Bende mesela dusuk risk yaziyor <1:10000 gibi degerler varBenim arkadaslar 30dan once dogurdular. Simdi baktim Fransada 35 yas uzeri hamilelere jinekolog gerek gorurse teklif ediyormus. Ama kesinlikle zorunlu degilmis. 390 euroymus. Ve sigorta karsilamiyormus. Ozel sigortalar bile cok nadir karsilarmis.
Bu arada benin ikili test sonucum cikti dusuk risk yaziyor ama ne referans araliginda bisey yaziyor ne de benim sonucun kac ciktigi. Sadece dusuk risk yaziyor. Yarin zaten doktorum kontrole cagirmisti ona sorarim ama sizlere de sadece bu sekilde mi sonuc geldi ?
Evet gerçekten çok üzücü yoğun bakımda yatan 6 kişiden 1 tanesi malesef hamileymisTeşekkür ederim yanıtınız için, bu durum çok üzücü oldu, daha hala bakanın açıklamaları duruyor internette sinovac üç aydan sonra korumuyor mutlaka 3.doz gerekli diye, bunu nasıl yaptılar aklım almıyor. Üstelik hamileler bu kadar risk altındayken… Allah’a emanet artık
Arkadaslar boyle haberlere bakıp kendinizi üzmeyin, ben inanmiyorum hepsi korku propagandasi, Avrupa nin bir kısmı maskeyi tamamen bıraktı, amerikanin bazı kesimlerinde asi zorunluluğu kalkiyor, hala neyin iyi olup olmadigi belli değilken, kendinizi bu tür haberlerle strese sokmayın. İlk korona çıktığında herkes güya sokakta düşüp ölüyordu, kimseyi gormedik oyle cok şükür. Simdi de hamilelere sarmislar, daha etkinliğinin ne oldugu belli olmayan bir sıvıyı nerdeyse zorla yapmak istiyorlar, zaten bir kısım doktor gebelikte ki ilk sorunda hemen sonlandırmak istiyor, bu pandemide bunların ekmeğine yağ sürüyor. Mümkünse TV haberlerini izlemeyinEvet gerçekten çok üzücü yoğun bakımda yatan 6 kişiden 1 tanesi malesef hamileymiskendinize dikkat edin mümkünse riskli alanlarda çift maske ile durmaya çalışın
İnşallah normaldir canım çok geçmiş olsunBen anlamadım ilk 3 ay sabahları bulantı hissi oluyordu sadece onda da çıkarmıyordum bile. Bir kaç kere çok yediğim için çıkarmıştım sadece
Ama 12. haftadan beri giderek artıyor ilaca da başlamama rağmen. Bugün doktora gideceğim ben de soracağım. Haber veririm sana da canım. halsizim de biraz ama geceden beri çıkarıyorum doğru düzgün uyuyamadım ondan da olabilir bilemedim. İnşallah başka birşey değildir
Benim kendi babam yoğun bakım doktoru o yüzden bakmama gerek kalmıyor bolca şahit oluyoruz. Ayrıca daha geçen hafta komşumuzu hamileyken virüs yüzünden kaybettik. Malesef artık bakmamıza gerek yok hayatin gerçeği. Sıvı dediginiz asi sayesinde yüzlerce yıldır salgın hastalıklar bitmiştir. Herkesin elbette kendi görüşü ama ben hamilelerin çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.Arkadaslar boyle haberlere bakıp kendinizi üzmeyin, ben inanmiyorum hepsi korku propagandasi, Avrupa nin bir kısmı maskeyi tamamen bıraktı, amerikanin bazı kesimlerinde asi zorunluluğu kalkiyor, hala neyin iyi olup olmadigi belli değilken, kendinizi bu tür haberlerle strese sokmayın. İlk korona çıktığında herkes güya sokakta düşüp ölüyordu, kimseyi gormedik oyle cok şükür. Simdi de hamilelere sarmislar, daha etkinliğinin ne oldugu belli olmayan bir sıvıyı nerdeyse zorla yapmak istiyorlar, zaten bir kısım doktor gebelikte ki ilk sorunda hemen sonlandırmak istiyor, bu pandemide bunların ekmeğine yağ sürüyor. Mümkünse TV haberlerini izlemeyin
Bugun doktora demir hapini sordum soyle dedi; evet ac alinmasini istiyoruz ama bazi gebeleri zorluyor. Aslinda kosulu 2-3 saatlik aclik, bir de kalsiyum olayi ile birlesince sabah oldukca zor. Bu nedenle kahvaltidan ya da ogle yemeginden 2-3 saat sonra su ile icip mumkunse yaninda meyve suyu (portakal, limon gibi) bir icecek ile alirsan maksimum faydayi saglamis olursun der...Günaydın kızlar
Gün geçtikçe şiddetlenen bulantı ve kusmalı bir hamilelikten merhababu kadar geç başlayıp giderek artması beni korkutuyor artık iyice Doğuma kadar bulantısı olanlar olmuş. Ben de mi öyle olacağım ki
Bu hesapla tuttu, hem de ikisi birdenCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Bende tuttuCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Merhabalar benimde ikizlerim erkekBugun doktora demir hapini sordum soyle dedi; evet ac alinmasini istiyoruz ama bazi gebeleri zorluyor. Aslinda kosulu 2-3 saatlik aclik, bir de kalsiyum olayi ile birlesince sabah oldukca zor. Bu nedenle kahvaltidan ya da ogle yemeginden 2-3 saat sonra su ile icip mumkunse yaninda meyve suyu (portakal, limon gibi) bir icecek ile alirsan maksimum faydayi saglamis olursun der...
