doktoruna sorabilirsin canim. Insallah endisesiz korkusuz bir gebelik geçirirsin
Bulunduğum ilde tek özel hastane var. Doktorum da aynı zamanda tüp bebek doktorumdu o yüzden biraz minnetim vardı. Başka birine gitsem görecek bilecek diye huzursuzdum ama şimdi ben de yapacak başka birşey olmadığını düşünüyorum. yan odasındaki diğer doktora gideceğim muhtemelen
Bebeğimden önemli değil hiçbir şey
Perinatologdan çok memnun kaldım aslında ama o da ildeki tek perinatolog ve devlette
Sevk ile hasta kabul ediyor. İlk randevuyu gidip ikiz diye yalvar yakar almıştım. Şuan rahim genişliği iyi olduğu için başka bir randevu vermedi. Rahim genişliğinde sıkıntı olursa yollar zaten doktorun bana dedi.
Şimdi üniversite hastanesinde bir profa da randevu alayım diyorum. Bakalım o ne diyecek.
Dua edin kızlar
Tamam canim sagol bakıp takip edeceğim bende. Doktoruma da gidince sorarim aradaki fark da nedir bilgi verir.Doc dr cagri gülümser, diğerleri hakkında bi bilgim yok malesef :/ soru cevaplarda paylasmisti galiba
Bende kilo verdim ama bende hastalığın etkisi vardı. Geçen hafta bulantı geçmişti güzel yemeklerini yedim ama bu hafta tekrar başladı koronanin etkisi vücudumdan gidiyor. Tat ve koku 3 -4 gün yoktu ne varsa yedimGünaydın canlarım14+1 iz bugun
Ilk 3 ay birkac kilo verilmesi normalmis. Ben hamile kaldigimi ogrendigimde sabah aç karina 56 kiloydum. Bugun aç karina 54 ciktim. Senin gibiyim faydali seyler yiyorum. Ham kuruyemiş, meyve, sebze, bakliyat, protein agirlikli besleniyorum. Doktoruma soyledim bi sorun yok ama 3.aydan itibaren gunde 300kalori fazla yemen gerekir dedi. Sanirim hamilelik oncesi bebek yok diye ne bulsak yiyorduk, simdi bebek var diye saglikli beslenince gereksiz yaglari erittikGünaydın canlarım14+1 iz bugun
İnşallah bende memnunum bakalım HayırlısıylaBen dün Huriye Ayşe hanıma gittim. Öyle tatlı ilgilendi ki. Her soruma tatmin edici cevaplar verdi. Kendisine gebelikten önce de gitmiştim yumurta takibi için çok memnundum ama söz konusu doğum olunca daha derinden araştırmak istedim
Hastane konusunda içim rahat. İnşallah doktorlarımız da gönlümüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?