Benim yanma vardı ve sürekli idrara çıkıyordumDonaxyl diye bir fitil verdi. Ben de hiç yok yanma.
Zaten sürekli değil arada geliyor bazen beyaz bazen sarı.
Pregnomarin i bu gün verdi doktorum decavit vermişti devlet onu bırak buna başla dediDoktorum da bana harici demir, d vit, magnezyum veya omega vermedi. Pregnomarin ve velbon verdi. İkisi de multivitamin
İçerikleri böyle;
Halsizliğimi tamamen bitirdi, o yönden çok iyi geldi bana. Her sabah kahvaltıdan sonra bol suyla içiyorum çünkü baya büyük haplar
Evet canım haklısın, öylesine yaptırıyor gibi hissettiriyor böyle olunca.Yani doktorların bir çoğu ne yazık ki ticaret kafasıyla yaklaşıyor. Hangi değere bakacaksa açıkca anlatsın size bıraksın gerisini aklınıza yatan bir şeyse yaptırırsınız yoksa böyle bana saçma geliyor. Detaylı bilgi vermesi şart
Canım son bir haftadır 2 günde bir falan bende de oluyor. Beyaz, sarımtrak birşey. Aynen senin gibi sürekli değil ya da çok değil. Ayıptır söylemesi kokusuz da. Yanma kaşıntı falan yok. Yarın ben de bi prof a gideceğim başks birşey için bunu da soracağım bakalım ona. Ne derse haber ederim sana daKızlar 2 gündür sarı akıntım oldu. Bıgün doktorumu aradım söyledim fitil verdi. Geceleri 6 gün boyunca kullan dedi.
Var mı bu durumu yaşayan.?
Kaşıntı, koku, ağrı yok.
Ay çok sevinirim cnm haber verirsenCanım son bir haftadır 2 günde bir falan bende de oluyor. Beyaz, sarımtrak birşey. Aynen senin gibi sürekli değil ya da çok değil. Ayıptır söylemesi kokusuz da. Yanma kaşıntı falan yok. Yarın ben de bi prof a gideceğim başks birşey için bunu da soracağım bakalım ona. Ne derse haber ederim sana da
Cok iyi olur, bende düşünmüştümSanırım içinde bulunduğu süreçten çok vakit ayıramıyor buraya. Evde de bir miniği vardı galiba ilgilenmesi gereken
Ben kendisine mesaj attım tamam derse ilk mesajı devralacağım tabloyu güncelleyebilmek için bakalım
Zor bir süreç yasiyor, insallah guzel sonuçlanır
Bende de bi kac gündür hissettiriyor, artan kan hacminde oluyor diye duymustumKızlar, şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? 2-3 günümü mahvediyor, Sonra 1-2 gün rahat oluyorum, yeniden başlıyor.
Uyuyunca geçmiyor.
Tansiyonum normal
Şekerim normal
Ağrı zonklama şeklinde
Parol’ü hemen alırsam hafifletiyor, aksi takdirde asla geçirmiyor ve yatak döşek yatıyorum, ağlayacak gibi oluyorum. Hiç belirti yaşamadan bu günlere geldim ama bir aydır beni öldürüyor baş ağrısı
Aslinda kan pıhtılaşma testi gereksiz değil ama pahaliymis, kan pihtilasmasi varsa mutlaka ilac yada igne kullanmak gerekiyor yoksa genelde düşükle sonuçlaniyorBazı doktorlar gereklı gereksız test yaptırmaya bayılıyor. Benımkıde ılk haftalar kan pıhtılaşma testı ıstedı normalde 1500 de burası 500 e yapar dedı yaptırmadım. Şimdide yorumla bakıyorum nifty diye bırsey cıkmıs 2*3 bın tl... Herkeste korkudan yaptırıyor hele ılk gebelıkse evhamlı bır yapın varsa yandın... Çok mu rahatım bılmıyorum da iş tamamen ticarete döndü.
