2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
2 hafta önceki muayene de doktor bana da çok hareketli bi bebek demişti oysaki karnım açtı. Çikolata yersem aynı şeyi yaşarız artık ay inşallaah çok merak ediyorum
Aman aman hareketliyse hic yeme benim ki 2 hafta önce sirt üstü yatıyordu iste bu hafta uçuşa geçti resmen dalga geçti bizimle biz babamızı bekliyoruz galiba ilk ona göstercez o gelince gitcm kontrole ınsallah siz gorur haber verirsiniz bize de

Canım bu haftada nub yeni olusuyor seninkisi yukarı doğru çıkmaya başlamış ben erkeğe benzettim. Öğrencince şöyle mutlaka

Kızlar selam bana doktor önce kız gibi dedi 2 hafta sonra bugün erkek dedi. Ben görmeden inanmayacagim ne dedikleri belli değil. Tabiki hayırlı ve sağlıklı evlat en basta olsun ins.
Doktorlar eskiden bu kadar erken tahmin yapmazlardı, suan bile erken aslinda, 16 hafta civari ve daha sonraki detaylı ultrasonda cok daha net belli olur

Bana da erkek gibi geldi. Allah sağlıklı, Hayırlı evlat nasip etsin isallah
Prilam artık etki etmeyince bugün metpamidverdi doktorum siz ilaç kullanıyor musunuz?
Bende metpamid aldım ancak eczane çok içememeye çalış dedi. Bulantim var ama az da olsa birseyler yiyebiliyorum diye kendimi ilav içmemek için tutuyorum.
Kızlar selam bana doktor önce kız gibi dedi 2 hafta sonra bugün erkek dedi. Ben görmeden inanmayacagim ne dedikleri belli değil. Tabiki hayırlı ve sağlıklı evlat en basta olsun ins.
cok şaşırdım. Tabi ki yanılma payı her zaman var ancak 16. Haftadan sonra tam net belli olur. Sağlıklı olsun isallah

Doktorlar eskiden bu kadar erken tahmin yapmazlardı, suan bile erken aslinda, 16 hafta civari ve daha sonraki detaylı ultrasonda cok daha net belli olur
Evet ya bana da sat gore 11+5 iken kiz gibi dedi ama pek inanmadim. Esim de diyor prof dr ve perinatolog yanlis mi bilcek. Kiz istemedigimden degil ama bu kadar erken %70 kiz gibi demesi sacma geldi. Neyse bakalim 16inci haftalarimizda ne diyecekler Haberlesiriz

Gunaydin canlarim Bugun arkadaslarimla konustum karnimin resmini istediler yolladim hepsi hic cikmamis falan dedi.. Biraz endiselendim acikcasi niye karnim cikmiyor ki? 15. haftadayiz.. Kilo olarak hala 1,5 kilodayim

Gunaydin canlarim Bugun arkadaslarimla konustum karnimin resmini istediler yolladim hepsi hic cikmamis falan dedi.. Biraz endiselendim acikcasi niye karnim cikmiyor ki? 15. haftadayiz.. Kilo olarak hala 1,5 kilodayim

Valla kızmada insanlar bilmeden konusuyor. Karnın neden cıksın daha 3 ay yenı bıttı benım ılk hamılelıgımde 6. ay cıktı ve kızım gayet tosun gıbı dogdu sımdı deneyımlı oldugum ıcın cıkmasın ıstıyorum yatmak kalkmak zor oluyor... Maalesef yorum yapmaya cok meraklı bır mılletız :)

Günaydınn hiç endişelenme herkesin vücut yapısı farklı canım. İç karnı geniş falan derler ya bazı kadınlarda çabuk büyüyo bazılarında daha geç büyüyo. Benim 1 haftada çıktı hızı ilginç geldi bana bi anda karnım büyüdü Bebiş sağlıklıysa hiç kafana takma. Ben bulantı v.s yaşamadığım halde 2 kilo vermişim.

Şimdi gidiyorum gelincr yazacagım hemen sizinki de babasına gösterir inşallah artık

Valla haklisin biraz abarttilar sanirim :) Neyse moral bozmak yok ozaman devam
Ay icim rahatladi saol canim Oh ne guzel iki kilo vermen cok iyi olmuss :)

Cnm herkesin çıkmıyor ki hemen. Bi arkadaşımın 8. Ayda çok net belli oldu. Söylemese kimse hamile karnı demezdi. Hiç takılma.

Nasıl veriyorsunuz kilo ya
Benim 3. Ayım her ay 1 kilo aldım
Engel olamıyorum kendime çok yiyorum özellikle akşamları.

Nasıl veriyorsunuz kilo ya
Benim 3. Ayım her ay 1 kilo aldım
Engel olamıyorum kendime çok yiyorum özellikle akşamları.
Hiç sorma ben de aynı durumdayım 3 ayda 4 kg aldım bu 1 ayda da 1,5 kg almışım okadar çok yiyorum ki karnım burnumda yaşıyorum. Midem yukarı çıkmış çok gerliyor göbeğim taş gibi sert.

Ya afedersin ama herkesin bi yorumu var . Biz bi arkadaşımla 1 ay arayla hamile kaldık o benden 1 ay önce. Başka bir hamile arkadaşımızla karşılaştık hastanede sıra beklerken. O da 9.ayında . Arkadaşım döndü bana diyor ki bak 9.ayına gelmiş hiç kilosu yok biz şiştik resmen şimdiden çok kilolandık dedi . Ben 54 kiloyum kendi 64 kilo en az Hamile olmadan önce de 52 ydim. Moralim bozuldu eve gelince ben şiştim mi dedim eşime . Çevremizdekiler durduk yere moral bozucu olabiliyor bazen

Ne kadar saçma kendini niye senle bir tutuyor. Herkesin bünyesi farklı, hamileliği farklı. Niye canını sıkıyosun alıyosan da hiç bir şey olmaz doğum sonrası verirsin kiloları. Bebeğinden başka bişey düşünme naçizane fikrim.

Hiçbir şey bebeğimden önemli değil ama sanki kasıtlı söylemiş gibi hissettim canımı sıkmak için . Ona moralim bozuldu sadece . Ne yesem göbeğime gidiyor gibi zaten aldığım kilo göbekte toplanıyor başka bi yerde kilom yok , olsa da önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…