- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 103
- 39
Normal görünmüyorsa bi doktoruna danış canm. Belki sıradan bir durum değildir önlem al. Allah kötü durumlardan korusun.Hanımlar gözlerim şişti davul gibi az buz degil başka birine döndüm. Hafif de morarma var. Agri falan yok. Terleme ve devamlı uyku isteği var. Neden olur hormonlarla mi igilidir. Böyle bir seyle karşılastiniz mi hic?
Çok sağol canım dikkat ediyoruz yine de ama ben de daha iyiyim çok şükür ya. Sabaha birşeyim kalmaz inşallahOhh çok şükürsen yine de ayrı dur eşinden. Gripse bulasmasin ama sende ki belirtilere dikkat et kas eklem ağrısı da oluyor korona da öksürük var diyorsun ter attım diyorsun. Yorgunluk uyku hali iştahsızlık bunları yapabiliyor. Isallah sadece aşının etkisidir . Çabucak iyileş
Geçmiş olsun
Öyle sanırım canım şuan hafiflemeye başladı. Öğlene göre çok daha iyiyim. Çok sağolAşıdan olması yüksek ihtimal canm. Allah etkilerini çabuk atlatmayı nasip etsin
Canım alerjik birşey gibi duruyor söylediklerin. Gebelikte daha önce alerji yapmayan şeylere karşı alerji geliştirebiliyormuş vücut. Bence ihmal etme, doktoruna haber ver. Geçmiş olsunHanımlar gözlerim şişti davul gibi az buz degil başka birine döndüm. Hafif de morarma var. Agri falan yok. Terleme ve devamlı uyku isteği var. Neden olur hormonlarla mi igilidir. Böyle bir seyle karşılastiniz mi hic?
Öyle vallahi benim.onceden hiçbirşeye alerjim yoktu cnm 2. Gebeligimde ikizlere hamile kaldım ve antibiyotiklere karşı alerjim.olustu şimdi antibiyotik kullansam bir hafta alerjiden çekiyorum dabaz dabaz oluyo vücudum kasiniyorumgeceleri uyuyamiyorum bir hafta cekiyorum yani her gebelikte insanın vücudunda birşeyler degisiyo şimdi 3. Gebeligim insAllah bunda bir sıkıntım olmazCanım alerjik birşey gibi duruyor söylediklerin. Gebelikte daha önce alerji yapmayan şeylere karşı alerji geliştirebiliyormuş vücut. Bence ihmal etme, doktoruna haber ver. Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canımBu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustumYuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi. Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu.
Allah ismiyle yaşatsın cnm hayırlı gelsin ismi ona insAllahMerhabalar kızlarBiz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
Insallah oyle olurMerhabalar kızlarBiz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
çok geçmiş olsun canım aman çok dikkatli olmak lazımKizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Geçmiş olsun canım çok dikkat et lütfenKizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Sağlıkla gelsin inşallahhhhselam kızlar bende doktordan geliyorum 16+4 haftalığız cinsiyet kız dedi :) 2. kızım geliyor
Serra ismini de çok severimInsallah oyle olurBizde değiştirdik, Serra diye düşünüyoruz suan ☺
amin canım hepsi sağlıkla doğsun,hayırlı evlat olsunSağlıkla gelsin inşallahhhhkızlarımız çoğalmaya başladı
Sağlıkla büyüsün isallahMerhabalar kızlarBiz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
Güzel isim adıyla yaşasın isallahInsallah oyle olurBizde değiştirdik, Serra diye düşünüyoruz suan ☺
Gecmiw olsun nasıl düştün aman dikkat et kendine. DinlenKizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Ya hiç sormayın durum bende de aynı prilam Dr kullanıyorum Bursa'da yaşıyorum ve metro kullanıyorum 2 durak gittikten sonra inme ihtiyacı hissettim hiçbir şekilde yola devam edemedim. Sabahları cok fazla yaşanıyor bende. Yolculuğumu yarıda bırakıp eşimi çağırmak durumda kaldım durumlar hala düzelmedi yani anlayacağınız acaba kız olduğu için mi bu kadar çok oluyor çözemedimKızlar mide bulantılarınız ne durumda 15+5 teyim hala devam ediyor sanırım her ilaç bitiminde bi kaç gün kendimi deniyorum bugün de denedim ama bitmemiş hala bulanıyor benim gibi olan varmı
Geçmiş olsun canım, uzan dinlen güzelceKizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Bende anlamadım 3. Aydan sonra geçer dediler geçmiyor ilacı kullanınca rahatım bırakıyorum bazen denemek için aynı normale dönmek istiyorum artık. Kız olunca uzunmu sürüyormuş duymamıştım bunuYa hiç sormayın durum bende de aynı prilam Dr kullanıyorum Bursa'da yaşıyorum ve metro kullanıyorum 2 durak gittikten sonra inme ihtiyacı hissettim hiçbir şekilde yola devam edemedim. Sabahları cok fazla yaşanıyor bende. Yolculuğumu yarıda bırakıp eşimi çağırmak durumda kaldım durumlar hala düzelmedi yani anlayacağınız acaba kız olduğu için mi bu kadar çok oluyor çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?