2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla iyi dusunmussun canim kesin burda yaptir. Benimde sigortam yok muayeneye 350 tl oduyorum ama bilmiyorum detayli ultrasonun fiyatlarini ogrenirsen bilgilendir bizi de :))

Kızlar iyi akşamlar, karnımın sol trafında bir sertleşme oldu birden. Neden olabilir? Panik oldum biraz. Bazen tek traflı sertleşme olabiliyor diye okumuştum ama onu yazanlar en az 6 aylıktı
Arada benim de oluyor
Öğleden sonra dr kontrolüm var hem omurilik testi yapılacak hem de cinsiyetini gösterirse öğreneceğiz inşallah
Soracak sorularım birikti dr a unutmazsam sertleşmeyide soracağım.

Arada benim de oluyor
Öğleden sonra dr kontrolüm var hem omurilik testi yapılacak hem de cinsiyetini gösterirse öğreneceğiz inşallah
Soracak sorularım birikti dr a unutmazsam sertleşmeyide soracağım.
Günaydın canım ben de bu sabah genel tahliller için aile hekimine gittim. Ebeye sordum orada. Yoruldun mu iş yaptın mı fazla ayakta kaldın mı dedi. Evet dedim. İş yapmadım ama misafir vardı biraz getir götür yaptım istemeden. E bir de baya uzun bir süre ayaklarımı uzatamadım. O yüzden olmuştur sol tarafına yatıp dinlenince geçerse sıkıntı yok dedi. Sabaha geçmişti çok şükür
Bebek huzursuz olunca böyle annenin yorgunluğundan falan kendini korumaya alıyormuş bir tarafta toplanarak. Hem de mesaj veriyormuş anneye rahat değilim diye

Selam kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
Ben yine yeni bir haftaya daha istifa etmeyi isteyerek uyandım evden bile çalışsam canım dinlenmek yatmak işle uğraşmamaj istiyor neden böyle istiyorum bilmiyorum dayanamayacagim sanırım doğum izni te 32. Haftada çok var daha nasıl katlanılir akıl veriniz lütfen (

Cok gecmis olsunNeden meme ucu aciniz oldu ki hamileyken? Hormonlara bagli buyumeden dolayi mi?
Büyük ihtimalle ondan, bir de sütyensiz evde zaman geçirince atletime sık sık sürtündü. LCW'den emzirme atleti aldım, kendinden sütyenli. evde artık onu giyeceğim. Çok şükür şimdi iyiyim :)))

Kızlar, süt hormonlar sayesinde salgılanır. O hormonlara etki edecek 2 şey var, birincisi annenin kafasının rahat olması, emzirme korkusunun olmaması, çevresi tarafından huzurlu ve rahat olması için yardım edilmesi.
2.si de memelerin boşalması, bebek emmese bile uygun yöntemlerle meme boşaltılmalı ki beyindeki hormon salgılayan merkeze şu sinyal iletilsin; "Memedeki tüm süt tükendi demek ki bu kadar süt yetmiyor, daha fazlasını üretmeliyim." bu sayede her gün daha fazla süt üretim sinyali gider. Bol su içerek destekleyebiliriz.

Gelelim lohusa şerbeti gibi şekerli içecek ve yiyeceklere, bunların tadı süte geçtiği için bebeğin daha fazla emmesine böylelikle sütün artmasına neden olabilir. Ama her anne-bebek ikilisinde durum böyle olmuyor. Daha yeni doğmuş bebeğin sindirim sistemine de bol bol şeker göndermek istemeyiz.

Naçizane bilgi iletmek istedim. Sonuçta hepimiz kızkardeşiz.

Kızlar saç boyadınız mı hiç merak ettim ? Bana doktor boyayabilirsin dedi , eşim boyama dedi benim de içim rahat etmedi boyamadım hiç . Böyle devam etsem mi diye düşünüyorum

Kızlar saç boyadınız mı hiç merak ettim ? Bana doktor boyayabilirsin dedi , eşim boyama dedi benim de içim rahat etmedi boyamadım hiç . Böyle devam etsem mi diye düşünüyorum
Dogal sarisinim, 40ima gelmek uzereyim, hic boya yapmadim henuz ama yapiyor olsaydim da karnima surecegim kremin icerigine bile takildigimiz su evrede boyayi da yapmamayi secerdim.
Arkadaslarimdan bildigim kadariyla 3 aydan sonra organik boya kullananlar var, icerigine bskmak ve doktora da danismak lazim sanki

Genetik olarak beyazlarım çok oldugu icin boyamak zorunda kalıyorum , çalıştığım icin hoş bir görüntü olmuyor . Doktor organik boya ile boyayabileceğimi söyledi ama ben de içim rahat etmediği için boyamadım .

Bugun doktor randevum vardi. Sukur bebekle ilgili hersey normal ama plesantam alt segmente yakin, bu durumlarda daha sıkı takip etmek gerekiyor 2 haftada 1 goruselim dedi. Ben herseyin normal ilerleyecegini dusunuyorum, Allah'in izniyle bisey olmayacak.
15+3 fakat ultrasona gore 16+1cikti.
En son erkek demisti, hala erkek.
Detayli ultrasonu sordum, "ben her gelisinizde detayli bakiyorum ama 20-22 haftadan once kalpte delikler var, daha iyi yorumlayabilmek icin 20-22 haftayi bekliyoruz " dedi.
600lira detayli ultrason ucreti.
Doktorum bi hastaneye bagli degil, ama dogumlari anlasmasi olan bi hastanede yapiyor. Dedim "doktor bey dogumda calistiginiz ebe,hemsire dogumdan sonra sutunuz gelmiyor diyip mama verelim demezler dimi, ilk bebegim tecrubesizim kendimi guvende hissetmek istiyorum"
"Yok kesinlikle cok zor durumda kalinirsa son care olarak, zaten dogumdam sonra emzirme egitimi, bebek bakim egitimini verirler. Ben de ilk anne sutunden yanayim. Zaten bi zeytin kadar midesi olacak, iciniz rahat olsun" dedi.

Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak tabiki Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim , hep böyle devam etsin inşallah

Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak tabiki Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim , hep böyle devam etsin inşallah
Amin canim insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim.
Bebişlerin hareketlerini hisseden var mı? 3.bebeğim olmasına rağmen hala hissedemiyorum ben. 16+0 ız
Bana bugun doktorum hareketlenmeler hissediyor musunuz diye sordu. Bagirsak hareketi gibi biseyler oluyor ama bebege baglamadim dedim. Bebektir o dedi.

Bana bugun doktorum hareketlenmeler hissediyor musunuz diye sordu. Bagirsak hareketi gibi biseyler oluyor ama bebege baglamadim dedim. Bebektir o dedi.
Bende de gaz hareketleri oluyor çok net anlıyorum ama bebek değil yani baloncuklar oluşuyor gibi. Diğer bebeklerimden biliyorum çünkü bebek hareketlerini.

seninle aynı durumdayım . hiçbirşey yapmak istemiyorum . bardağı alıp yan tarafa bile koymaya isteğim yok . ama işe geliyorum sürüne sürüne mecburiyetten yapacak birşey yok. görev gibi yapıyorum işte

bana da organikle boya dedi ama boyamadım içimden gelmedi doğrusu

Böyle devam o zaman doğumdan sonra bakıma alırız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…