2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Guzelmis canim kaydediyorum. Ben peg peregonun bebek arabasinin cantasina da baktim 500tl gorunce vazgectim ama baktim dogum zamani hala butce var alabilirim Seklimiz olsun ana ogul
Haklisin canim calisinca isi riske atmamak lazim ama benim gorumcem bundan 8 sene once manuel bi sut sagma ile isini gormus ve calisiyormusta. Tabi sutu baya varmis. Lansinoh avent arasinda 700lira fark var neredeyse insan bi dusunuyor bu kadar farka degecek mi diye. Yani bu farka baska bir suru ihtiyac giderilebilir.

Aynen işte canım, evde olunca çalışmayınca sakinsampiyonn un dediği gibi 15 gün, taş çatlasın 1 ay lazım olacak. 700₺ de az değil. Manuel iş görüyor ama yorucu olabiliyormuş. Özellikle sütün gelmesi amacıyla kullanırken

Kızlar selamm nasılsınız?

Trendyol indirimleri yaklaşıyor sizin almayı düşündüğünüz önerdiğiniz favorilediginiz bir ürün ürünler var mıdır? :)

21 ekimde gittim erkek dediler 3lü test için kan verdim bugün gittim farklı doktorlar oluyor genelde ankara şehir hastanesine gidiyorum bugünde doktor kız dedi anlamadım bende detaylı USG 1 aralıkta
Haftasida ilerde ama kısmet bakalım sonuç ne olucak

Kizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Birde testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz
İlk gebeligimde yaptırmıştı doktor 75 gr, once ac karnına kan veriyorsun sonra icecegi içip 1 saat ve 2 saat sonra kan veriyorsun. 2.kizimda corona zamanıydi hastanede durmak istemedim, düzenli olarak evde parmakta kan ölçtüm doktor takip etti. Simdide oyle yapmayi istiyorum bakalim

Ben de de var evde parmaktan yapılandan. Kaç çıkarsa tehlikeli bizim için biliyor musun cnm ?

Çalışan anneler için genelde çok kullanışlı oluyor, ben sutum gelsin diye kullanmistim ablamin lansinoh vardi onu kullandim ama bana fayda etmedi cok az sut çıkardı kan gelirdi artik, 2.kizimda hastane tipi kiraladım, lansinoha göre biraz daha fazla çıkardı ama yinede bebegim icin yeterli olmuyordu, benim için kullanışlı olmadılar. Aslinda birazda kisiden kisiye değişiyor, ablam sutunu sagarken biberonlar dolar tasardi. Birde mamajoo var onada bakılabilir, kullananlar memnundu.

Ben de de var evde parmaktan yapılandan. Kaç çıkarsa tehlikeli bizim için biliyor musun cnm ?
Ideal açlık kan şekeri düzeyi 60-90mg/dl, tokluk kan şekeri düzeyi ise 120-130 mg/dl dir. Gebelik döneminde haftada en az 2 gün kahvaltıdan önce ve 2 saat sonra, öğle ve akşam yemeğinden önce ve gece 11.00'de olmak üzere günde 5 kez kan şekeri ölçümü yapılmalıdır.

İnternette boyle yazıyordu, bende bu değerlere bakiyordum ama saatleri kendim ayarliyordum.
Açlık olcerken ağıza atılan ilk lokmadan itibaren saat basliyor, bitince degil, bazilari karıştırıyor, hatirlatayim dedim

Eklentiler

• B7478362-B21A-478F-87E6-C3C61E171AF8.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 66
Ben mamas papas armadillo gelip xt3’ü ve puset setini 5600e babaymall’den aldım. Civil’de de indirim devam ediyordu. Web sitelerini takip etmekte fayda var. Eğilip bükülsün istemiyorum ve sırt kısmı çocuğun ortopedik yapısına uygun kumaş değil sert bir yapısı var. Şimdilik çok beğendim inşallah indirim yakalayabilirsin

Kizlar ben daha puset araba falan bakmamistim gordum yazdiginiz fiyatlari sasirdim yaaa Ben okadar vermeyi dusunmem sanirim o parayi atarim cocugumuza actigimiz hesaba (eski bankacilardan kim kaldi ) orda biriksin daha iyi gibi geldi bana Orta yollu bisey benim icin daha makul geldi Varsa orta yollu bisey bulanlar fikir amacli gonderirse sevinirim

Birde acele etmeyecektik kizimiza kiyafet almayacaktik hemen ama gorunce dayanamadim teyzeleri eBebekte muhtesem indirim vardi bi ugrayin derim 20-30 tl arasi bi cok tulum bulabilirsiniz.

Eklentiler

• 74061D3F-244B-443F-ACF5-BDF9E172D837.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 7AEB627A-260D-43E8-9E1C-28E8CC9B5654.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 61
  • C0134BC0-9515-44CA-B5F0-E199818DCC31.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 69B83382-F917-4EB1-9E3C-78A0640E5609.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 98419014-5670-41E4-97B3-55ABEC5F33AF.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
  • D442E47E-2CE3-44BF-8BAD-21FB23875969.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 51
Ne güzel fiyata almışsın ya güle güle sağlıkla kullansın bebiş de sen de insallah Ben denk gelir miyim tekrar o fiyatlara bilmiyorum şu son 2 ayda bile inanılmaz yükseldi fiyatlar gerçekten çok sinir bozucu

Birde acele etmeyecektik kizimiza kiyafet almayacaktik hemen ama gorunce dayanamadim teyzeleri eBebekte muhtesem indirim vardi bi ugrayin derim 20-30 tl arasi bi cok tulum bulabilirsiniz.
Ayyyy ne kadar güzelleeerrr güle güle sağlıkla giyinsin insallah canııımmm e-bebek ten ben de alcam ama mecbur internet üzeri . Birkaç yerde okudum kalıplar küçük yazmışlar ama sen kaç aylık aldın küçük mü sence de kalıpları

Benim genel sabah ac karnina yaptigim testlerde glukoz referans araligi 74-100 yaziyor. Ama dahiliye doktorum "gebelerde 90 uzerini istemiyoruz" demisti. Burada biri yazmis ya seker yuklemesine yakin sekerli seyler tuketmedim diye, sanirim ben de oyle yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…