2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Unisex hediye alabilir aslinda, belki heveslenmistir icinde kalmasin. Mesela ben ilk aylar kiz veya erkek fark etmiyor pembe mavi takilmayi dusunmuyorum. Beyazlardan kremlerden gidecegim.
Ona kalmış artık irak tan gelecek iste turkiyeye geldiği an zaman bulursa alir galiba

aslında ilk haftalarda ben de süpürüyordum ama doktor çok iş yapma ev süpürme genelde dinlen dedi. Hatta geçen hafta da işe gitmemem için rapor verdi evde dinlen demişti ben de biraz tereddüt ettim. annem de birini getirecekti temizlik için kadının evime gelmesi içime sinmiyor çok sevdiğim bir insan değil iyi birini bulmak da çok zor sağolsunlar babamla annem yarın bir süpürüp silecekler ama bir sonraki randevumda doktora soracağım artık ev süpürsem sorun olur mu diye

Ben de o zaman bir iki haftaya yavaştan başlayayım doktorum a da sorarak

Ay hic oyle dusunmemistim ama kiz olduguna gore teori dogru degil demek ki haber veririm tabiki seve seve

Bence ev isi yapmakla bisey olmaz. 2-3 market pazar poseti tasimaktan da bisey olmaz. Bisey olursa hormon dengesizligindendir bence. Cunku bundan taaa 5 sene once dahiliye doktorum hamile kalirsan dusuk yaparsin, o yuzden hamilelik dusundugun gibi ilacinin dozunu artir demisti. Bunu bildigimden o hormonu her ay kontrol ettiriyorum. Neyse iste dusunuyorum da eskiler tarlada, hayvancilikla ugrasirken dogum yapip tekrar islerine devam etmisler. Mesela benim babannem babami tarlada dogurmus, kundaklamis ve isine devam etmis. Yani biz yeni nesil cok nazliyiz, cok hassasiz sanki. Ben de evimin isini gayet yapiyorum, tabi robot supurgemin olmasi buyuk avantaj. Ama yine de temkinli olmak lazim, malum gunumuzde cocuk sahibi olmakta zorlasti. Dikkat ederek gunluk islerimizi yapmak en mantiklisi. Ama hic yapmamak bana gore dogru degil. Hasta degiliz, hamileyiz.

İyi akşamlar bu uyku ve mide bulantısı ne zaman geçecek hem uyumak istiyorum özellikle akşamları zaten 10 da yatağa gidiyorum
İyi akşamlar 16.haftaya kadar bulantısı süren varmış inşallah bizde öyle olmaz . Uykudan memnun değil miyiz aslında uykusuz kalmaktan daha iyi bence

İyi akşamlar 16.haftaya kadar bulantısı süren varmış inşallah bizde öyle olmaz . Uykudan memnun değil miyiz aslında uykusuz kalmaktan daha iyi bence
Sürekli baygın ruhsuz dolaşmak hiç bana göre değil valla zaten full evdeyim evden çalıştığım için. Ruhum çekildi hem bulantı hem uyku morelim sifiır sıfır

Merhaba güzel annelerim 12+ 1 benim bebişim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda ama cinsiyet için sorunca doktorumuz bir ay sonra söyleyebilirim çok erken dedi. Nub teorisi bilen varsa bana yorum yapabilir mi :) teşekkürler şimdiden hepimize sağlıklı bebişler.

Eklentiler

• 556C5C2F-6D51-47E1-B5C3-DB6840D1C153.webp
    31 KB · Görüntüleme: 57
  • CBE23D81-3793-4E5A-99A2-BAEBB0221CE6.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar merhaba yarın 14+4 oluyorum ve muayenem var inşallah cinsiyetini söyler çok heycanlıyım
Çikolata yeme canimm ben bugün yedim gittim cinsiyet gözükecekti ya göstermedi hareket etcem diye var ya anlatamam sana eli ayağı hiç durmadı
Insallah senin ki gösterir haftamız ayni

Çikolata yeme canimm ben bugün yedim gittim cinsiyet gözükecekti ya göstermedi hareket etcem diye var ya anlatamam sana eli ayağı hiç durmadı
Insallah senin ki gösterir haftamız ayni
2 hafta önceki muayene de doktor bana da çok hareketli bi bebek demişti oysaki karnım açtı. Çikolata yersem aynı şeyi yaşarız artık ay inşallaah çok merak ediyorum

Bana erkek gibi geldi günlerimiz ayni bana da kiz dedi gecen hafta ilk defa bu kadar erken söyleyen gordum bakalim tutacak mı ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…