2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kesinlikle bireysel olarak degerlendirmek lazim. Her cocuk kendine ozel. Umarim basarabilirim.

Benim dörtlü testin içinde varmış afp testi diye konuşmadık ama ona da bakmış doktor. isallah güzel sonuçlar alırsın sende.

Sen niye test vermeye gitmedin ki ?
Göğsünde baskı varsa bence sende büyük ihtimal korona olmuşsun. Kimde pozitif kimde negatif çıktığı belli olmuyor. Hem sen korona testi yaptırıp hamile olarak yakalamışsan surekli arayıp durumunu kontrol ediyor devlet. Kendinde ne olduğunu bilirsin. Rabbım şifa versin isallah.
Bende kendimi duba gibi hissediyorum. Zorla dönüyorum. Karnımda aşağıya baskı var sanki ama doktor olctu normal dedi. Biraz tuzu azalttım. Tuz şişkinlik yapıyor diye düşünüyorum

Çok çok geçmiş olsun bak çok şükür bir şey olmamış , tekrarı olmasın insallah canım Ayağınızın altına kaydırmaz, havlu falan koyun mutlaka tutuna tutuna çıkın banyodan benim de düşücem diye ödüm patlıyo öyle yapıyorum .

Allah allah acaba vitaminlerde mi eksiklik var ki canim? Multivitamin vermis miydi doktor iciyor musun?

Kızlar benim doktorum bana d vitaminini ampul olanlardan vermiş bunu ayda bir içiyoruz diye biliyorum. Sizede öyle mi verdiler yanlışlık mı oldu acaba damla mi olmaliydi bilemedim sizce?
Bana da damla seklinde verdi canim gunde 1 tane, ama ampul gibi olanlar daha iyi daha cabuk etki ediyor diye biliyorum

Bu arada bisey sorcam kizlar ya, ikincisi 1 tl olan urunler arasinda bebek bezleri de var. Simdiden almak mantikli mi acaba ya?

Eklentiler

• 10ED9104-F0FA-41E7-BC27-667A64AF9BE6.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu arada bisey sorcam kizlar ya, ikincisi 1 tl olan urunler arasinda bebek bezleri de var. Simdiden almak mantikli mi acaba ya?
Bu kampanyalar hep oluyor, ozellikle bez stoklamak biraz yanlış oluyor çünkü her bebege ayni bez iyi gelmeyebiliyor, ilk numaralar 1 paket yetiyor mesela, almak isteyen ıslak mendil alabilir onlar her zaman lazım ben sleepy nin doğal organik pamuklu ve bio natürel olan ıslak mendillerini kullanıyorum, digerleri biraz ince oluyor. Bez olarakta yine bio natürel bez kullanıyorum.
İlk dogum zamani prima pampers pure bebek bezi aldim ama dokusunu begenmedim, sonra molfix pure&soft kullandim o da guzeldi ama 5 numaraya kadar vardi sadece o yuzden sleepy bio naturel kullaniyorum suan ve memnunum

Ben evde kaldım canım o yalnız gitmişti gelirken de direk uğrayıp vereyim dedi. Artık onun sonucuna göre ben de hareket edeceğim. Odaları, tuvaletleri ayırdı zaten yine. Geçen sene aşısız pozitif olduğunda da böyle yapmıştık bana bulaşmamıştı çok şükür.
Bir de ben bir umut yaşadığım belirtilerin aşının yan etkisi olduğuna inanmak istiyorum

Cnm ayaklarının altına sarımsak zeytinyağı kürü yap. Kalın çorap giy yat. Öksürüğünü hafifletir. Göğüs ağrını alır.
Şuan çok yok çok şükür ama hissettiriyor kendini. İnşallah artmaz ama artarsa gece yapayım bunu yatarken. Sağol canım

Bende göğüs baskısı ve baş ağrısı vardı, kızımda eşimde hiçbir şey yoktu ama kızım pozitif çıktı. Sonradan 6 gün kızımda ateş oldu dudakları çatladı. Belki esin negatif çıkacak ama sen pozitif olabilirsin ona bulaşabilir. Isallah aşının etkisidir diyelim ben kafama çok takıyorum korona oldum mu olmadim mi diye ondan suphelenince test yaptırıyorum.

Çok geçmiş olsun1,2 gün dinlenin yormayın kendinizi
Sagolun kizlar. Bu donem cok daha dikkatli,tedbirli olmaliyiz.

Valla ben de diken üstündeyim de. Biraz daha bekleme kararı aldım kendimce. Hem eşimin sonucu açıklanır hem kendimi takip ederim. Şuan mesela ilerleme olmadı şükür. Hafif devam. Aşının ertesi günü olunca da bir umut diyorum. Aile hekimine sormuş eşim aşıdan sonra 2-3 gün olabilirmiş hafif belirtiler. 3 günden uzun sürerse test versin o da demiş.

Zaten bir ilaç kullanamayacağım. Eşimle de ayrıldık evin içinde. Bir de o test verilen kabine girip de maskemi indirmek bir iki gün beklemekten daha riskli geliyor şuan

Gecmis olsun canim, her zaman dikkat etmek lazım, merdiven inerken de korkuyorum ben

Kesinlikle bireysel olarak degerlendirmek lazim. Her cocuk kendine ozel. Umarim basarabilirim.
Aslinda istersen yapabilirsin bence cunku annenin tutumu cok önemli, ben biraz fazla bağliydim ve cok duygusal davrandım, calismaya da ihtiyacım yoktu bu yüzden rahat davrandım ama ailem bana bebek bakiminda yardimci olmasa, yani nefes alacak vaktim olmasa cok zorlanirdim cunku insan kendine vakit ayirmadikca bunalmaya basliyor ve giderek artıyor, psikoloji bozuluyor, çalışmak bile insana nefes aldıran bir durum bence, evet işinde ayri sistresi, yorgunluğu, yogunlugu var ama surekli evde durmak, birseyler üretmeden, ise yarar birsey yapmadan cok sıkıcı birsey, herkesin kendine özel bir zaman ayırmaya ihtiyacı var, insan mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorsa, once kendini mutlu etmeli gerisi birsekilde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…