En ufak bi iste belim sirtim agrimaya basliyor. Bu bi haftadir pek is yapmadim ama gecek hafta biraz ugrastim 2-3 gun agri surdu. Gecen bi doktoru dinliyodum zayif veya normal kilosunda olanlar hamilelikte daha cok bel agrisi cekebilirlermis.Kızlar günaydın 5 aylık hamileyim iki gündür bel ve dün aşırı sirtagrisi çektim bugünde var sırt ağrısı sizlerde oluyor mu acaba
Canım şöyle bir döküman buldum sitede. Türkiye’de de geri çağrılmış. Bir telefon numarası da paylaşmışlar.Günaydın canım sayfaya baktimda Bir sey anlayamadim sadece ABD ve Kanada için geri çağrılmış diyor sankiEki Görüntüle 2956927
Kizimda ilk doğduğunda primanin pampers pure olanını aldim ama pek hoşuma gitmedi, molfixin pure & soft unu aldim sonra primaya göre daha yumuşaktı, sonra da onu bulamadım bez bitiyordu, sleepy bio natural aldim, onunla devam ediyoruz, diger modelleri bilmiyorum ama molfix pure & soft ve sleepy bio natural guzelKızlar birde bebek bezi alan yada hangi marka kullanmayı düşünüyorsunuz
Geri cagrilma nedenlerini öğrenmeniz iyi olur. Muhtemelen o ülkelerin kabul etmediği bir malzeme bu üründe kullanılmış. Siz bilirsiniz ama 2 ülkede geri çağrılması varsa başka bir ürün tercih edin. Sağlığa zararlı içerik vardır bu üründe.Günaydın canım sayfaya baktimda Bir sey anlayamadim sadece ABD ve Kanada için geri çağrılmış diyor sankiEki Görüntüle 2956927
Canım geri çağırma dökümanında açıklamışlar. Ben de tesadüfen görmüştüm. Ürünleri farklı farklı yerlerden alıyoruz. Alışveriş siteleri falan. Aslında almadan kendi sitelerine bir girip bakmakta fayda var sanırım. Bunun da satışı hala devam ediyordu mesela trendyolda falan. ŞaşırmıştımGeri cagrilma nedenlerini öğrenmeniz iyi olur. Muhtemelen o ülkelerin kabul etmediği bir malzeme bu üründe kullanılmış. Siz bilirsiniz ama 2 ülkede geri çağrılması varsa başka bir ürün tercih edin. Sağlığa zararlı içerik vardır bu üründe.
Merhaba canımSelam kizlar, okadar yogundum ki hic giremedim siteye. Besik ana kucagi alanlar olmus hayirli olsunBu cuma detayliya girecegiz insallah sorunsuz bi sekilde gecer Bugun yolu yarıladık 20. haftadayız ve + 7 kiloyla devam ediyoruz Asiri uykum oluyor sabahlari 8 de kalkmaya alisik ben 11 den once kendime gelemiyorum Sizler nasilsiniz ne var ne yok?
Oy biz senle ayniyiz canimMerhaba canım
Bir selam da 20+1 den, yolun yarısından bizden
Benim de Çarşamba normal kontrolüm var. Haftaya Salı da detaylı. İnşallah güzel geçecek hepimizinki
Benim de çok uykum oluyor ama şu yan yatma mevzusundan uyuyamıyorum. Sabaha karşı artık iki tarafım da ağrıyor resmen acıyor etlerim. Daha da uyuyamıyorum. Tüm gün de hayalet gibi dolanıyorum ortalıkta
Geçen haftaya kadar ben de yatıyordum canım. Benim doktorum da birşey dememişti. Sonra benim 3 gün üst üste tok olmama rağmen falan tansiyonum 8/5 e 7/5 e düştü. Feleğim şaşıyordu ama kolumu kaldırcak dermanım olmuyordu. Buraya da yazmıştım.Oy biz senle ayniyiz canimInsallah hepimizin bebisleri saglikli olur
Ben hala arada sirt ustu yatiyorum valla canim doktorum bisey demedi sirt ustu yatmadan da uyuyamiyorumAcaba cok mu tehlikeli ki yatmasam mi bende sirt ustu?
