Guzelmis canim kaydediyorum.Peg perego ya gittikçe daha da ısınıyorum dayanıklı olması çok cezbediyor beni canım . Sanırım tercihimi ondan yana kullanıcam. Park yatak konusunda da çoğunluğu dinlemek lazım , ahşaplar çok güzel görünüyor evet ama kullanışlı olup ihtiyaçlarımızı giderebilmesi de çok önemli, ben de öyle bir şey tercih edicem galiba.
Bi de Trendyolda gezinirken anne bebek çantası seti gördüm çok hoşuma gitti, ısı yalıtımlı yemek taşıma çantası falan da var sizler de bakın fikir olur
Haklisin canim calisinca isi riske atmamak lazim ama benim gorumcem bundan 8 sene once manuel bi sut sagma ile isini gormus ve calisiyormusta. Tabi sutu baya varmis. Lansinoh avent arasinda 700lira fark var neredeyse insan bi dusunuyor bu kadar farka degecek mi diye. Yani bu farka baska bir suru ihtiyac giderilebilir.Şuan ben de abc ye bir adım daha yaklaştıminşallah azcık iner de fiyatı daha içime sinerek alabilirim
Süt sağma makinesi de canım eğer çalışan bir anneysen zaten şart. Değilsen de sezaryen doğum düşünüyorsan süt normalden daha geç geliyormuş. Sütün gelişini hızladırmak ve arttırmak için gerekli oluyormuş. Ama sadece bunun içinse kimi hastanelerde kiralanabiliyormuş da. Doğum yapılacak hastaneye sormak lazım. Kimileri doğumdan sonra duruma göre karar vermiş. Lazım olunca eşi hemen gidip alan da olmuş. Aldım hiç kullanmadım diyen de var
Çalışmayacağım ama biraz garantici olduğum için her ihtimale karşı ben alacağım sanırımAma avent yerine lansinoh gibi biraz daha uygun birşey düşünüyorum. Çalışan bir anne olsam aventi tercih ederdim tabi
Aynen işte canım, evde olunca çalışmayıncaGuzelmis canim kaydediyorum.Ben peg peregonun bebek arabasinin cantasina da baktim 500tl gorunce vazgectim ama baktim dogum zamani hala butce var alabilirim Seklimiz olsun ana ogul
Haklisin canim calisinca isi riske atmamak lazim ama benim gorumcem bundan 8 sene once manuel bi sut sagma ile isini gormus ve calisiyormusta. Tabi sutu baya varmis. Lansinoh avent arasinda 700lira fark var neredeyse insan bi dusunuyor bu kadar farka degecek mi diye. Yani bu farka baska bir suru ihtiyac giderilebilir.
Haftasida ilerde ama kısmet bakalım sonuç ne olucak21 ekimde gittim erkek dediler 3lü test için kan verdim bugün gittim farklı doktorlar oluyor genelde ankara şehir hastanesine gidiyorum bugünde doktor kız dedi anlamadım bende detaylı USG 1 aralıkta
İlk gebeligimde yaptırmıştı doktor 75 gr, once ac karnına kan veriyorsun sonra icecegi içip 1 saat ve 2 saat sonra kan veriyorsun. 2.kizimda corona zamanıydi hastanede durmak istemedim, düzenli olarak evde parmakta kan ölçtüm doktor takip etti. Simdide oyle yapmayi istiyorum bakalimKizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Birde testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz
Ben de de var evde parmaktan yapılandan. Kaç çıkarsa tehlikeli bizim için biliyor musun cnm ?İlk gebeligimde yaptırmıştı doktor 75 gr, once ac karnına kan veriyorsun sonra icecegi içip 1 saat ve 2 saat sonra kan veriyorsun. 2.kizimda corona zamanıydi hastanede durmak istemedim, düzenli olarak evde parmakta kan ölçtüm doktor takip etti. Simdide oyle yapmayi istiyorum bakalim
Çalışan anneler için genelde çok kullanışlı oluyor, ben sutum gelsin diye kullanmistim ablamin lansinoh vardi onu kullandim ama bana fayda etmedi cok az sut çıkardı kan gelirdi artik, 2.kizimda hastane tipi kiraladım, lansinoha göre biraz daha fazla çıkardı ama yinede bebegim icin yeterli olmuyordu, benim için kullanışlı olmadılar. Aslinda birazda kisiden kisiye değişiyor, ablam sutunu sagarken biberonlar dolar tasardi. Birde mamajoo var onada bakılabilir, kullananlar memnundu.O Obayrampembemanolya
Kizlar abc salsayi canli gordum cok guzeldi, bence fiyatinin hakkini veriyor. Cogu bebek arabasinda cift yonlu kullanma ozelligi yok, bunda vardi. Ana kucagi 6-8 aydan sonra kullanilamayacak. E bebis daha kucuk bize dogru da bakabilmesi onemli.
Peg perego daha uygundu. Ben aliyorken 6bintl idi. Internette en ucuz 6300du. Nakitte de baya indirim yapildi, 2 gun ust uste ayni calisan kiza denk gelince personel indirimi de ekleticem dedi 5bucuga aldik. Valla esim 78 kilo onu bile tasidi yani.Cift yonlu de kullaniliyor. Valiz gibi suruklenmesi de beni cezbetti.
Birde kizlar cogu bebek arabasinin magazada surusu harika hafifAma sokakta ayni hissi vermeyecek, taş var cukurlar var kaldirim var. Var da var yani. Bunu dusunerek almak gerekiyor. Ama maalesef kalitelilerin de fiyati yuksek.
