Unisex hediye alabilir aslinda, belki heveslenmistir icinde kalmasin. Mesela ben ilk aylar kiz veya erkek fark etmiyor pembe mavi takilmayi dusunmuyorum. Beyazlardan kremlerden gidecegim.
Ev süpürmek tabi ki zararlı değil ama kendini iyi hissetmiyorsan halin yoksa başka tabi. Herkesin ruh hali, fiziki hali başka canım.
Yapamayacağını düşünüyorsan bol bol dinlen, illa ki bi şekilde hallolur.
Ben her işimi yapıyorum kanepe koltuk çekmek, perde asmak, cam silmek. Çünkü yardım edecek kimsem yok, gelen temizlik görevliside içime sinmiyor, 2 kere denedim. Kendim yaparım Allah sağlık versinde
aslında ilk haftalarda ben de süpürüyordum ama doktor çok iş yapma ev süpürme genelde dinlen dedi. Hatta geçen hafta da işe gitmemem için rapor verdi evde dinlen demişti ben de biraz tereddüt ettim. annem de birini getirecekti temizlik için kadının evime gelmesi içime sinmiyor çok sevdiğim bir insan değil iyi birini bulmak da çok zor sağolsunlar babamla annem yarın bir süpürüp silecekler ama bir sonraki randevumda doktora soracağım artık ev süpürsem sorun olur mu diye
Ben süpürüyorum canım valla. Takıntılı biriyim maalesef ve yapmadan duramıyorum kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum. Eskiden bir saatte yapacağım işi 3 saatte yapabiliyorum o ayrı. Çabuk yoruluyor insan.
Süpürürken de halı olmayan yerler zaten sıkıntı değil, halıyı da tek yönlü süpürüyorum. İleri geri zorlamıyorum. İdare ediyor yine rahatlıyorum biraz
Bu cinsiyet durumlari çok karışık zaten her an bir sürpriz olabilirmis gibi kiz erkek hiç fark etmez ama biraz daha karakter olarak dominant biriyim adeta bi kaynana edasiyla oglan olur diyordum, hamile kalana kadar öğrenince mutlaka haber et kuzum
Ben süpürüyorum canım valla. Takıntılı biriyim maalesef ve yapmadan duramıyorum kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum. Eskiden bir saatte yapacağım işi 3 saatte yapabiliyorum o ayrı. Çabuk yoruluyor insan.
Bence ev isi yapmakla bisey olmaz. 2-3 market pazar poseti tasimaktan da bisey olmaz. Bisey olursa hormon dengesizligindendir bence. Cunku bundan taaa 5 sene once dahiliye doktorum hamile kalirsan dusuk yaparsin, o yuzden hamilelik dusundugun gibi ilacinin dozunu artir demisti. Bunu bildigimden o hormonu her ay kontrol ettiriyorum. Neyse iste dusunuyorum da eskiler tarlada, hayvancilikla ugrasirken dogum yapip tekrar islerine devam etmisler. Mesela benim babannem babami tarlada dogurmus, kundaklamis ve isine devam etmis. Yani biz yeni nesil cok nazliyiz, cok hassasiz sanki. Ben de evimin isini gayet yapiyorum, tabi robot supurgemin olmasi buyuk avantaj. Ama yine de temkinli olmak lazim, malum gunumuzde cocuk sahibi olmakta zorlasti. Dikkat ederek gunluk islerimizi yapmak en mantiklisi. Ama hic yapmamak bana gore dogru degil. Hasta degiliz, hamileyiz.
Sürekli baygın ruhsuz dolaşmak hiç bana göre değil valla zaten full evdeyim evden çalıştığım için. Ruhum çekildi hem bulantı hem uyku morelim sifiır sıfır
Merhaba güzel annelerim 12+ 1 benim bebişim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda ama cinsiyet için sorunca doktorumuz bir ay sonra söyleyebilirim çok erken dedi. Nub teorisi bilen varsa bana yorum yapabilir mi :) teşekkürler şimdiden hepimize sağlıklı bebişler.
Çikolata yeme canimm ben bugün yedim gittim cinsiyet gözükecekti ya göstermedi hareket etcem diye var ya anlatamam sana eli ayağı hiç durmadı
Insallah senin ki gösterir haftamız ayni
Çikolata yeme canimm ben bugün yedim gittim cinsiyet gözükecekti ya göstermedi hareket etcem diye var ya anlatamam sana eli ayağı hiç durmadı
Insallah senin ki gösterir haftamız ayni
2 hafta önceki muayene de doktor bana da çok hareketli bi bebek demişti oysaki karnım açtı. Çikolata yersem aynı şeyi yaşarız artık ay inşallaah çok merak ediyorum
Merhaba güzel annelerim 12+ 1 benim bebişim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda ama cinsiyet için sorunca doktorumuz bir ay sonra söyleyebilirim çok erken dedi. Nub teorisi bilen varsa bana yorum yapabilir mi :) teşekkürler şimdiden hepimize sağlıklı bebişler.