2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende de gaz hareketleri oluyor çok net anlıyorum ama bebek değil yani baloncuklar oluşuyor gibi. Diğer bebeklerimden biliyorum çünkü bebek hareketlerini.
Sen su kestane yiyip tosunlar doguran miydin yoksa yanlis mi hatirliyorum.

Benim is bilgisayari laptop, sabahlari yatagimdan cikmayarak kendimi motive ediyorum. Senin masa ustuyse, konforlu bi alan yaratabilirsin. Yatagina yakin kurabilirsin. Ama psikolojik olarak iyi hissetmiyosan gozunde buyuyorsa ve maddi acidan cok sarsmayacakca istifa edebilirsin. Bu donem psikolojin herseyden onemli.

Kızlar nasılsınız? İkili testte yaş riskim yüksek çıkmış ama önemli değil dedi biz diğerine bakarız dedi. Sizde de aynı durum oldu mu yaşım 36 bu arada. Kızlar bir de doktor16+2 haftalık dedi haftaya bir daha çağırdı neden ki bir sıkıntı yok dedi hem hem de çağırdı. Bu haftalarda üst üste çağırması normal mi?

Evet ve zor geliyor aslında eşim birak diyor ama alışkanlık mi ne meslekte 5.yilim bırakmakta zor geliyor haftalardır kararsızlık hakim bende...

Kızlar benim ki yine tam olarak açmadı bacaklarını çok hafif araladı çıkıntı yoktu. dr yüksek ihtimal kız dedi
Benimde böyle hala belirsiz o yüzden doktorum bişey demedi ama bence benimkine kız olacak gibi bakalım 3hafta sonra tekrar gidince belli olacak mı :)

Isallah her şey güzel olacak sakin olup gönlünü ferah tutacaksın bol bol uzan dinlen

Öyle de işte ne bırakmak ne devam etmek kararsızliklarim ve ben

4 lu test yapacaktır onun için çağırmıştır. Hem ölçüm yapacak, hemde kan testi yapacaktır belki.

Kızlar saç boyadınız mı hiç merak ettim ? Bana doktor boyayabilirsin dedi , eşim boyama dedi benim de içim rahat etmedi boyamadım hiç . Böyle devam etsem mi diye düşünüyorum
Benimde önlerde beyazlarım çok olduğu için doktorumun onayıyla dün boyattım birde doğuma yakın boyatırım herhalde

kızlar sizde de oluyor mu ? gündüz su içiyorum hiç sıkıntı yok akşam içtiğim su beni acayip şişiriyor çok rahatsız oluyorum susuzum kanmıyorum ama karnım şiş içemiyorum.

4 lu test yapacaktır onun için çağırmıştır. Hem ölçüm yapacak, hemde kan testi yapacaktır belki.
Kan testi istedi. İns oyledir bugün buzulmus hiç hareket etmiyordu canım çok sıkıldı tok karına gel dedi o kadar toktum ki halbuki

Yedigimiz sebze meyvelerin hic biri organik tarim urunu degil. Veya kullandigimiz sampuan sabun dus jeli gibi urunler de yuzde yuz bitkisel degil. Kullandigimiz gebelik vitaminlerinde bile katki maddeleri var. Yani demem o ki tabiki dikkat etmeliyiz ama genetik olarak beyaziniz coksa ve bu sizi kotu etkiliyorsa,doktorunuz sorun yok dediyse boyamakta bir sakinca yok bence. Ben olsam kendimi kotu hissediyorsam boyardim,cok etkilenmiyorsam beklerdim

Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama devlet memuru iseniz covid idari izninden once rapor alabilirsiniz. Eger bu yil rapor hakki kullanmadiysaniz 40 gune kadar hakkiniz var idari izinle birlesirse 5.ay bitince ayrilabiliyorsunuz. Yani calismaniz gereken 1 ayiniz kalmis olur bu durumda.

günaydın kızlar... Bende çalışan annelerdenim kızım 5 yaşında sabah kalkıyorum onu uyandır gıydır kendın hazırlan işe gel ve aksama kadar masa başı ne yesem şişiriyor sırtım agırıyor uzanamıyorum okadar zorki 32. hafta gelsın evde yatayım dıye beklıyorum cunku 16 hafta dogum ıznı paramı almak ıstıyorum hayat sartları artık zor işten cıkma luksum maalesef yok bir zıbın olmuş dünya para

Maalesef özel sektörde çalışıyorum o yüzden bahsettiğiniz harika yolu secemiyorum
Bende aynı sizin gibiyim o parayı alabileyim diye direniyorum 32den önce yolu yok mu bu çıkışın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…