Daha alinacak sey o kadar cok ki.. Simdilik e bebekte sepette attiklarim 2700. Sepettekiler sadece ivir zivir. Tek gozle gorulur philips avent elektrikli sut sagma makinasi ama gerekli mi bilemiyorum. Bu konuda onerisi olan var mi ?
Anne yani besige gelince kesinlikle cogu tanidigim park yatagi oneriyor. Seyehat ederken de rahat oluyormus.
Ideal açlık kan şekeri düzeyi 60-90mg/dl, tokluk kan şekeri düzeyi ise 120-130 mg/dl dir. Gebelik döneminde haftada en az 2 gün kahvaltıdan önce ve 2 saat sonra, öğle ve akşam yemeğinden önce ve gece 11.00'de olmak üzere günde 5 kez kan şekeri ölçümü yapılmalıdır.Ben de de var evde parmaktan yapılandan. Kaç çıkarsa tehlikeli bizim için biliyor musun cnm ?
Bence al gitsin canim heves etmis madem :) bizde aldikKızlar kayınpederim taktı gidip yatak alalım deyip duruyorçok mu erken ya hem alasım var hem yok.
Biz bunu aldik canimAlmayı düşündüğünüz bi model var mı peki kızlar? Kasım indiriminde aradan çıkarmayı düşünüyorum bi model belirleyip
İnşalllah bakalım haftaya güzel haberle geleceğimiAmin çok teşekkür ederimHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Haftaya öğrenince bekliyoruz senden de , minnoş bizi daha bekletmez bence artık
Ben mamas papas armadillo gelip xt3’ü ve puset setini 5600e babaymall’den aldım. Civil’de de indirim devam ediyordu. Web sitelerini takip etmekte fayda var. Eğilip bükülsün istemiyorum ve sırt kısmı çocuğun ortopedik yapısına uygun kumaş değil sert bir yapısı var. Şimdilik çok beğendimBende de var aynı huy, illa aklım kalıyor bir de insan söz konusu bebeği olunca en iyisi olsun istiyor. Bu araba da güzelmiş , Trendyolda varsa favorilerine ekle istersen , indirime girerse takip edersin fiyat farkını .
Benim listem biraz kabarıkPierre Cardin Harmony hoşuma gitti 6400 fiyatı ama geçen gün indirime girdi 5300 oldu fiyatı . Onun dışında Peg Perego new book travel sistem var 7000 civarı fiyatı . Çok dayanıklı ve uzun süre kullanılabilecek bi araba bu da. Mamas Papas Armadillo Flip Xt 3 ve Ocarro serileri var çok hoşuma gitti kaliteli görünüyor incelemelerinde . Onlar daha da yüksek 10 bin civarı ama indirimde 7-8 e düşerse düşünebilirim diye seçenek olarak tutuyorum. Bir de Inglesina Trilogy var ondan da eltim çok memnun kalmış yıllardır kullanıyor . Tabi o 4000 e almış su an fiyatı 10 indirimde hepsini değerlendiricez bakalım hangisini seçicez
Ne güzel fiyata almışsın ya güle güle sağlıkla kullansın bebiş de sen de insallahBen mamas papas armadillo gelip xt3’ü ve puset setini 5600e babaymall’den aldım. Civil’de de indirim devam ediyordu. Web sitelerini takip etmekte fayda var. Eğilip bükülsün istemiyorum ve sırt kısmı çocuğun ortopedik yapısına uygun kumaş değil sert bir yapısı var. Şimdilik çok beğendiminşallah indirim yakalayabilirsin
Ayyyy ne kadar güzelleeerrrBirde acele etmeyecektik kizimiza kiyafet almayacaktik hemen ama gorunce dayanamadim teyzeleri eBebekte muhtesem indirim vardi bi ugrayin derim 20-30 tl arasi bi cok tulum bulabilirsiniz.
Birde acele etmeyecektik kizimiza kiyafet almayacaktik hemen ama gorunce dayanamadim teyzeleri eBebekte muhtesem indirim vardi bi ugrayin derim 20-30 tl arasi bi cok tulum bulabilirsini
Hepsi çok güzel iyi günlerde giysin kuzucukBirde acele etmeyecektik kizimiza kiyafet almayacaktik hemen ama gorunce dayanamadim teyzeleri eBebekte muhtesem indirim vardi bi ugrayin derim 20-30 tl arasi bi cok tulum bulabilirsiniz.
Benim genel sabah ac karnina yaptigim testlerde glukoz referans araligi 74-100 yaziyor. Ama dahiliye doktorum "gebelerde 90 uzerini istemiyoruz" demisti. Burada biri yazmis ya seker yuklemesine yakin sekerli seyler tuketmedim diye, sanirim ben de oyle yapacagim.Ideal açlık kan şekeri düzeyi 60-90mg/dl, tokluk kan şekeri düzeyi ise 120-130 mg/dl dir. Gebelik döneminde haftada en az 2 gün kahvaltıdan önce ve 2 saat sonra, öğle ve akşam yemeğinden önce ve gece 11.00'de olmak üzere günde 5 kez kan şekeri ölçümü yapılmalıdır.
İnternette boyle yazıyordu, bende bu değerlere bakiyordum ama saatleri kendim ayarliyordum.
Açlık olcerken ağıza atılan ilk lokmadan itibaren saat basliyor, bitince degil, bazilari karıştırıyor, hatirlatayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?