2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah allah acaba vitaminlerde mi eksiklik var ki canim? Multivitamin vermis miydi doktor iciyor musun?

Bana da damla seklinde verdi canim gunde 1 tane, ama ampul gibi olanlar daha iyi daha cabuk etki ediyor diye biliyorum
Evet evet içiyorum, anlamadım bu kadar ağır neden hissediyorum, haftaya kontrolde bir soracağım bakalim, gerci sadece yatar pozisyonda sıkıntı

Bence hemen yapılmali. Oğlumda hastaneden çıkmadan yaptıracaktim eşim ve k. Validem karşı çıktı 1. 5 yaşında yaptırdım ameliyat a girdi resmen narkoz verilmek zorunda kalıyor bebekken yapılınca gerek kalmıyor ne kadar geç olursa O kadar zor ve geç iyileşiyor.

Bu arada bisey sorcam kizlar ya, ikincisi 1 tl olan urunler arasinda bebek bezleri de var. Simdiden almak mantikli mi acaba ya?
Fiyat cok iyi ama biraz bekleyecegim, benimkiler ikiz, kilolari dusuk olabiliyor, Allah esirgesin premature olabiliyorlar vb. Baslangicta 0 beden de gerekebilir 1 de, emin olamiyorum. Bez mendil ve kozmetikte 27.haftayi bekleyecegim insallah (tabi cok cilgin bir indirim olursa fikrim hemen degisir)

Kizlar moralim baya bozuk. Alinganlik mi yapiyorum anlayamiyorum. Ayagimin kayip dustugumu biliyorsunuz. K.validem gecmis olsuna aradi. Iyi misin dedi. Iyiyim, hamile olmasam doktora gitmezdim biraz kizardi morardi o kadar, bebek icin endiselendim dedim. Amaan sen iyi olda, sana bisey olsa bebek iyi olsa ne ise yarar dedi. Dedim tabi orasi oyle.. devam etti bebegin yeri annesinin yanidir, anne olmayinca 2 gun bakilir ortada ziyan olur dedi.

Haklisin falan diyip gecistirdim. Ama bu sozleri duymak beni cok etkiledi uzdu. Demek ki ileride bana bisey olsa evladim ortada ziyan olacak. Hoparlorden konusuyodum esim de duydu. Kapatinca esime dedim bana bisey olursa cocugumuza bakacaksin dimi ortada kalmayacak. Ne bicim konusuyosun dedi. Asil annen ne bicim konusuyo dedim. Sozde bir tane oglumuz var diyip duruyolar, bana bisey olsa cocuguma bakilmayacagi ap acik ortada. Manevi degerlerinizin zayif oldugunu biliyordum ama bu kadarini tahmin etmiyodum diyip agladim.
Esim fazla alinganlik yaptigimi, annesinin o amacla demedigini savunuyor. Sizce hamileligin verdigi duygusal alinganlik mi ?

Aslinda kendince bebek onemli ama anne daha onemli demeye calismis gibi.. Alinmamaya calisin, oncelikle size birsey olmasin, guzelce buyutun yavrunuzu ama ne olursa olsun bebek ortada kalmaz illa ki bakilir.

Birde karşı düşünceden bakmalı aslında, ya sizi daha suçlayıcı bir tavir alsaydı dikkat etseydin de dusmeseydin vs gibi. Bebeği on planda tutup bir yorum yapsa emin ol ona da çok bozulacaktin. Ne yazık ki konu kaynana olunca hepimiz boyleyiz ya, asla insanin kendi annesi gibi oluyor, asla yerini tutmuyor kimse. Sadece ismen anne diyoruz gerisi bos bence. Ha bana sorarsan ortada kötü bisey yok aynısını baskasi dese böyle dusunmeyiz, sorun soyleyende

Aslinda kendince bebek onemli ama anne daha onemli demeye calismis gibi.. Alinmamaya calisin, oncelikle size birsey olmasin, guzelce buyutun yavrunuzu ama ne olursa olsun bebek ortada kalmaz illa ki bakilir.
Maalesef alindim bosuna kendimi uzdum..
Haklisin ama bence gelin olsun k.valide olsun her konuda birbiriyle hassas nötr konusmali. Dedigin gibi batabiliyor. Hele ki bu donem.

bende bu tarz saçma sapan konuşmalara maruz kaldığımda sadece susma hakkımı kullanıyorum. konuşssan neye yarar bağırsan neye yarar. artık insanların hiçbir söylediğine şaşırmıyorum çünkü

Cinsiyetimiz belli oldu çok şükür Gelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım Allah’ıma şükürler olsun

Cok sukur herseyin yolunda olmasina sevindim canim. Kiz cocugu baska yaaaa
Benim de dogum 17 Nisan olarak guncellendi acaba ne kadar tutacak

Alınganlık cok fazla oluyor gercekten ama bana kotu niyetli gelmedi konusmasi cunku gercekten cocuk icin anne cok önemli, benim annem olsun ablam olsun buyuk kizimi, bebegimi oyle bakarlar ki, bir an olsun gözüm arkada kalmaz, ih deseler benden önce kosarlar, tum ihtiyaçlarını giderirler ama yine de onları ne kadar cok sevselerde anne diye gelip bana sarilirlar, yine de yanlarında ben olayım isterler, annem o yuzden hep der Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın diye. Bence kv bunu kastetmistir

Gozunaydin canim, gönlünden geçen olmus

Cok sukur herseyin yolunda olmasina sevindim canim. Kiz cocugu baska yaaaa
Benim de dogum 17 Nisan olarak guncellendi acaba ne kadar tutacak
Suan gunlerin bir önemi yok aslında, doguma kadar surekli değişecek son haftalar daha belirleyici oluyor

Çok çok güzel bir haber bu tebrik ederim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…