2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım ben de bu ilacı değil ama başka bir magnezyumu kullanıyorum . Bel ağrısından son zamanlar çok çektim biliyorsun , hafif hafif başlayıp bel ve sırt ağrısından doğrulamaz hale gelmiştim , çok şükür artık öyle bir ağrı yaşamıyorum magnezyuma başladığımdan beri. Magnezyum eksikliğinin gebelere ciddi zararları olabiliyor, doktorunun da önerdiği bir ilacı kullanmanı tavsiye ederim

Gecen hafta acile gittigimde agrilarimdan bahsedince ilac yazmisti ama ilac kullanmayi sevmedigimden ne yazdigini bile merak etmemistim. Eczaneye gelince bi baktim ne oduguna, magnorm'mus :) dedigin gibi sgk karsiliyor. Benim takibimi yapan doktorun onerdigiyse daha zengin icerikliymis ama sgk karsilamiyor 180lira odemesi var. Simdilik magmorm'a baslicam, 1 hafta sonra kendi doktorumla randevum var zaten etkisini de anca 1 haftada anca gosterir herhalde. Sen kullaniyor olmasan digerini alirdim ama :)

Canim demek ki bu donemler agrilarin basladigi donemler. Daha fazla agri cekmek istemiyorum, magnezyuma baslicam. Umarim etkisini gorurum

İnşallah faydası olur bilmiyorum ben bi 28. Haftaya gelsem rahatlatacağım ciğer geliştirici erken doğumu engelliyor mu öyle bir etkisi var mı gerçekten
Aslinda erken dogumu engellemiyor, eger bebek erken doğarsa cigerleri gelişmiş olsun diye yapiliyor, içerisinde kortizon hormonu var. Kizim 35.haftada dogdu ama cok sukur hic kuveze girmedi. Dogumu geciktirici olarak en sık kullanılan progestan hapı ve magnezyum.

Kizlar esim geceden beri hasta Suan da terleyip totremesi var atesi 37,9 Galiba covid cunku gecen hafta ailesi coviddi yanlarina gitti geldi bi kac kere beni yanina da cok sokmuyor napicam bilmiyorum
Cok gecmis olsun. Bende dun cok rahatsizdim benzer şeyler bende de vardı. Zencefilli ıhlamur ictim balla beraber, baya bir ter attim iyi geldi. Covid olmasa da infulenza cok yaygın, o da olabilir.

Cok gecmis olsun. Bende dun cok rahatsizdim benzer şeyler bende de vardı. Zencefilli ıhlamur ictim balla beraber, baya bir ter attim iyi geldi. Covid olmasa da infulenza cok yaygın, o da olabilir.
Bizde sabah doktordaydık 6 yaşındaki oğlumun domuz gribi pozitif çıktı. Hastaneler kaynıyor şuan bu virüsten. Okullar resmen mafetti çocukları.

Şifa olsun ağrıların geçsin inşallah. Belki diğeri daha iyidir ama fiyatı yüksekmiş baya. Benim doktor böyle yazılabilen ilaçları tercih ediyor hep.

Gecmis olsun sanada canim yapmadigim sey kalmadi insallah simdi ter atiyor bi kac saate belli olur soguk alginligi olup olmadigi..

Anladım inşallah ben de o haftaya kadar gelebilirim ilk hedefimiz 24 sonra 28 doktor öyle dedi

Kizlar esim geceden beri hasta Suan da terleyip totremesi var atesi 37,9 Galiba covid cunku gecen hafta ailesi coviddi yanlarina gitti geldi bi kac kere beni yanina da cok sokmuyor napicam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım , panik yapma . Bol bol sıvı tüketip terlesin sen yanına çok yaklaşma ayrı yerlerde uyuyun . Bi gidip test yaptırsın bence en azından bilirsiniz ne olduğunu . Benimki de 3 gündür hasta, burun boğaz hepsi birbirine karıştı test yaptırdı negatif çok şükür ama insan korkuyor hamileyken , anlıyorum seni. Meyve ver yesin, ılık süt içir çok sıcak da tahriş ediyor boğazı. Vitaminli besinler tüketin beraber. Covid olsa bile aşımız var bizim grip gibi geçiririz hiçbir şey olmaz üzme güzel canını

Gecmis olsun canim. Ayni oda da bulunmamaya calisin. Mumkunse bi test olsun. Belki covid degildir. Bol sivi ve meyve tuketsin, Allah acil sifalar versin.

