Ben cok memnunum tavsiye ederim. Mesela bugun yikadim. Aksama kadar kurumasini bekliyorum yoksa vay halimeKızlar hamile yastığı kullanan var mı mesela yan yattığımda diğer tarafta rahatsızlık hissi oluyor faydası oluyor mu gece yatarken rahat ediliyor mu merak ediyorum
Merhaba ben dün ikinci dozu oldum çok hafif bir kol ağrısı var bende o kadarMerhaba kızlar, tetanoz ikinci doz olan var mı? Yılbaşı sonrası olacağım ağrı vs yapıyor mu?
Ben yatastan aldim 80×80 ama bu boyut cok kullanisli olmuyormus. Simdilik elimdekilerle idare edecegim. Yazin duruma gore buyuk boyutlarindan alirim. Gerci gozume cokta kucuk gelmediKızlar aldığımız müslin battaniye, bez vs müslim ürünlerin linklerini bana da atabilir misiniz çok kararsız kaldım bulamadım güzel birşey
Merhaba kızlar, tetanoz ikinci doz olan var mı? Yılbaşı sonrası olacağım ağrı vs yapıyor mu?
Hamile yastığım olmadan asla uyuyamam ben 7.haftamdan beri kullanıyorum çok çok çok memnunum. karnımı da belimi de destekliyor geceleri rahat uyuyorum sayesinde,tavsiye ederim kesinlikleKızlar hamile yastığı kullanan var mı mesela yan yattığımda diğer tarafta rahatsızlık hissi oluyor faydası oluyor mu gece yatarken rahat ediliyor mu merak ediyorum
Bende bakayım o zaman teşekkürlerHamile yastığım olmadan asla uyuyamam ben 7.haftamdan beri kullanıyorum çok çok çok memnunum. karnımı da belimi de destekliyor geceleri rahat uyuyorum sayesinde,tavsiye ederim kesinlikle
Ben zepba nın 4 katlı müslinini alacağım yorumlar çok iyi büyükte sitesinde sepette%10 indirimde varMerhaba kızlar, tetanoz ikinci doz olan var mı? Yılbaşı sonrası olacağım ağrı vs yapıyor mu?
Ben de aynen 3 lt su içiyorum. Bir gün armut bir gün havuç suyu tüketiyordum. Ama aslında benim normalmiş. Takip için perinatolog takılmış su miktarına geçen hafta. Dün baktı yine normaldi. Ama o arada bunları tüketmekten açlık şekerim yüksek çıktıSlm kizlar suyunun azlığından test yapılmisti hatırlarsanız bugün kontrolüm vardı bugüne kadar hergun 2.5 litre su ve bir büyük deveci armutu tükettim ve ve hergun yarım avokado cok şükür suyumuzun seviyesi normale dönmüş suyu az olan arkadaşlar için özellikle yazıyorum armut ve dinlenmeyi boş geçmeyin dünden beri birde devamli alta doğru cok kuvvetli sancı yapıyordu vuruyordu resmen bizim prenses ayaklarını dayamış çünkü ah ah disarada yürüyemiyorum sayesinde ... bu arada memorial normal doğum için 5000 alıyormuş +dr ma verilecek birde
Sagol cnm benim baya bir azdı 20 gundurde evde seker takibi yapıyorum cok şükür şu anlik normal dr devam et dedi aç karnına ve 2 saat Tokluk ölçüp durma bildiriyorumBen de aynen 3 lt su içiyorum. Bir gün armut bir gün havuç suyu tüketiyordum. Ama aslında benim normalmiş. Takip için perinatolog takılmış su miktarına geçen hafta. Dün baktı yine normaldi. Ama o arada bunları tüketmekten açlık şekerim yüksek çıktıŞimdilik ara verdim ben. Yarın kendş doktorumla da konuşacağım.
Sen de dikkatli ol canım. Gebelik şekeri olanların suyu fazla oluyor malum. Armut ve havuç da kan şekerini yükselterek bebeğin suyunu arttırıyor aslında. Aradaki ince çizgi önemli baya
Bende ona bakıyordum 200 e 150 verdi ama alacak bir şey bulamadimKızlar LCW de fırsat çarkı var yine, bilgilerinize
Merhaba ben dün ikinci dozu oldum çok hafif bir kol ağrısı var bende o kadar
Teşekkür ederim kuzularbende oldum . ağrı yapıyor ama dayanılmayacak kadar değil.
İyi bari canım doktorun bilgisi varsaSagol cnm benim baya bir azdı 20 gundurde evde seker takibi yapıyorum cok şükür şu anlik normal dr devam et dedi aç karnına ve 2 saat Tokluk ölçüp durma bildiriyorum
Bende ona bakıyordum 200 e 150 verdi ama alacak bir şey bulamadim
Hayırlı akşamlar hanımlar. Birşey soracaktım benim yaklaşık 15 gundur tek göğsümden bir sıvı geliyor. Sütyen kullanmıyorum ve atletime geçiyor. Daha önceleri az az geliyordu bugün biraz göğsümün üstüne yatarak uyumuşum baya gelmiş hatta bluzume bile geçmiş. Bu neyin nesi acaba süt olabilir mi? Sizler de de var mı bu durum sormak istedim
Ayy evet ben de heyecan yaptım. Ne çabuk ilerledi zaman. Daha yakin geçmişte kalp atışı duyalım, cinsiyet öğrenelim diye haftaları günleri sanıyorduk.Geri sayımda ikili hanelere inmişim, birden az kaldı gibi hissettim böyle olunca.
Evet bende seneye oğluma alacağım Rabbım hepimize nasip etsin isallah. Bubsene de yigene alarak hevesimi aldı çok güzelmişCok guzellerBen de seneye ogluma yeni yil temali kiyafetler giydirmeyi iple cekiyorum.
Evet seneye de isallah bebişlerimize giydirecegiz dediğin gibi hayali bile çok güzel. Geçen yıl seneye oğluma yılbaşı kazağı alirim diyordum nasip olmadı isallah bu sefer bu ogluma seneye yeni yıl kıyafeti alacağım.Ne kadar tatlılarbir sonraki yeniyılda bizler de giydiririz böyle hayali bile çok güzel
Ben oldum ilki çok agrimisti 1 haftadan fazla sürmüştü ama İkinci doz da bende ağrı olmadı.Merhaba kızlar, tetanoz ikinci doz olan var mı? Yılbaşı sonrası olacağım ağrı vs yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?