Amin teşekkür ederimm :)Merhaba ben de 4 gün önce ikili teste gittim , asıl detaylı ultrason 18-23. Haftalar arasında yapılıyormuş . İkili test aşamasında da bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine ve burun deliklerine, kol bacak uzunluğuna baktı doktorum, normal bir kontrol gibi çok da bir farklılığı yoktu açıkçası :) insallah sizde de her şey normal çıkar
Canım riskli veya çoğul gebelik yoksa 11-14. hafta arası olan detaylı ultrasona gerek görmüyor doktorlar.
Standart olan 20-24. haftalarda
Standart bir muayane gibi geçiyor o gün de. Ekstra ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü yapılıyor bir de kan veriyorsun
Senden aldığım gazla bende baktım biraz iyi para geliyormus valla dayanmaya çalışacagim bende hazır evdeyim çok üstüme gelmiyorlar isyerindekiler. Değerlendirilmeli :))Ya birde ben evdeyim diye beni pek taktiklari yok. Sirketle alakasiz bir personel gibiyim. Hesap soranim yok cok rahatim ama umarim zamani gelince gonderecegim belgeleri duzgunce bildirirler
Hesaplama sitelerine goz attim simdilik 2021 yilinin brut maasina gore hesapliyolar sanirim 2022de herseye zam geldigi gibi buna da gelecek. :)
Kızlar çikolata yedim gittim giderken o kadar çok hareket etti ki doktor şey diyo benimle dalga geçiyor bu dedi el salladı elini ağzına koydu poposunu dondu bi cinsiyeti yakalayamadi doktor cinsiyeti gec doğru düzgün ultrason kağıdı bile alamadık babasini bekliyor dedi o gelince gösterecek cinsiyetini galibaBen de heyecanlandım şimdi , merakla beklicez seni
:) isin cok agir yorucu degilse dayanmani tavsiye ederim. Ben de bazen bunaliyorum sonra diyorum aman calismasan napacagim.. heleki bu covid doneminde, zaten havalar da sogudu kapali alanlara da pek giremicez.. Malum 2022de herseye zam gelecek, en azindan toplu dogum parasi bebegin bir cok ihtiyacini karsilar veya gelecegi icin biriktirirsin.Senden aldığım gazla bende baktım biraz iyi para geliyormus valla dayanmaya çalışacagim bende hazır evdeyim çok üstüme gelmiyorlar isyerindekiler. Değerlendirilmeli :))
Cok mu cikolata yedin yoksa senin bebiş hareketli mi olacakBakın kızlar net ultrason bile alamadık hareketinde
Eki Görüntüle 2931964 Eki Görüntüle 2931965 Eki Görüntüle 2931966
Çikolatayı en cok seven bebek olduKızlar çikolata yedim gittim giderken o kadar çok hareket etti ki doktor şey diyo benimle dalga geçiyor bu dedi el salladı elini ağzına koydu poposunu dondu bi cinsiyeti yakalayamadi doktor cinsiyeti gec doğru düzgün ultrason kağıdı bile alamadık babasini bekliyor dedi o gelince gösterecek cinsiyetini galiba
Ne kadar zamandır çalışıyosun bilmiyorum canım ama 1 yıldan fazlaysa bence sabret. Ben evdeyim zaman geçmiyor cidden. Normal zamanda iznine çık, doğum sonrası iznini kullan sonra istifa eder tazminatını alırsın. Şimdi çıkarsan bi hakkın olmaz maalesef. Para sıkıntınız olmayabilir ama emeğin boşa gitmesin.Senden aldığım gazla bende baktım biraz iyi para geliyormus valla dayanmaya çalışacagim bende hazır evdeyim çok üstüme gelmiyorlar isyerindekiler. Değerlendirilmeli :))
Kucuk küçük 2 yada 3 parça en fazla oda iste ama hiç durmadı hicCok mu cikolata yedin yoksa senin bebiş hareketli mi olacak
Haklisin ya öyle yapacağım bende dayanmaya devam :)):) isin cok agir yorucu degilse dayanmani tavsiye ederim. Ben de bazen bunaliyorum sonra diyorum aman calismasan napacagim.. heleki bu covid doneminde, zaten havalar da sogudu kapali alanlara da pek giremicez.. Malum 2022de herseye zam gelecek, en azindan toplu dogum parasi bebegin bir cok ihtiyacini karsilar veya gelecegi icin biriktirirsin.Bir de cok yorgun hissediyorsan dogum doktorundan birkac gunluk rapor da isteyebilirsin biraz kafa dagitmis olursun. Ben bu cuma ikili test sonucum icin gorusmeye gidicem, mumkunse eger birkac gun rapor isticem. Tabi verirse
Ne kadar zamandır çalışıyosun bilmiyorum canım ama 1 yıldan fazlaysa bence sabret. Ben evdeyim zaman geçmiyor cidden. Normal zamanda iznine çık, doğum sonrası iznini kullan sonra istifa eder tazminatını alırsın. Şimdi çıkarsan bi hakkın olmaz maalesef. Para sıkıntınız olmayabilir ama emeğin boşa gitmesin.
Evet bende aynısını dedim şimdiBildigin cee ee yapmiş
Oyle tabi ama video atabilsem el sallıyor yaaaÇikolatayı en cok seven bebek olduolsun canim, sagligi yerinde olsun da azcık daha bekleyin
Bu ne böyle ya maşallah maşallah13+5 den merhaba teyzeleri
Benim 12+3 de tahminde bulundu ama net sonuc daha ilerleyen haftalarda belli olurmus. Azicik daha sabret, bir dahaki kontrolun muhtemelen kasim basinadir. O zaman ogrenirsin.Evet bende aynısını dedim şimdiama cinsiyeti göremedik ya
Esinle birlikte ogrenirsiniz daha keyifli olur.Kucuk küçük 2 yada 3 parça en fazla oda iste ama hiç durmadı hicbabasini bekliyor göstermeye el sallıyor ağzına götürdü elini net göremedim bile doktor dedi
Oyle olacak inşallahEsinle birlikte ogrenirsiniz daha keyifli olur.
Unisex hediye alabilir aslinda, belki heveslenmistir icinde kalmasin. Mesela ben ilk aylar kiz veya erkek fark etmiyor pembe mavi takilmayi dusunmuyorum. Beyazlardan kremlerden gidecegim.Oyle olacak inşallahbebeğe hediye getirecekti cinsiyete göre ama kaldi artk gelince burdan alir galiba
Kızlar merhaba ev süpüren var mı evim çok pis temizleyecek kimse yok eşim askerde olmasa o süpürüyordu şu an üç haftadır temizlenmiyor içim daralıyor süpürmek bebeğe zararlı mı
Kızlar çikolata yedim gittim giderken o kadar çok hareket etti ki doktor şey diyo benimle dalga geçiyor bu dedi el salladı elini ağzına koydu poposunu dondu bi cinsiyeti yakalayamadi doktor cinsiyeti gec doğru düzgün ultrason kağıdı bile alamadık babasini bekliyor dedi o gelince gösterecek cinsiyetini galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?