2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende mesela dusuk risk yaziyor <1:10000 gibi degerler var

Evet gerçekten çok üzücü yoğun bakımda yatan 6 kişiden 1 tanesi malesef hamileymis kendinize dikkat edin mümkünse riskli alanlarda çift maske ile durmaya çalışın

Evet gerçekten çok üzücü yoğun bakımda yatan 6 kişiden 1 tanesi malesef hamileymis kendinize dikkat edin mümkünse riskli alanlarda çift maske ile durmaya çalışın
Arkadaslar boyle haberlere bakıp kendinizi üzmeyin, ben inanmiyorum hepsi korku propagandasi, Avrupa nin bir kısmı maskeyi tamamen bıraktı, amerikanin bazı kesimlerinde asi zorunluluğu kalkiyor, hala neyin iyi olup olmadigi belli değilken, kendinizi bu tür haberlerle strese sokmayın. İlk korona çıktığında herkes güya sokakta düşüp ölüyordu, kimseyi gormedik oyle cok şükür. Simdi de hamilelere sarmislar, daha etkinliğinin ne oldugu belli olmayan bir sıvıyı nerdeyse zorla yapmak istiyorlar, zaten bir kısım doktor gebelikte ki ilk sorunda hemen sonlandırmak istiyor, bu pandemide bunların ekmeğine yağ sürüyor. Mümkünse TV haberlerini izlemeyin

İnşallah normaldir canım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Benim kendi babam yoğun bakım doktoru o yüzden bakmama gerek kalmıyor bolca şahit oluyoruz. Ayrıca daha geçen hafta komşumuzu hamileyken virüs yüzünden kaybettik. Malesef artık bakmamıza gerek yok hayatin gerçeği. Sıvı dediginiz asi sayesinde yüzlerce yıldır salgın hastalıklar bitmiştir. Herkesin elbette kendi görüşü ama ben hamilelerin çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bugun doktora demir hapini sordum soyle dedi; evet ac alinmasini istiyoruz ama bazi gebeleri zorluyor. Aslinda kosulu 2-3 saatlik aclik, bir de kalsiyum olayi ile birlesince sabah oldukca zor. Bu nedenle kahvaltidan ya da ogle yemeginden 2-3 saat sonra su ile icip mumkunse yaninda meyve suyu (portakal, limon gibi) bir icecek ile alirsan maksimum faydayi saglamis olursun der...
Bu vesile ile benim veletleri de gordum, biri mideme oburu gobegimin tam ortasina yerlesmis. Keyifler ve pipiler yerindeydi.. 87 ve 85 gr olmuslar

Merhabalar benimde ikizlerim erkek sizde ıntralipid serum kullanıyordunuz benim gibi devam ediyor musunuz hala

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
benim ilk oğlumda tutmamıştı. ama zaten %50 şans var göreceğiz bakalım :) onun yerine lavabo açla yapılan testi 4-5 arkadaşımda denedik benim bebeğim dahil hepsi doğru çıkmıştı, isterseniz onu yapın

Merhabalar benimde ikizlerim erkek sizde ıntralipid serum kullanıyordunuz benim gibi devam ediyor musunuz hala
9.hafta sonuncuyu yaptik bitti, benim kollarim daha fazla aciya dayanamadi :)) 2 tane daha takabilirdik aslinda ben pes ettim, 7 saate varmisti artik sonuncusu.
Hersey yolunda gozukuyor, yumurta hic yemedigim icin damardan aldim diye mutluyum. Faydasi olmustur herhaldd

Ben aşı karşıtı değilim ama benim cevremdeki doktorlarda güvenilir bulmuyor, hamile bir kadına bir ağrı kesici verirken bile tereddütle yaklaşırken, sonuçlarının ne olacagini bilmedigimiz bir asiya da mesafeli duruyorlar, ben ilk covis Türkiye ye geldiğinde de hamileydim ve evde bu hastalara bakan bir doktorla yaşıyordum, o zaman ki yaşadığım korku stress cok kötüydü ama zamanla bana algı gibi gelmeye başladı ve grupta söylemek istemezdim ama aşınısini olduktan sonra bebegini kaybeden arkadaşımda oldu, yani her tarafta kaybedenler oluyor malesef

Benim doktorum sol utarin arter de biraz direnç gördüğü için devam dedi 13.haftam bitti devam ediyorum. Kimi doktor bu haftalarda bu direncin hiç bir anlamı yok bakılmaz bile diyor. Bilmiyorum kafam karıştı. Benimde dediginiz gibi kollarım isyanda

Allah herkese yardım etsin inşallah kimse yaşamasın böyle şeyleri. Çok hassas konular herkesin kendi bileceği bisey

Benimki destekleyici tedavi olarak uygulandi, 35 ustu yas, sebepsiz sekonder infertilite ve 1 IFV dusuk oldugu icin.. Arterde direnc olmadigi, mukerrer dusuklerim de olmadigi icin bitirmede sakinca gormediler.
Izotonikle aliyorsaniz biraz daha kolay, bende tek kol damari var, her hafta "noolur mavi intraket" diye yalvardim :))

Benim tekrarlayan düşüklerim var sanırım o yüzden daha tedbirli gitmek istiyor doktorum önce intralipid alıyorum daha sonrasında izotonik alıyorum. Benimde mavi intraketle damarım hep tıkanıyor o yüzden her seferinde pembe ile açıyoruz mecburen

Bugünkü a101 bebek alışverişinden Asya hanıma ilk kıyafetleri alındı giydiği günleri de görmeyi nasip etsin rabbim

Eklentiler

• IMG20211014140852.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG20211014140514.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG20211014140401.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…