2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Insallah sonucunda güzel gelir canim nuba göre bence kiz benim doktorda bu zamanlarda yandan kesitten cinsiyete bakiyoruz dedi, nub teorisini kullaniyor cogu doktorda bu haftada, hadi bakalim ne çıkacak acaba
İnşallah Kasıma kadar nasıl sabredicem bilmiyorum ya 1 ay sonrasına gün verdi, başka bi doktora kaçak geçiş yapabilirim ekim sonu eğer dayanamazsam

Hadi inşallah

Evet bende 83lüyüm o yüzden risklerin yüzdesini bildiğim için hiçbirini yaptırmıyorum testlerin kafamı karıştırmasınlar diye. Allaha teslim ettimi kendimi de bebeğimi de...
İyi akşamlar güzel anneler
Bir paket cips yedim dayanamadim çok pişmanım
Tmm günah çıkarma işlemi başarıyla gerçekleştirildi Bişiy olmaz bi seferden vicdan yapma canım afiyet olsun.

insallah testlerde sknti vardir canim simdiden skma canini nifty testini yaptir daha rahat oluruz insallah orda dusuk riskli cikar
İnşallah canım öğrendiğimden beri dokunsalar ağlayacak gibiyim birde 2,5 yaşında kızım var onada belli etmemeye çalışıyorum. Test sonucunu beklemek çok zor gelecek

Evet çok pişmanım bende direk onu yaptırmadığım için kötü bi süreç olacak benim için

Galiba her ilde kan verebileceğiniz bir yer oluyor ama emin değilim isterseniz firmadan görüştüğüm bayanın numarasını özelden göndereyim size hangi şehirdesiniz?

İnşallah canım
İnşallah canım Çok teşekkür ederim umarım nifty testinde sonuçlar güzel gelir. Detaylı ultrason bu haftalarda yapılabiliyor mu ikinci gebeliğim ama herşeyi unutmuşum

Kizlar merhaba bugün ikili test için doktordaydim. 12+2 günle uyumlu dedi burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 0.9 mm çıktı buraya kadar herşey güzel kan testi sonuçlarını bekliyorum. Ama asıl sorum tsh ile ilgili 5.5 çıkmış yani yüksek. Zaten normalde de tsh ilacı kullanıyorum kronik hastayım ömür boyu kullanmam lazım. Hiç bu kadar yukselmemisti bebeğe bir zarar verir mi acaba bilgisi olan var mı? Doktor muhtemelen 2 li test sonucuyla birlikte cagircak beni önden size de danışayım dedim.

Nasil oldun canim gecti gitti demi sukur?
Simdi acile getirdi eşim kasiklarimda ağrı başladı. 3 gün önce birden ishal kusma başlamıştı tam korona geçiyor derken midem bagirsaklarim sökülüyor sanki. Kasiklarda ağrı var bebegi kontrol edecekler. Hiç iyi değilim dua edin bana korona çok fena birseymis

Bende de kronik hipotiroidi var. Hamilelikte ilaç kullanilmasina ragmen ekstradan yüsekselmesi cok normal. Sana bu teşhisi muhtemelen dahiliye veya endokrinolog koymuştur. Kadin dogumcun da muhtemelen bu ikisinden birine yonlendirecek ilac dozunun artirilmasi ici. Benim de gebeligin 9.haftasinda 6lara yukselince laboratuvar hatasi mi diye tekrar test yaptirdi ve ardindan dozu artirdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol ettirdik normale donmustu. Yani canini sıkma tsh basit bisey. Ben de cok korkmustum. Ama basitce duştu. Onemli olan bunun kronik oldugunu bilmen ve her ay duzenli kontrol ettirmen.

Son düzenleme:
Çok geçmis olsun umarim siz de bebeginiz de iyisinizdir. Dualarim sizinle.

Bence gitmelisin çok basit bir antibiyotik veriyorlar diye biliyorum gebelikte sorun olmayan. Bu arada hamileliğim başında oldum günde 5 lt su içtim kendi kendime geçirdim :)
Canim sabah gideriz dedim sabah bir uyandim agri falan yok gayet normal idrar. Bugun takipte kalayim ona gore giderim doktora. Bol suya devam :)
İyi akşamlar güzel anneler
Bir paket cips yedim dayanamadim çok pişmanım
Anaaam cokta iyi yaptiin kiz bosverrr

İnşallah canım öğrendiğimden beri dokunsalar ağlayacak gibiyim birde 2,5 yaşında kızım var onada belli etmemeye çalışıyorum. Test sonucunu beklemek çok zor gelecek
Korkma canim riskli cikmasi illa cikacak anlamina da gelmiyor ki. Bizi haberdar et oldu mu testlerden?

Aa canim cok gecmis olsun nasil hala gecmedi yaa? Insallah bebegimiz iyidir sende hemen iyilesirsin haber ver bize lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…