tünaydın cnm . bende 20.hftanın içindeyim ama benim içeride rahmim ağrıyor resmen arada belime vuruyor. sırtta da aman aman bir ağrım yok şükürKızlar günaydın 5 aylık hamileyim iki gündür bel ve dün aşırı sirtagrisi çektim bugünde var sırt ağrısı sizlerde oluyor mu acaba
Benim var yaa valla bir de rahatsızlandm parol içiyorum sabah kalkınca ama pek bi ise yaramadı gibitünaydın cnm . bende 20.hftanın içindeyim ama benim içeride rahmim ağrıyor resmen arada belime vuruyor. sırtta da aman aman bir ağrım yok şükür
Aa ozaman dikkat edeyim bende canim bir arastirayim o dedigin seyiGeçen haftaya kadar ben de yatıyordum canım. Benim doktorum da birşey dememişti. Sonra benim 3 gün üst üste tok olmama rağmen falan tansiyonum 8/5 e 7/5 e düştü. Feleğim şaşıyordu ama kolumu kaldırcak dermanım olmuyordu. Buraya da yazmıştım.
Sonra araştırdım baya supin hipotansif diye birşey varmış. Farkettim ki hep o öğle yemeğinden sonra yaptığım keyif dinlenmelerinden sonra oluyordu. Ve ben sırt üstü elimde telefon yatıyordum genelde tv karşısında o zamanlar. O günden beri dikkat ediyorum ve tansiyonum düşmüyor artık. Kendimi geçtim bebek için de sıkıntılı bir durummuş o
Ben belki kilolu olduğum için o sırttaki damara daha fazla ağırlık bindirip o yüzden daha fazla etkisini görmüş olabilirim ama dikkat etmekte fayda varmış gerçekten
Yok canım çok şükür. O günden sonra işte dikkat ettim sırt üstü yatmamaya. Düşmedi hiç öyle.Aa ozaman dikkat edeyim bende canim bir arastirayim o dedigin seyiNasil simdi tansiyonun baska bir skntin yok demi?
OffYok canım çok şükür. O günden sonra işte dikkat ettim sırt üstü yatmamaya. Düşmedi hiç öyle.
Gece de alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama işte nasıl alışkın değilsem kaba etlerim ağrıyor artık yan yatmaktan
ağrından dolayı dik yürüyemiyor musunBenim var yaa valla bir de rahatsızlandm parol içiyorum sabah kalkınca ama pek bi ise yaramadı gibi
Aynen valla canım ama alışacağız artık bir şekilde. İnsan bekliyor biryerden sonra zaten rahat edemeyeceği günleri ama bu kadar erken beklemiyordum açıkçasıOffisimiz var desenee Hayatta uykuya gecemiyorum sirt ustu yatmazsam
Yürüyorum da yatarken ağrı oluyor eğilirken falanağrından dolayı dik yürüyemiyor musun
magnezyum mu kalsiyum mu ne veriyorlar sanki o ilaçlar iyi geliyormuş ağrılara öyle duydum heniz kullanmadım onlarıYürüyorum da yatarken ağrı oluyor eğilirken falan
En yakin zamanda gelirsin inşallah kuzum, tabikiHarika !gerçekten en çok özlediğim yer , tatlı aşerdiğimde aklıma hep Petek geliyor oradaki lezzeti hiçbir yerde bulamadım. Memleketimin havasını benim yerime de soluyun
Ben prima ile başlamayı düşünüyorum. Stok falan yapmayacağım alerji ihtimaline karşıKızlar birde bebek bezi alan yada hangi marka kullanmayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?