Bir yandan da emin olmasa söylemezdi diyorum ama çokta merak ediyorumEvet ya bana da sat gore 11+5 iken kiz gibi dedi ama pek inanmadim. Esim de diyor prof dr ve perinatolog yanlis mi bilcek. Kiz istemedigimden degil ama bu kadar erken %70 kiz gibi demesi sacma geldi. Neyse bakalim 16inci haftalarimizda ne diyeceklerHaberlesiriz
Benim ablam dogumun son gününe kadar okula gitti, kimse anlamıyordu hamile olduğunuGunaydin canlarimBugun arkadaslarimla konustum karnimin resmini istediler yolladim hepsi hic cikmamis falan dedi.. Biraz endiselendim acikcasi niye karnim cikmiyor ki? 15. haftadayiz.. Kilo olarak hala 1,5 kilodayim
Evet benim de öyle. Bebek sanki mide deHiç sorma ben de aynı durumdayım 3 ayda 4 kg aldım bu 1 ayda da 1,5 kg almışımokadar çok yiyorum ki karnım burnumda yaşıyorum. Midem yukarı çıkmış çok gerliyor göbeğim taş gibi sert.
Ben de öyleyim sabah kahvaltıda avokado yiyip sağlıklı beslendiğimi sanıp öğlen ve akşamı bunlarla bitiriyorum sonradan pişman oluyorum ama napalım can isteyince yeniyorEvet benim de öyle. Bebek sanki mide de
Çok zorluyor rahatsız ediyor beni.
Ama durduramıyorum kendimi aşırı mantı makarna ve patates kızartması istiyor canım
E bu aynı benBen de öyleyim sabah kahvaltıda avokado yiyip sağlıklı beslendiğimi sanıp öğlen ve akşamı bunlarla bitiriyorum sonradan pişman oluyorum ama napalım can isteyince yeniyorben de hep diyorum çınar istiyomuş çınarın canı çekmiş oğlumun üstüne atıyorum.
İyiyim canım çok şükürGecmis olsun canim daha iyisin demi?
Benim de kayınvalidem her iki güne bir soruyor karnın çıktı mı, çıktı mıGunaydin canlarimBugun arkadaslarimla konustum karnimin resmini istediler yolladim hepsi hic cikmamis falan dedi.. Biraz endiselendim acikcasi niye karnim cikmiyor ki? 15. haftadayiz.. Kilo olarak hala 1,5 kilodayim
Dogru soyluyosun herkesin bi fikri var malesef.. Birde herkes bir degil benim boyum 175 kilom 80 zaten iri yari biseyim demek ki karnimda yer cok belli olmuyor ciktigi napiyimYa afedersin ama herkesin bi yorumu var . Biz bi arkadaşımla 1 ay arayla hamile kaldık o benden 1 ay önce. Başka bir hamile arkadaşımızla karşılaştık hastanede sıra beklerken. O da 9.ayında . Arkadaşım döndü bana diyor ki bak 9.ayına gelmiş hiç kilosu yok biz şiştik resmen şimdiden çok kilolandık dedi . Ben 54 kiloyum kendi 64 kilo en azHamile olmadan önce de 52 ydim. Moralim bozuldu eve gelince ben şiştim mi dedim eşime . Çevremizdekiler durduk yere moral bozucu olabiliyor bazen
Ayy cok sevindiiim canim kistin kuculmus olmasinaaKızlar dun bebeğin heyecanından demeyi unuttum kist vardı ya 7 cm küçülmüş doktor baya erimiş fark bile etmedim dedi bir daha ki gidişim de tamamen erimiş olur inşallah ama çok rahatladım biraz tehlikeli demişti çünkü kuculmez büyürse
acaba ilk kalkınca hapı içip hafif atıştırıp 2 saat sonra tam bir kahvaltı olabilir cnm.Merhaba güzel anneler
Demir hapı kullanan arkadaşlar günün hangi saati alıyorsunuz?
Demir hapının süt ve süt ürünleri, çay, pekmez gibi gıdalalarla minimum iki saat arası olmalı diyorlar işe yaraması için
Eczacı bana sabah aç karnına içilmeli dedi. E yukardakiler olmadan kahvaltı mümkün değil. 2 saat kahvaltı için bekleyip aç kalmam hiç mümkün değil elim ayağım titriyor gözüm dönüyor sabahlarınasıl yapmalı acaba bilemedim
Ben kullaniyorum Imom omegayi canim valla sabahlari iciyorum hic bi yan etkisini gormedim. Sadece ilk baslarda gece iciyordum uykum gelmiyordu bi turlu oyuzden sabaha gectim simdi cok iyiyimmerhaba kızlar bana da doktorum folik asit bitince İmom omega verdi. Sizler memnun musunuz o takviyeden. Kullanmaya başladım bakalım.
