2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
ben bu seti trendyoldan geçen hafta 233 tl aldım. bir sorunları da yok, gayet kullanışlılar, arada bu şekilde indirime giriyorlar her iki sitede de bilginiz olsun.

Eki Görüntüle 2978134
Güle güle kullanın inşallah ben artık aramaktan yoruldum küveti dün mağazada gördüğüm 500 liradan sonra 282 yi görünce hemen atladım artık, marka çok fark ediyor mu bilmiyorum babyjem görünce epey uygun gibi geldi

Ballı Avakado deneyimim güzeldi bu güzel bişeymiş yada bebiş için yicem diye şartladığımdan güzel geldi tadı bundan sonra avakadocuyuz

Yaaa ne güzel bir duygu dimi onun hareketleriyle güne başlamak her sabah bana da yapıyor pıt pıt bi oradan vuruyor bi buradan vuruyor, bazen oyun oynuyorum karnımın değişik yerlerini sıvazlıyorum, elimi kaçırıyorum bakıyorum oralara doğru bi tekme geliyor sabah bi yarım saatim geçiyor öyle kalkmadan önce hep böyle sağlıklı hareketli olsunlar inşallah minnoşlar

Bende hiç denememistim gecen hafta almıştım ancak dün yapabildim iyice de yumusamisti. Limon sıktım, cok az tuz koydum, çok az zeytinyağ iyice karıştırdım. Dereotu yada maydanoz koyup karıştırıyorlar ben maydanoz dogradim karıştırdım. Üzerine nane serptim, ekmeğe krem peynir sürdüm üzerine bu sosu koydum kızımda bende sevdik. Biz akşam yemeğinde meze gibi yedik ama sabah bile yenir.

Bu güzel cicileri kayinbiraderin kızına aldım çok güzeller. Kız anneleri, tulum çok güzel bir kumaştan yapılmış, hafif kalın bir penye kış için ideal. Ben nette bunları görüp beğenmiştim yeni yıl hediyesi olarak yeğenime aldım.

Eklentiler

• 20211229_114811.webp
    42 KB · Görüntüleme: 62
  • 20211229_114741.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 61
Sor bakalım ne diycek canim

merhaba hanımlar perinatolog bana suyumun fazla oldugunu söyledi. Kendi doktorum da 2 hafta sonra gel aç karnına bakalım dedi. Çok endişe ediyorum internette bi sürü yorum var varmı böyle başına gelen ??
Su cok olunca genelde şekerden suphelenme oluyor, doktor tahlil yapacagi icin oyle demiştir buyuk ihtimal

Ben yarım avakadoyu ekmegin uzerine eziyorum, bi iki kasik labne ile karistiriyorum, üstüne birde domates kesip yiyorum ☺ bazen yumurta koyuyorum, her avakado ayni tadda olmuyor, bir de yumusamasini beklemek lazım

ilerki haftalarda bayağı boks yapar gibi tekmeliyor . sabah sabah onla uyanmak gerçekten harika bir duygu. benim bulantı ve kusmalarım hala devam ettiği için pek zevkine eremiyorum ama yine de anlık mutluluk oluyor tabiki

Oyy ne guzel bir histir oo Cok sevindim canim artik bundan sonra daha keyifli gelecek hamilelikk

Canim ben cok karistirmayi sevmiyorum, uzerine sadece tuz karabiber oyle yiyorum alistimda baya seviyorum oyle

Ben seviyorum tadını ya, bol zeytinyağı ve biraz tuz katıp yiyorum, favorim

Cok guzeller Ben de seneye ogluma yeni yil temali kiyafetler giydirmeyi iple cekiyorum.

ilerki haftalarda bayağı boks yapar gibi tekmeliyor . sabah sabah onla uyanmak gerçekten harika bir duygu. benim bulantı ve kusmalarım hala devam ettiği için pek zevkine eremiyorum ama yine de anlık mutluluk oluyor tabiki
Canim seninkinin cinsiyet neydi ? Kuzenimin esini hatirlattin. O da maalesef cok uzun sure mide bulantisi cekti. Simdi kizi 9 aylik, unuttum gitti o gunleri diyor

Canim seninkinin cinsiyet neydi ? Kuzenimin esini hatirlattin. O da maalesef cok uzun sure mide bulantisi cekti. Simdi kizi 9 aylik, unuttum gitti o gunleri diyor

erkekti canım . sanırım bende 9 ay çekicem gibi duruyor . şimdedide aşıırı koku hassasiyeti başladı . git gide daha kötüye gidiyorum sanırım . hakkımda hayırlısı inş bir an önce biter de rahatlarım.

Ne kadar tatlılar bir sonraki yeniyılda bizler de giydiririz böyle hayali bile çok güzel

Olumsuz dusunup moralini bozma canim. Insallah kisa surede bulantilarin biter. Zor biliyorum ama rabbim daha ciddi seylerden esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…