- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Sen bildin, nub a göre kız demiştiinnnnGozunaydin canim, gönlünden geçen olmus
Çok teşekkür ederimÇok çok güzel bir haber bu tebrik ederim sizleri
Bende öyle düşünüyorum kırkı çıkmadan yaptırım büyük ihtimalle.Bence hemen yapılmali. Oğlumda hastaneden çıkmadan yaptıracaktim eşim ve k. Validem karşı çıktı 1. 5 yaşında yaptırdım ameliyat a girdi resmen narkoz verilmek zorunda kalıyor bebekken yapılınca gerek kalmıyor ne kadar geç olursa O kadar zor ve geç iyileşiyor.
Canım sanki biraz alınganlık yapmışsın evetKizlar moralim baya bozuk. Alinganlik mi yapiyorum anlayamiyorum. Ayagimin kayip dustugumu biliyorsunuz. K.validem gecmis olsuna aradi. Iyi misin dedi. Iyiyim, hamile olmasam doktora gitmezdim biraz kizardi morardi o kadar, bebek icin endiselendim dedim. Amaan sen iyi olda, sana bisey olsa bebek iyi olsa ne ise yarar dedi. Dedim tabi orasi oyle.. devam etti bebegin yeri annesinin yanidir, anne olmayinca 2 gun bakilir ortada ziyan olur dedi.
Haklisin falan diyip gecistirdim. Ama bu sozleri duymak beni cok etkiledi uzdu. Demek ki ileride bana bisey olsa evladim ortada ziyan olacak. Hoparlorden konusuyodum esim de duydu. Kapatinca esime dedim bana bisey olursa cocugumuza bakacaksin dimi ortada kalmayacak. Ne bicim konusuyosun dedi. Asil annen ne bicim konusuyo dedim. Sozde bir tane oglumuz var diyip duruyolar, bana bisey olsa cocuguma bakilmayacagi ap acik ortada. Manevi degerlerinizin zayif oldugunu biliyordum ama bu kadarini tahmin etmiyodum diyip agladim.
Esim fazla alinganlik yaptigimi, annesinin o amacla demedigini savunuyor. Sizce hamileligin verdigi duygusal alinganlik mi ?
Oleey bir minnoş daha geliyoooorCinsiyetimiz belli oldu çok şükürGelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım Allah’ıma şükürler olsun
Hayırlısı olsunCinsiyetimiz belli oldu çok şükürGelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım Allah’ıma şükürler olsun
İndirimli mantıklı ne var sence ne alabiliriz gördüğün varsa banada söyler misin :)Lcw de indirim var, 2 saattir siteye giremedimihtiyaci olanlar bakabilirler
Gözünaydın canım çok sevindimCinsiyetimiz belli oldu çok şükürGelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım Allah’ıma şükürler olsun
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun cümlemiziBu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustumYuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi. Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu.
Aslında korkmuyor değilim ama Allah yardım eder inşallah. Eşim de çok yardımcı oluyor emzirmek dışındaki tüm bakımına yardım eder Allah razı olsnMaşallah arka arkaya hamilelik tebrik ediyorum seni❤
Hep beraber büyürlergüzel kocaman bir aile olursunuz
Evet tuttu cok şükürSen bildin, nub a göre kız demiştiinnnn
Ben esime ve kizima aldim ama bebek icin alicak olsam zibin alirim mutlaka herzaman lazim, guzel battaniye, muslin örtü varsa bakardım, yenidogan kiyafetlerine bakardım ama 0-3 cok almam, 3-6 daha cokİndirimli mantıklı ne var sence ne alabiliriz gördüğün varsa banada söyler misin :)
Cnm benide ekler misin yaş 26 tahmini doğum tarihi 23 nisan 4. Cocuk2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız @Polyannaa 26 1 Nisan Sakarya 1. Erkek @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek @Halfteacher 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan Ankara 2. Erkek @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. @sleepy05 29 7 Nisan İstanbul 1. Erkek @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız @ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. O Obayram 31 10 Nisan Sivas 1. Erkek @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek P pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek @ayprensesii 32 12 Nisan 2. @wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek MissPeaceful 30 13 Nisan 1. Kız @tosbaga 39 15 Nisan 1. @Inquisitive 36 15 Nisan Sakarya 2. İkiz Erkek @alba2009 38 16 Nisan İstanbul 2. @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek @glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız @katmoeder 29 18 Nisan Hollanda 1. Erkek @Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. pembemanolya 27 20 Nisan Bulgaristan 1. @Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan 2. @Erguvan16 36 21 Nisan 3. @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan 1. Kız @mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız E EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. @Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek @mey94 27 24 Nisan 1. @Yammel90 32 24 Nisan 3. @afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Erkek 4melek1anne 25 25 Nisan 4. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. @elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek @Adesadra 38 30 Nisan 2. Kız @sessizharf 32 30 Nisan 2. Devitamini 27 30 Nisan 1.
Bende öyle son aylara bırakmak daha mantıklı geliyor şimdiden alıp koymak anlamsız geliyo bana, muslin vs olabilir teşekkür ederimBen esime ve kizima aldim ama bebek icin alicak olsam zibin alirim mutlaka herzaman lazim, guzel battaniye, muslin örtü varsa bakardım, yenidogan kiyafetlerine bakardım ama 0-3 cok almam, 3-6 daha cokben erken alisveris yapmiyorum daha birkaç ay bekliycem :)
Ohh çok şükürKızlar eşimin testi negatif çıktı çok şükürben de çorba içip uyudum bir 3 saat kesintisiz. Şimdi uyandım. Baya bi ter atmışım. Kol ağrım biraz daha hafiflemiş. Göğsümdeki baskı yok gibi. Öksürük azcık devam. Eşim iki gün evde bana bakacak inşallah yarına hepsi geçer de rahat bi nefes alırım eğer gerçekten sadece aşının yan etkisiyse bunlar, Allah’ım hasta olanlara yardım etsin
Geçmiş olsunKızlar bugün 18+0 yoğun alt karın ağrısı nedeniyle hastaneye yatışım yapıldı kanama yok ama çok ağrım oldu şu an çok hafif olmak kaydıyla devam ediyor bebek iyi görünürde birşey yok ama tedbir amaçlı yatırıyorum dedi birşey yoksa neden bu ağrı
Bu kampanyalar sık sık oluyor canm.Bu arada bisey sorcam kizlar ya, ikincisi 1 tl olan urunler arasinda bebek bezleri de var. Simdiden almak mantikli mi acaba ya?
Aşıdan olması yüksek ihtimal canm. Allah etkilerini çabuk atlatmayı nasip etsinBen evde kaldım canım o yalnız gitmişti gelirken de direk uğrayıp vereyim dedi. Artık onun sonucuna göre ben de hareket edeceğim. Odaları, tuvaletleri ayırdı zaten yine. Geçen sene aşısız pozitif olduğunda da böyle yapmıştık bana bulaşmamıştı çok şükür.
Bir de ben bir umut yaşadığım belirtilerin aşının yan etkisi olduğuna inanmak istiyorum
bence bir doktora görün canım. gözlerin neden şişer ki? başka birşey olabilir hamilelikle alakası olmayan alerjik birşey mı yedin acaba? fıstık ezmesi gibi birşeylerHanımlar gözlerim şişti davul gibi az buz degil başka birine döndüm. Hafif de morarma var. Agri falan yok. Terleme ve devamlı uyku isteği var. Neden olur hormonlarla mi igilidir. Böyle bir seyle karşılastiniz mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?