- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Kızlar bende dun ayrıntılı ultrason yaptırdım. Kendı doktorum yapmadı bu cıhazda renklısı çok kotuydu resım alamadık. Çok şükür organ taramasında bır sorun yok 480 gram olmus haftasıyla uyumlu gıdıyor kendı doktorumda 25 26. haftada gelırsın dedı 1 ay daha kontrol yok guzel haberlerın devamını beklıyoruz sizlerden de :)
Benimki öğrendigimizden beri yanaşmıyor vallahi tam o noktada durup ya çocuğa birsey olursa diyor ne dediysem ikna edemedim aylar oldu artık doğumdan sonra kim kimi yakalarsa
Sen söyle doktora 1 kaybım var alsınlar seni perinatolaga soylemezsen kimse umursamıyor söyle canım
Aman bizim çocuk da hiç his olmayacak malum tık yoksaha kapatıldı
Ayy koptum çok güldüm
Şahane video iyi geldi gerçekten. Başlarda bende de vardı bu durum resmen kendimi gördüm. Eşim bebege birsey olur diye dokunmaya bile korkuyordu adam.
Ayy şaka gibi herşeyi ne kadar net çıkmış öyle kaşı bile görünüyor şimdiden. Maşallah çok şeker Allah size bağışlasın, sağ salim inşallahKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Herhalde çekici geliyoruz artikBenim arkadasin da esi 9 ay cok korkmus olmamis, yurtdisinda da sezeryan en en son care turkiye gibi keyfi sezeryan olamiyosun. En son doktoru arkadasima "siz hic mi iliski yasamadiniz cok zor bi dogum bizi bekliyor" demis. Ve cok uzun saatler sonra normal digum gerceklesmis. O yuzden arkadasim bana hep doktorun yasaklamadigi surece canin istemese bile iliski olsun normal dogumun rahat gecer diyor
Bizde de durum sizinki gibi canim. Daha mi cekici gelmeye basladim anlam veremiyorum.Gerci bizim durum biraz farkli, esim ilk 3 sene bebek istemiyodu. Biraz kariyer odakli ve fazla garantici. Sanirim korunmamiza ragmen hamile kalirim diye korkuyodu, o yuzden cok sık yaklasmiyordu. En son covid asisi kisir yapiyomus ya sonra olmazsa ya tedaviyle ugrasirsak hem bak 1 senen kaldi bitiyor, zaten hemen olmaz ki diyip kanina girdim Nisan mayis gibi korunmayi biraktim. Temmuzda 2.doz biontech oldum. 6 agustosta 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim Hamile oldugumu ogrendigimizden beri cok cekici gelmeye basladim herhalde Hatta doktor yasak koyunca sinir olmustu. En son kontrolde yasak kalkinca baya sevindi.
Doğumdan sonra da 40 gün lohusalık var. O zaman da ilişki olmuyor diye biliyorum ama nasıl yer yerinden sallanacak kiHepsi aynı demek Kupra
Ne değerli şeyleri varmış
Evet doğumdan sonra yerler sallanacak
Doğumdan sonra da 40 gün lohusalık var. O zaman da ilişki olmuyor diye biliyorum ama nasıl yer yerinden sallanacak kibizim kocalar daha çok bekler
Kız güldürdün beniBen bekleyemem
Kız güldürdün benio da bir ihtiyaç neticede sende haklısın
Şeker yüklemesi yaptırdın mı canım
Şeker yuklemesını o zaman yapacakmıs yanı 25. haftalarda... ayy 30 lardan sonra gerı sayım zaten
Amiiinnnnn hepimizin bebişleri sağ salim gelsin inşallahAyy şaka gibi herşeyi ne kadar net çıkmış öyle kaşı bile görünüyor şimdiden. Maşallah çok şeker Allah size bağışlasın, sağ salim inşallah
Selam canımO Obayram merhaba canım uzun süredir girmiyordum detaylıyla ilgili yazdıklarını gördüm de önemli bir sorun olsa söylerlerdi canını sıkma bence devlet maalesef öyle çok uzun ilgilenmiyorlar. Onun dışında medicanada tekrar yaptırmayı düşünüyorsan yaptır bence ben çok memnun kaldım. Süre olarak ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama her organına bakarken tek tek söyledi. Video kaydı alıp cd verdiler. Ben de devletteki sigortamdan yararlanıp ücretsiz muayene olmak istiyorum ama devlete gidince de insanı pişman ediyorlar.
