2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Geri çağrılma malzeme degil emniyet kemeri bağlanmayıp bebeklerin içinde dönüp boğulma riski Allah korusun bu bütün modeller de geçerli bence

Obayram çok teşekkürler cnm bilgilendirdiginiz için

Gerçi düz beyaz tülün kızı erkeği olmaz tabi trendyolda heyner marka beşikleri de çok beğendim tamamen ahşap olanlar. Ama olumlu yorum kadar olumsuz yorum da vardı. Gözümle görmeden almaktan çekindim açıkçası

Kizlar canim resmen kuru ekmek cekti. Ve 1 tam kuru ekmegi afiyetle istahla yedim. Buna aserme mi deniliyor 2.ekmege baslamamak icin kendimi zor tutuyorum. Saglikli olsa tutmazdim da
Aşermişsin afiyet olsun ne tatlı gelmiştir şimdi o

Kızlar hepsiburada dan birkaç şey aldım belki bir daha bu fiyatlara bulamam diye düşünerek . Fiyatlarıyla beraber fikir olması açısından gönderiyorum Trendyol ile kıyaslayınca göğüs pompası hepsiburada’da daha uyguna geldi

Eklentiler

• 92249844-3DF6-448D-9061-0FBD1841075B.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 685685CB-0D84-4BA1-AE38-07EA26D08B99.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 8AA96AA1-BF5C-407E-BD6F-205CB1A980FD.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
  • D79DD931-185E-42B5-A9DA-60C0B011DD38.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
Canım ben beşiği trendyol heynerden aldım yataklı tekerlekli olanı. Eşimle monte ettik kolayca. Gayet güzel sağlam geldi. Daha önce paylaştım ama belki görmemişsindir diye resim ekliyorum yine

Eklentiler

• Screenshot_20211122-230718_Gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211122-230711_Gallery.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
1 saat önce 900 du bu ayyy kafayı yicem aklımda hiç bir model yok ama anakucaklinolsun kapanınca küçük olsun güzel bir araba bulamadım
Araba işi zor is gercekten, ben 4.arabami aldim bazen kullanmadan dogru seçim olup olmadığını bilemiyoruz malesef

Bende bu akşam gidip Elele madre anne yanı yatak ve Elele all road 2 Bebek arabasi ve hızımı alamayıp Elele nolita anne bebek çantası aldım
Hayırlı olsuuun en büyükleri bitmiş işte canım geri kalanını parça parça halledersin zamanla çanta ben de bakıyorum bi türlü seçemedim

Hayırlı olsuuun en büyükleri bitmiş işte canım geri kalanını parça parça halledersin zamanla çanta ben de bakıyorum bi türlü seçemedim
Evet demirbaşlar bitti çok şükür canım Valla bu hem uygun fiyatli hemde içi yeterli gibi geldi bana ondan aldım. Bende simdi kanguru ve anne kucağı ariyorummm var mı öneriniz

Evet demirbaşlar bitti çok şükür canım Valla bu hem uygun fiyatli hemde içi yeterli gibi geldi bana ondan aldım. Bende simdi kanguru ve anne kucağı ariyorummm var mı öneriniz
Kanguruların fiyatları da uçmuş ya ben de öneri alabilirim ,bebek anatomisine uygun , rahatsız etmeyecek bir marka olmalı ama ne

Ya kızlar bu hafta çok tuhaf şeyler yaşıyorum. İlki geçen hafta oldu sandalyede otururken kollarımı bağlama hareketi yapacakken birden çığlık attım çünkü karnıma elektirik çarpar gibi bir acı hissettim. Etrafımdakilerde korktu ama reflex olarak bağırdım saniyelik his oldu yani. 2 gün önce aşağı doğru eğilirken yine oldu. Ve az önce oğluma ders yaptırırken masaya doğru eğildiğim an yine çığlık attım. Noluyo anlamıyorum. Resmen elektrik çarpma hissi yaşıyorum Başınıza geldimi böyle birşey. Karnımın üst kısmında oluyor kaburgalarımın altına doğru.

Ani hareket edince yani koltuktan yataktan bi anda kalkarsam anlık gerilme,yırtılma gibi bir şey hissediyorum ama elektrik çarpması gibi bişey hiç hissetmedim ben

Ay zaten bu fiyatlara bulamam diyerekten hepsiburada da saatlerce geziniyorum Ben de braun 6515 modelini aldim omrondan beni caydirdiniz Diger arkadqs 11 sene kullandigini soyleyince de braun tercih ettim. Sut sagma icin hala karar veremedim.

Herkes aldıklarını iyi günlerde kullanın inşallah bende dün sayfalarda gezinmekten yoruldum .bugün babymall a gitmeye karar verdim canlı canlı göreyim modeleri öyle sipariş geçim diyorum yoksa devrelerim yandı valla...

Ay zaten bu fiyatlara bulamam diyerekten hepsiburada da saatlerce geziniyorum Ben de braun 6515 modelini aldim omrondan beni caydirdiniz Diger arkadqs 11 sene kullandigini soyleyince de braun tercih ettim. Sut sagma icin hala karar veremedim.
hayırlı uğurlu olsun ben braundan memnun kalacağına eminim ama fiyatlar çok yüksek bir ateşölçer nasıl 500 TL olabilir hayret doğrusu Dün ben de epey gezindim yılbaşından sonra artan dolarla da ilk elektronik cihazların fiyatı uçar diye düşünerek almaya karar verdim. Süt sağma takip ettiğim kadarıyla sütün devamlılığı icin ve mastit olunmaması icin çok faydalı oluyormuş . Çalıştığımız icin de elimizin altında olması avantaj, markaya karar verme kısmı gerçekten çok zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…