Bugun 13+4 bu hafta son depot igneyi vuracagiz, duphaston hap gunde 2 devamProgestan kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız.
Ben de adenomyozis var progestan da kasılmayı önlüyormuş. Doktorum bırak artık dedi ama hiç bırakasım gelmiyor bişey olacak diye.
Bende evden yardimci oluyorum eşime, tam çalışıyorum diyememSelamlar, sırf o parayı düşününce dayanayim diyorum cikmayayim işten hem evden calisiyorum diyorum. Ama öte yandan da bir daha tek olarak kendine vakit ayırmayacagim sorumluluk büyük olacak çocukla birlikte ondan bırak isi kafayı dinle diyorum bu arada çalışma zorunluluğum yok maddi olarak, çok aradayim çok kararsızım valla... Siz ne dersiniz topicteki arkadaşlar :/
Hesaplama tam olarak nasıldi hatirlamiyorum ama internette hesaplama yerleri vardi :) birde bazi muhasebeciler bu isten anlamıyor, bu yüzden alamayanlarda oldu, iyi takip etmek lazım, bildiriyorlar mi? Tarihler doğru mu vs?Yani calistigin yerin muhasebedi ilgileniyo. Super o zaman. Tesekkur ederim. Ben sgk'ya kendim vericem gi i tahmin ediyodum. Verilen ucrette sanirim 3 aylik brut maasa gore hesaplaniyormuş
Benim derdim aslında kendimi dinlemek dinlenmek çünkü şimdiye kadar hep çalışıyordum maddi rahatlık ve eşimde istemiyorsan çik diyince bana aklıma düştü bu fikir her hafta cumaya kadar istifa etcem diyip bir türlü edemedim kararsizligim cocugumada geçecek valla :))))Bende evden yardimci oluyorum eşime, tam çalışıyorum diyememkendi isimiz oldugu icin rahatım, sonucta havadan gelen bi para oldugu icin guzel oluyor hamilelik zorlamiyorsa calisilabilir aslinda evde baska çocuğumuz yoksa daha rahat olur, ozellikle çalışanlar cok boşluğa düşüyor, zaman zor geçiyor cunku
36.haftaya kadar kullandim daha önce yine oyle kullanicaz dedi doktorumProgestan kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız.
Ben de adenomyozis var progestan da kasılmayı önlüyormuş. Doktorum bırak artık dedi ama hiç bırakasım gelmiyor bişey olacak diye.
En iyi sen bilirsin tabi :) seni zorlayan, yoran bir işse iyi olabilir, bebek bakmak ozellikle ilk aylar cok yorucu oluyor gercektenBenim derdim aslında kendimi dinlemek dinlenmek çünkü şimdiye kadar hep çalışıyordum maddi rahatlık ve eşimde istemiyorsan çik diyince bana aklıma düştü bu fikir her hafta cumaya kadar istifa etcem diyip bir türlü edemedim kararsizligim cocugumada geçecek valla :))))
Şifa olsun isallahGünaydın kızlar, 14+2 den selamlar
Herkesler iyidir inşallah
Dün akşam biontech ilk dozu oldum. Çok şükür kol ağrısı dışında bir yan etki yaşamadım ben
Detaylı kontrolü 22. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Bebeğin organları gelişimini tamamlandıktan sonra tek tek kontrol ediyorlar.Güzel anneler selamlar, Ekim 20de doktora gidip ikili test olacağım. O gün detaylı USG yapılıyor mu yapılıyorsa ne kadar sürüyor yaptırmış olanlar anlatır mi banada merak ediyorumda :)
Yaptığın işte mutsuzsan ne olursa olsun sıkılarak çalışırsın. Bende 2 sene önce işi bıraktım ama öncesinde artık ayaklarım geri geri gidiyordu, mideme stresten kramp giriyordu. Madem maddi olarak sıkıntın yok, işini bırakınca mutlu olacaksın bırak doğuma kadar evinin keyfini çıkar kendine vakit ayır.Benim derdim aslında kendimi dinlemek dinlenmek çünkü şimdiye kadar hep çalışıyordum maddi rahatlık ve eşimde istemiyorsan çik diyince bana aklıma düştü bu fikir her hafta cumaya kadar istifa etcem diyip bir türlü edemedim kararsizligim cocugumada geçecek valla :))))
Ben de heyecanlandım şimdi , merakla beklicez seniSaat 2de kontrol var kizlar bakalm cinsiyet belli olacak mı çok heyecanlıyım
