2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Süt sagma için mamajoo ya da bakabilirsin memnun olanlar var

Süt sagma için mamajoo ya da bakabilirsin memnun olanlar var
Ben dün lansinoh aldımİlk ben de mamajoo bakıyordum ama olumsuz epey yorum gördüm olumlular da var tabiki ama emin olamadım. Lansinohu İnstagramda takip ettiğim birkaç kişi öneriyor , kuzenim kullanıp memnun kalmış , burda bi arkadaşla da konuşmuştuk lansinoh için en aklıma yatan o oldu

Gule güle kullan canim, bol bol sutun olsun. Bende lansinoh kullandim ama benim pek sutum olmadigindan herhlde pek ise yaramadı malesef

Dimi 500lira bi ates olcer ama sasirmiyorum artik. Esim de diyo neye ihtiyac varsa al gitsin bekleme. Hatta toplu hepsini bi yerden alalim diyo da ama oyle daha pahali. Yani bu hafta ici 8 tane farkli kargo gelecek bana Zaten evdeyim artik bisey olmaz.
Ikinci cocukta bunlarin cogunu almayacagiz o yuzden almisken kaliteli uzun omurlu olsun istiyorum. Sut sagma gorumcemin varmis markasina bakip soyleyecek ama 10 sene gecmis belki simdikiler gibi konforlu kaliteli degildir. Gerci eski uretilen seyler daha kaliteli oluyo diyolar ama ona bi bakicam belki onunkini kullanirim.

Kizlar english home da 5li ter havlusu 20lira, 5li agiz silme bezi 15, 10lu agiz silme bezi 15lira.
Bimdekilere yetisememistim, bunlari da gecen gordum cok kaliteli pamukluydu ama 40 lira diye almamistim. Simdi black friday diye indirime girmisler aldim. Ama sorun su ki english home cok gec gonderiyor. Bu persembe 2 hafta olacak hala bebek battaniye ve pikelerim gelmedi mesela.

Aynı düşünüyoruz bu konuda, ikinci çocuğu allah kısmet ederse ben de istiyorum bebek arabası beşik süt sağma ateşölçer hiçbir şeyin yenisini almam artık o yüzden dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir kalitede olmasına özen gösteriyorum. Ay bi emzik 100 lira olmuş ama komik desem değil şaka desem hiç değil bütün gerçekliğiyle her şey el yakıyor

Kızlar bu tarz organizer alanlar vardı kalitesi falan nasıl iş görürse eğer ben de alayım . Hepsiburada ve trendyol da 52₺ fiyatı . Farklı renkleri de mevcut

Eklentiler

• 916B12D3-22D3-434A-8F32-4334A58AB4F0.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 5FB01EBE-8CF0-48A6-9337-319416E8A97C.webp
    20 KB · Görüntüleme: 41
  • 521D8B94-232C-4A3B-AC98-8F0D9FF66A1B.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 09C67AB6-A0E6-488C-8D74-9F068ADE0370.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu tarz organizer alanlar vardı kalitesi falan nasıl iş görürse eğer ben de alayım . Hepsiburada ve trendyol da 52₺ fiyatı . Farklı renkleri de mevcut
Yanlis hatirlamiyosam MissPeaceful almisti bize kalitesini soyleyebilir Ben de bakiyorum onu favorilerime eklemistim hatta secili organizerlerde 2. %50 oluyormus.

Eklentiler

• Screenshot_20211123-104625_Hepsiburada.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 57
Dolar Euro aldı başını gidiyor hanımlar zamlar kapıda ztn her Allah'ın günü zam geliyor herşeye. Bizde bu yüzden bebek odasını yılbaşı gelmeden almayı düşünüyoruz daha erken ama ülke şartları insanı acele etmeye zorluyor ne yazık ki Allah hepimize kolaylıklar versin ne diyelim.

Amin canim cok haklisin. Valla cevremde acele etme 6.aydan sonra alisverise baslarsin diyenler cok olsa da aliyorum. Bugun 1 liraya alacagim seyi yarin 1.5, 2ye neden alayim ki. Annem ve esim disinda aldiklarimi da kimseyle de paylasmiyorum, burada da bi aile olduk gibi

Ben elektronik araç gereçleri bir ay önce aldım bile sırf bu yüzden çünkü sürekli değişiyor fiyatlar. Yılbaşından sonra hazır giyimede zam gelecek diyorlar şuan en büyük iş oda kaldı onuda alırsam gerisi kolay inşallah imkanı olan herkes elini çabuk tutmalı bence bu devirde

Aynen canim avantajli oluyor. Kece canta evde pratik olur. Hatta yuruyuse cikarken falan bebek arabasinin altina bile koyarim diye dusundum uzerine bi bez sererek.
Evet o nerdeydi bu nerdeydi derdi de olmaz elimizin altında hazır olur ben sipariş vericem canım bu 2 sini . Bi de fırça tarak seti bakıyorsan eğer, chicco nun fırçasında dökülme oluyormuş . Bi arkadaşım fulia ve vose diye 2 markayı önerdi doğal keçi kılından ahşap fırça ve tarak seti bebekler için . Fiyatı chicco ile neredeyse aynı, fırçasında dökülme olmuyormuş bunun. Kullanan yorumlarını okudum herkes memnun , ondan da alıcam sana da fikir olur belki

Kızlar dolar euro yükseldikçe beni de sardı bir korku valla Ben de aşağıdakileri aldım şimdi. Hepsiburada’da anne bebek ürünlerinde 500₺ ye 50₺ indirim de varmış. Göğüs pedini ekledim ben de indirimden faydalanayım diye
Sizlerin de bilgisi olsun

Eklentiler

• D17FFA2A-3A91-40BA-9845-B6D67C2B814D.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 271A9193-5388-4B13-BB2C-5A2F134BCC01.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 34
  • B4867773-605D-4922-A048-6093A1F19660.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 33
  • C5BC7EA9-D20B-4D77-804F-8516AC6FBABC.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaslar hepsiburada da mustela urunlerinde indirim var, bebis icin şampuan, yag, pisik kremi vs bakabilirsiniz ben mustela disinda yine temiz içerikli incia ve siveno markalarini da kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…