2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok teşekkür ederim en azından fikir oldu bana da

Doğuma bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum. Doktora sorsam mı acaba iliskisiz artık duramiyor galiba diye düşünür mü ki 30 . Haftaya kadar yasak demişti sanki
Bugun beni cok güldürdün Allah razı olsun keyiflendim sayende hergun normal doğuma destek yapalım.
Yürüyüş cok önemli eger doktor yasak demediyse yada siz kendinizi iyi hissediyorsanız hergun düzenli yürüyüş şimdiden yapın normal dogumu inanılmaz kolaylaştırıyor. Ben ilkinde kızımda öyle yaptım ama bunda durumum özel yürüyemiyorum hep arabayla gidip geliyorum her yere.

valla iliskinin son aylarda dogumu kolaytirdigini ama ayni zamanda tetikledigini de biliyodum ama tum hamilelik sureci icin hic dusunmemistim cok mantikli
benim arkadasim da gecen gun dogum yapti, yoga yapmisti hamilelik boyunca, dogum kasilmalari baslayinca yoga hocasina sordu hangi hareketleri yapayim rahatlamak icin diye, kadin korunmasiz seks baska hicbir seye gerek yok demis

Seni güldürdüysem ne mutlu bana
Ben yoğun çalışıyorum saatlerim de fazla uzun şuan yürüyüş yapamıyorum ama son haftalarda her gün yürüyeceğim.
Birde ilişki olsa oh mis

Her şeyin başı sağlık pinkciğim sen iyiysen, bebişte iyiyse sekste bekler

Şimdi pinke yazdım önemli olan bebişimizin ve kendi sağlığımız seks 2.plan tabi, eğlenelim biraz diye yazdım
Çoğu gebe sorun yokken bile yapmıyor tercih meselesi işte :)
Kız evde birileri varken daha tatlı oluyor kaçırma derim fırsatı

Benim eşim de çok korkuyor, dün zorla ikna ettim ama psikolojik olarak hiç rahat değildi ben de çok zorlandım açıkçası tam olmadı. Ne güzel sizin devam ediyor olması

Benim eşim de çok korkuyor, dün zorla ikna ettim ama psikolojik olarak hiç rahat değildi ben de çok zorlandım açıkçası tam olmadı. Ne güzel sizin devam ediyor olması

Kuşum adamla kavga dövüş düzeldi ona rağmen odaklanma diyorum
Biraz açık olacakta benim üstte olmam lazım, altta olunca sanki bebeğe dokunuyorum diyor
Delirtecekti beni

Kuşum adamla kavga dövüş düzeldi ona rağmen odaklanma diyorum
Biraz açık olacakta benim üstte olmam lazım, altta olunca sanki bebeğe dokunuyorum diyor
Delirtecekti beni
hepsi mi aynı ya biz 3 ay dikkat ettik doktor söylemişti. Sonra 1 kere oldu bu daha 2. Düşün artık hadi onu geçtim ben istediğim halde ben de sorun yaşadım, ödem oluyomuş orda herhalde öyle bi sıkıntım var tam birleşme olamadı çünkü bakalım haftasonu rahat rahat tekrar deneriz olmadı

Kızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördüm kaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben

Eklentiler

• 36814099-D14E-4B3E-AC5E-CD242E39E763.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 0B274104-6344-4A7A-89F9-ABAE0CADF726.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 121
O benim işte Benim tüp bebekten dolayı taa rahim hazırlığı döneminde başladı yasak. 4 Temmuz da. O günden bu yana yok Muhtemelen biryerde kalktı yasak ama ne ben doktora sordum ne de o söyledi eşim zaten yukardaki videodan hallice olduğu için sorsam da fikrini değiştirmek pek mümkün değil. Ben de ister istemez tedirginim yıllardır beklenen gebelik olunca. İlla normal doğum olsun diye de bir isteğim yok açıkçası. Sağlıkla olsun da
O yüzden böyle böyle doğuma giderim ben herhalde

Sen ona hafta sonu bir iki duble içir daha rahatlasın
Sende kendini sal gitsin

Allah’ım pozlara bak maşallah canım daha anne karnında başlamış naz yapmaya kolay gelsin sana

Eve gidince izleyeceğim videoyu bende
Diyorum ya hep önemli olan sağlık zaten seks 2.plan bakma ben eğlenelim diye de yazıyorum.
Doğumdan sonra artık adamların üstüne atlarız

Yeter ki evlatlarımız iyi olsun

Maşallah nazlı bir kuş daha geliyor

Kızlar bende dun ayrıntılı ultrason yaptırdım. Kendı doktorum yapmadı bu cıhazda renklısı çok kotuydu resım alamadık. Çok şükür organ taramasında bır sorun yok 480 gram olmus haftasıyla uyumlu gıdıyor kendı doktorumda 25 26. haftada gelırsın dedı 1 ay daha kontrol yok guzel haberlerın devamını beklıyoruz sizlerden de :)

Kızlar bizde bugün bata göre 20+4 olduk ama ultrasonda önden gidiyor oğluşum uzun boylu olacak dedi doktorum :) birkaç gündür inanılmaz mide ve yemek borusu yanmam var hamilelik reflüsüymüs uyuyamıyorum yatamıyorum lavabodan geri gelemiyorum rennie Duo verdi doktorum ama hiç faydası olmuyor soğuk süt biraz iyi geliyor gibi ama etkisi kısa sürüyor önerisi olan varmı

Gözünüz aydın canım bende haftaya yaptıracağım ayrıntılıyı ama hep bir tedirginlik var içimde bazen yaptırmasam mı diyorum sonra mümkün değil diyorum çok stresliyim niyeyse

Benimki öğrendigimizden beri yanaşmıyor vallahi tam o noktada durup ya çocuğa birsey olursa diyor ne dediysem ikna edemedim aylar oldu artık doğumdan sonra kim kimi yakalarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…