- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
İnşallaaaah canıımKiz gibi geldi
Maşallah canm❤ test sonucunda hayırlısıyla çıksın inşallah
İnşallahInsallah sonucunda güzel gelir canimnuba göre bence kiz benim doktorda bu zamanlarda yandan kesitten cinsiyete bakiyoruz dedi, nub teorisini kullaniyor cogu doktorda bu haftada, hadi bakalim ne çıkacak acaba
Hadi inşallahCanım sen gönlünü ferah tut, ikili test sadece ihtimalleri değerlendiriyor. Fetal dna testiyle daha kesin sonuç alır rahat edersin inşallahbenim dün gittiğim perinatolog ikili test sonucuma bakmadı bile. En son çıkarken tekrar hatırlattım yani burdaki değerler güvenilirse düşük riskli çıkmış dedi yarım ağızla. Sonra kendi baktığı detaylıda herşeyin yolunda olduğunu anlattı.
Pazartesi senin de herşey yolunda çıkacak inşallah, diğer testle de tamamen rahatlayacaksın
Bir de profilinizden gördüğüm 37 yaşındasınız. Bir çok doktor 35+ yaş ikili testi çok etkilediği için yapmıyor bile burda çok okudum bunu başka sayfalarda
Gözünaydın canım
bana da kız gibi geldi
Sefan olsun arada olur öyleİyi akşamlar güzel anneler
Bir paket cips yedim dayanamadim çok pişmanım
İlk 3 ay bebeler bizden beslenmiyomus söylentisine güvenerek yedim vallaSefan olsun arada olur öylecanımız da istemesin mi yani arada böyle şeyler
Evet bende 83lüyüm o yüzden risklerin yüzdesini bildiğim için hiçbirini yaptırmıyorum testlerin kafamı karıştırmasınlar diye. Allaha teslim ettimi kendimi de bebeğimi de...Canım sen gönlünü ferah tut, ikili test sadece ihtimalleri değerlendiriyor. Fetal dna testiyle daha kesin sonuç alır rahat edersin inşallahbenim dün gittiğim perinatolog ikili test sonucuma bakmadı bile. En son çıkarken tekrar hatırlattım yani burdaki değerler güvenilirse düşük riskli çıkmış dedi yarım ağızla. Sonra kendi baktığı detaylıda herşeyin yolunda olduğunu anlattı.
Pazartesi senin de herşey yolunda çıkacak inşallah, diğer testle de tamamen rahatlayacaksın
Bir de profilinizden gördüğüm 37 yaşındasınız. Bir çok doktor 35+ yaş ikili testi çok etkilediği için yapmıyor bile burda çok okudum bunu başka sayfalarda
Gözünaydın canım
bana da kız gibi geldi
Tmm günah çıkarma işlemi başarıyla gerçekleştirildiİyi akşamlar güzel anneler
1 ay cok uzun gercektenİnşallahKasıma kadar nasıl sabredicem bilmiyorum ya 1 ay sonrasına gün verdi, başka bi doktora kaçak geçiş yapabilirim ekim sonu eğer dayanamazsam
İnşallah canım öğrendiğimden beri dokunsalar ağlayacak gibiyim birde 2,5 yaşında kızım var onada belli etmemeye çalışıyorum. Test sonucunu beklemek çok zor gelecekinsallah testlerde sknti vardir canim simdiden skma canini nifty testini yaptir daha rahat oluruz insallah orda dusuk riskli cikar
Evet çok pişmanım bende direk onu yaptırmadığım için kötü bi süreç olacak benim için2li Test sonuçları kötü çıkıp normal olan çok fazla kişi var içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun. Ben baya bilgili bi doktora gidiyorum 2li testimi yeni yaptırdım daha sonucu çıkmadı ama doktorum maddi gücün varsa fetal DNA yaptır kesin sonuç dedi. Ben de 2 Li çıkmadan gerek duymadım pahalı olduğu için. Yani demek istediğim 2li teste güvenmiyor kendi doktorum yanıltma pauının çok yüksek olduğunu düşünüyor. fetal DNA yı öneriyor
Galiba her ilde kan verebileceğiniz bir yer oluyor ama emin değilim isterseniz firmadan görüştüğüm bayanın numarasını özelden göndereyim size hangi şehirdesiniz?Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızBu firmalar her ilde oluyor mu nasıl oluyor kan alma işlemleri falan ben sizin yaptırdığınız yeri araştırayım bi internetten
İnşallah canımCanım sen gönlünü ferah tut, ikili test sadece ihtimalleri değerlendiriyor. Fetal dna testiyle daha kesin sonuç alır rahat edersin inşallahbenim dün gittiğim perinatolog ikili test sonucuma bakmadı bile. En son çıkarken tekrar hatırlattım yani burdaki değerler güvenilirse düşük riskli çıkmış dedi yarım ağızla. Sonra kendi baktığı detaylıda herşeyin yolunda olduğunu anlattı.
