Sen su kestane yiyip tosunlar doguran miydinBende de gaz hareketleri oluyor çok net anlıyorum ama bebek değil yani baloncuklar oluşuyor gibi. Diğer bebeklerimden biliyorum çünkü bebek hareketlerini.
Yaaa hafızana maşallahSen su kestane yiyip tosunlar doguran miydinyoksa yanlis mi hatirliyorum.
Benim is bilgisayari laptop, sabahlari yatagimdan cikmayarak kendimi motive ediyorum. Senin masa ustuyse, konforlu bi alan yaratabilirsin. Yatagina yakin kurabilirsin. Ama psikolojik olarak iyi hissetmiyosan gozunde buyuyorsa ve maddi acidan cok sarsmayacakca istifa edebilirsin. Bu donem psikolojin herseyden onemli.Selam kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
Ben yine yeni bir haftaya daha istifa etmeyi isteyerek uyandım evden bile çalışsam canım dinlenmek yatmak işle uğraşmamaj istiyor neden böyle istiyorum bilmiyorumdayanamayacagim sanırım doğum izni te 32. Haftada çok var daha nasıl katlanılir akıl veriniz lütfen (
Ben de haftasonu aldim ama yapmaya usendim. Ama alirken bile aklima geldinYaaa hafızana maşallahBu yıl daha bir kez yedim ama ilk işim kestane almak
Evet ve zor geliyor aslında eşim birak diyor ama alışkanlık mi ne meslekte 5.yilim bırakmakta zor geliyor haftalardır kararsızlık hakim bende...seninle aynı durumdayım . hiçbirşey yapmak istemiyorum . bardağı alıp yan tarafa bile koymaya isteğim yok . ama işe geliyorum sürüne sürüne mecburiyetten yapacak birşey yok. görev gibi yapıyorum işte
bana da organikle boya dedi ama boyamadım içimden gelmedi doğrusu
Benimde böyle hala belirsiz o yüzden doktorum bişey demedi ama bence benimkine kız olacak gibi bakalım 3hafta sonra tekrar gidince belli olacak mı :)Kızlar benim ki yine tam olarak açmadı bacaklarınıçok hafif araladı çıkıntı yoktu. dr yüksek ihtimal kız dedi
Isallah her şey güzel olacak sakin olup gönlünü ferah tutacaksın bol bol uzan dinlenBugun doktor randevum vardi. Sukur bebekle ilgili hersey normal ama plesantam alt segmente yakin, bu durumlarda daha sıkı takip etmek gerekiyor 2 haftada 1 goruselim dedi. Ben herseyin normal ilerleyecegini dusunuyorum, Allah'in izniyle bisey olmayacak.
15+3 fakat ultrasona gore 16+1cikti.
En son erkek demisti, hala erkek.
Detayli ultrasonu sordum, "ben her gelisinizde detayli bakiyorum ama 20-22 haftadan once kalpte delikler var, daha iyi yorumlayabilmek icin 20-22 haftayi bekliyoruz " dedi.
600lira detayli ultrason ucreti.
Doktorum bi hastaneye bagli degil, ama dogumlari anlasmasi olan bi hastanede yapiyor. Dedim "doktor bey dogumda calistiginiz ebe,hemsire dogumdan sonra sutunuz gelmiyor diyip mama verelim demezler dimi, ilk bebegim tecrubesizim kendimi guvende hissetmek istiyorum"
"Yok kesinlikle cok zor durumda kalinirsa son care olarak, zaten dogumdam sonra emzirme egitimi, bebek bakim egitimini verirler. Ben de ilk anne sutunden yanayim. Zaten bi zeytin kadar midesi olacak, iciniz rahat olsun" dedi.
Bende hissetmiyorum. Arada bir hareket varmi diye dinliyorum kendimi ama bu bebegim sakin sakin duruyor sankiBebişlerin hareketlerini hisseden var mı?3.bebeğim olmasına rağmen hala hissedemiyorum ben. 16+0 ız
Öyle de işte ne bırakmak ne devam etmek kararsızliklarim ve benBenim is bilgisayari laptop, sabahlari yatagimdan cikmayarak kendimi motive ediyorum. Senin masa ustuyse, konforlu bi alan yaratabilirsin. Yatagina yakin kurabilirsin. Ama psikolojik olarak iyi hissetmiyosan gozunde buyuyorsa ve maddi acidan cok sarsmayacakca istifa edebilirsin. Bu donem psikolojin herseyden onemli.