Merhaba ben de 4 gün önce ikili teste gittim , asıl detaylı ultrason 18-23. Haftalar arasında yapılıyormuş . İkili test aşamasında da bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine ve burun deliklerine, kol bacak uzunluğuna baktı doktorum, normal bir kontrol gibi çok da bir farklılığı yoktu açıkçası :) insallah sizde de her şey normal çıkarGüzel anneler selamlar, Ekim 20de doktora gidip ikili test olacağım. O gün detaylı USG yapılıyor mu yapılıyorsa ne kadar sürüyor yaptırmış olanlar anlatır mi banada merak ediyorumda :)
Canım riskli veya çoğul gebelik yoksa 11-14. hafta arası olan detaylı ultrasona gerek görmüyor doktorlar.Güzel anneler selamlar, Ekim 20de doktora gidip ikili test olacağım. O gün detaylı USG yapılıyor mu yapılıyorsa ne kadar sürüyor yaptırmış olanlar anlatır mi banada merak ediyorumda :)
Teşekkür ederim canım inşallahhFetal dna ile tamamen rahatlayacaksınız inşallah canımgüzel haberlerle gel yine
Robot süpürge veya şarjlı dikey süpürgeler çok pratik oluyor tavsiye ederim. Hamileyken normalden daha çok yorulur oldum ben de , robot süpürge işimi çok kolaylaştırdı düşünebilirsiniz siz deKızlar merhaba ev süpüren var mı evim çok pis temizleyecek kimse yok eşim askerde olmasa o süpürüyordu şu an üç haftadır temizlenmiyor içim daralıyor süpürmek bebeğe zararlı mı
Robot süpürge kesinlikle düşünüyorum eşimin gelmesine bir hafta kaldı geldiğinde lazım olan her şeyi aldıracağım gerçekten içim çok sıkılıyor ev pis diye az önce de annemlerdeydim canımın sıkıldığını fark ettiler sağolsun babam ben süpürürüm evini dedi ama onlara da kıyamıyorum neyse artık bu haftayı atlatırsam bi düzen oluşturmaya çalışacağımRobot süpürge veya şarjlı dikey süpürgeler çok pratik oluyor tavsiye ederim. Hamileyken normalden daha çok yorulur oldum ben de , robot süpürge işimi çok kolaylaştırdı düşünebilirsiniz siz de
Ya birde ben evdeyim diye beni pek taktiklari yok. Sirketle alakasiz bir personel gibiyim. Hesap soranim yok cok rahatim ama umarim zamani gelince gonderecegim belgeleri duzgunce bildirirlerHesaplama tam olarak nasıldi hatirlamiyorum ama internette hesaplama yerleri vardi :) birde bazi muhasebeciler bu isten anlamıyor, bu yüzden alamayanlarda oldu, iyi takip etmek lazım, bildiriyorlar mi? Tarihler doğru mu vs?
Ev süpürmek tabi ki zararlı değil ama kendini iyi hissetmiyorsan halin yoksa başka tabi. Herkesin ruh hali, fiziki hali başka canım.Kızlar merhaba ev süpüren var mı evim çok pis temizleyecek kimse yok eşim askerde olmasa o süpürüyordu şu an üç haftadır temizlenmiyor içim daralıyor süpürmek bebeğe zararlı mı
Bilgileri doğru girsinlerde gerisi önemli değilYa birde ben evdeyim diye beni pek taktiklari yok. Sirketle alakasiz bir personel gibiyim. Hesap soranim yok cok rahatim ama umarim zamani gelince gonderecegim belgeleri duzgunce bildirirler
Hesaplama sitelerine goz attim simdilik 2021 yilinin brut maasina gore hesapliyolar sanirim 2022de herseye zam geldigi gibi buna da gelecek. :)
Ben robot supurge kullaniyorum, cok rahat pratik, ev düzensiz tozlu pis vs olunca icin daralabilir gercekten seni anlıyorum ama hiç kendini zorlamaya değmez, sagolsun ailen yardim ediyormuş, benim de ailem herseye yardimcilar cok sukur ama gerçekten bir sorun olduğunda keşke yapmasaydım diyorsun, o yuzden once çevren yardim almaya calis baktin olmuyor yarim gun bir yardimci bile isini görür, bir cok sirket var, onlardan yardim alabilirsin, bende evin içinde bir yabancı olmasından hoşlanmıyorum ama gerekincede yapicak birsey yokKızlar merhaba ev süpüren var mı evim çok pis temizleyecek kimse yok eşim askerde olmasa o süpürüyordu şu an üç haftadır temizlenmiyor içim daralıyor süpürmek bebeğe zararlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?