Radyolojiydi canım. Benim girmem hazırlanmam toparlanıp çıkmam 8-9 dkkaydı. Ekranı hiç görmedim. Şimdi rapora bakıyorum. Maternal ve fetal rezolüsyon yeterli olmadığından inceleme optimal olmamıştır, Değerlendirilebildiği kadarıyla diye başlıyor zaten işte haftası günü kalp atışı faln yazmış. Amniyon sıvı yeterli. Plasenta posterior yerleşimli grade 2 demiş. Bunu zaten her gititğim doktor görüp söylüyor yani.
En bomba yer en sonda; fetal yüz ve beyin parankim fetal baş pozisyon nedeniyle değerlendirilemedi. Eee? Yani?
Bebek göstermedi ben de uğraşmadım. Artık yüzünde beyninde bir anomali varsa Allah’a emanet mi
Girerken takibin nerede yapıldığını falan sordu. Özeldeki doktorumu söyledim. Şimdi çok merak ediyorum. Kendi hocasında falan olsaydı takibim böyle görmeden bırakacak mıydı o bebeyibe
Ama geçen gün ilk defa az bir kan geldi ilişki sırasında ben anlamadım ağrı vs yoktu ama eşim farketti. Araştırdık hemen baktık normalmiş. İlişki sırasında ya da sonrasında olabiliyormuş. Yine de bir gün ara verdik tedbir amaçlı sonra yine normal devamEvet canim birlesme sonrasi gelmis olmaligideyim mi doktoruma?
Beklesin biraz artık bebegim gelsin biz onu coook istiyoruz. Şaka bir yana ne kadar buyuduler ve daha da buyuyecekler isallahSeni güldürdüysem ne mutlu bana
Ben yoğun çalışıyorum saatlerim de fazla uzun şuan yürüyüş yapamıyorum ama son haftalarda her gün yürüyeceğim.
Birde ilişki olsa oh mis
Her şeyin başı sağlık pinkciğim sen iyiysen, bebişte iyiyse sekste bekler
Maşallah güzelliğeKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Prilam bulanti ilacı ise yarıyordu bende. O asit kismini alıyorduKızlar bizde bugün bata göre 20+4 olduk ama ultrasonda önden gidiyor oğluşum uzun boylu olacak dedi doktorum :) birkaç gündür inanılmaz mide ve yemek borusu yanmam var hamilelik reflüsüymüs uyuyamıyorum yatamıyorum lavabodan geri gelemiyorum rennie Duo verdi doktorum ama hiç faydası olmuyor soğuk süt biraz iyi geliyor gibi ama etkisi kısa sürüyor önerisi olan varmı
Çok güzel çıkmış canım, detaylıda renkli daha net görürsünKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Aynen aslında kadın doğumcu da görüyor her şeyiniSelam canımgözünaydın
ya ben de güya işte üniversite hani herkes orada yaptırıyor konuya daha hakimlerdir diip gideyim dedim. Bin pişman oldum. Daha çok sisteme sinirlendim yani. Allah durumu olmayanlara yardım etsin valla
Bugün kendi doktoruma gittim. O da baktı uzun uzun bir sıkıntı yok rahat ol dedi. Biraz ağrım vardı idrar tahlili verdim onu bekliyorum. Görüşeceğiz telefonda. Sonra randevu alacağım Medicana’dan
Ya benim ücretten ziyade Medicana’nın radyoloji bölümüyle pek yıldızım barışmadı taa tüp bebek zamanımdan. O yüzden içime hiç sinmiyordu oraya gitmek. Ama artık el mahkum. Perinatolog taa 24+1 e ayın 20sine verdi randevu
O zamana kadar kafama takmaktansa gideceğim artık.
20 gün sonra da perinatolog bakar rahatlarım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?