• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya benimde 3 gündür tansiyonum düşüp duruyo bir defa ölçme fırsatım oldu cnm 8/5cikti valla 3 gün üst üste olunca korktum yarın doktoruma gidicem ben hastada oldum aynı zamanda bademciklerim şişti alerji döktüm gidip bunlarida silicem bakalım
Geçmiş olsun canım. Benim yine düştü az önce 🤷‍♀️ Bu 3. oldu. 8/5 i gördüm yine. Çok düşük değil yazıyor internette gebelik için ama feleğim şaşıyor böyle olduğunda. Tuzlu ayranla kendime geldim azcık. Sırt üstü yatıyor musun hiç? Ben şunu farkettim hep aynı saatlerde oluyor. Dinlenirken, keyif yaparken azcık sırt üstü de yatıyorum sonra böyle oluyorum. Araştırdım azcık supin hipotansiyon diye birşey gördüm. Şimdi ona dikkat edeceğim biraz da 🤷‍♀️

Allah bozmasın canım keşke biz de böyle olabilseydik ama kısmet 😊 eşlerimizin arkamızda olması çok önemli ister istemez köprü oluyorlar çünkü . Benim hala yurt dışında olmamın sebebi bizzat kendileridir çok şükür kötü komşu insanı ev sahibi eder derler ya sağolsunlar düzenimi kurdum ben de sayelerinde güzel fırsatlar elde ettim burada o konuda istemeden iyilik yapmış oldular 😂😂
Her serde bi hayir var diye bosa dememisler. 😊 Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Minnaklarimiz sag saglim dunyaya gelsinler de gerisi bos ya. 😇

Ne bileyim bir derdi olabilir cenazesi olabilir kafasi dalgin olabilir vs ama en azindan tekrar kontrole cagirmasi ve kafa bulandirmamasi gerekirdi diye dusunuyorum. Sen de esin de gonlunuzu ferah tutmaya calisin canim bol bol dua oku🤲 ben de dua ettim senin icin🌸🤗
Teşekkür ederim canım. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah

Canım inşallah tekrar gittiğinde bu korktuğun şeylerle karşılaşmazsın. Biraz ilgisiz bir doktor yazdıklarından anladığım kadarıyla. Tabi çok üzüldün, üzülme diyemem ama yıpratma kendini şuan net olmayan şeyler için. İnşallah diğer kontrolde her şey düzelmiş yolunda gidiyor olur :)
İnşallah canım. Diğer kontrol yolunda gider de buraya rahatladığımı yazarım 🤲🏻

Canım sıkma canını Allah büyüktür korkma benimde 19 yaşında erkek kardeşim var dogustan tek böbreği var çok şükür saglikli bir sıkıntısı yok veren Allah sen gönlünü ferah tut insAllah hicbir sıkıntı olmaz
Amin inşallah canım. Allah bebeklerimize sağlık versin. Teşekkür ederim

Ya önemli olan senin ve bebeğinizin konforu tabi ki. Kayınvalidede görmek ister tabi ama şartlar böyle gelişiyorsa yapacak bir şey yok. Eşininde önce seni düşünmesi lazım bence, ben olsam bende alınırdım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap başka bir şey düşünmeden.

Öyle yapmaya karar verdim canım ben de. Sizlerle paylaşmak iyi geldi. Yoksa yine atacaktım içime 🙏

İkimize de az çektirmediler çünkü eşim de farkında neyin ne olduğunun . Ben tepki vermeden kendi cevabını verir normalde ama bu konu hassas olduğu için riske atmadan önden tepki verme gereği duydum 🙈 bence de İstanbul’a ailenin yanına gitmen en mantıklısı , seninle evde tek kalırsa eminim ki canın sıkılacaktır , kırgınlıkların da varsa en ufak hareketi bile rahatsız eder çünkü ... zaten hassas bi dönem lohusalık dönemi o yüzden annenin yanında olman bana en doğrusu gibi geliyor karar sana ait tabiki🙏🏻
Aynen canım sağol valla desteğin için. Ben de doğru olanın bu olduğunu biliyordum içten içe ama yalnız olmadığımı hissetmek istemişim sanırım 😍

O Obayram
Cnm çok haklısın kafaya takmakta.
Ama arkadaşların da söylediği gibi önemli olan sen ve bebeğinin konforu. Ayrıca senin ki özel bir durum tüp bebek. En baştan beri güvendiğin dr a kendini teslim etmen daha mantıklı geliyor bana sanki.
Annen ile baban da kısa süreli katlanırlar bence bu duruma seni üzmek istemezler.

