Bende geçen doktoruma sordum napayım diye. Covide öncelik ver olabilirsin, tetanozu birkaç hafta sonraya ertele dedi.Herkese günaydın. Çalıştığım hastanenin başhekimi enfeksiyon hastalıkları uzmanı, az önce onun yanındaydım. 2 Sinovac, 1 Biontech aşım var ne yapayım, beni korkutuyorlar dedim. Son aşımın üzerinden 5 ay geçtiği için "6. aya girmişsin koruyuculuğu düşmüştür, doğumdan önce her türlü yaptıracağım dersen şimdi güzel zamanlama" dedi.
1 ay önce sorduğumda gerek yok demişti ama şimdi omicron varyantı için 2 biontech koruyuculuk sağlıyor dedi.
Antikor baktırmıştım ama onun çok anlamlı olmadığını söyledi, bizim serviste antikorlu bir sürü hasta yatıyormuş.
Ben aşı olacağım gibi görünüyor ama tetanoz aşımın 2. dozu da yaklaştı. Arası ne kadar olmalı diye sormayı unuttum. Aranızda yakın zamanda iki aşıyı olan var mı?
Canim dogru anladiysam enfeksiyon uzmani bashekim 2 doz biontech olanlar icin simdilik 3.doza gerek yok mu diyor. Ben haziranda ilk doz biontech, temmuzda 2.doz biontech oldum. 23 temmuz da olmustum 2.dozu yani tam 5 ay gecti uzerinden.Herkese günaydın. Çalıştığım hastanenin başhekimi enfeksiyon hastalıkları uzmanı, az önce onun yanındaydım. 2 Sinovac, 1 Biontech aşım var ne yapayım, beni korkutuyorlar dedim. Son aşımın üzerinden 5 ay geçtiği için "6. aya girmişsin koruyuculuğu düşmüştür, doğumdan önce her türlü yaptıracağım dersen şimdi güzel zamanlama" dedi.
1 ay önce sorduğumda gerek yok demişti ama şimdi omicron varyantı için 2 biontech koruyuculuk sağlıyor dedi.
Antikor baktırmıştım ama onun çok anlamlı olmadığını söyledi, bizim serviste antikorlu bir sürü hasta yatıyormuş.
Ben aşı olacağım gibi görünüyor ama tetanoz aşımın 2. dozu da yaklaştı. Arası ne kadar olmalı diye sormayı unuttum. Aranızda yakın zamanda iki aşıyı olan var mı?
Ben de eşime sordum aynısını dedi . 2 doz biontech üstüne su an aşı olmana gerek yok antikorlarına bakıcaz senin dedi . Ben de olmayacağım su an icin, öyle görünüyor .Canim dogru anladiysam enfeksiyon uzmani bashekim 2 doz biontech olanlar icin simdilik 3.doza gerek yok mu diyor. Ben haziranda ilk doz biontech, temmuzda 2.doz biontech oldum. 23 temmuz da olmustum 2.dozu yani tam 5 ay gecti uzerinden.
6 aralikta ilk doz tetanos oldum. 6 ocakta 2.dozu olacagim. Ben covid asilarinin tarihi gectigi icin yaptirmak istemiyorum. Tabi ne kadar dogru bilgi bilemiyorum..
Yataş twiny aldım ben , bi tarafı sert bi tarafı daha yumuşak . 2-3 sene beşikte uyusa o süre zarfında işimizi görür diye düşündüm canım .Beşik alan kızlar yatak ne model tercih ettiniz? Bu sertlik durumu kafamı karıştırıyor. Bazısı çok sert bazısı hafif yumuşak.
Yataşta şu yatağı gördük, almışken iyisini mi alsak acaba diyoruz bayada pahalı ama. Bir yönü 0-2 yaş, diğer yön 2 üstü içinmiş. Kaç yıl yaptırabiliriz beşikte çocuklarımızı tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevineceğim
Milky Comfy Pocket Pocket Yaylı Yatak|Yataş Bedding
Milky Comfy Pocket Pedli Yaylı Yatak - 60x120 cmwww.yatasbedding.com.tr
Beşik alan kızlar yatak ne model tercih ettiniz? Bu sertlik durumu kafamı karıştırıyor. Bazısı çok sert bazısı hafif yumuşak.
Yataşta şu yatağı gördük, almışken iyisini mi alsak acaba diyoruz bayada pahalı ama. Bir yönü 0-2 yaş, diğer yön 2 üstü içinmiş. Kaç yıl yaptırabiliriz beşikte çocuklarımızı tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevineceğim
Sleepy ile Prima arasındayım. Bizim ailenin bebeklerine hep Prima kullanıldı herkes cok memnun kaldı , bir yandan sleepy kullanıp memnun kalanların da yorumlarını gördüm neden olmasın dedim , aralarında epey fiyat farkı var malum . Stok yapmak da doğru değilmiş bazı bebeklere Prima bile alerji yapabiliyormuş . Her iki markadan da deneme amaçlı alıp kararı cocuguma bırakacağım galibaKızlar selamlar,
hangi marka bez kullanmayı düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım da :)
Sleepy ile Prima arasındayım. Bizim ailenin bebeklerine hep Prima kullanıldı herkes cok memnun kaldı , bir yandan sleepy kullanıp memnun kalanların da yorumlarını gördüm neden olmasın dedim , aralarında epey fiyat farkı var malum . Stok yapmak da doğru değilmiş bazı bebeklere Prima bile alerji yapabiliyormuş . Her iki markadan da deneme amaçlı alıp kararı cocuguma bırakacağım galibahangisini beğenirse onu stoklarız
Ne güzel demiş kayınpederinEvet canim 13cm di. Detayli sekilse baktim ben de sonradan 80×180 olani gordum. Once karyola dolabi falan alalim da yataga da ya isbirden ya yatastan bakicam :)
K.validemi aradik, yazin aliriz dedik ama fiyatlar yukseliyor. Siz oradan siparis verebilir misiniz diye sorduk. K.peder arkadan zaten dolar 18e yaklasti, batacagimiz kadar battik bi bebek odasi mi alamayacagiz dedi.Sanirim bebek odasina gonullu oldular K.validem de dedi cilek mobilyanin yerini biliyorum musait vakitte bi ugrar sizin sectiginiz modelin siparisini veririz dedi. Dedim zaten bu ay siparis versek, en erken subatta gelirmis. Sorun degil buradayiz geldiklerinde kapiyi acariz dedi.
