Geri çağrılma malzeme degil emniyet kemeri bağlanmayıp bebeklerin içinde dönüp boğulma riski Allah korusun bu bütün modeller de geçerli benceGeri cagrilma nedenlerini öğrenmeniz iyi olur. Muhtemelen o ülkelerin kabul etmediği bir malzeme bu üründe kullanılmış. Siz bilirsiniz ama 2 ülkede geri çağrılması varsa başka bir ürün tercih edin. Sağlığa zararlı içerik vardır bu üründe.
Gerçi düz beyaz tülün kızı erkeği olmaz tabiÇok teşekkür ederiimkral modelinin değişik renkte versiyonları da var onlara baktınız mı? Bence model olarak erkeği de kızı da kaldırır ama daha erkeksi olsun derseniz uyku seti mavili ya da grili olanları da var link vereyim alt alta hepsi görünüyor orada ama bence tüllü olması hiç de sorun olmaz büyüyünce daha farklı bi model alınıp oda yapılacak zaten,o vakte kadar ben yerinde olsam istediğim modeli alırdım
1 saat önce 900 du bu
Hanimlar ihtiyacı olan bu bebek arabasına da bakabilir, fiyati cok inmiş
AşermişsinKizlar canim resmen kuru ekmek cekti. Ve 1 tam kuru ekmegi afiyetle istahla yedim. Buna aserme mi deniliyor2.ekmege baslamamak icin kendimi zor tutuyorum. Saglikli olsa tutmazdim da
Canım ben beşiği trendyol heynerden aldım yataklı tekerlekli olanı. Eşimle monte ettik kolayca. Gayet güzel sağlam geldi. Daha önce paylaştım ama belki görmemişsindir diye resim ekliyorum yineGerçi düz beyaz tülün kızı erkeği olmaz tabitrendyolda heyner marka beşikleri de çok beğendim tamamen ahşap olanlar. Ama olumlu yorum kadar olumsuz yorum da vardı. Gözümle görmeden almaktan çekindim açıkçası
Araba işi zor is gercekten, ben 4.arabami aldim bazen kullanmadan dogru seçim olup olmadığını bilemiyoruz malesef1 saat önce 900 du buayyy kafayı yicem aklımda hiç bir model yok ama anakucaklinolsun kapanınca küçük olsun güzel bir araba bulamadım
Hayırlı olsuuun en büyükleri bitmiş işte canımBende bu akşam gidip Elele madre anne yanı yatak ve Elele all road 2 Bebek arabasi ve hızımı alamayıp Elele nolita anne bebek çantası aldım
Evet demirbaşlar bitti çok şükür canımHayırlı olsuuun en büyükleri bitmiş işte canımgeri kalanını parça parça halledersin zamanla çanta ben de bakıyorum bi türlü seçemedim
Kanguruların fiyatları da uçmuş ya ben de öneri alabilirim ,bebek anatomisine uygun , rahatsız etmeyecek bir marka olmalı ama neEvet demirbaşlar bitti çok şükür canımValla bu hem uygun fiyatli hemde içi yeterli gibi geldi bana ondan aldım. Bende simdi kanguru ve anne kucağı ariyorummm var mı öneriniz
Ani hareket edince yani koltuktan yataktan bi anda kalkarsam anlık gerilme,yırtılma gibi bir şey hissediyorum ama elektrik çarpması gibi bişey hiç hissetmedim benYa kızlar bu hafta çok tuhaf şeyler yaşıyorum. İlki geçen hafta oldu sandalyede otururken kollarımı bağlama hareketi yapacakken birden çığlık attım çünkü karnıma elektirik çarpar gibi bir acı hissettim. Etrafımdakilerde korktu ama reflex olarak bağırdım saniyelik his oldu yani. 2 gün önce aşağı doğru eğilirken yine oldu. Ve az önce oğluma ders yaptırırken masaya doğru eğildiğim an yine çığlık attım. Noluyo anlamıyorum. Resmen elektrik çarpma hissi yaşıyorumBaşınıza geldimi böyle birşey. Karnımın üst kısmında oluyor kaburgalarımın altına doğru.
Bende kullanmadimmagnezyum mu kalsiyum mu ne veriyorlar sanki o ilaçlar iyi geliyormuş ağrılara öyle duydum heniz kullanmadım onları
Ay zaten bu fiyatlara bulamam diyerekten hepsiburada da saatlerce geziniyorumKızlar hepsiburada dan birkaç şey aldım belki bir daha bu fiyatlara bulamam diye düşünerek . Fiyatlarıyla beraber fikir olması açısından gönderiyorumTrendyol ile kıyaslayınca göğüs pompası hepsiburada’da daha uyguna geldi
Hanimlar ihtiyacı olan bu bebek arabasına da bakabilir, fiyati cok inmiş
hayırlı uğurlu olsun ben braundan memnun kalacağına eminimAy zaten bu fiyatlara bulamam diyerekten hepsiburada da saatlerce geziniyorumBen de braun 6515 modelini aldim omrondan beni caydirdiniz Diger arkadqs 11 sene kullandigini soyleyince de braun tercih ettim. Sut sagma icin hala karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?