Çok teşekkür ederim en azından fikir oldu bana daŞöyle ben hastane olarak Medicana ya gidiyorum orada Volkan Aksakallı'nın hastasıyım sağlık sigortan karşılıyorsa yap burada ama ben çok beğenmiyorum görüntülemesini dedi ben yine çıkışta fiyat sordum 790 lira ücret söyledi sonomar ultrason diye bir yer söyledi Volkan bey görüntülemeleri çok güzel artı fiyatı da çok uygun dedi ben de hemen aradım 400 liralık bir ücret söylediler henüz randevu oluşturmadım ama buraya gideceğim sanırım
Doğuma bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum. Doktora sorsam mı acabaBenim arkadasin da esi 9 ay cok korkmus olmamis, yurtdisinda da sezeryan en en son care turkiye gibi keyfi sezeryan olamiyosun. En son doktoru arkadasima "siz hic mi iliski yasamadiniz cok zor bi dogum bizi bekliyor" demis. Ve cok uzun saatler sonra normal digum gerceklesmis. O yuzden arkadasim bana hep doktorun yasaklamadigi surece canin istemese bile iliski olsun normal dogumun rahat gecer diyor
Bizde de durum sizinki gibi canim. Daha mi cekici gelmeye basladim anlam veremiyorum.Gerci bizim durum biraz farkli, esim ilk 3 sene bebek istemiyodu. Biraz kariyer odakli ve fazla garantici. Sanirim korunmamiza ragmen hamile kalirim diye korkuyodu, o yuzden cok sık yaklasmiyordu. En son covid asisi kisir yapiyomus ya sonra olmazsa ya tedaviyle ugrasirsak hem bak 1 senen kaldi bitiyor, zaten hemen olmaz ki diyip kanina girdim Nisan mayis gibi korunmayi biraktim. Temmuzda 2.doz biontech oldum. 6 agustosta 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim Hamile oldugumu ogrendigimizden beri cok cekici gelmeye basladim herhalde Hatta doktor yasak koyunca sinir olmustu. En son kontrolde yasak kalkinca baya sevindi.
Bugun beni cok güldürdün Allah razı olsun keyiflendim sayendeBana hiç yasak falan demedi öyle düşük sıkıntım falan da olmadı ama benim eşim normalde de çok pimpiriklidir.
Gebelikte arşa çıktı resmen
Anlıyordur, hisseder diyor ne dediysem anlamadı bir aralar
Yeni yeni düzeldi normal doğum için artısını falan anlatınca.
Zaten her şey yolunda gider normal doğum derse doktor son haftalar her gün yapmam lazım
valla iliskinin son aylarda dogumu kolaytirdigini ama ayni zamanda tetikledigini de biliyodum ama tum hamilelik sureci icin hic dusunmemistim cok mantikliBenim arkadasin da esi 9 ay cok korkmus olmamis, yurtdisinda da sezeryan en en son care turkiye gibi keyfi sezeryan olamiyosun. En son doktoru arkadasima "siz hic mi iliski yasamadiniz cok zor bi dogum bizi bekliyor" demis. Ve cok uzun saatler sonra normal digum gerceklesmis. O yuzden arkadasim bana hep doktorun yasaklamadigi surece canin istemese bile iliski olsun normal dogumun rahat gecer diyor
Bizde de durum sizinki gibi canim. Daha mi cekici gelmeye basladim anlam veremiyorum.Gerci bizim durum biraz farkli, esim ilk 3 sene bebek istemiyodu. Biraz kariyer odakli ve fazla garantici. Sanirim korunmamiza ragmen hamile kalirim diye korkuyodu, o yuzden cok sık yaklasmiyordu. En son covid asisi kisir yapiyomus ya sonra olmazsa ya tedaviyle ugrasirsak hem bak 1 senen kaldi bitiyor, zaten hemen olmaz ki diyip kanina girdim Nisan mayis gibi korunmayi biraktim. Temmuzda 2.doz biontech oldum. 6 agustosta 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim Hamile oldugumu ogrendigimizden beri cok cekici gelmeye basladim herhalde Hatta doktor yasak koyunca sinir olmustu. En son kontrolde yasak kalkinca baya sevindi.
Doğuma bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum. Doktora sorsam mı acabailiskisiz artık duramiyor galiba diye düşünür mü ki 30 . Haftaya kadar yasak demişti sanki
Bugun beni cok güldürdün Allah razı olsun keyiflendim sayendehergun normal doğuma destek yapalım.
Yürüyüş cok önemli eger doktor yasak demediyse yada siz kendinizi iyi hissediyorsanız hergun düzenli yürüyüş şimdiden yapın normal dogumu inanılmaz kolaylaştırıyor. Ben ilkinde kızımda öyle yaptım ama bunda durumum özel yürüyemiyorum hep arabayla gidip geliyorum her yere.