Iyi sukur gecmis olsun tekrar canimİyiyim canım çok şükürbu sabah kol ağrım da geçmişti. İkinci doz da böyle rahat geçer inşallah
Benim de kayınvalidem her iki güne bir soruyor karnın çıktı mı, çıktı mıÇıkmadı arkadaş napim. Her çıkmadı dediğimde heee çıkar inşallah diip duruyor.
Zaten kiloluyum göbeğim var benim. Gören 5-6 aylık hamile der ama bu her zamanki hali ben kendimi biliyorum ekstra bir büyüme olmadı. Sadece içi biraz daha sertleşti gibi elleyince o kadar
Takılmıyorum da işte hergün hergün aynı konu insan bunalıyorBen kullaniyorum Imom omegayi canim valla sabahlari iciyorum hic bi yan etkisini gormedim. Sadece ilk baslarda gece iciyordum uykum gelmiyordu bi turlu oyuzden sabaha gectim simdi cok iyiyim
Iyi sukur gecmis olsun tekrar canim
Hee zaten gobek varsa hiic belli olmaz ki hic takilma canim oyle seylere :)
Bir de onu deneyeyim dayanırım inşallahacaba ilk kalkınca hapı içip hafif atıştırıp 2 saat sonra tam bir kahvaltı olabilir cnm.
Bana ferifer die bi Demir ilacı vardı kaşık formunda. Sabah 8 buçukta uyanıp içiyorum. Biraz daha kestirip 9 buçukta kahvaltı hazırlamaya başlıyorum.Merhaba güzel anneler
Demir hapının süt ve süt ürünleri, çay, pekmez gibi gıdalalarla minimum iki saat arası olmalı diyorlar işe yaraması için
Eczacı bana sabah aç karnına içilmeli dedi. E yukardakiler olmadan kahvaltı mümkün değil. 2 saat kahvaltı için bekleyip aç kalmam hiç mümkün değil elim ayağım titriyor gözüm dönüyor sabahlarınasıl yapmalı acaba bilemedim
Onu bu sabah denedim de canım ilaç midemi yaktı çok fena. Gaviscon içmeden yapamadım. Belki ilaçla alakalıdır. Benimki ferro sanol duodenal diye bir ilaçBana ferifer die bi Demir ilacı vardı kaşık formunda. Sabah 8 buçukta uyanıp içiyorum. Biraz daha kestirip 9 buçukta kahvaltı hazırlamaya başlıyorum.
Merhaba, ben takviye ve d vitaminini akşam yemeğinde, demir hapını da yatmadan alıyorum. Eğer süt falan içersem 9 gibi içip, 11 de hapı alıp yatıyorum. Sabah erken kalkıp tekrar yatıyorum belki o arada alınabilir ama bazen açlık bastırıyor uyuyamıyorum mecbur yiyorum, ya da uyuyunca aradan 4 saat falan geçmiş olacak o yüzden böylesi daha kolay geldi bana.Merhaba güzel anneler
Akşam almayı ben de düşündüm de eczacı özellikle sabah aç diyince uyayım dedim. Yarın bir deMerhaba, ben takviye ve d vitaminini akşam yemeğinde, demir hapını da yatmadan alıyorum. Eğer süt falan içersem 9 gibi içip, 11 de hapı alıp yatıyorum. Sabah erken kalkıp tekrar yatıyorum belki o arada alınabilir ama bazen açlık bastırıyor uyuyamıyorum mecbur yiyorum, ya da uyuyunca aradan 4 saat falan geçmiş olacak o yüzden böylesi daha kolay geldi bana.
Ben de nette görmüştüm sabah rahatsız edince gece yatarken alanları o yüzden öyle başladım. Midemi de hiç rahatsız etmedi. Nasıl rahat edersen öyle yap ben saatin çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Her türlü işe yarıyordurAkşam almayı ben de düşündüm de eczacı özellikle sabah aç diyince uyayım dedim. Yarın bir desunandstars ın dediğini deneyeceğim. İçip üstüne çubuk kraker falan yiyeceğim kahvaltıyı biraz erteleyip. O da olmazsa akşam içeceğim artık yapcak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?