Geçmiş olsun canım. Benim yine düştü az önce 🤷‍♀️ Bu 3. oldu. 8/5 i gördüm yine. Çok düşük değil yazıyor internette gebelik için ama feleğim şaşıyor böyle olduğunda. Tuzlu ayranla kendime geldim azcık. Sırt üstü yatıyor musun hiç? Ben şunu farkettim hep aynı saatlerde oluyor. Dinlenirken, keyif yaparken azcık sırt üstü de yatıyorum sonra böyle oluyorum. Araştırdım azcık supin hipotansiyon diye birşey gördüm. Şimdi ona dikkat edeceğim biraz da 🤷‍♀️
Normalde hep sırt üstü yatardım cnm ama doktora son gittiğimde sırt üstü yatma sağa yada genellikle sola yat dedi bende artık hep yan dönerek yatıyorum benimki hastalıktan olabilir cnm alerjiyede düştüm diye sıkıntı stres yaptım sanırım ondanda olabilir

Canıım ben olsam annemin yanına giderdim orada kalırdım hem annen bu süreçte yanında olur hem de kayınvaliden gelir 1 hafta bebeği görür gider . Hormonlardan dolayı biz biraz fazladan kırılgan olabiliyoruz bu dönemde , her şey fazla gibi geliyor gözümüze.Etrafımızdakiler de sağolsunlar pek yardımcı olmuyorlar bu konuda bizlere. Bizde de var benzer problemler .. ben doğuma annemi çağırdım, kayınvalide diyor ki biz de gelicez babanla beraber. Ben davet bile etmedim üstelik . Eşime dedim ben babanla aynı evde rahat edemem lohusa halimle , ev zaten küçük . 40 ı çıksın yazın biz götürürüz severler torunlarını , bana emrivaki yapmasınlar dedim napim 🤷🏼‍♀️
Yazılanları okuduğumda aklıma aşağıdaki video geldi. Belki biraz yüzünüzü güldürür :KK50:

Yazılanları okuduğumda aklıma aşağıdaki video geldi. Belki biraz yüzünüzü güldürür :KK50:

Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar. 🤗
Ayrica burada bazi topiclerde annem kesin yanimda olacak diyenlere de sasirdim. Acikcasi ben esimden baskasini istemem.

Biraz daha konuştuk da şimdi o da daha mülakatı kazanmadan neleri düşünüyorsun diye kendince kızmış bana. O yüzden konuşmaya devam etmemiş sanırım.
Ama mülakattan geçmesi çok yüksek ihtimal, zaten yazılı sınavı alım sayısından daha az kişi geçmiş. E sonuç Aralık 15’te açıklanacak. Kalıyor bana 15 gün sadece planlama ve toplanma için. Nasıl düşünmeyeyim şimdiden 🤷‍♀️

Benim annem de damatçıdır o yönden iyiler çok şükür 🙏😍
Ama kayınvalidem 67 yaşında. Elinden gelse o da yapar eminim ama işte biraz da eğri oturup doğru konuşmak lazım bu dönemde. Kendi rahatımı düşünmeden edemem bu sefer 🤷‍♀️
Sen haklısın her türlü canim ama malesef erkekler pek anlayışlı olamayabiliyor insallah tatlıya baglarsiniz😊

Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar. 🤗
Ayrica burada bazi topiclerde annem kesin yanimda olacak diyenlere de sasirdim. Acikcasi ben esimden baskasini istemem.
Çok şükür ki burda covidden dolayı refakatçi yasak hiçbir türlü eşten başka kimse alınmıyor odaya . Bi de serbest olsa kim bilir neler yaşardık :)

Ben şok 😅😳

Valla benim kayınvalideye teklif edebileceği uygun ortamı sağlarsan en önden koşa koşa gelir😅
Benim annemde panik atak var. Geçen gün açıkça söyledi sen eşinle doğurursun ben sonra gelirim hastaneye dayanamam diye 😂 elinde olmayan sebeplerden gelemeyecek ama o yokken de eşimden başka kimsenin olmasını istemem gibi geliyor 🤷‍♀️

Sen haklısın her türlü canim ama malesef erkekler pek anlayışlı olamayabiliyor insallah tatlıya baglarsiniz😊
İnşallah canım çok sağol 🙏😍

Annemin gelemeyeceğinden bahsettiği ksıım da yine senin dediğin gibi bekleme yapılan, daha sonra bebekle döneceğimiz oda.
Doğum anında kendi annemi de istemem valla 😳

Bu beşikten almaya karar verdim, dört tekelerlekli olması da avantaj olacak benim için, hem de anne yanı olarak da kullanılabiliyormuş . İçine de yataştan beğenmiştim yatağını , inşallah memnun kalırız 🥰

Eklentiler

• A0F17E3A-7A91-463F-A8F7-66AB31FB9F58.webp
    A0F17E3A-7A91-463F-A8F7-66AB31FB9F58.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 61
Back
X