Canim ben yurtdisinda bankada calisiyorken, hem de euro kazaniyorken tutumlu biriydim. Simdi 2 senedir Turkiye'deyim tl kazaniyorum, kendimi saldim. Bu iste bi mantik hatasi var.Kizlar ben daha puset araba falan bakmamistim gordum yazdiginiz fiyatlari sasirdim yaaaBen okadar vermeyi dusunmem sanirim o parayi atarim cocugumuza actigimiz hesaba (eski bankacilardan kim kaldi ) orda biriksin daha iyi gibi geldi bana Orta yollu bisey benim icin daha makul geldi Varsa orta yollu bisey bulanlar fikir amacli gonderirse sevinirim
Ben parmaktan olculen kan şekeri sonucu diye baktım belki ondan dolayı farkediyor olabilir biraz, kan tahlili ile yapılanda doktorum 95 alti olsun isterim dedi bana, diger gebeliklerimde de şekerim çıkmadığı için rahat sayılırım ama bende şekeri azaltıp kan vericemBenim genel sabah ac karnina yaptigim testlerde glukoz referans araligi 74-100 yaziyor. Ama dahiliye doktorum "gebelerde 90 uzerini istemiyoruz" demisti. Burada biri yazmis ya seker yuklemesine yakin sekerli seyler tuketmedim diye, sanirim ben de oyle yapacagim.
Evt kucuk oluyor biraz kaliplar mesela kizima 1 yaşındayken 3 yas zibin aldim, uyku tulumunu 4 yas yas aldim, mont 3 yas aldim ancak oluyorNe güzel fiyata almışsın ya güle güle sağlıkla kullansın bebiş de sen de insallahBen denk gelir miyim tekrar o fiyatlara bilmiyorum şu son 2 ayda bile inanılmaz yükseldi fiyatlar gerçekten çok sinir bozucu
Instagramda takip ettigim bi influencer gecen gun seker yukleme testi yapmis, gercekten tum sabahi hastanede gecirmis.Ben parmaktan olculen kan şekeri sonucu diye baktım belki ondan dolayı farkediyor olabilir biraz, kan tahlili ile yapılanda doktorum 95 alti olsun isterim dedi bana, diger gebeliklerimde de şekerim çıkmadığı için rahat sayılırım ama bende şekeri azaltıp kan vericemaslinda sadece cikolata yiyorum arada baska pek yedigim birsey yok ama seker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bende öyle bayilcak gibi olmuştum, hemde bu pandemi surecinde hastanede o kadar vakit geçirmeye gerek yok diye düşünüyorum
Benim evde hem travel sistem hemde baston oldugu icin bu sefer kabin boy aldim, 60 kg taşıma kapasiteli, benim icin kac kg taşıdığı önemli bebek büyüdükçe arabayı kullanmak zorlaşıyor, illaki çanta vs koyuluyor cunku, açılışı kapanışı pratik olmasi ve cok yer kaplamamasi bakımından dearest kabi seçtim kullanışlı olduKizlar ben daha puset araba falan bakmamistim gordum yazdiginiz fiyatlari sasirdim yaaaBen okadar vermeyi dusunmem sanirim o parayi atarim cocugumuza actigimiz hesaba (eski bankacilardan kim kaldi ) orda biriksin daha iyi gibi geldi bana Orta yollu bisey benim icin daha makul geldi Varsa orta yollu bisey bulanlar fikir amacli gonderirse sevinirim
Tesekkurler, ege olmasi sizin için çok manidar guzel olur, ismiyle yaşasınInstagramda takip ettigim bi influencer gecen gun seker yukleme testi yapmis, gercekten tum sabahi hastanede gecirmis.gunde 3 ara ogunume 3 cesit meyve ekliyorum. Doktorum o gayet normal sekerinizi etkilemez demisti. Arada cikolata jelibon da yemiyor degilim. Hayirlisi artik, umarim hepimizin guzel cikar. Bu arada Serra ismi cok hos ya. Biz de Ege dusunuyoruz kesin olmamakla birlikte. 1bucuk ay oluyor Istanbul'dan Izmir'e geleli, gebelik surecim ve dogumum burada gerceklesecek.Haziran basinda da tekrar gercek evimiz Istanbul'a donecegiz. Izmir Ege bolgesinden Ege'mizi alip gidelim diye dusunduk
Ben mamas papas armadillo gelip xt3’ü ve puset setini 5600e babaymall’den aldım. Civil’de de indirim devam ediyordu. Web sitelerini takip etmekte fayda var. Eğilip bükülsün istemiyorum ve sırt kısmı çocuğun ortopedik yapısına uygun kumaş değil sert bir yapısı var. Şimdilik çok beğendiminşallah indirim yakalayabilirsin
