2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bir yandan da emin olmasa söylemezdi diyorum ama çokta merak ediyorum normalde erkekler daha önce belli olur, kizi tahmin etmek zordur hadi bakalim hayirlisi

Gunaydin canlarim Bugun arkadaslarimla konustum karnimin resmini istediler yolladim hepsi hic cikmamis falan dedi.. Biraz endiselendim acikcasi niye karnim cikmiyor ki? 15. haftadayiz.. Kilo olarak hala 1,5 kilodayim
Benim ablam dogumun son gününe kadar okula gitti, kimse anlamıyordu hamile olduğunu cokta önemli birsey degil yani, moralini bozmasın böyle şeyler, ben kilolu oldugum halde göbeğim cok büyümedi, ic karin buyuk olabilir

Hiç sorma ben de aynı durumdayım 3 ayda 4 kg aldım bu 1 ayda da 1,5 kg almışım okadar çok yiyorum ki karnım burnumda yaşıyorum. Midem yukarı çıkmış çok gerliyor göbeğim taş gibi sert.
Evet benim de öyle. Bebek sanki mide de
Çok zorluyor rahatsız ediyor beni.
Ama durduramıyorum kendimi aşırı mantı makarna ve patates kızartması istiyor canım

Evet benim de öyle. Bebek sanki mide de
Çok zorluyor rahatsız ediyor beni.
Ama durduramıyorum kendimi aşırı mantı makarna ve patates kızartması istiyor canım
Ben de öyleyim sabah kahvaltıda avokado yiyip sağlıklı beslendiğimi sanıp öğlen ve akşamı bunlarla bitiriyorum sonradan pişman oluyorum ama napalım can isteyince yeniyor ben de hep diyorum çınar istiyomuş çınarın canı çekmiş oğlumun üstüne atıyorum.

E bu aynı ben

Merhaba güzel anneler
Demir hapı kullanan arkadaşlar günün hangi saati alıyorsunuz?
Demir hapının süt ve süt ürünleri, çay, pekmez gibi gıdalalarla minimum iki saat arası olmalı diyorlar işe yaraması için

Eczacı bana sabah aç karnına içilmeli dedi. E yukardakiler olmadan kahvaltı mümkün değil. 2 saat kahvaltı için bekleyip aç kalmam hiç mümkün değil elim ayağım titriyor gözüm dönüyor sabahları nasıl yapmalı acaba bilemedim

merhaba kızlar bana da doktorum folik asit bitince İmom omega verdi. Sizler memnun musunuz o takviyeden. Kullanmaya başladım bakalım.

Gecmis olsun canim daha iyisin demi?
İyiyim canım çok şükür bu sabah kol ağrım da geçmişti. İkinci doz da böyle rahat geçer inşallah
Gunaydin canlarim Bugun arkadaslarimla konustum karnimin resmini istediler yolladim hepsi hic cikmamis falan dedi.. Biraz endiselendim acikcasi niye karnim cikmiyor ki? 15. haftadayiz.. Kilo olarak hala 1,5 kilodayim
Benim de kayınvalidem her iki güne bir soruyor karnın çıktı mı, çıktı mı Çıkmadı arkadaş napim. Her çıkmadı dediğimde heee çıkar inşallah diip duruyor.
Zaten kiloluyum göbeğim var benim. Gören 5-6 aylık hamile der ama bu her zamanki hali ben kendimi biliyorum ekstra bir büyüme olmadı. Sadece içi biraz daha sertleşti gibi elleyince o kadar

Dogru soyluyosun herkesin bi fikri var malesef.. Birde herkes bir degil benim boyum 175 kilom 80 zaten iri yari biseyim demek ki karnimda yer cok belli olmuyor ciktigi napiyim senin kilon yok be kuzuu amaan sakin sistim mi diye dert edinmeee

Ayy cok sevindiiim canim kistin kuculmus olmasinaa

acaba ilk kalkınca hapı içip hafif atıştırıp 2 saat sonra tam bir kahvaltı olabilir cnm.

merhaba kızlar bana da doktorum folik asit bitince İmom omega verdi. Sizler memnun musunuz o takviyeden. Kullanmaya başladım bakalım.
Ben kullaniyorum Imom omegayi canim valla sabahlari iciyorum hic bi yan etkisini gormedim. Sadece ilk baslarda gece iciyordum uykum gelmiyordu bi turlu oyuzden sabaha gectim simdi cok iyiyim
Iyi sukur gecmis olsun tekrar canim
Hee zaten gobek varsa hiic belli olmaz ki hic takilma canim oyle seylere :)

Takılmıyorum da işte hergün hergün aynı konu insan bunalıyor

acaba ilk kalkınca hapı içip hafif atıştırıp 2 saat sonra tam bir kahvaltı olabilir cnm.
Bir de onu deneyeyim dayanırım inşallah
Bugün kahvaltıdan 2,5 saat öncesine alarm kurup içtim üstüne uyudum midem çok kötü oldu acayip yaktı. Uyanır uyanmaz gaviscon a koştum

Bana ferifer die bi Demir ilacı vardı kaşık formunda. Sabah 8 buçukta uyanıp içiyorum. Biraz daha kestirip 9 buçukta kahvaltı hazırlamaya başlıyorum.

Bana ferifer die bi Demir ilacı vardı kaşık formunda. Sabah 8 buçukta uyanıp içiyorum. Biraz daha kestirip 9 buçukta kahvaltı hazırlamaya başlıyorum.
Onu bu sabah denedim de canım ilaç midemi yaktı çok fena. Gaviscon içmeden yapamadım. Belki ilaçla alakalıdır. Benimki ferro sanol duodenal diye bir ilaç

Merhaba, ben takviye ve d vitaminini akşam yemeğinde, demir hapını da yatmadan alıyorum. Eğer süt falan içersem 9 gibi içip, 11 de hapı alıp yatıyorum. Sabah erken kalkıp tekrar yatıyorum belki o arada alınabilir ama bazen açlık bastırıyor uyuyamıyorum mecbur yiyorum, ya da uyuyunca aradan 4 saat falan geçmiş olacak o yüzden böylesi daha kolay geldi bana.

Akşam almayı ben de düşündüm de eczacı özellikle sabah aç diyince uyayım dedim. Yarın bir de sunandstars ın dediğini deneyeceğim. İçip üstüne çubuk kraker falan yiyeceğim kahvaltıyı biraz erteleyip. O da olmazsa akşam içeceğim artık yapcak birşey yok

Kızlar nub a bakarmısınız sizce kızmı erkekmi

Eklentiler

• IMG-20211004-WA0005.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20211004-WA0007.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20211004-WA0009.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 52
Ben de nette görmüştüm sabah rahatsız edince gece yatarken alanları o yüzden öyle başladım. Midemi de hiç rahatsız etmedi. Nasıl rahat edersen öyle yap ben saatin çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Her türlü işe yarıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…