2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla bende geçen haftadan tam hissediyorum hareketlerini cnm ve çok hoşuma gidiyo büyük kızım sürekli diyo anne kardeşimin hareketini bende hissedebilir miyim anne kardeşim nasıl sariliyo karnımı opuyo kardeşim ben ablan diyo çok heycanlı valla

Bizde yok ama eşim bir ara tribe girdi bebeğe bir şey olur diye delirecektim
Önce sağlık tabi o olmadan da olur sağlık olsun da ama ilişki de olsun ya
Erkekler genelde bebege zarar veririm korkusu yasiyolar. Ama aslinda riskli bi durum yoksa iliski normal dogum icin cok onemliymis. Ozellikle son aylar

Ayyy kiyamam ya nasil da heyecanli ama biraz daha bekleyecek sanirim 1 ay sonra falan onlar da hisseder Tabi sen daha iyi bilirsin tecrubeyle

Ne kusuru canım olur mu öyle şey şimdi bir öğle arası perinatoloğun yanına gideceğim. Muayanelere başlamadan yakalayacağım. Anlatacağım böyle böyle. İyi biriydi baya ilgiliydi. Geri çevirmez belki. Çevirirse de artık kendi doktoruma gideceğim oradan. Hayırlısı bakalım ya iyi inşallah yavrum o yönden çok kafama takmıyorum da. Karşıdakinin de bunu söylemesi iyi olurdu

Saol canim Doktor yazdi simdi “İlişki sonrası olabilir tedirgin olmayın” dedi
Geçmiş olsum canım

Günaydın kızlar Kontrole gidiyorum 1 ay oldu çok özledim çocuğumu , umarım her şey yolundadır dua edin bana olur mu
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Canim bu arada senin ikiz kaybin gecmis senede var diye aklimda kalmis kusuruma bakma. Korkunu simdi daha iyi anliyorum. Icini ferah tut Allah'in izniyle hersey yolunda ilerleyecek. Dualarim seninle.

Çok sağol canım iyiyiz inşallah ya kötü birşey olduğunu düşünmek istemiyorum da işte süreç biraz sinir bozucu oldu. Eşimin ayağı da malum. Ona da canım sıkılıyor. Tek başıma koşturmak da biraz yalnız hissettirdi kendimi açıkçası

Erkekler genelde bebege zarar veririm korkusu yasiyolar. Ama aslinda riskli bi durum yoksa iliski normal dogum icin cok onemliymis. Ozellikle son aylar

Riskimiz yok canım çok şükür ama dedim ya tribe girdi bebeğe bir şey olur, hisseder diyor bir de
Konuş konuş zorla ikna oldu da düzeldi.
Son aylar bende sıklaştırmak istiyorum aslında normal doğum için :)

Ayyy kiyamam ya nasil da heyecanli ama biraz daha bekleyecek sanirim 1 ay sonra falan onlar da hisseder Tabi sen daha iyi bilirsin tecrubeyle
Evet cnm 1 ay sonra onlar hisseder cnm 3. Gebeligim ama ilk gebelikmis gibi bazen bazı şeylerde korkup endişeleniyorum her gebeligin kendine has güzelligi varRabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu

Evet cnm eğer riskli durum yoksa öneriyorlar ilişkiyi hatta anne baba beraber olduğu anda bebekte mutluluk hissi oluşuyormuş annemle babam birbirlerini seviyörlar diye bir yerde okumustum

O zaman şu videonun 24:20 de başlayan bölümünü izleyiniz hanımlar

Ha ha ha çok güldüm ya valla açıkçası demek gerekse benim eşim gebelikten sonra daha fazla ilişki istemeye basladi hatta eşime dedim hamile kalmadan önce daha az ilişkimiz oluyordu diye

