2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet canim birlesme sonrasi gelmis olmali gideyim mi doktoruma?
En azından arayıp bilgilendirmelisiniz. Korkutmak istemem ama ben ilk oğlumu nişan gelmesi (kan) belirtisiyle doğurmuştum.ilk aylarda sorun olmuyor ama 2. trimester sonrası dikkatli olmakta fayda var.

En azından arayıp bilgilendirmelisiniz. Korkutmak istemem ama ben ilk oğlumu nişan gelmesi (kan) belirtisiyle doğurmuştum.ilk aylarda sorun olmuyor ama 2. trimester sonrası dikkatli olmakta fayda var.
Sordum doktoruma cevap vermesini bekliyorum, vermezse yarim saate gideyim yanina Uzuldum cok agir bi donem gecirmissin canim Insallah kimse yasamaz aynisini

Inan cok haklisin ama maalesef devlet hastanelerinin durumu icler acisi. Isini hakkiyla yapan doktorlar ve asistanlar da var, iyi ki varlar zaten ama senin karsilastigin gibi birine denk gelince insan cok sinirleniyor. Tatli canini sıkma, stres maalesef bebegimize yansiyor. Sen kendi doktorunla gorus icin de rahatlamis olur.

Canim bu arada senin ikiz kaybin gecmis senede var diye aklimda kalmis kusuruma bakma. Korkunu simdi daha iyi anliyorum. Icini ferah tut Allah'in izniyle hersey yolunda ilerleyecek. Dualarim seninle.

Günaydın kızlar Kontrole gidiyorum 1 ay oldu çok özledim çocuğumu , umarım her şey yolundadır dua edin bana olur mu
Guzel haberlerini bekliyorum canim. Inanin burada kimin kontrolu olsa ben de heyecanlaniyorum Benim de kontrol cuma gunu , oglumu ozledim. Ve artik hareketlerini gun icinde 1-2 kez hissediyorum ya daha da ozlemim artiyor. Hatta dun degisik bi his oldu elimi karnima goturdum sertlik hissettim sonra yumusadi. Sanirim beyfendi donmeye calisiyodu

Çok değilse dert etme ama sen yine de doktoruna sor mutlaka.
İyi düşün iyi olsun canım ilişki olmadan da olmaz ama
İlişki olmadan da mecburen oluyor ama doğum sonrası ne olacak artık bilmiyorum bize tamamen yasak
Saol canim Doktor yazdi simdi “İlişki sonrası olabilir tedirgin olmayın” dedi
Doktorun da yazmış korkma az olduğunda sıkıntı değil ama dikkat etmek gerekiyor belki ilişki durumuna ara vermek bile gerekiyor. Erkekler için zor ama inan bebegini kucağına almak için hersey yapılıyor.

Bizde yok ama eşim bir ara tribe girdi bebeğe bir şey olur diye delirecektim
Önce sağlık tabi o olmadan da olur sağlık olsun da ama ilişki de olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…