2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anladim canim cok tesekkur ederim

Daha once konusuldu mu hatirlayamadim ama gecelik almayi dusunmuyordum ben ta ki kitapta mutlaka alin tavsiyesini gorene kadar. Kanama kontrolu ve muayene ediliyormus sık sık oyüzden bende aldım bugün bir gecelik. Fikir amaçlı koyuyorum yine ikisi yanılmıyorsam 140 liraya geldi

Emzirme atleti ve sütyenı de aldım 3’er takım gayet iyi malları lcwaikikeye bayılıyorum yaaa cok kaliteli kesinlikle

Eklentiler

• D3DA5080-E1FD-401C-AC8C-F066141745B7.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 564755CA-BAB9-48FB-BA8F-4A2D9BCECFD2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 82
  • AA6E4F7F-E156-4AF0-83A8-5237B88F21EF.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 83
  • E2D79EF2-3B97-4E82-8AAD-608732D60032.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 1D6BD746-7161-4AE2-AA46-B6A9311BA785.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 90
Benimde ikinci gebelik ilk oğlumda 35 te iki buçuk kilo doğdu..onda da geç döllenme vardı ve bunu Dr um biliyor..bunda ki de 9 gün geç döllenme artı 4 gün geri oluyo aslında ama ne bilim çok gelişi güzel konuştu..gerilik için ayrıntılı istedi ilaç vermesi.. plesanta için hiç konuşmadı desem yeridir sadece ağır iş yapma dedi geçiştirdi..ilk oğlumda coraspin ve progestan kullanmıştım ve biliyo bunu bu hamileligimde de kullanmam gerekir diye düşünüp ben söyleyince verdi..degsitircem ben bu Dr u yapacak bişey yok sanırım..bu hafta biraz daha dikkatli beslenmeye çalışıyrm belki değişiklik olur diye ama kismet

Cok guzeller canim gule gule kullan ayni emzirme atletlerini gordum denedim ama henuz almadim. Belki yarin alirim :) Pentiden biseyler almistim. Ozellikle kulotlarina bayildim o kadar guzel gobegimi sariyor ki ve esneme payi da var dogurana kadar beni idare ederler hatta simdi ekran kopyasi almak icin giris yaptim, suan sepette ekstra %25 indirim varmis. Birkac parca daha bisey alirim :)

Eklentiler

• Screenshot_20211224-192852_Samsung Internet.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 102
Eger doktor ilk basta 9 gun gec döllenme dediyse artik o tarihi baz almalısın canim herseferinde onu hesaplamaman gerekir. Yani satini degistirmen gerekiyor buna göre de aslinda sadece 4 gun farkediyor o da cok önemli bir fark degil. Birde bir kaç gebeligimden örnek vereyim, 20 hafta civari bir gebeligimde 2 kg aldim bebek 300 400 gr arasi biseydi, diğerinde 7 kilo aldım bebegin kilosu yine aynıydı, diğerinde 5 kilo aldım bebegin kilosu yine ayni araliktaydi, o yuzden ozellikle bu zamanlarda cok kiloyu takmamak lazım, vitaminlerini al mutlaka, saglikli beslen kiloyu simdilik dusunme canim

M Mnkfasulyem dörtlü test sonuçları sizi korkutmasın. Sanırım genel olarak dörtlü test sonuçlarında yanılma payı varmış. Bizde de benzer durum çıkınca Nifty testi yaptırdık. Çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Perinataloğum da eğer ikili testler iyiyse 12.hafta detaylı ultrasonunda bulgu yoksa dörtlü tarama testini önermiyoruz dedi.

Bu arada Nifty test için genel bir bilgi vermek istiyorum. Belki birilerinin işine yarar. Normalde biliyorsunuz sigorta şirketleri bu testin ücretini karşılamıyor. Ama eğer dörtlü testte risk çıktıysa doktorunuz ve perinatalog dna testini öneren bir yazı verirse sigorta karşılıyor. (Özel sağlık sigortası: Bupa Acıbadem Sigorta).