Direk 2 numara ile başlayanlar da var bebeğin kilosuna bağlı olarakEvet bende bu ikisi arasında kaldım.
Ama fiyatlar malum her geçen gün artıyor.
Bende doğuma kadar biraz alayım dedim yine de bilemedim.
Bir de yani 1 numaradan 1 paket ama 2,3,4 numaradan kaçar paket almalıyız
O kadar marka var ki prima kötü deyip market beziyle çocuk büyütenler de var.
Kafalar karışık :)
Ben Prima premium care aldım 1 ve 2 noludan birer paket. Begenmezse değiştireceğim bakalım oğlum seçecekKızlar selamlar,
Baktım o sünger yatakmış ama mantığı aynı benim attığımla. Sonradan bidaha yatak almak var o yüzden şimdiden bunu alsam iyi olucak galiba sağol canımYataş twiny aldım ben , bi tarafı sert bi tarafı daha yumuşak . 2-3 sene beşikte uyusa o süre zarfında işimizi görür diye düşündüm canım .
Sağol canım bunada bakacağımCanım ben bundan aldım.
Ama ebat olarak 60x120 olanlardan 5-6 yaşına kadar götürüyor diye.
Yatağını da e civilden aldım yine kalın olanlardan.
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
kizimin yataginin alt kısmında yavru baza yeri vardi, 80x180 yatak yaptırdım bambiden, ozel olcu ile yapan cok yer var canim@grun isbir yatak olculeri maalesef uymuyormus. 80×180 olcu de yatak goremedim sitesinde.
Ben ilk kizimda hep prima kullanmistim premium care ve aktif karisik. Ikinci kizimda once primanin pampers pure bebek bezini aldim ama pek hoşuma gitmedi (premium care in daha ust versiyonuydu), molfixin pure%soft aldim o guzeldi memnun kaldım ama bedenleri biraz kucuktu ve her zaman bulamıyordum, sonra da sleepy bio natural aldim, hala onu kullaniyoruz, memnunum. Islak mendil olarakta yine sleepy organik pamuklu kullaniyorum. Bazi ucuz modelleri cok ince oluyor tavsiye etmemKızlar selamlar,
Buyuk kizimda 60x120 besik kullandim ama imkanı yok o yasa kadar sığamaz, 3 yaş ideal 4 yasi zorlar ama daha fazla kullanılmazBaktım o sünger yatakmış ama mantığı aynı benim attığımla. Sonradan bidaha yatak almak var o yüzden şimdiden bunu alsam iyi olucak galiba sağol canım
Sağol canım bunada bakacağım
Bebeklerin omurga gelisimi icin sert olmasını tavsiye ediyorlarBeşik alan kızlar yatak ne model tercih ettiniz? Bu sertlik durumu kafamı karıştırıyor. Bazısı çok sert bazısı hafif yumuşak.
Ben de senle aynı düşünüyorum valla ya. Eşimin iş arkadaşının bebeği oldu. Onlar da prima 1 numara almışlar 5 paket. Alerji yapmış sleepy ye geçtiler. Ellerinde kalan 3 paketi biz alacağız uygunaDirek 2 numara ile başlayanlar da var bebeğin kilosuna bağlı olarak1 numaradan 1 paket 2 ve 3 numaradan en az 2 şer 3 er paket alırdım ben olsam ama dediğim gibi çekiniyorum baya , alır stoklarım çocuğa alerji yaparsa oturur ağlarım bezler çok pahalı oldu artık
ayni durum bende de var, gece benim uykum gelince o hareketleniyorBanu Çiftçi yi izliyorum da , diyor ki bebeğinizin artık günlük bir rutini var . Günün hangi saatlerinde uyuyor hangi saatlerinde uyanık ve hareketli bunu en iyi siz bilirsiniz ve doğduğunda da ortalama hemen hemen aynı rutini olacaktır … Gözüm korktu benim çocuğum akşam 10 dan sonra hareketleniyor , gece boyu coşuyor . Sabah da hareketli . Bütün gün çoğunlukla uyuyor sonraDoğduğunda da böyle olursa yandık .
canim dedigin gibi onlar tum olumsuzsuzluklari cok kucuk ihtimal olsa bile dile getiriyorlar, daha onceden bu bana soylenmedi denmesin diyeKızlar saat 3te perinatolog randevum var. Gerildim valla yinetüp bebekten sonraki keseydi kalp atışıydı ikizdi dediğimiz kontrollere geri döndüm sanki. O zaman da böyle saatler öncesinden çarpıntım başlıyordu doktor en son tansiyonunu evden çıkmadan önce ölç ya da muayaneden çıkınca ölçelim demişti yine aynı öyleyim
Bir de perinatolog korkutuyor beni biraz. Biraz daha olumsuzu, her riski dile getirmeyi seviyorlar gibi geliyor. Sevmek de değil de işte prensipleri öyle gibiİnşallah çok düşürmez modumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?