Sana da gecmis olsun canim, dedigin gibi bu aralar covid benzeri virusler yaygin. Dikat etmek lazim.

Bizde sabah doktordaydık 6 yaşındaki oğlumun domuz gribi pozitif çıktı. Hastaneler kaynıyor şuan bu virüsten. Okullar resmen mafetti çocukları.
Cok gecmis olsun. Havalar sogudu h.sonu kapali alanlar tiklim tiklim. Ben bile bugun kendime napiyorsun bu kadar kalabalikta dedim. Resmen kasiniyoruz. Kapali alanlarda bulunmamak lazim aslinda ama iste..

Gecmis olsun, bizde de cocuklar hafta içi burun akintisiyla geldiler, biraz halsizlik oldu gecti onlarda cok sukur ama burun akintisi devam ediyor tabi. Herhlde bana da onlardan gecti vitamin alımını artirdim biraz insallah hemen atlatirim

Cok saol canim, cocuklar okuldan getiriyorlar en cok ve gerçekten bu aralar çok yoğunlaştı, bende sansa bu hafta kizimin okuluna gitmistim, eğitim semineri vardi 6 saat okulda kaldim, ondan mi oldu bilmiyorum ama dun cok kotuydum ne zor hasta olmak, annemlerin yaninda olmasam ne olurdu bilmiyorum, kimseye bakicak durumum yoktu, bugun daha iyiyim çok şükür

Gecmis olsun canim. Ayni oda da bulunmamaya calisin. Mumkunse bi test olsun. Belki covid degildir. Bol sivi ve meyve tuketsin, Allah acil sifalar versin.
Saolun canlarim, meyve ihlamur limon bal surekli takviye ettik bugun ama midesi kotu suan afedersiniz istifra etti biraz iyi geldi cok karistirdik galiba dedi.. Hizli test kiti var ben belcikaya gittigimde almistim ama yapmak istemedi, ne yalan soyliyim bende yapsin istemiyorum pozitif cikarsa hayatta sokmaz beni yanina annemlerin istanbulda ki evine gonderir beni Ailesi de karantina da bakacak kimse yok, birbirimize bakariz Bende sukur bisey yok simdilik cok caresizim onu ilk defa hasta goruyorum

Kızlar size kayınvalideyle olan konuşmamı anlatayım da gülelim bana diyor ki annen doğuma gelecek mi , ben sadece annemin yanında rahat edebilirim heralde gelecek dedim ben de durur muyum ay ben de gelcem ama gelmişken 1-2 ay kalayım diyorum dedi ,sanki tatile geliyor anne çok uzun soluklu şimdiden plan yapma istersen doğumdan sonra 1 ay geçsin bebek de ben de toparlanalım annemle İskenderun’a gideceğiz hep beraber , annem ve kocamla öyle karar verdik biz dedim bak hele gelip 2 ay kalacakmış kendi kendine öyle karar almış böyle bozarım ben de senin planını işte . Bi de diyo ki ben ne alayım bebeğe, daha yeni aklına gelmiş gölge etme başka ihsan istemem diyecektim de eşimin hatrına yuttum . Biz her türlü ihtiyacını gördük anneannesiyle beraber , düşünmen yeter sağol dedim kapattım Biz eşimle 6 yıldır tanışıyorken bu kadın beni evine almamıştı nikahımız yok diye arkadaşlar, dinen uygun bulmuyormuş bekar kadın ve erkeğin aynı evde kalmasını . Üstelik kalacak yerim yoktu İstanbul’da kış günü, otele gitmek zorunda kalmıştım. Zamanında o kadar çok cektim ki ben, şimdi her lafını ağzına tıkmama sebep de kendisidir yani lütfen yadırgamayın beni

Benimde eşim hasta, direk teste yolladım negatif çıktı. Belli aslında grip olduğu ama insan yinede şüpheleniyor. Ihlamur bal limon, bol sarımsak soğanlı mercimek çorbası sabahları direk bol bol sıkma portakal limon suyu ile iki üç günde toparladı çok şükür. Özellikle soğan sarımsak ve limon bol bol kullanın yemeklerde iceceklerde kızlar. Doğal antibiyotik biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…