Ben yaptırmayı düşünüyorum. Bebek için kendim için iyi olacağını düşünüyorum. Bende ani şeker düşmesi teşhisi koydular ancak hamile olduğumu öğrenince herhangi bir ilaç kullanmadım ama bu durum ileride olası bir şeker hastalığına neden olabilirmiş ondan dolayı yaptıracağım. Gebelik şekeri çıkarsa ona göre diyet uygulanıyor ben doktorların yaptıkları testleri uygun buluyorum. Mutlaka ki bizlere bebege bir faydası var bu testler yapılıyor diye düşünüyorum.Kizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Birde testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz
Dun aksam resmen pit pıtlar şiddetliydi eşimde yanımdaydı elini koydum sonra daha şiddetli vurdu ama babamız hissetmemisCanim bizde dun gece basladik sanirim hissetmeye ama cook az :) uc kere bi tikladi gibi bisey oldu donra devam etti ufak ufak :) Babamizin tepkileri daha da hostuYakinda hepimiz tam anlamiyla hissederiz insallah
Ben ilkinde çalışıyordum ama Manuel pompa aldım göğsüne iyice oturttuktan sonra o kadar güzel süt çıkarıyor ki anlatamam. Tabi benim sütüm çok bol du. 700 TL büyük fark alınacak çok şey var. Başka bir yerde değerlendirirsin. Elektrikli olanların eskiden sesleri çok yüksek çıkıyordu hala öylemi bilmiyorum ama ses yüksekliği özelliğine bakın kafanızı bile sisiriyor sesi.Guzelmis canim kaydediyorum.Ben peg peregonun bebek arabasinin cantasina da baktim 500tl gorunce vazgectim ama baktim dogum zamani hala butce var alabilirim Seklimiz olsun ana ogul
Haklisin canim calisinca isi riske atmamak lazim ama benim gorumcem bundan 8 sene once manuel bi sut sagma ile isini gormus ve calisiyormusta. Tabi sutu baya varmis. Lansinoh avent arasinda 700lira fark var neredeyse insan bi dusunuyor bu kadar farka degecek mi diye. Yani bu farka baska bir suru ihtiyac giderilebilir.
Cok güzel yatağı ❤ güle güle kullansın. Bizde böyle kullandık çok kullanışlı rahat bir yatak. O çekmeceler falan süper kullanışlı oluyor.Bence al gitsin canim heves etmis madem :) bizde aldik
Biz bunu aldik canim
Cok güzeller güle güle giysin kızın isallahBirde acele etmeyecektik kizimiza kiyafet almayacaktik hemen ama gorunce dayanamadim teyzeleri eBebekte muhtesem indirim vardi bi ugrayin derim 20-30 tl arasi bi cok tulum bulabilirsiniz.
Saol caniim tesekkur ederizzAyyyy ne kadar güzelleeerrrgüle güle sağlıkla giyinsin insallah canııımmm e-bebek ten ben de alcam ama mecbur internet üzeri . Birkaç yerde okudum kalıplar küçük yazmışlar ama sen kaç aylık aldın küçük mü sence de kalıpları
Cok tesekkur ederimHepsi çok güzel iyi günlerde giysin kuzucuk
Allah allahh bende de tam tersiydi canimCanim ben yurtdisinda bankada calisiyorken, hem de euro kazaniyorken tutumlu biriydim. Simdi 2 senedir Turkiye'deyim tl kazaniyorum, kendimi saldim. Bu iste bi mantik hatasi var.
Bak bu çok iyiymiş fiyatı da gayet iyi hemen incelemek üzere kaydettim canım teşekkür ederimBenim evde hem travel sistem hemde baston oldugu icin bu sefer kabin boy aldim, 60 kg taşıma kapasiteli, benim icin kac kg taşıdığı önemli bebek büyüdükçe arabayı kullanmak zorlaşıyor, illaki çanta vs koyuluyor cunku, açılışı kapanışı pratik olmasi ve cok yer kaplamamasi bakımından dearest kabi seçtim kullanışlı oldu
Aslinda xiaomi ninde cabin modeli var cok minimal duruyor ama boyutları kucuk geldiği için bunu seçtim.
Ben babalar şimdi hissetmez diyodum ama eşimde hissettiğini söyledi şaşırdımDun aksam resmen pit pıtlar şiddetliydi eşimde yanımdaydı elini koydum sonra daha şiddetli vurdu ama babamız hissetmemis
Ama ben çok net hissettimartık tekmeler dönme hareketleri belirgin oluyor. Karnım bazen siprivri oluyor kendini nasıl şekle soruyorsa artık
Ben lcw ye baktim gercekten cok guzeller ve fiyatlari da uygun. Bebek arabasi,besik, odasi vs paraya bakmiyorum kaliteli olsun diyorum ama bebek kiyafrtlerinde uyguna kacicam cunku cok cabuk buyuyolarmis. Bi arkadas bir suru kaliteli pahali yeni dogan setleri almis ve sadece birkac kez giydirebilmis. Hem bebegi cabuk buyumus hem de bazen gunde 10 kere kiyafetlerini degistirirmis. Erkek bebek altini actigin an kendini saliyormusCok güzeller güle güle giysin kızın isallah
Lcw bebek ürünleri de çok güzel organik olanları bile var. Ben yeğenim için aldım cok güzel takımlar yapmıştı. İnceleyin derim fiyatları da uygun oluyor.