Şöyle ben hastane olarak Medicana ya gidiyorum orada Volkan Aksakallı'nın hastasıyım sağlık sigortan karşılıyorsa yap burada ama ben çok beğenmiyorum görüntülemesini dedi ben yine çıkışta fiyat sordum 790 lira ücret söyledi sonomar ultrason diye bir yer söyledi Volkan bey görüntülemeleri çok güzel artı fiyatı da çok uygun dedi ben de hemen aradım 400 liralık bir ücret söylediler henüz randevu oluşturmadım ama buraya gideceğim sanırım

Sen söyle doktora 1 kaybım var alsınlar seni perinatolaga soylemezsen kimse umursamıyor söyle canım
Evet cnm eğer riskli durum yoksa öneriyorlar ilişkiyi hatta anne baba beraber olduğu anda bebekte mutluluk hissi oluşuyormuş annemle babam birbirlerini seviyörlar diye bir yerde okumustum
Aman bizim çocuk da hiç his olmayacak malum tık yok saha kapatıldı
O zaman şu videonun 24:20 de başlayan bölümünü izleyiniz hanımlar

Ayy koptum çok güldüm
Şahane video iyi geldi gerçekten. Başlarda bende de vardı bu durum resmen kendimi gördüm. Eşim bebege birsey olur diye dokunmaya bile korkuyordu adam.

Benim arkadasin da esi 9 ay cok korkmus olmamis, yurtdisinda da sezeryan en en son care turkiye gibi keyfi sezeryan olamiyosun. En son doktoru arkadasima "siz hic mi iliski yasamadiniz cok zor bi dogum bizi bekliyor" demis. Ve cok uzun saatler sonra normal digum gerceklesmis. O yuzden arkadasim bana hep doktorun yasaklamadigi surece canin istemese bile iliski olsun normal dogumun rahat gecer diyor

Ha ha ha çok güldüm ya valla açıkçası demek gerekse benim eşim gebelikten sonra daha fazla ilişki istemeye basladi hatta eşime dedim hamile kalmadan önce daha az ilişkimiz oluyordu diye

Bizde de durum sizinki gibi canim. Daha mi cekici gelmeye basladim anlam veremiyorum. Gerci bizim durum biraz farkli, esim ilk 3 sene bebek istemiyodu. Biraz kariyer odakli ve fazla garantici. Sanirim korunmamiza ragmen hamile kalirim diye korkuyodu, o yuzden cok sık yaklasmiyordu. En son covid asisi kisir yapiyomus ya sonra olmazsa ya tedaviyle ugrasirsak hem bak 1 senen kaldi bitiyor, zaten hemen olmaz ki diyip kanina girdim Nisan mayis gibi korunmayi biraktim. Temmuzda 2.doz biontech oldum. 6 agustosta 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim Hamile oldugumu ogrendigimizden beri cok cekici gelmeye basladim herhalde Hatta doktor yasak koyunca sinir olmustu. En son kontrolde yasak kalkinca baya sevindi.

Bana hiç yasak falan demedi öyle düşük sıkıntım falan da olmadı ama benim eşim normalde de çok pimpiriklidir.
Gebelikte arşa çıktı resmen
Anlıyordur, hisseder diyor ne dediysem anlamadı bir aralar
Yeni yeni düzeldi normal doğum için artısını falan anlatınca.

Zaten her şey yolunda gider normal doğum derse doktor son haftalar her gün yapmam lazım

Her gebelik farkli canim benim mesela plasenta hep rahime yakindi, doktorum ilerleyen haftalarda yukari cikabilir ama olaki cikmazsa simdiden onlemimizi alalim agir is yapmayin ve iliskiye bi sure ara verin demisti. Zaten dedigi gibi ilerleyen haftalarda yukari cikti. Ama bi arkadasimin hic cikmadi suan rahime cok yakin 0.5mm mecbur sezeryan olacak, ki erken dogmasin diye daha 27 haftalik mi ne isi bile birakmasini sadece yatmasini istemis doktoru.
Ya evet son haftalar cok onemli degerlendirmek lasim ama benim hem annem hem kayinvalidem gelecek biraz zor bizim is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…