Doktorlar bizi arada bırakıyor. Zaten ne yapacağımızı bilmiyoruz ama istersen bunu da yaptir kafamızı karıştırıyor. Afp benim testte vardı doktor yapmış. Burada da konuşuluyordu AFP testi diye karaciğer le ilgili falan yazıyor netten baktığım daKonustum canim yani sacma bi sekilde emin olmak istiyosan fetal dna testi yaptir dedi dusuk risk ciktigi haldeBizde yaptirmadik cunku belcikaya gidecegim icin orda ki doktorum da bakacakti oyuzden yaptirmadim. Afp ne ki canim?
Ayy bizi de habersiz birakma canimm
Ayyy yeni gecirdim hastaligi hala oksuruyorum canimm ya valla bol sicak seyler tuket ama ihlamur 1 bardagi gecirme gunde, nane limon 1 bardak, bunlardan sonra da normal caya gec balli limonlu. Birde eczaneden serum aldik biz burnum icin fizyolojikmis o da iyi gelmisti. En onemlisi de et suyuna corbalar
Çok geçmiş olsun cnm.Bu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustumYuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi. Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu.
Cok geçmiş olsunBu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustumYuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi. Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu.
Ben 2 li tarama yaptırmadım. 2 hafta önce gittiğimde AFP testi yapalım. Omurilikle ilgili bu test dedi. Ben de aynı şekilde netten baktım karaciğerden salgılanan bir enzim yazıyor. 2 gün önce yaptırdım 10 sonra çıkacak bakalım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Doktorlar bizi arada bırakıyor. Zaten ne yapacağımızı bilmiyoruz ama istersen bunu da yaptir kafamızı karıştırıyor. Afp benim testte vardı doktor yapmış. Burada da konuşuluyordu AFP testi diye karaciğer le ilgili falan yazıyor netten baktığım da
Cok geçmiş olsun
Sukur önemli birsey yokmuş. Bebek iyi sende iyisin Allah korumuş.
Sagolun kizlar. Allah korusun hepimiziÇok geçmiş olsun cnm.
Gerçekten kaza geliyorum demiyor. Ne kadar dikkat etsekte.
Yat dinlen iş yapma bir süre.
Canım çok geçmiş olsun, şükür iyisiniz ikiniz deBu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustumYuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi. Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu.
Gecmis olsun canim ya insallah hafif atlatirsiniz ikiniz deGünaydın kızlar
Ben de dün sabah ikinci doz aşımı oldum. Akşama doğru kol ağrısı ve halsizlik başladı. Gece de doğru düzgün uyuyamadım. İnsanın parmak kemikleri ağrır mı yabir de dün eşim üşütmüş çalışırken O da grip oldu bir güzel.
Aşıdan mı yoksa gece eşimin gribinden mi nasibimi aldım bilmiyorum. Ama yataktan kalkacak dermanım yok
Ah bugun ne kotu bi gun boyle kotu haberler aldigimizBu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustumYuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi. Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu.
Sağol canım da işler karıştı biraz bizde. Bende hafif öksürük başladı bir de göğsümde baskı. Eşimin de dünden beri burnu akıyor. Aile hekimine gitti ilaç yazdırmaya test ver demiş. Eşim 3 doz aşılı. O yüzden hafif atlatıyor olabilirsin, sadece ses kısıklığıyla gelip pozitif çıkan hastam oldu demişAşı şifa olsun inşallah
Geçmiş olsun artık dinlenip iyi beslenip iyileşirsin canim
Sağol canım. İnşallah eşimin testi negatif olur da benimki de sadece aşının yan etkisi olur böyleceGecmis olsun canim ya insallah hafif atlatirsiniz ikiniz de
Cnm ayaklarının altına sarımsak zeytinyağı kürü yap. Kalın çorap giy yat. Öksürüğünü hafifletir. Göğüs ağrını alır.Sağol canım da işler karıştı biraz bizde. Bende hafif öksürük başladı bir de göğsümde baskı. Eşimin de dünden beri burnu akıyor. Aile hekimine gitti ilaç yazdırmaya test ver demiş. Eşim 3 doz aşılı. O yüzden hafif atlatıyor olabilirsin, sadece ses kısıklığıyla gelip pozitif çıkan hastam oldu demişşimdi test veriyor.
Aylardır korunup aşıyı olduğum gün hastalık kaptıysak tebrik ederim kendimizi
Hayal kurmuyorsunuz ,son derece normal. Bence de biraz abartiliyor gibi geliyor, devlet memuru iken bile 10 haftalikken ise basladim, idarecim dunya iyisi(!) bir yaratikti ucrersiz iznimi imzalamak istememis, dilekcemi geri cektirtmisti. Oyle olmasi gerekti ve oldu, ustesinden de geldim.Allah hepimizin yardimcisi olsun ama ben cok mu hafife aliyorum acaba bu bebiş isimi. Doguma son 2 hafta kalaya kadar calismayi dusunuyorum. Dogum izninden sonra bile calismayi dusunuyorum. Ki ne kendi ailem ne de esimin ailesi ayni sehirde degiller. Bana en faLa 1 ya da 2 ay yardimci olurlar sonra giderler.. Fazla mi hayal kuruyorum.Dediginiz dogru ama hayat sartlari her gecen gun zorlasiyor. Tek gelirle istedigim seyleri cocuguma yapamam dusuncesindeyim o yuzden isimi birakmayi hic dusunmuyorum.