Bu vesile ile benim veletleri de gordum, biri mideme oburu gobegimin tam ortasina yerlesmis. Keyifler ve pipiler yerindeydi..87 ve 85 gr olmuslar
benim ilk oğlumda tutmamıştı. ama zaten %50 şans var göreceğiz bakalım :) onun yerine lavabo açla yapılan testi 4-5 arkadaşımda denedik benim bebeğim dahil hepsi doğru çıkmıştı, isterseniz onu yapınCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
9.hafta sonuncuyu yaptik bitti, benim kollarim daha fazla aciya dayanamadi :)) 2 tane daha takabilirdik aslindaMerhabalar benimde ikizlerim erkeksizde ıntralipid serum kullanıyordunuz benim gibi devam ediyor musunuz hala
Cin takvimine gore erkek, nub teorisine gore de erkek dediler, doktorum %70 kiz gibi ama gelecek ay netlesir dedi. Hayirlisi artikCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Ben aşı karşıtı değilim ama benim cevremdeki doktorlarda güvenilir bulmuyor, hamile bir kadına bir ağrı kesici verirken bile tereddütle yaklaşırken, sonuçlarının ne olacagini bilmedigimiz bir asiya da mesafeli duruyorlar, ben ilk covis Türkiye ye geldiğinde de hamileydim ve evde bu hastalara bakan bir doktorla yaşıyordum, o zaman ki yaşadığım korku stress cok kötüydü ama zamanla bana algı gibi gelmeye başladı ve grupta söylemek istemezdim ama aşınısini olduktan sonra bebegini kaybeden arkadaşımda oldu, yani her tarafta kaybedenler oluyor malesefBenim kendi babam yoğun bakım doktoru o yüzden bakmama gerek kalmıyor bolca şahit oluyoruz. Ayrıca daha geçen hafta komşumuzu hamileyken virüs yüzünden kaybettik. Malesef artık bakmamıza gerek yok hayatin gerçeği. Sıvı dediginiz asi sayesinde yüzlerce yıldır salgın hastalıklar bitmiştir. Herkesin elbette kendi görüşü ama ben hamilelerin çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bana erkek demisti kiz oldu ☺Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Benim doktorum sol utarin arter de biraz direnç gördüğü için devam dedi9.hafta sonuncuyu yaptik bitti, benim kollarim daha fazla aciya dayanamadi :)) 2 tane daha takabilirdik aslindaben pes ettim, 7 saate varmisti artik sonuncusu.
Hersey yolunda gozukuyor, yumurta hic yemedigim icin damardan aldim diye mutluyum. Faydasi olmustur herhaldd
Allah herkese yardım etsin inşallah kimse yaşamasın böyle şeyleri. Çok hassas konular herkesin kendi bileceği biseyBen aşı karşıtı değilim ama benim cevremdeki doktorlarda güvenilir bulmuyor, hamile bir kadına bir ağrı kesici verirken bile tereddütle yaklaşırken, sonuçlarının ne olacagini bilmedigimiz bir asiya da mesafeli duruyorlar, ben ilk covis Türkiye ye geldiğinde de hamileydim ve evde bu hastalara bakan bir doktorla yaşıyordum, o zaman ki yaşadığım korku stress cok kötüydü ama zamanla bana algı gibi gelmeye başladı ve grupta söylemek istemezdim ama aşınısini olduktan sonra bebegini kaybeden arkadaşımda oldu, yani her tarafta kaybedenler oluyor malesef
Benimki destekleyici tedavi olarak uygulandi, 35 ustu yas, sebepsiz sekonder infertilite ve 1 IFV dusuk oldugu icin.. Arterde direnc olmadigi, mukerrer dusuklerim de olmadigi icin bitirmede sakinca gormediler.Benim doktorum sol utarin arter de biraz direnç gördüğü için devam dedi13.haftam bitti devam ediyorum. Kimi doktor bu haftalarda bu direncin hiç bir anlamı yok bakılmaz bile diyor. Bilmiyorum kafam karıştı. Benimde dediginiz gibi kollarım isyanda
Benim tekrarlayan düşüklerim var sanırım o yüzden daha tedbirli gitmek istiyor doktorumBenimki destekleyici tedavi olarak uygulandi, 35 ustu yas, sebepsiz sekonder infertilite ve 1 IFV dusuk oldugu icin.. Arterde direnc olmadigi, mukerrer dusuklerim de olmadigi icin bitirmede sakinca gormediler.
Izotonikle aliyorsaniz biraz daha kolay, bende tek kol damari var, her hafta "noolur mavi intraket" diye yalvardim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?