- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Valla iyi dusunmussun canim kesin burda yaptir. Benimde sigortam yok muayeneye 350 tl oduyorum ama bilmiyorum detayli ultrasonun fiyatlarini ogrenirsen bilgilendir bizi de :))Kızlar bir şey soracağım. Benim Türkiye’ye (İstanbul’a) gelmem gerekecek 1 ay sonra . Gelmişken detaylı ultrasonu orda mı yaptırsam diye düşündüm hem farklı bir doktora gitmiş fikir almış da olurum. Tek problem benim orda sigortam yok, özelde fiyat biliyor musunuz sigorta olmadan detaylı ultrason için ?
Bilgilendiririm tabiki canım :) sen de öğrenirsen yaz olur muValla iyi dusunmussun canim kesin burda yaptir. Benimde sigortam yok muayeneye 350 tl oduyorum ama bilmiyorum detayli ultrasonun fiyatlarini ogrenirsen bilgilendir bizi de :))
Süt icin diyince bende sutun icinde sandimBu sütün içinde değil tavada sadece tereyağı ve bal eritilip içiriliyor bizdesütün içine katınca diğer ikisinin etkisini seyreltebiliyor çünkü süt yapması açısından
Ben benim doktora sordum 800 tl misBilgilendiririm tabiki canım :) sen de öğrenirsen yaz olur mu
Arada benim de oluyorKızlar iyi akşamlar, karnımın sol trafında bir sertleşme oldu birden. Neden olabilir? Panik oldum biraz. Bazen tek traflı sertleşme olabiliyor diye okumuştum ama onu yazanlar en az 6 aylıktı
Günaydın canım ben de bu sabah genel tahliller için aile hekimine gittim. Ebeye sordum orada. Yoruldun mu iş yaptın mı fazla ayakta kaldın mı dedi. Evet dedim. İş yapmadım ama misafir vardı biraz getir götür yaptım istemeden. E bir de baya uzun bir süre ayaklarımı uzatamadım. O yüzden olmuştur sol tarafına yatıp dinlenince geçerse sıkıntı yok dedi. Sabaha geçmişti çok şükürArada benim de oluyor
Öğleden sonra dr kontrolüm var hem omurilik testi yapılacak hem de cinsiyetini gösterirse öğreneceğiz inşallah
Soracak sorularım birikti dr a unutmazsam sertleşmeyide soracağım.
Büyük ihtimalle ondan, bir de sütyensiz evde zaman geçirince atletime sık sık sürtündü. LCW'den emzirme atleti aldım, kendinden sütyenli. evde artık onu giyeceğim. Çok şükür şimdi iyiyim :)))Cok gecmis olsunNeden meme ucu aciniz oldu ki hamileyken? Hormonlara bagli buyumeden dolayi mi?
Burası gibi o zaman gayet iyi . Çok teşekkür ederimBen benim doktora sordum 800 tl mis
Dogal sarisinim, 40ima gelmek uzereyim, hic boya yapmadim henuz ama yapiyor olsaydim da karnima surecegim kremin icerigine bile takildigimiz su evrede boyayi da yapmamayi secerdim.Kızlar saç boyadınız mı hiç merak ettim ? Bana doktor boyayabilirsin dedi , eşim boyama dedi benim de içim rahat etmedi boyamadım hiç . Böyle devam etsem mi diye düşünüyorum
Genetik olarak beyazlarım çok oldugu icin boyamak zorunda kalıyorum , çalıştığım icin hoş bir görüntü olmuyor . Doktor organik boya ile boyayabileceğimi söyledi ama ben de içim rahat etmediği için boyamadım .Dogal sarisinim, 40ima gelmek uzereyim, hic boya yapmadim henuz ama yapiyor olsaydim da karnima surecegim kremin icerigine bile takildigimiz su evrede boyayi da yapmamayi secerdim.
Arkadaslarimdan bildigim kadariyla 3 aydan sonra organik boya kullananlar var, icerigine bskmak ve doktora da danismak lazim sanki
Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak tabikiBugun doktor randevum vardi. Sukur bebekle ilgili hersey normal ama plesantam alt segmente yakin, bu durumlarda daha sıkı takip etmek gerekiyor 2 haftada 1 goruselim dedi. Ben herseyin normal ilerleyecegini dusunuyorum, Allah'in izniyle bisey olmayacak.
15+3 fakat ultrasona gore 16+1cikti.
En son erkek demisti, hala erkek.
Detayli ultrasonu sordum, "ben her gelisinizde detayli bakiyorum ama 20-22 haftadan once kalpte delikler var, daha iyi yorumlayabilmek icin 20-22 haftayi bekliyoruz " dedi.
600lira detayli ultrason ucreti.
Doktorum bi hastaneye bagli degil, ama dogumlari anlasmasi olan bi hastanede yapiyor. Dedim "doktor bey dogumda calistiginiz ebe,hemsire dogumdan sonra sutunuz gelmiyor diyip mama verelim demezler dimi, ilk bebegim tecrubesizim kendimi guvende hissetmek istiyorum"
"Yok kesinlikle cok zor durumda kalinirsa son care olarak, zaten dogumdam sonra emzirme egitimi, bebek bakim egitimini verirler. Ben de ilk anne sutunden yanayim. Zaten bi zeytin kadar midesi olacak, iciniz rahat olsun" dedi.
Amin canim insallah.Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak tabikiHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim , hep böyle devam etsin inşallah
Bana bugun doktorum hareketlenmeler hissediyor musunuz diye sordu. Bagirsak hareketi gibi biseyler oluyor ama bebege baglamadim dedim. Bebektir o dedi.Bebişlerin hareketlerini hisseden var mı?3.bebeğim olmasına rağmen hala hissedemiyorum ben. 16+0 ız
Bende de gaz hareketleri oluyor çok net anlıyorum ama bebek değil yani baloncuklar oluşuyor gibi. Diğer bebeklerimden biliyorum çünkü bebek hareketlerini.Bana bugun doktorum hareketlenmeler hissediyor musunuz diye sordu. Bagirsak hareketi gibi biseyler oluyor ama bebege baglamadim dedim. Bebektir o dedi.
Selam kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
Ben yine yeni bir haftaya daha istifa etmeyi isteyerek uyandım evden bile çalışsam canım dinlenmek yatmak işle uğraşmamaj istiyor neden böyle istiyorum bilmiyorumdayanamayacagim sanırım doğum izni te 32. Haftada çok var daha nasıl katlanılir akıl veriniz lütfen (
Kızlar saç boyadınız mı hiç merak ettim ? Bana doktor boyayabilirsin dedi , eşim boyama dedi benim de içim rahat etmedi boyamadım hiç . Böyle devam etsem mi diye düşünüyorum
Böyle devam o zaman doğumdan sonra bakıma alırız kendimiziseninle aynı durumdayım . hiçbirşey yapmak istemiyorum . bardağı alıp yan tarafa bile koymaya isteğim yok . ama işe geliyorum sürüne sürüne mecburiyetten yapacak birşey yok. görev gibi yapıyorum işte
bana da organikle boya dedi ama boyamadım içimden gelmedi doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?