Ben de oyle hissediyorum, destekleyerek ve yavas kalkacagiz demekki.. Yolculuk uzunKızlar ben günlerdir özellikle uyku için yatarken ve uyanma sırasında aşırı zorlaniyorum, sagdan sola bile donemiyorum. Neden bu kadar agirlastim anlamadim. Yaklasik 3/4 kilo aldim, disardan gören asla hamile demez zateb vucut tipim iri sayilir 1.75 boyumda, gostermiyorum hic, hala butun pantolonlarima giriyorum ama sanki aşırı agirlastim, bugun de uyanirken zorlandim. Yataktan kalkmak bile ölüm hele ki sag sol dönmek, neden boyle oldum ya. Benim gibi olan var mı?
zaten ilk başlarda huysuz ve ağlamayan bebek olursa çok rahat edersin, sık uyuyorlar, uyumadığı zaman zekâ kartlarından asarsın onu inceler filan :) bu şekilde büyüdüğü için kucağa da alışmaz, sıkma canını hallolur bir şekilde, sadece kendine güven olumsuz örnekleri ve konuşmaları dikkate alma, sen de bebeğin de diğer insanlardan çok farklısınız, onu tanıyıp çözüm üretecek olan sensin, bu şekilde düşündüysen en iyisini yaparsınArkadaslarina imrendim, darisi basima diyorum.Zorluk oluyor tabi, en cok yuk kadinda oluyor ama evlat icin deger. Simdi bile yeri geliyor disarisan siparis ediyorsun. O zaman bunu yapmak gayet mantikli. Hersey kapimiza kadar geliyor. Degerlendirmek lazim. Tabi Allah once saglik sihhat versin.
Canım çok geçmiş olsun, şükür iyisiniz ikiniz de
Sagolun kizlar. Sukur iyiyizAh bugun ne kotu bi gun boyle kotu haberler aldigimizNeyse ki bebisin iyiyimis cok sukur cok gecmis olsun canim
Bana verilen D vitamini damla olanlardan ve günlük 2 damla denilmiştiKızlar benim doktorum bana d vitaminini ampul olanlardan vermiş bunu ayda bir içiyoruz diye biliyorum. Sizede öyle mi verdiler yanlışlık mı oldu acaba damla mi olmaliydi bilemedim sizce?
Kamuda bile ucretsiz izine olumsuz bakiliyorsa ozel sektoru dusunemiyorum. Ayrica bakis acimiz ayni. Allah herseyden once saglik versin ama kendimi calismadan dusunemiyorum. . Esime bisey oldu diyelim, veya esim dunya kotusu bir adama donustu diyelim..kimseye el acmadan hayati surdurebilmek gibisi var mi.. 23 yasinda lezun oldum, 5bucuk senede toplasam 3-4 ay boş kaldim. Benden 10 yas kadar buyuk arkadasim sizin durumunuzu yasadi. Ilk cocugu tekil, ikincisi ikiz oldu. Ki ilk cocugu hiperaktifti, arkadasim 3 cocuga birden isine ara vermeden bakti.Hayal kurmuyorsunuz ,son derece normal. Bence de biraz abartiliyor gibi geliyor, devlet memuru iken bile 10 haftalikken ise basladim, idarecim dunya iyisi(!) bir yaratikti ucrersiz iznimi imzalamak istememis, dilekcemi geri cektirtmisti. Oyle olmasi gerekti ve oldu, ustesinden de geldim.
1-2 ay annem vardi sonra herseyi kendim hallettim. Sut pompasi, uykusuzluk, 0-2 yas kresleri, yabanci bakiciyi da Turkleri de gayet iyi bilirim.
Şimdi gene ayni durum, destek olacak kimse olmayacak, bu kez ikiz, sadece premature olmalari halinde biraz izin kullanirim, sonra devam.
3 cocugum olacak, iyi bir kariyerim var ve hayat tek kisinin eline bakilarak gecinilecek gibi degil. Ölüm var, hastalik var esime birsey olsa aileyi cekip cevirecek isimi birakmak istemem.İki ayagimin uzerinde durmak da cok ulvi bir mesele bence.
Cok dramatiklestirenler oluyor, 24 saat cocuk basinda degilim diye "eksik anne" oldugumu da dusunmuyorum. O yuzden inandiginiz dogrunuzla yasamaya devam, gerekli oldugunda kosullari degistirmek elinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?