2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Pregnomarin i bu gün verdi doktorum decavit vermişti devlet onu bırak buna başla dedi

Evet canım haklısın, öylesine yaptırıyor gibi hissettiriyor böyle olunca.

Kızlar 2 gündür sarı akıntım oldu. Bıgün doktorumu aradım söyledim fitil verdi. Geceleri 6 gün boyunca kullan dedi.
Var mı bu durumu yaşayan.?
Kaşıntı, koku, ağrı yok.
Canım son bir haftadır 2 günde bir falan bende de oluyor. Beyaz, sarımtrak birşey. Aynen senin gibi sürekli değil ya da çok değil. Ayıptır söylemesi kokusuz da. Yanma kaşıntı falan yok. Yarın ben de bi prof a gideceğim başks birşey için bunu da soracağım bakalım ona. Ne derse haber ederim sana da

Ay çok sevinirim cnm haber verirsen

Bazı doktorlar gereklı gereksız test yaptırmaya bayılıyor. Benımkıde ılk haftalar kan pıhtılaşma testı ıstedı normalde 1500 de burası 500 e yapar dedı yaptırmadım. Şimdide yorumla bakıyorum nifty diye bırsey cıkmıs 2*3 bın tl... Herkeste korkudan yaptırıyor hele ılk gebelıkse evhamlı bır yapın varsa yandın... Çok mu rahatım bılmıyorum da iş tamamen ticarete döndü.

Cok iyi olur, bende düşünmüştüm
Şimdi profiline baktım da en son bir hafta önce girmiş
umarım iyilerdir, herşey yolundadır @MeG s
Zor bir süreç yasiyor, insallah guzel sonuçlanır

Bende de bi kac gündür hissettiriyor, artan kan hacminde oluyor diye duymustum

Aslinda kan pıhtılaşma testi gereksiz değil ama pahaliymis, kan pihtilasmasi varsa mutlaka ilac yada igne kullanmak gerekiyor yoksa genelde düşükle sonuçlaniyor

Benim 2.gebeligim sorunluydu, doktor bakalim demisti, yuksek risk cikmisti, kesin kanaman oldugu icin yuksek çıkmıştır dedi ama beni hemen detayliya gönderdi 18.haftada doktor inceledi bisey cikmadi, diger testler gibi risk ölçüyor

Yani aslında şöyle bir durum var 2li 3lü 4lü testler doğruluk oranı daha düşük olduğu için bir ihtimal değerlendiriliyor. Niftynin doğruluk oranı daha yüksek olduğu için onu tek seferde yaptırmak daha mantıklı, çoğu genetik hastalıklar akraba evliliğinden oluyor. Şimdi insan ister istemez çok geriye gidip bakamadığı için ne olur ne olmaz yaptırıyor. Durumu olan zaten yaptırsın ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Ama kimi insan hiç bir teste gerek duymadan kadermde ne varsa onu yaşarım diyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın tabi ama bebek yani bu yazık günah yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz. O belirsizliği yaşamaktansa 2-3 bin tller insanın gözüne gelmiyor. Para elbet kazanılıyor ama sağlık gitti mi zor geri geliyor.

Ay bende kiloluyum ama karnım hemen çıktı görsen 5 aylık sanki iç karnım vardır belki diyodum ama hiç yok galiba o eski göbek gitti baya sertleşti yuvaklak hamile karnı oldu bildiğin

Ay bende kiloluyum ama karnım hemen çıktı görsen 5 aylık sanki iç karnım vardır belki diyodum ama hiç yok galiba o eski göbek gitti baya sertleşti yuvaklak hamile karnı oldu bildiğin
Aramızda 3 hafta var belki bi atak yapar ikinci 3 ayda artik bebek hızla büyümeye basliyor, belki bende de biraz vardir ama hep geniş giydiğim için farketmiyorum görünüşte

Bu hap onemli, sonra ignesi yapiliyor cok acitir bak cıs :))
Ac almak lazim, sabaha yakin tuvalete kalktiginda alsan sorunu cozer. 2 saat sonra normal beslenebilirsin. Tavsiye olarak Kahvaltida cay icme, demirin ise yarayabilmesi icin C vitamini gerekir, portakal suyu, limonata vs. oneririm.

Evet anladım, bana niftyden sonra istenmesi garip geldi sadece, orda zaten ölçülmüyo mu bunlar diye. Bakalım biraz düşüneyim kararsız kaldım

Ben zayıftım ama çok yemekten 3 kilo aldım şimdiden. Karnımda çıktı, inmiyor artık, diyorum sadece yemek göbeği olamaz bu

Sağol canım, onu bugün denedim de midemi yaktı çok fena yarın şu rahim yapışıklığı için prof a gideceğim gitmişken ona danışacağım bakalım. Çay çok aramıyorum zaten, portakal suyu içiyorum genelde demire başladığımdan beri

Kiloluyum, hala -3.5 kilodayim, bu iyi birsey.
Ilk gebelikte 5 ay normal giysilerimi giydim karnim falan da yoktu. Tabi kas hafizasi, yas faktoru, kilo, ikiz... bu kez alt karnim cikiyor hissediyorum, memeler buyudu; tabi ister istemez biraz yuvarlak hatli oldum.

Aslinda yakmamali idi, hapiniz bagirsakta emilen bir hap, midede cozulmeyen bir kapsulden yapilmis..
Nasip, cubuk krakerli demir alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…