2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende öyle düşünüyorum kırkı çıkmadan yaptırım büyük ihtimalle.

Canım sanki biraz alınganlık yapmışsın evet
Elbette herkes bakar bebeğine ama anne gibi asla olmaz onu demek istemiştir. Takma sen kafana canım
Oleey bir minnoş daha geliyoooor Cok sevindim canım hayırlısıyla gelsin minişimiz

Hayırlısı olsun
Kızın sağlıkla, vaktinde dünyaya gelsin insallah.

Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar eşimin testi negatif çıktı çok şükür ben de çorba içip uyudum bir 3 saat kesintisiz. Şimdi uyandım. Baya bi ter atmışım. Kol ağrım biraz daha hafiflemiş. Göğsümdeki baskı yok gibi. Öksürük azcık devam. Eşim iki gün evde bana bakacak inşallah yarına hepsi geçer de rahat bi nefes alırım eğer gerçekten sadece aşının yan etkisiyse bunlar, Allah’ım hasta olanlara yardım etsin

Hanımlar gözlerim şişti davul gibi az buz degil başka birine döndüm. Hafif de morarma var. Agri falan yok. Terleme ve devamlı uyku isteği var. Neden olur hormonlarla mi igilidir. Böyle bir seyle karşılastiniz mi hic?

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun cümlemizi

İndirimli mantıklı ne var sence ne alabiliriz gördüğün varsa banada söyler misin :)
Ben esime ve kizima aldim ama bebek icin alicak olsam zibin alirim mutlaka herzaman lazim, guzel battaniye, muslin örtü varsa bakardım, yenidogan kiyafetlerine bakardım ama 0-3 cok almam, 3-6 daha cok ben erken alisveris yapmiyorum daha birkaç ay bekliycem :)

Cnm benide ekler misin yaş 26 tahmini doğum tarihi 23 nisan 4. Cocuk

Bende öyle son aylara bırakmak daha mantıklı geliyor şimdiden alıp koymak anlamsız geliyo bana, muslin vs olabilir teşekkür ederim

Ohh çok şükür sen yine de ayrı dur eşinden. Gripse bulasmasin ama sende ki belirtilere dikkat et kas eklem ağrısı da oluyor korona da öksürük var diyorsun ter attım diyorsun. Yorgunluk uyku hali iştahsızlık bunları yapabiliyor. Isallah sadece aşının etkisidir . Çabucak iyileş
Geçmiş olsun

Aşıdan olması yüksek ihtimal canm. Allah etkilerini çabuk atlatmayı nasip etsin

bence bir doktora görün canım. gözlerin neden şişer ki? başka birşey olabilir hamilelikle alakası olmayan alerjik birşey mı yedin acaba? fıstık ezmesi gibi birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…