Benim 2.gebeligim sorunluydu, doktor bakalim demisti, yuksek risk cikmisti, kesin kanaman oldugu icin yuksek çıkmıştır dedi ama beni hemen detayliya gönderdi 18.haftada doktor inceledi bisey cikmadi, diger testler gibi risk ölçüyorSelam kızlar, ben 12.haftamda nifty testi yaptırıp sonuçları aldım güzeldi. Şimdi başka doktora gittiğimde haftaya kanda afp proteini bakmak istediğini söyledi, omurilikle ilgili anomalilere bakılıyormuş sanırım kan tahlili ile. Bana biraz gereksiz geldi, zaten fetal dna testi yaptırmışken gerek var mı bilemedim, orda bunlara bakılmamışmıydı? Sizden istendi mi, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yani aslında şöyle bir durum var 2li 3lü 4lü testler doğruluk oranı daha düşük olduğu için bir ihtimal değerlendiriliyor. Niftynin doğruluk oranı daha yüksek olduğu için onu tek seferde yaptırmak daha mantıklı, çoğu genetik hastalıklar akraba evliliğinden oluyor. Şimdi insan ister istemez çok geriye gidip bakamadığı için ne olur ne olmaz yaptırıyor. Durumu olan zaten yaptırsın ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Ama kimi insan hiç bir teste gerek duymadan kadermde ne varsa onu yaşarım diyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın tabi ama bebek yani bu yazık günah yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz. O belirsizliği yaşamaktansa 2-3 bin tller insanın gözüne gelmiyor. Para elbet kazanılıyor ama sağlık gitti mi zor geri geliyor.Bazı doktorlar gereklı gereksız test yaptırmaya bayılıyor. Benımkıde ılk haftalar kan pıhtılaşma testı ıstedı normalde 1500 de burası 500 e yapar dedı yaptırmadım. Şimdide yorumla bakıyorum nifty diye bırsey cıkmıs 2*3 bın tl... Herkeste korkudan yaptırıyor hele ılk gebelıkse evhamlı bır yapın varsa yandın... Çok mu rahatım bılmıyorum da iş tamamen ticarete döndü.
Ay bende kiloluyum ama karnım hemen çıktı görsen 5 aylık sankiBenim ablam dogumun son gününe kadar okula gitti, kimse anlamıyordu hamile olduğunucokta önemli birsey degil yani, moralini bozmasın böyle şeyler, ben kilolu oldugum halde göbeğim cok büyümedi, ic karin buyuk olabilir
Merhaba ne zamanları içiyorsunuz ilacı?Ay yok ben ilaç kullanmaya başlamasam daha devam ediyordu 14. Haftayı doldurdum bugünazalacak diye sabrettim de artınca dayanamayıp prilam başladım da 4 gündür rahatladım
Aramızda 3 hafta var belki bi atak yaparAy bende kiloluyum ama karnım hemen çıktı görsen 5 aylık sankiiç karnım vardır belki diyodum ama hiç yok galiba o eski göbek gitti baya sertleşti yuvaklak hamile karnı oldu bildiğin
Bu hap onemli, sonra ignesi yapiliyor cok acitir bak cıs :))Merhaba güzel anneler
Demir hapı kullanan arkadaşlar günün hangi saati alıyorsunuz?
Demir hapının süt ve süt ürünleri, çay, pekmez gibi gıdalalarla minimum iki saat arası olmalı diyorlar işe yaraması için
Eczacı bana sabah aç karnına içilmeli dedi. E yukardakiler olmadan kahvaltı mümkün değil. 2 saat kahvaltı için bekleyip aç kalmam hiç mümkün değil elim ayağım titriyor gözüm dönüyor sabahlarınasıl yapmalı acaba bilemedim
Evet anladım, bana niftyden sonra istenmesi garip geldi sadece, orda zaten ölçülmüyo mu bunlar diye. Bakalım biraz düşüneyim kararsız kaldımBenim 2.gebeligim sorunluydu, doktor bakalim demisti, yuksek risk cikmisti, kesin kanaman oldugu icin yuksek çıkmıştır dedi ama beni hemen detayliya gönderdi 18.haftada doktor inceledi bisey cikmadi, diger testler gibi risk ölçüyor
Ben zayıftım ama çok yemekten 3 kilo aldım şimdiden. Karnımda çıktı, inmiyor artık, diyorum sadece yemek göbeği olamaz buAy bende kiloluyum ama karnım hemen çıktı görsen 5 aylık sankiiç karnım vardır belki diyodum ama hiç yok galiba o eski göbek gitti baya sertleşti yuvaklak hamile karnı oldu bildiğin
Sağol canım, onu bugün denedim de midemi yaktı çok fenaBu hap onemli, sonra ignesi yapiliyor cok acitir bak cıs :))
Ac almak lazim, sabaha yakin tuvalete kalktiginda alsan sorunu cozer. 2 saat sonra normal beslenebilirsin. Tavsiye olarak Kahvaltida cay icme, demirin ise yarayabilmesi icin C vitamini gerekir, portakal suyu, limonata vs. oneririm.
Aslinda yakmamali idi, hapiniz bagirsakta emilen bir hap, midede cozulmeyen bir kapsulden yapilmis..Sağol canım, onu bugün denedim de midemi yaktı çok fenayarın şu rahim yapışıklığı için prof a gideceğim gitmişken ona danışacağım bakalım. Çay çok aramıyorum zaten, portakal suyu içiyorum genelde demire başladığımdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?