2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaaa ne güzel memleketime gidiyorsunuz inşallah orayı çok sever ve mutlu bir süreç yaşarsınız şimdiden hayırlı olsun

Yaaa ne güzel memleketime gidiyorsunuz inşallah orayı çok sever ve mutlu bir süreç yaşarsınız şimdiden hayırlı olsun
1 yıldır burdayız zaten canm, geriye 3 kaldı. Çok güzel çok gelişmiş bir şehir biz de hemen alıştık ama tanıdık kimsemiz olmayınca gurbette gibi hissettik hep . Kapısını çalacağın güveneceğin bir dost, akraba arıyor insan.

Cok iyi dusunmussun, benimki de 3. Ama supriz oldu, insallah beraber buyuyecekler, ilk zamanlar zor olsada büyüdükçe kolaylaşacak senin 3.belli oldu mu

Merhaba kızlar bugün doktora gittim 14+5 iz.Doktor 15 hafta ile uyumlu olduğunu söyledi. Cinsiyet için baktı ama kordondan dolayı anlayamadı. Tahmin olarak erkek gibi dedi ama bir şey söylemeyim dedi.Kordon denk geldiği için çok kararsız kaldı.Bende çikolata yemiştim yerinde durmadı. Bacak arasının görüntüsünü ekliyorum. Ultrason görüntüsü benzer olup yorum yapabilecek olan, ya da bir fikri olan var mı Tabiki öncelikli sağlıklı olması

Eklentiler

• E959ED15-8E13-49B2-9293-BC2634D73911.webp
    20 KB · Görüntüleme: 64
Orasi kesinlikle öyle inşallah zaman çabucak geçer sizin için

Kızlar çok hastayım grip oldum nasıl becerdiysem ne önerirsiniz?
Gecmis olsun. 1 bucuk ay once sicak havada grip olmayi basarmis biriyim. Ilacsiz 3-4 gune atlattim. Bol su ic, c vitamini, tavuk suyu corbasi oneririm. Eger tiksinmezsen ben cig sarimsak yedim, agzimi, bogazimi baya yakti ve kokuttu ama coook etki etti.

Çoook teşekkür ederim canım sarımsak normal zamanda bile sevmediğim bişey ama son çare denerim onuda

Maşallah arka arkaya hamilelik tebrik ediyorum seni
Hep beraber büyürler güzel kocaman bir aile olursunuz

Yarın doktor kontrolüm var heyecan zirvede , inşallah her şey yolundadır
Insallah hersey yolundadır. haberleri yarın verirsin
Cok gecmis olsun. Bol bol ıhlamur iç, içerisine elma dilimle çekirdeklerini falan koy pissin, ocağı kapatınca kabuk tarçın koy biraz demlenmiş şekersiz bal yada pekmez koyarak iç. Isallah şifa olsun. Tavuk suyu çorba yap iç

Konustum canim yani sacma bi sekilde emin olmak istiyosan fetal dna testi yaptir dedi dusuk risk ciktigi halde Bizde yaptirmadik cunku belcikaya gidecegim icin orda ki doktorum da bakacakti oyuzden yaptirmadim. Afp ne ki canim?

Yarın doktor kontrolüm var heyecan zirvede , inşallah her şey yolundadır
Ayy bizi de habersiz birakma canimm
Ayyy yeni gecirdim hastaligi hala oksuruyorum canimm ya valla bol sicak seyler tuket ama ihlamur 1 bardagi gecirme gunde, nane limon 1 bardak, bunlardan sonra da normal caya gec balli limonlu. Birde eczaneden serum aldik biz burnum icin fizyolojikmis o da iyi gelmisti. En onemlisi de et suyuna corbalar

Günaydın kızlar
Ben de dün sabah ikinci doz aşımı oldum. Akşama doğru kol ağrısı ve halsizlik başladı. Gece de doğru düzgün uyuyamadım. İnsanın parmak kemikleri ağrır mı ya bir de dün eşim üşütmüş çalışırken O da grip oldu bir güzel.
Aşıdan mı yoksa gece eşimin gribinden mi nasibimi aldım bilmiyorum. Ama yataktan kalkacak dermanım yok

Aşı şifa olsun inşallah

Geçmiş olsun artık dinlenip iyi beslenip iyileşirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…