Ben de 18+3teyim ama hala bir hareket hissetmiyorum sürekli kendimi dinliyorumBende hissetmiyorum. Arada bir hareket varmi diye dinliyorum kendimi ama bu bebegim sakin sakin duruyor sanki
Yaaa ne güzel memleketime gidiyorsunuz inşallah orayı çok sever ve mutlu bir süreç yaşarsınız şimdiden hayırlı olsunBen de 3 yıldır izindeyim kızlar, öğretmenim. Peşpeşe 2 bebe olunca üstüste izin aldm. Eşimn maaşı yeterliydi varsın birikim de olmasn napalım çocuklara kendm bakmak istedim. Şimdi eşimn görevi için önümüzdeki 3 yıl diyarbakırda olacağız. Ben de 3. Olsn hem iznim bitmesin hem de peşpeşe büyüsünler istedim. Zman zman çok sıkılıyorm o kadr özledim ki işimi. İş koliktim azcık da. Ama burada 2 küçük kızı bırkacak kimsem de yok. Hayırlısı hakkımızda, her şey olacağına varıyor. Kendinizi üzüp sıkmayın iş için. Önce kendi mutluluğunuz sonra sizin neşenizle mutlu olacak ailenizin mutluluğu. Gerisi hallolur.
1 yıldır burdayız zaten canm, geriye 3 kaldı. Çok güzel çok gelişmiş bir şehir biz de hemen alıştık ama tanıdık kimsemiz olmayınca gurbette gibi hissettik hepYaaa ne güzel memleketime gidiyorsunuz inşallah orayı çok sever ve mutlu bir süreç yaşarsınız şimdiden hayırlı olsun
Cok iyi dusunmussun, benimki de 3. Ama supriz oldu, insallah beraber buyuyecekler, ilk zamanlar zor olsada büyüdükçe kolaylaşacakBen de 3 yıldır izindeyim kızlar, öğretmenim. Peşpeşe 2 bebe olunca üstüste izin aldm. Eşimn maaşı yeterliydi varsın birikim de olmasn napalım çocuklara kendm bakmak istedim. Şimdi eşimn görevi için önümüzdeki 3 yıl diyarbakırda olacağız. Ben de 3. Olsn hem iznim bitmesin hem de peşpeşe büyüsünler istedim. Zman zman çok sıkılıyorm o kadr özledim ki işimi. İş koliktim azcık da. Ama burada 2 küçük kızı bırkacak kimsem de yok. Hayırlısı hakkımızda, her şey olacağına varıyor. Kendinizi üzüp sıkmayın iş için. Önce kendi mutluluğunuz sonra sizin neşenizle mutlu olacak ailenizin mutluluğu. Gerisi hallolur.
Ben kiza benzettim
Suan kac haftalik acaba? Tam belli olmuyor malesef
11Suan kac haftalik acaba? Tam belli olmuyor malesef
Orasi kesinlikle öyle inşallah zaman çabucak geçer sizin için1 yıldır burdayız zaten canm, geriye 3 kaldı. Çok güzel çok gelişmiş bir şehir biz de hemen alıştık ama tanıdık kimsemiz olmayınca gurbette gibi hissettik hep. Kapısını çalacağın güveneceğin bir dost, akraba arıyor insan.
Gecmis olsun.Kızlar çok hastayım grip oldum nasıl becerdiysemne önerirsiniz?
Çoook teşekkür ederim canım sarımsak normal zamanda bile sevmediğim bişey ama son çare denerim onudaGecmis olsun.1 bucuk ay once sicak havada grip olmayi basarmis biriyim. Ilacsiz 3-4 gune atlattim. Bol su ic, c vitamini, tavuk suyu corbasi oneririm. Eger tiksinmezsen ben cig sarimsak yedim, agzimi, bogazimi baya yakti ve kokuttu ama coook etki etti.
Bu hafta gidicem canm en son 11 haftada gitmiştim yorum yapmamıştı. Ben kıza hazırladım kendimi içime öyle doğuyorCok iyi dusunmussun, benimki de 3. Ama supriz oldu, insallah beraber buyuyecekler, ilk zamanlar zor olsada büyüdükçe kolaylaşacaksenin 3.belli oldu mu
Bende bende kendimi dinliyorum tik yok yada var ama gaz hareketi sanıyoruz.Ben de 18+3teyim ama hala bir hareket hissetmiyorum sürekli kendimi dinliyorum
Maşallah arka arkaya hamilelik tebrik ediyorum seniBen de 3 yıldır izindeyim kızlar, öğretmenim. Peşpeşe 2 bebe olunca üstüste izin aldm. Eşimn maaşı yeterliydi varsın birikim de olmasn napalım çocuklara kendm bakmak istedim. Şimdi eşimn görevi için önümüzdeki 3 yıl diyarbakırda olacağız. Ben de 3. Olsn hem iznim bitmesin hem de peşpeşe büyüsünler istedim. Zman zman çok sıkılıyorm o kadr özledim ki işimi. İş koliktim azcık da. Ama burada 2 küçük kızı bırkacak kimsem de yok. Hayırlısı hakkımızda, her şey olacağına varıyor. Kendinizi üzüp sıkmayın iş için. Önce kendi mutluluğunuz sonra sizin neşenizle mutlu olacak ailenizin mutluluğu. Gerisi hallolur.
Insallah hersey yolundadır.Yarın doktor kontrolüm var heyecan zirvede , inşallah her şey yolundadır
Cok gecmis olsun. Bol bol ıhlamur iç, içerisine elma dilimle çekirdeklerini falan koy pissin, ocağı kapatınca kabuk tarçın koy biraz demlenmiş şekersiz bal yada pekmez koyarak iç. Isallah şifa olsun. Tavuk suyu çorba yap içKızlar çok hastayım grip oldum nasıl becerdiysemne önerirsiniz?
Konustum canim yani sacma bi sekilde emin olmak istiyosan fetal dna testi yaptir dedi dusuk risk ciktigi haldeDoktorunla konuştun mu?
Ne dedi?senin testte afp testi yapılmamış ama değerlerin iyi görünüyor.
Benim doktor aradı düşük risk dedi. 1 ay sonra detaylı ultrason sonrası görüşürüz dedi. İnşallah hersey yolundadır
Ayy bizi de habersiz birakma canimmYarın doktor kontrolüm var heyecan zirvede , inşallah her şey yolundadır
Ayyy yeni gecirdim hastaligi hala oksuruyorum canimm ya valla bol sicak seyler tuket ama ihlamur 1 bardagi gecirme gunde, nane limon 1 bardak, bunlardan sonra da normal caya gec balli limonlu. Birde eczaneden serum aldik biz burnum icin fizyolojikmis o da iyi gelmisti. En onemlisi de et suyuna corbalarKızlar çok hastayım grip oldum nasıl becerdiysemne önerirsiniz?
Aşı şifa olsun inşallahGünaydın kızlar
Ben de dün sabah ikinci doz aşımı oldum. Akşama doğru kol ağrısı ve halsizlik başladı. Gece de doğru düzgün uyuyamadım. İnsanın parmak kemikleri ağrır mı yabir de dün eşim üşütmüş çalışırken O da grip oldu bir güzel.
Aşıdan mı yoksa gece eşimin gribinden mi nasibimi aldım bilmiyorum. Ama yataktan kalkacak dermanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?