Her gebelik farkli canim benim mesela plasenta hep rahime yakindi, doktorum ilerleyen haftalarda yukari cikabilir ama olaki cikmazsa simdiden onlemimizi alalim agir is yapmayin ve iliskiye bi sure ara verin demisti. Zaten dedigi gibi ilerleyen haftalarda yukari cikti.Ama bi arkadasimin hic cikmadi suan rahime cok yakin 0.5mm mecbur sezeryan olacak, ki erken dogmasin diye daha 27 haftalik mi ne isi bile birakmasini sadece yatmasini istemis doktoru.
Ya evet son haftalar cok onemli degerlendirmek lasim ama benim hem annem hem kayinvalidem gelecek biraz zor bizim is
Benim eşim de çok korkuyor, dün zorla ikna ettim ama psikolojik olarak hiç rahat değildiŞimdi pinke yazdım önemli olan bebişimizin ve kendi sağlığımız seks 2.plan tabi, eğlenelim biraz diye yazdım
Çoğu gebe sorun yokken bile yapmıyor tercih meselesi işte :)
Kız evde birileri varken daha tatlı oluyor kaçırma derim fırsatı
Benim eşim de çok korkuyor, dün zorla ikna ettim ama psikolojik olarak hiç rahat değildiben de çok zorlandım açıkçası tam olmadı. Ne güzel sizin devam ediyor olması
Kuşum adamla kavga dövüş düzeldi ona rağmen odaklanma diyorum
Biraz açık olacakta benim üstte olmam lazım, altta olunca sanki bebeğe dokunuyorum diyor
Delirtecekti beni
O benim işteŞimdi pinke yazdım önemli olan bebişimizin ve kendi sağlığımız seks 2.plan tabi, eğlenelim biraz diye yazdım
Çoğu gebe sorun yokken bile yapmıyor tercih meselesi işte :)
Kız evde birileri varken daha tatlı oluyor kaçırma derim fırsatı
hepsi mi aynı ya biz 3 ay dikkat ettik doktor söylemişti. Sonra 1 kere oldu bu daha 2. Düşün artık hadi onu geçtim ben istediğim halde ben de sorun yaşadım, ödem oluyomuş orda herhalde öyle bi sıkıntım var tam birleşme olamadı çünkü bakalım haftasonu rahat rahat tekrar deneriz olmadı
Dur bakalım olmadı öyle yapalımSen ona hafta sonu bir iki duble içir daha rahatlasın
Sende kendini sal gitsin
Allah’ım pozlara bakKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
O benim işteBenim tüp bebekten dolayı taa rahim hazırlığı döneminde başladı yasak. 4 Temmuz da. O günden bu yana yok Muhtemelen biryerde kalktı yasak ama ne ben doktora sordum ne de o söyledi eşim zaten yukardaki videodan hallice olduğu için sorsam da fikrini değiştirmek pek mümkün değil. Ben de ister istemez tedirginim yıllardır beklenen gebelik olunca. İlla normal doğum olsun diye de bir isteğim yok açıkçası. Sağlıkla olsun da
O yüzden böyle böyle doğuma giderim ben herhalde
Kızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Onun nazını yerim ben ya sevgi yumağı gibi oldum gerçekten biraz moralim bozuktu dün, ilaç gibi geldi kızım banaAllah’ım pozlara bakmaşallah canım daha anne karnında başlamış naz yapmaya kolay gelsin sana
Gözünüz aydın canım bende haftaya yaptıracağım ayrıntılıyı ama hep bir tedirginlik var içimde bazen yaptırmasam mı diyorum sonra mümkün değil diyorum çok stresliyim niyeyseKızlar bende dun ayrıntılı ultrason yaptırdım. Kendı doktorum yapmadı bu cıhazda renklısı çok kotuydu resım alamadık. Çok şükür organ taramasında bır sorun yok 480 gram olmus haftasıyla uyumlu gıdıyor kendı doktorumda 25 26. haftada gelırsın dedı 1 ay daha kontrol yok guzel haberlerın devamını beklıyoruz sizlerden de :)
Benimki öğrendigimizden beri yanaşmıyor vallahi tam o noktada durup ya çocuğa birsey olursa diyor ne dediysem ikna edemedim aylar oldu artık doğumdan sonra kim kimi yakalarsaBana hiç yasak falan demedi öyle düşük sıkıntım falan da olmadı ama benim eşim normalde de çok pimpiriklidir.
Gebelikte arşa çıktı resmen
Anlıyordur, hisseder diyor ne dediysem anlamadı bir aralar
Yeni yeni düzeldi normal doğum için artısını falan anlatınca.
Zaten her şey yolunda gider normal doğum derse doktor son haftalar her gün yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?