2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Amin teşekkür ederimm :)

Tamamdır canım teşekkür ederim heycanlandimda :)))

Senden aldığım gazla bende baktım biraz iyi para geliyormus valla dayanmaya çalışacagim bende hazır evdeyim çok üstüme gelmiyorlar isyerindekiler. Değerlendirilmeli :))

Ben de heyecanlandım şimdi , merakla beklicez seni
Kızlar çikolata yedim gittim giderken o kadar çok hareket etti ki doktor şey diyo benimle dalga geçiyor bu dedi el salladı elini ağzına koydu poposunu dondu bi cinsiyeti yakalayamadi doktor cinsiyeti gec doğru düzgün ultrason kağıdı bile alamadık babasini bekliyor dedi o gelince gösterecek cinsiyetini galiba

Senden aldığım gazla bende baktım biraz iyi para geliyormus valla dayanmaya çalışacagim bende hazır evdeyim çok üstüme gelmiyorlar isyerindekiler. Değerlendirilmeli :))
:) isin cok agir yorucu degilse dayanmani tavsiye ederim. Ben de bazen bunaliyorum sonra diyorum aman calismasan napacagim.. heleki bu covid doneminde, zaten havalar da sogudu kapali alanlara da pek giremicez.. Malum 2022de herseye zam gelecek, en azindan toplu dogum parasi bebegin bir cok ihtiyacini karsilar veya gelecegi icin biriktirirsin. Bir de cok yorgun hissediyorsan dogum doktorundan birkac gunluk rapor da isteyebilirsin biraz kafa dagitmis olursun. Ben bu cuma ikili test sonucum icin gorusmeye gidicem, mumkunse eger birkac gun rapor isticem. Tabi verirse

Çikolatayı en cok seven bebek oldu olsun canim, sagligi yerinde olsun da azcık daha bekleyin

Ne kadar zamandır çalışıyosun bilmiyorum canım ama 1 yıldan fazlaysa bence sabret. Ben evdeyim zaman geçmiyor cidden. Normal zamanda iznine çık, doğum sonrası iznini kullan sonra istifa eder tazminatını alırsın. Şimdi çıkarsan bi hakkın olmaz maalesef. Para sıkıntınız olmayabilir ama emeğin boşa gitmesin.

Cok mu cikolata yedin yoksa senin bebiş hareketli mi olacak
Kucuk küçük 2 yada 3 parça en fazla oda iste ama hiç durmadı hic babasini bekliyor göstermeye el sallıyor ağzına götürdü elini net göremedim bile doktor dedi

Haklisin ya öyle yapacağım bende dayanmaya devam :))
Teşekkür ederim yorumun için

Haklısın ben uzun yıllardır çalışıyorum bu şirkette daha 1 yıl olmadı ama rahatım en azından şuan için. Bakalım yol öyle gözüküyor. Teşekkür ederim yorumun için

Evet bende aynısını dedim şimdi ama cinsiyeti göremedik ya
Benim 12+3 de tahminde bulundu ama net sonuc daha ilerleyen haftalarda belli olurmus. Azicik daha sabret, bir dahaki kontrolun muhtemelen kasim basinadir. O zaman ogrenirsin.

Oyle olacak inşallah bebeğe hediye getirecekti cinsiyete göre ama kaldi artk gelince burdan alir galiba
Unisex hediye alabilir aslinda, belki heveslenmistir icinde kalmasin. Mesela ben ilk aylar kiz veya erkek fark etmiyor pembe mavi takilmayi dusunmuyorum. Beyazlardan kremlerden gidecegim.

Kızlar merhaba ev süpüren var mı evim çok pis temizleyecek kimse yok eşim askerde olmasa o süpürüyordu şu an üç haftadır temizlenmiyor içim daralıyor süpürmek bebeğe zararlı mı

Ben süpürüyorum canım valla. Takıntılı biriyim maalesef ve yapmadan duramıyorum kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum. Eskiden bir saatte yapacağım işi 3 saatte yapabiliyorum o ayrı. Çabuk yoruluyor insan.

Süpürürken de halı olmayan yerler zaten sıkıntı değil, halıyı da tek yönlü süpürüyorum. İleri geri zorlamıyorum. İdare ediyor yine rahatlıyorum biraz

Maşallah ona babasına kavuşmayı bekliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…