Ben onu da dedim kendi Dr uma genelde yeni sat tarihi veriliyoms geç döllenme de dedim şimdi ben hangi tarihi baz alayım dedim kendi satini alicaz üzerine 9 gün ekliycez her seferinde dedi..ben şimdi hangi tarihe göre dogurcam onu bile bilmiyorum yani su ayrintiliya hayırlısıyla bı gireyimde belli olcak herşey inşallah.. teşekkür ederim cevabın ilgin için

Doğru diyorsun. Bende çok ustelemedim öyle hesaplanıyor.Kizim için küçük olacak 3 kilo belki anca olur dediler 3650 kg 54 cm dogdu doktor yanıldı yani. Sağlıkla doğsun o bana yeter elbet doğacak buyuyecek
Masallah bu dudaklar ne böyleeee çok tatlı bi oğlan olacak Allah esirgesin sağlıkla gelsin inşallah
Köfte dudaklı, bal dudaklı oğlum
Doktorun da hoşuna gitti o da foto çekti

Büyüdüler artık ya çok güzel bu durum demi biraz canımız acisada şahane bir duygu
Süper cevap için teşekkür ederim. sanırım İzmir de daha da erken giymeye başlayabilir tek zıbına o zaman :)
Mayis haziran izmirde yaz başlar zaten. Nisan da hava ısınmaya başlıyor 3 -6 aylık yazlık kıyafetler almak iyi oluyor.ilk doğduğunda da 4-5 takım alsan zaten yaz gelip kiyafetler de ikili takimlar kullanılıyor
Yatip dinlenmek gerekiyor. Oturabiliyor musun? Ben gwcen sene böyle oldum ve doktorum senin doktorun gibiydi çok konuşmazdı ve sonuç iyi olmadı. Rahim boyu yüksek olması çok iyi plesenta kapatıyorsa da uzan ve arada kalçanın altına yastık koy bebek yukarı çıksın. Temizlik ev işi falan yapma ağır asla kaldırma. Başka bir doktor bul ona görün isallah hersy yolunda gidecek bebegini kucağına alacaksın diyelim
Dalgın dikkatsiz doktorla olmuyor yürümüyor en güzeli başka bir doktora görün canim.

Cok güzeller güle güle kullan gecelik çok kolaylık oluyor 1 tane daha al yanına yedek geceliğin olsun. Normal dogumda olsa, sezeryqnda olsa gecelik daha kolay oluyor. Bu diz üstü gecelik bir tane de diz altı gibi al sen rahat edersin canim
Gri atlete bayıldım şimdi bende bakacagim.

Teşekkür ederim cevabın için..dediğini yapicam yatıyorum genelde arada oturuyorum..annem bende sağolasun yemek falan o yapiyo..Dr u da değiştircem inşallah bı gireyimde ayrintiliya hiç memnun değilim artk..düz yatarken mi yastık koyacam bı tane yeterli mi yastık için..hani genelde düz yatmayın diyolar ya ondan sordum düz ise düz yatarım yinede yastık koyup

Rica ederim doktorunu degistirmek daha iyi olucak herhlde

Kızlar miniyokinin ürünlerine bayılıyorum aşırı kaliteliler 3 al 2 öde kampanyası var trendyolda . Ben de omuz bezi, emzik kordonu ve önlük hepsini tek tip aldım . Önceden de 2 tane daha önlüğünü almıştım gerçekten hepsi inanılmaz güzel ,tavsiye ederim size de

Eklentiler

• 4CC1D950-465D-4462-A7AF-CDDD5D998989.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 2C29D4C7-2AAE-4803-AEF7-D89CB0E8CBA2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 83
Ben yoyko park yatak aldım çok hoşuma gitti ama parçaları eksik mi diye bakıp
bana da plesenta aşağı da dedi ve riskli dedi erken doğum olabilir dedi ben sürekli dinleniyorum

Ben yoyko park yatak aldım çok hoşuma gitti ama parçaları eksik mi diye bakıp

bana da plesenta aşağı da dedi ve riskli dedi erken doğum olabilir dedi ben sürekli dinleniyorum
Sen kaçıncı haftadasin ve ilaç falan verdi mi sana..riskli bana da dedi hatta ilk oğlum erken doğum olduğunu hatırlattım evet bu da erken doğabilir dedi ama ilaç vermedi

Saol canım iyi yaparsın hazır indirimde varken değerlendir bugün al gitsin

Ay ne kadar minnoslarmiis bende bakayim canim

Saol canim, evet bu kisaymis siteden bakinca farkettim. Bi tane de diz alti alirim dogru diyosun ne olur ne olmaz. Valla atletlere bayildim heralde sutyen bile takmayacagim kapli zaten

Sen kaçıncı haftadasin ve ilaç falan verdi mi sana..riskli bana da dedi hatta ilk oğlum erken doğum olduğunu hatırlattım evet bu da erken doğabilir dedi ama ilaç vermedi
Ben hamileliği b başından beri progestan kullanıyorum 22. Hafta dayım yalnız ben bir kaç kere yoğun kanama ile hastanelik oldum o yüzden de kullanıyor olabilirim ve tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…