Benim kızım da nisanda dogdu ya hava o sene nisanda ısındı ama bebek olduğu için yine uzun kollu giydirdim ama bebek battaniyesi yada örgü tutumlar kıyafetler falan hep kaldı çünkü yaz dönemine denk geldi hep tek parça giydi izmir zaten sıcak. Hediye getiren de çok oluyor çok eşyası oluyor.Ben lcw ye baktim gercekten cok guzeller ve fiyatlari da uygun. Bebek arabasi,besik, odasi vs paraya bakmiyorum kaliteli olsun diyorum ama bebek kiyafrtlerinde uyguna kacicam cunku cok cabuk buyuyolarmis. Bi arkadas bir suru kaliteli pahali yeni dogan setleri almis ve sadece birkac kez giydirebilmis. Hem bebegi cabuk buyumus hem de bazen gunde 10 kere kiyafetlerini degistirirmis. Erkek bebek altini actigin an kendini saliyormusUygun fiyatli bir suru zibin alicam, zaten haziranda havalar isinir bebislerimiz de toparlanir kat kat giydirmeye de gerek kalmaz.
Fransa'da bebek dogduktan 2 ay sonra 950 euro annenin hesabina yatiyor. Ister calis ister calisma, cocuk dogurduysan bu senin hakkin diyor. Yani bu parayla gayet dunya markasi kaliteli bi bebek arabasi alinir. Ustune anne yani besigidir, bebegin kilik kiyafeti, bakim urunleri de gelir. Biz burada mustelaya en az 120tl verirken ki orjinalliginden suphe duymuyor degilim.. orada 10-12 euro arasi ve bircok kampanya oluyor 3 al 2 ode gibi. Zaten annem gelicek bakim urunlerini ona aldirticam oranin kampanyalarina da goz atiyorum. Ustelik her ay gelir durumuna gore en fazla 180 en az 85 euro annenin hesabina yatiriliyor. Yine bu parayla aylik bez masrafi cikiyor. Yani avrupada olmak cok iyi olurdu su donemdeAllah allahh bende de tam tersiydi canimBelcikada har vurup harman savuruyodum mu derler o tam bendim iste Buraya geldim hala euro kazaniyorum ama tl dusunmeye basladigim icin sıkıyorum çok Arabaya 5-6 bin tl hayatta vermem suannn (euro vursan gayet normal halbu ki )
Ya tabi kiz bebek gibi degil ama erkek bebis kiyafetleri de hoş seyler olabiliyor. Buna bayilmistimBenim kızım da nisanda dogdu ya hava o sene nisanda ısındı ama bebek olduğu için yine uzun kollu giydirdim ama bebek battaniyesi yada örgü tutumlar kıyafetler falan hep kaldı çünkü yaz dönemine denk geldi hep tek parça giydi izmir zaten sıcak. Hediye getiren de çok oluyor çok eşyası oluyor.
Kızların elbiseleri cok güzel şimdi erkek bebek kıyafetlerine baktım defacto da çok basic basit şeyler var ne yapalım bunlarla idare edeceğiz.
Babaya da doğum izni var burda 45 gün o çok hoşuma gidiyorFransa'da bebek dogduktan 2 ay sonra 950 euro annenin hesabina yatiyor. Ister calis ister calisma, cocuk dogurduysan bu senin hakkin diyor. Yani bu parayla gayet dunya markasi kaliteli bi bebek arabasi alinir. Ustune anne yani besigidir, bebegin kilik kiyafeti, bakim urunleri de gelir. Biz burada mustelaya en az 120tl verirken ki orjinalliginden suphe duymuyor degilim.. orada 10-12 euro arasi ve bircok kampanya oluyor 3 al 2 ode gibi. Zaten annem gelicek bakim urunlerini ona aldirticam oranin kampanyalarina da goz atiyorum. Ustelik her ay gelir durumuna gore en fazla 180 en az 85 euro annenin hesabina yatiriliyor. Yine bu parayla aylik bez masrafi cikiyor. Yani avrupada olmak cok iyi olurdu su donemdeBizim maalesef kazancimiz bebege gidiyor. Ben evlendigim gibi avrupadaki arkadaslarim, akrabalarim cocuk yap, 28 yasindasin neyi bekliyosun falan diyolardi. Yani orada cocuk 2.5yasina gelince krese ucretsiz gonderebiliyorsun. Sabah 8.30 aksam 16.30 arasi ve calisan ailelere cok cuzi bi miktar karsiliginda saat 19a kadar tolerans taniniliyordu. 6 ay dogum izni de var. E 1bucuk sene disini sıkıp sonra gayet hayatina normal devam edebiliyosun. O cocuk senin mutluluk kaynagin oluyor. Ki cogul gebeliklerde yardimlar ve dogum izni 2 katina cikiyor. Ay neyse demeyin ne isin var git oraya diye de Maalesef esimin isi gucu Turkiyede. Sukur halimiz vaktimiz yerinde standartlarimiz ortalamadan yuksek ama bazen dusunuyorum da kazandigin resmen gidiyor gidiyor pramizin degeri kalmadi. Mahalle arasi bi kres 2500lira o da haftada 5gun tam zamanli bile degil. Allah yardimcimiz olsun ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?