Doktorum da bana harici demir, d vit, magnezyum veya omega vermedi. Pregnomarin ve velbon verdi. İkisi de multivitamin
İçerikleri böyle;
Halsizliğimi tamamen bitirdi, o yönden çok iyi geldi bana. Her sabah kahvaltıdan sonra bol suyla içiyorum çünkü baya büyük haplar
Bir de en son 16. Haftamda kontrole gitmiştim bir sonraki randevuyu 22. Haftada detaylı ultrasona yönlendiricem dedi dokuz eylül üni hastanesinde perinatolog var Erkan bey o baksın istiyorum dedi. Onu önceden araştırmıştım baya iyi bir doktor. E bu aralıkta neredeyse 1,5 ay demek ben hiç gitmicem mi ultrasona vs. Bana kalsa her hafta gidesim var. Bir de en son tam kan sayımını ilk aylarda yapmışlardı, bu aralar yine kontrol amaçlı istenmez mi yoksa kendim direkt kan vermeye geldim deyip baktırsam mı. Vitaminler ne derece etkiledi herşey kanımda normal mi merak etmiyo değilim. Kafam karıştı biraz..
Merhaba güzel anneler
Demir hapı kullanan arkadaşlar günün hangi saati alıyorsunuz?
Demir hapının süt ve süt ürünleri, çay, pekmez gibi gıdalalarla minimum iki saat arası olmalı diyorlar işe yaraması için
Eczacı bana sabah aç karnına içilmeli dedi. E yukardakiler olmadan kahvaltı mümkün değil. 2 saat kahvaltı için bekleyip aç kalmam hiç mümkün değil elim ayağım titriyor gözüm dönüyor sabahları nasıl yapmalı acaba bilemedim
Merhabalar 13+1 olarak gittik bugün cinsiyetini öğrendik bir kızım olacak inşaallah burun kemiği oluşmuş çok şükür ikili test için kan verdim bakalım hayırlısı ile sonuçları alırız
Gittim hastaneye 2li tarama sonucum temiz çıktı ultrasondan bebege bakmadı sinirim bozuldu özelden randevu aldım ya ultrasondan bakmak 2 dk ya bebeği gösterirsin 3 haftadıe ben bu günü bekliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim, kiz olursa guzel olur tabi Nisan ayının ilk yarısında erkekler çokken, ikinci yarısında kizlar çoğaldı sanki ☺ MeG s
listeyi yapabilirse daha net belli olur
Ben de nette görmüştüm sabah rahatsız edince gece yatarken alanları o yüzden öyle başladım. Midemi de hiç rahatsız etmedi. Nasıl rahat edersen öyle yap ben saatin çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Her türlü işe yarıyordur
Kızlar, şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? 2-3 günümü mahvediyor, Sonra 1-2 gün rahat oluyorum, yeniden başlıyor.
Uyuyunca geçmiyor.
Tansiyonum normal
Şekerim normal
Ağrı zonklama şeklinde
Parol’ü hemen alırsam hafifletiyor, aksi takdirde asla geçirmiyor ve yatak döşek yatıyorum, ağlayacak gibi oluyorum. Hiç belirti yaşamadan bu günlere geldim ama bir aydır beni öldürüyor baş ağrısı
Hakkinda hayirlisi olsun canim, kiz olursa guzel olur tabi Nisan ayının ilk yarısında erkekler çokken, ikinci yarısında kizlar çoğaldı sanki ☺ MeG s
Sanırım içinde bulunduğu süreçten çok vakit ayıramıyor buraya. Evde de bir miniği vardı galiba ilgilenmesi gereken
Ben kendisine mesaj attım tamam derse ilk mesajı devralacağım tabloyu güncelleyebilmek için bakalım
Selam kızlar, ben 12.haftamda nifty testi yaptırıp sonuçları aldım güzeldi. Şimdi başka doktora gittiğimde haftaya kanda afp proteini bakmak istediğini söyledi, omurilikle ilgili anomalilere bakılıyormuş sanırım kan tahlili ile. Bana biraz gereksiz geldi, zaten fetal dna testi yaptırmışken gerek var mı bilemedim, orda bunlara bakılmamışmıydı? Sizden istendi mi, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kızlar 2 gündür sarı akıntım oldu. Bıgün doktorumu aradım söyledim fitil verdi. Geceleri 6 gün boyunca kullan dedi.
Var mı bu durumu yaşayan.?
Kaşıntı, koku, ağrı yok.
Kızlar 2 gündür sarı akıntım oldu. Bıgün doktorumu aradım söyledim fitil verdi. Geceleri 6 gün boyunca kullan dedi.
Var mı bu durumu yaşayan.?
Kaşıntı, koku, ağrı yok.
Selam kızlar, ben 12.haftamda nifty testi yaptırıp sonuçları aldım güzeldi. Şimdi başka doktora gittiğimde haftaya kanda afp proteini bakmak istediğini söyledi, omurilikle ilgili anomalilere bakılıyormuş sanırım kan tahlili ile. Bana biraz gereksiz geldi, zaten fetal dna testi yaptırmışken gerek var mı bilemedim, orda bunlara bakılmamışmıydı? Sizden istendi mi, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çok enteresan ben de nifty yaptırdım doktorum sonuçlar güzel bir sıkıntı yok dedi hiç öyle bir şey istemedi Taaa 22. Haftada detaylı ultrasona gircen dedi o zamana kadar tekrar görüşmeye gerek yok dedi. Sana niye öyle bir şey söyledi ki eğer bi anormallik olsa niftyde zaten çıkardı bence
Çok enteresan ben de nifty yaptırdım doktorum sonuçlar güzel bir sıkıntı yok dedi hiç öyle bir şey istemedi Taaa 22. Haftada detaylı ultrasona gircen dedi o zamana kadar tekrar görüşmeye gerek yok dedi. Sana niye öyle bir şey söyledi ki eğer bi anormallik olsa niftyde zaten çıkardı bence
Bu yeni gittiğim bir doktor aslında, nifty de yaptırdım ama gerek varmı diyince bir değer bakıcaz kanda sadece rutin test dedi. Napsam bilemedim boşuna bide ona masraf etmek istemiyorum aslında
Bu yeni gittiğim bir doktor aslında, nifty de yaptırdım ama gerek varmı diyince bir değer bakıcaz kanda sadece rutin test dedi. Napsam bilemedim boşuna bide ona masraf etmek istemiyorum aslında
Yani doktorların bir çoğu ne yazık ki ticaret kafasıyla yaklaşıyor. Hangi değere bakacaksa açıkca anlatsın size bıraksın gerisini aklınıza yatan bir şeyse yaptırırsınız yoksa böyle bana saçma geliyor. Detaylı bilgi vermesi şart