Gözünaydın canım
bana da kız gibi geldi
Ben antalyadayım. Evet numarayı gönderirseniz çok sevinirimGaliba her ilde kan verebileceğiniz bir yer oluyor ama emin değilim isterseniz firmadan görüştüğüm bayanın numarasını özelden göndereyim size hangi şehirdesiniz?
Lütfen böyle düşünüpte bebeğine hissettirme stresi olumlu düşün inşallah test hatalıdır ve hiç bir şey yokturEvet çok pişmanım bende direk onu yaptırmadığım için kötü bi süreç olacak benim için
Simdi acile getirdi eşim kasiklarimda ağrı başladı. 3 gün önce birden ishal kusma başlamıştı tam korona geçiyor derken midem bagirsaklarim sökülüyor sanki. Kasiklarda ağrı var bebegi kontrol edecekler. Hiç iyi değilim dua edin bana korona çok fena birseymisNasil oldun canim gecti gitti demi sukur?
Bende de kronik hipotiroidi var. Hamilelikte ilaç kullanilmasina ragmen ekstradan yüsekselmesi cok normal. Sana bu teşhisi muhtemelen dahiliye veya endokrinolog koymuştur. Kadin dogumcun da muhtemelen bu ikisinden birine yonlendirecek ilac dozunun artirilmasi ici. Benim de gebeligin 9.haftasinda 6lara yukselince laboratuvar hatasi mi diye tekrar test yaptirdi ve ardindan dozu artirdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol ettirdik normale donmustu. Yani canini sıkma tsh basit bisey. Ben de cok korkmustum. Ama basitce duştu. Onemli olan bunun kronik oldugunu bilmen ve her ay duzenli kontrol ettirmen.Kizlar merhaba bugün ikili test için doktordaydim. 12+2 günle uyumlu dedi burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 0.9 mm çıktı buraya kadar herşey güzel kan testi sonuçlarını bekliyorum. Ama asıl sorum tsh ile ilgili 5.5 çıkmış yani yüksek. Zaten normalde de tsh ilacı kullanıyorum kronik hastayım ömür boyu kullanmam lazım. Hiç bu kadar yukselmemisti bebeğe bir zarar verir mi acaba bilgisi olan var mı? Doktor muhtemelen 2 li test sonucuyla birlikte cagircak beni önden size de danışayım dedim.
Çok geçmis olsun umarim siz de bebeginiz de iyisinizdir.Simdi acile getirdi eşim kasiklarimda ağrı başladı. 3 gün önce birden ishal kusma başlamıştı tam korona geçiyor derken midem bagirsaklarim sökülüyor sanki. Kasiklarda ağrı var bebegi kontrol edecekler. Hiç iyi değilim dua edin bana korona çok fena birseymis
Canim sabah gideriz dedim sabah bir uyandim agri falan yok gayet normal idrar. Bugun takipte kalayim ona gore giderim doktora. Bol suya devam :)Bence gitmelisin çok basit bir antibiyotik veriyorlar diye biliyorum gebelikte sorun olmayan. Bu arada hamileliğim başında oldum günde 5 lt su içtim kendi kendime geçirdim :)
Anaaam cokta iyi yaptiin kiz bosverrrİyi akşamlar güzel anneler
Korkma canim riskli cikmasi illa cikacak anlamina da gelmiyor ki. Bizi haberdar et oldu mu testlerden?İnşallah canım öğrendiğimden beri dokunsalar ağlayacak gibiyim birde 2,5 yaşında kızım var onada belli etmemeye çalışıyorum. Test sonucunu beklemek çok zor gelecek
Aa canim cok gecmis olsun nasil hala gecmedi yaa? Insallah bebegimiz iyidir sende hemen iyilesirsin haber ver bize lutfenSimdi acile getirdi eşim kasiklarimda ağrı başladı. 3 gün önce birden ishal kusma başlamıştı tam korona geçiyor derken midem bagirsaklarim sökülüyor sanki. Kasiklarda ağrı var bebegi kontrol edecekler. Hiç iyi değilim dua edin bana korona çok fena birseymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?