2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Şeker yüklemesi yaptırdın mı canım

Benimki öğrendigimizden beri yanaşmıyor vallahi tam o noktada durup ya çocuğa birsey olursa diyor ne dediysem ikna edemedim aylar oldu artık doğumdan sonra kim kimi yakalarsa

Hepsi aynı demek Kupra
Ne değerli şeyleri varmış
Evet doğumdan sonra yerler sallanacak

olur olur cnm

Ayy şaka gibi herşeyi ne kadar net çıkmış öyle kaşı bile görünüyor şimdiden. Maşallah çok şeker Allah size bağışlasın, sağ salim inşallah

Herhalde çekici geliyoruz artik

O Obayram merhaba canım uzun süredir girmiyordum detaylıyla ilgili yazdıklarını gördüm de önemli bir sorun olsa söylerlerdi canını sıkma bence devlet maalesef öyle çok uzun ilgilenmiyorlar. Onun dışında medicanada tekrar yaptırmayı düşünüyorsan yaptır bence ben çok memnun kaldım. Süre olarak ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama her organına bakarken tek tek söyledi. Video kaydı alıp cd verdiler. Ben de devletteki sigortamdan yararlanıp ücretsiz muayene olmak istiyorum ama devlete gidince de insanı pişman ediyorlar.

Selam canım gözünaydın
ya ben de güya işte üniversite hani herkes orada yaptırıyor konuya daha hakimlerdir diip gideyim dedim. Bin pişman oldum. Daha çok sisteme sinirlendim yani. Allah durumu olmayanlara yardım etsin valla

Bugün kendi doktoruma gittim. O da baktı uzun uzun bir sıkıntı yok rahat ol dedi. Biraz ağrım vardı idrar tahlili verdim onu bekliyorum. Görüşeceğiz telefonda. Sonra randevu alacağım Medicana’dan
Ya benim ücretten ziyade Medicana’nın radyoloji bölümüyle pek yıldızım barışmadı taa tüp bebek zamanımdan. O yüzden içime hiç sinmiyordu oraya gitmek. Ama artık el mahkum. Perinatolog taa 24+1 e ayın 20sine verdi randevu
O zamana kadar kafama takmaktansa gideceğim artık.
20 gün sonra da perinatolog bakar rahatlarım iyice

Merhabalar herkese Rabbim yavrularinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Ben 19 haftalık hamileyim.Dun sağlık ocağına rutin kontrol için gittim.Alt:82 ast:44 çıktı.Cok korkuyorum.Boyle bir durumla karşılasan oldu mu acaba

Yaa kızlar yazdıklarınızı okudum da çok güldüm biz yeni evli olduğumuz için herhalde hiç ara verme gibi bir durum olmadı istekte azalma falan da yok hatta bazen tam tersi 7 haziranda evlendik sat 26 haziran doktor kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. 5 aydır hiç olmamıştı.
Evet canim birlesme sonrasi gelmis olmali gideyim mi doktoruma?
Ama geçen gün ilk defa az bir kan geldi ilişki sırasında ben anlamadım ağrı vs yoktu ama eşim farketti. Araştırdık hemen baktık normalmiş. İlişki sırasında ya da sonrasında olabiliyormuş. Yine de bir gün ara verdik tedbir amaçlı sonra yine normal devam

Beklesin biraz artık bebegim gelsin biz onu coook istiyoruz. Şaka bir yana ne kadar buyuduler ve daha da buyuyecekler isallah
Maşallah güzelliğe hersey harika
Prilam bulanti ilacı ise yarıyordu bende. O asit kismini alıyordu

Çok güzel çıkmış canım, detaylıda renkli daha net görürsün

Aynen aslında kadın doğumcu da görüyor her şeyiniBen de geçen hafta üniversiteye başka bir durumdan dolayı gitmiştim de dediğin gibi sistem o kadar kötü ki insanı özele mecbur bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…