- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Güle güle kullanın inşallah ben artık aramaktan yoruldum küvetiben bu seti trendyoldan geçen hafta 233 tl aldım. bir sorunları da yok, gayet kullanışlılar, arada bu şekilde indirime giriyorlar her iki sitede de bilginiz olsun.
Eki Görüntüle 2978134
Yaaa ne güzel bir duygu dimi onun hareketleriyle güne başlamakGunaydin kizlar. Ben bu sabah ilk kez oglumun hareketlerini hissederek uyandimNe guzel bi duyguymus ya. baya durmadan hareket halindeydi, annecim git kahvaltini yap acliktan öldüm mü demek istiyordu acaba Kilo almiyorum diye endiselenen ben 3 Araliktaki kontrolde 58kiloydum. P.tesi aksam yemeginden sonra 62 cikinca bi korktum. 1 ayda 4 kilo cok fazla geldi, o yuzden artik daha dikkatli yemeye calisiyorum, dun mesela 8 gibi aciktim muz ve ayva yiyerek acligimi bastirip uyudum. Oglum belli ki iceride ac sabah sabah tekmeliyor
Bende hiç denememistim gecen hafta almıştım ancak dün yapabildim iyice de yumusamisti. Limon sıktım, cok az tuz koydum, çok az zeytinyağ iyice karıştırdım. Dereotu yada maydanoz koyup karıştırıyorlar ben maydanoz dogradim karıştırdım. Üzerine nane serptim, ekmeğe krem peynir sürdüm üzerine bu sosu koydum kızımda bende sevdik. Biz akşam yemeğinde meze gibi yedik ama sabah bile yenir.Günaydın kızlar size bi sorum olacak,
Ben hiç avakado seven biri değilim ama hamilelik döneminde bebişe iyi geliyor diye aldım bitane şimdi kahvaltıda bunu en iyi nasıl tuketirim benimle avakado sevmeyenlere sevdirecek tarifiniz varsa paylaşabilir misinizzz?
Sor bakalım ne diycek canimYarın ben de doktoruma bir sorayım. Perinatolog un raporunun son halini aldı da eşim. Öneriler kısmına yazmış amnisure testini. Pozitif olması durumunda antibiyotik tedavisi demiş.
Bir de enfeksiyon hastalıklarına gitmemi önermiş sürkeli yüksek çıkan WBC den dolayı
Su cok olunca genelde şekerden suphelenme oluyor, doktor tahlil yapacagi icin oyle demiştir buyuk ihtimalmerhaba hanımlar perinatolog bana suyumun fazla oldugunu söyledi. Kendi doktorum da 2 hafta sonra gel aç karnına bakalım dedi. Çok endişe ediyorum internette bi sürü yorum var varmı böyle başına gelen ??
Ben yarım avakadoyu ekmegin uzerine eziyorum, bi iki kasik labne ile karistiriyorum, üstüne birde domates kesip yiyorum ☺ bazen yumurta koyuyorum, her avakado ayni tadda olmuyor, bir de yumusamasini beklemek lazımGünaydın kızlar size bi sorum olacak,
Ben hiç avakado seven biri değilim ama hamilelik döneminde bebişe iyi geliyor diye aldım bitane şimdi kahvaltıda bunu en iyi nasıl tuketirim benimle avakado sevmeyenlere sevdirecek tarifiniz varsa paylaşabilir misinizzz?
Gunaydin kizlar. Ben bu sabah ilk kez oglumun hareketlerini hissederek uyandimNe guzel bi duyguymus ya. baya durmadan hareket halindeydi, annecim git kahvaltini yap acliktan öldüm mü demek istiyordu acaba Kilo almiyorum diye endiselenen ben 3 Araliktaki kontrolde 58kiloydum. P.tesi aksam yemeginden sonra 62 cikinca bi korktum. 1 ayda 4 kilo cok fazla geldi, o yuzden artik daha dikkatli yemeye calisiyorum, dun mesela 8 gibi aciktim muz ve ayva yiyerek acligimi bastirip uyudum. Oglum belli ki iceride ac sabah sabah tekmeliyor
Merhaba canım, bu kovanın normal çöp kovalarindan farki ne acaba. Merak ettim
Kokuyu sızdırmıyor içinde hapsediyor canım, evde kedimiz de var bizim hem bebeğe hem kediye kullanırız koku derdimiz olmaz diye aldım benMerhaba canım, bu kovanın normal çöp kovalarindan farki ne acaba. Merak ettim
Oyy ne guzel bir histir ooGunaydin kizlar. Ben bu sabah ilk kez oglumun hareketlerini hissederek uyandimNe guzel bi duyguymus ya. baya durmadan hareket halindeydi, annecim git kahvaltini yap acliktan öldüm mü demek istiyordu acaba Kilo almiyorum diye endiselenen ben 3 Araliktaki kontrolde 58kiloydum. P.tesi aksam yemeginden sonra 62 cikinca bi korktum. 1 ayda 4 kilo cok fazla geldi, o yuzden artik daha dikkatli yemeye calisiyorum, dun mesela 8 gibi aciktim muz ve ayva yiyerek acligimi bastirip uyudum. Oglum belli ki iceride ac sabah sabah tekmeliyor
Canim ben cok karistirmayi sevmiyorum, uzerine sadece tuz karabiber oyle yiyorum alistimda baya seviyorum oyleGünaydın kızlar size bi sorum olacak,
Ben seviyorum tadını ya, bol zeytinyağı ve biraz tuz katıp yiyorum, favorimGünaydın kızlar size bi sorum olacak,
Cok guzellerBu güzel cicileri kayinbiraderin kızına aldım çok güzeller. Kız anneleri, tulum çok güzel bir kumaştan yapılmış, hafif kalın bir penye kış için ideal. Ben nette bunları görüp beğenmiştim yeni yıl hediyesi olarak yeğenime aldım.
Canim seninkinin cinsiyet neydi ? Kuzenimin esini hatirlattin. O da maalesef cok uzun sure mide bulantisi cekti. Simdi kizi 9 aylik, unuttum gitti o gunleri diyorilerki haftalarda bayağı boks yapar gibi tekmeliyor. sabah sabah onla uyanmak gerçekten harika bir duygu. benim bulantı ve kusmalarım hala devam ettiği için pek zevkine eremiyorum ama yine de anlık mutluluk oluyor tabiki
Canim seninkinin cinsiyet neydi ? Kuzenimin esini hatirlattin. O da maalesef cok uzun sure mide bulantisi cekti. Simdi kizi 9 aylik, unuttum gitti o gunleri diyor
Ne kadar tatlılarBu güzel cicileri kayinbiraderin kızına aldım çok güzeller. Kız anneleri, tulum çok güzel bir kumaştan yapılmış, hafif kalın bir penye kış için ideal. Ben nette bunları görüp beğenmiştim yeni yıl hediyesi olarak yeğenime aldım.
Olumsuz dusunup moralini bozma canim. Insallah kisa surede bulantilarin biter. Zor biliyorum ama rabbim daha ciddi seylerden esirgesin.erkekti canım . sanırım bende 9 ay çekicem gibi duruyor . şimdedide aşıırı koku hassasiyeti başladı . git gide daha kötüye gidiyorum sanırım . hakkımda hayırlısı inş bir an önce biter de rahatlarım.
Olumsuz dusunup moralini bozma canim. Insallah kisa surede bulantilarin biter. Zor biliyorum ama rabbim daha ciddi seylerden esirgesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?