4 lu test yapacaktır onun için çağırmıştır. Hem ölçüm yapacak, hemde kan testi yapacaktır belki.Kızlar nasılsınız? İkili testte yaş riskim yüksek çıkmış ama önemli değil dedi biz diğerine bakarız dedi. Sizde de aynı durum oldu mu yaşım 36 bu arada. Kızlar bir de doktor16+2 haftalık dedi haftaya bir daha çağırdı neden ki bir sıkıntı yok dedi hem hem de çağırdı. Bu haftalarda üst üste çağırması normal mi?
Benimde önlerde beyazlarım çok olduğu için doktorumun onayıyla dün boyattım birde doğuma yakın boyatırım herhaldeKızlar saç boyadınız mı hiç merak ettim ? Bana doktor boyayabilirsin dedi , eşim boyama dedi benim de içim rahat etmedi boyamadım hiç . Böyle devam etsem mi diye düşünüyorum
Kan testi istedi. İns oyledir bugün buzulmus hiç hareket etmiyordu canım çok sıkıldı tok karına gel dedi o kadar toktum ki halbuki4 lu test yapacaktır onun için çağırmıştır. Hem ölçüm yapacak, hemde kan testi yapacaktır belki.
Yedigimiz sebze meyvelerin hic biri organik tarim urunu degil. Veya kullandigimiz sampuan sabun dus jeli gibi urunler de yuzde yuz bitkisel degil. Kullandigimiz gebelik vitaminlerinde bile katki maddeleri var. Yani demem o ki tabiki dikkat etmeliyiz ama genetik olarak beyaziniz coksa ve bu sizi kotu etkiliyorsa,doktorunuz sorun yok dediyse boyamakta bir sakinca yok bence. Ben olsam kendimi kotu hissediyorsam boyardim,cok etkilenmiyorsam beklerdimGenetik olarak beyazlarım çok oldugu icin boyamak zorunda kalıyorum , çalıştığım icin hoş bir görüntü olmuyor . Doktor organik boya ile boyayabileceğimi söyledi ama ben de içim rahat etmediği için boyamadım .
Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama devlet memuru iseniz covid idari izninden once rapor alabilirsiniz. Eger bu yil rapor hakki kullanmadiysaniz 40 gune kadar hakkiniz var idari izinle birlesirse 5.ay bitince ayrilabiliyorsunuz. Yani calismaniz gereken 1 ayiniz kalmis olur bu durumda.Selam kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
Ben yine yeni bir haftaya daha istifa etmeyi isteyerek uyandım evden bile çalışsam canım dinlenmek yatmak işle uğraşmamaj istiyor neden böyle istiyorum bilmiyorumdayanamayacagim sanırım doğum izni te 32. Haftada çok var daha nasıl katlanılir akıl veriniz lütfen (
Maalesef özel sektörde çalışıyorum o yüzden bahsettiğiniz harika yolu secemiyorumNe is yaptiginizi bilmiyorum ama devlet memuru iseniz covid idari izninden once rapor alabilirsiniz. Eger bu yil rapor hakki kullanmadiysaniz 40 gune kadar hakkiniz var idari izinle birlesirse 5.ay bitince ayrilabiliyorsunuz. Yani calismaniz gereken 1 ayiniz kalmis olur bu durumda.
Bende aynı sizin gibiyim o parayı alabileyim diye direniyorumgünaydın kızlar... Bende çalışan annelerdenim kızım 5 yaşında sabah kalkıyorum onu uyandır gıydır kendın hazırlan işe gel ve aksama kadar masa başı ne yesem şişiriyor sırtım agırıyor uzanamıyorum okadar zorki 32. hafta gelsın evde yatayım dıye beklıyorum cunku 16 hafta dogum ıznı paramı almak ıstıyorum hayat sartları artık zor işten cıkma luksum maalesef yok bir zıbın olmuş dünya para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?