2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Normal görünmüyorsa bi doktoruna danış canm. Belki sıradan bir durum değildir önlem al. Allah kötü durumlardan korusun.

Çok sağol canım dikkat ediyoruz yine de ama ben de daha iyiyim çok şükür ya. Sabaha birşeyim kalmaz inşallah
Aşıdan olması yüksek ihtimal canm. Allah etkilerini çabuk atlatmayı nasip etsin
Öyle sanırım canım şuan hafiflemeye başladı. Öğlene göre çok daha iyiyim. Çok sağol

Canım alerjik birşey gibi duruyor söylediklerin. Gebelikte daha önce alerji yapmayan şeylere karşı alerji geliştirebiliyormuş vücut. Bence ihmal etme, doktoruna haber ver. Geçmiş olsun

Canım alerjik birşey gibi duruyor söylediklerin. Gebelikte daha önce alerji yapmayan şeylere karşı alerji geliştirebiliyormuş vücut. Bence ihmal etme, doktoruna haber ver. Geçmiş olsun
Öyle vallahi benim.onceden hiçbirşeye alerjim yoktu cnm 2. Gebeligimde ikizlere hamile kaldım ve antibiyotiklere karşı alerjim.olustu şimdi antibiyotik kullansam bir hafta alerjiden çekiyorum dabaz dabaz oluyo vücudum kasiniyorumgeceleri uyuyamiyorum bir hafta cekiyorum yani her gebelikte insanın vücudunda birşeyler degisiyo şimdi 3. Gebeligim insAllah bunda bir sıkıntım olmaz

çok geçmiş olsun canım

Allah ismiyle yaşatsın cnm hayırlı gelsin ismi ona insAllah

Insallah oyle olur Bizde değiştirdik, Serra diye düşünüyoruz suan ☺

Sağlıkla büyüsün isallah
Insallah oyle olur Bizde değiştirdik, Serra diye düşünüyoruz suan ☺
Güzel isim adıyla yaşasın isallah
Kizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordum Doktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Gecmiw olsun nasıl düştün aman dikkat et kendine. Dinlen

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda 15+5 teyim hala devam ediyor sanırım her ilaç bitiminde bi kaç gün kendimi deniyorum bugün de denedim ama bitmemiş hala bulanıyor benim gibi olan varmı
Ya hiç sormayın durum bende de aynı prilam Dr kullanıyorum Bursa'da yaşıyorum ve metro kullanıyorum 2 durak gittikten sonra inme ihtiyacı hissettim hiçbir şekilde yola devam edemedim. Sabahları cok fazla yaşanıyor bende. Yolculuğumu yarıda bırakıp eşimi çağırmak durumda kaldım durumlar hala düzelmedi yani anlayacağınız acaba kız olduğu için mi bu kadar çok oluyor çözemedim

Bende anlamadım 3. Aydan sonra geçer dediler geçmiyor ilacı kullanınca rahatım bırakıyorum bazen denemek için aynı normale dönmek istiyorum artık. Kız olunca uzunmu sürüyormuş duymamıştım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…