- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Cok sukur cok sevindim canimmHerkese merhaba,
Bugün detaylı ultrason için Altan Beye gittik kendisi çok iyi bir şekilde uzun uzun inceledi yorumladı. Ancak bir organı göremeyince (duruş sebebiyle) çikolata ve su ikram ettiler onları yedikten sonra tekrar kontrol ettiçok şükür herşey yolundaydı burnu fındık kadar çok mutlu oldum görünce. Şimdi sıra üç hafta sonra şeker taramasında, bu arada hala oğluma isim bulamadım Yağız hoşuma gidiyor ama bilemedim böyle
Çok teşekkür ederim yarın ateli alıp kullanmaya başlıcam inşallah. Ödem için de doğru diyorsunuz dikkat etmeye çalışıcamGeçmiş olsun. Ben fizyoterapistim. Karpal tünelde normalde kullanılan fizik tedavi ajanları hamilelerde kullanılmaz. Ateli kullanmalısınız. Bunun dışında bileği zorlayıcı ve tekrarlayıcı hareketlerden uzak durmalısınız. Ayrıca tuzu azaltmalısınız, ödem açısından. Ödem olmazsa bilekteki sinirin üzerine olan bası da azalır.
Devam ediyor ben şu an o izni kullanarak Şırnak tan İzmir'e geldim eşimin yanına. Öyle olsa geri cagirirlardiMerhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?
Kızıma hamileyken bu sinir sıkışması bu aylarda başlamıştı hamileliğin ilerleyen zamanlarında daha fazla arttı bu sinir sıkışmaları. Magnezyumu bırakma hepimiz için çok gerekli el işi falan yapıyorsan yap onda daha çok tetikliyor. Doktorun ne önerirsiniz yap mutlakaKızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim
Yaklaşık 1 aydır sol bileğimde ağrı vardı ama hafif diye üstüne düşmemiştim. Son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyandırır oldu. Sabahları aşırı bir acı oluyordu hareket ettirirken. Elimden bir şeyleri düşürüyordum birde ekstra olarak. Karpal tünel sendromundan şüphelendim. Ağrı dayanılmaz olunca bugün fizik tedaviye gittim. Hamilelikle olan sinir sıkışması dedi o da yani tahminim doğru çıktı. Doğumdan sonra geçiyor dedi. Enjeksiyonla ilaç falan verilebiliyor dedi ama hamilelikte ilaç kullanmayı çok tercih etmiyormuş. Bileklik yazdı gece mutlaka tak gündüzde dinlenirken tak dedi. İnşallah iyi gelir. Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazmak istedim.
Birde çok başım ağrıyordu gitmişken nst odasında tansiyonumu ölçtürdüm. 13 8 çıktı. Tansiyon yüksekliği beni korkutuyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Yarın perinatolojiye gidicem ona sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek. Sizinde tansiyon yüksekliği için önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Baş ağrısı ve sabahları hafiften mide bulantısı yapıyor.
Son olarak bir iki gündür benimki hiç uyumuyo galibasürekli hareket halinde vurmasa bile geriniyo dönüyo falan içerde bir yerlerini yaslıyo eşim kızıyo vurmayınca da niye vurmuyo diye ağlıyosun diye bu sabah sırt üstü yatarken birden soldan sağa toplandı baya sol tarafım indi sağ taraf şişti çok garipti önceden hareket ederken sakin olurdu şimdi yürürken bile oynuyo
Annesini yoruyo ama hareket edince de çok hoşuma gidiyoYarın bebeğimi göreyim de içim rahatlasın
Baya uzun oldu kusura bakmayın
Ara ara yoğun balgamkızlar arada akıntı yaşıyor musun uz
Yok canm o bebeğin buyumesinden kaynaklı. Aslında hep hareket halindeler ama gün geçtikçe daha da sert hissedeceğiz. Arada karnın sertleşmesi normal. Sancı gayet kendini belli ediyor . Büyüdükleri için öyle içini ferah tutDaha önce doğum yapan anneler
Bebek hareketleriyle doğum sancısını birbirine karıştırmam mümkün mü?
Önce karnım sertleşti biraz. Soluma yattım bir süre sonra göbek deliği çevremde peş peşe kasılıp gevşeme gibi şeyler oldu. Ama bebek hareketi gibi içerden gibiydi de anlamadım. Biraz can acıtıcı gibiydi. Sanki sürekli geriniyordu çocuk. Sonra geçti. 17:49 idi.
18:22 de aynı şey tekrar oldu. Şimdi yine geçti.
Çok farklı bir şey. Bebek mi emin de olamadım. Sabah perinatolog randevum var ama çok gerildim
Öyleymiş gerçekten. Şuanda tam olarak aynı şeyi yaşıyorum yineAra ara yoğun balgam
Yok canm o bebeğin buyumesinden kaynaklı. Aslında hep hareket halindeler ama gün geçtikçe daha da sert hissedeceğiz. Arada karnın sertleşmesi normal. Sancı gayet kendini belli ediyor . Büyüdükleri için öyle içini ferah tut
Tamamdır teşekkür ederimKızıma hamileyken bu sinir sıkışması bu aylarda başlamıştı hamileliğin ilerleyen zamanlarında daha fazla arttı bu sinir sıkışmaları. Magnezyumu bırakma hepimiz için çok gerekli el işi falan yapıyorsan yap onda daha çok tetikliyor. Doktorun ne önerirsiniz yap mutlaka
Cok uyguna bulmussun canim link atar misinKızlar ben e-bebekte küvet seti baktım ama fiyat 500 ₺ idi, o parayı da vermek istemedim açıkçası . Hepsiburadadan şu şekilde sipariş oluşturacağım hepsini ayrı ayrı alacağım toplam 282₺ ediyor . Küvet almayan varsa değerlendirebilir
Evet canim deri daha şık geldigi icin hep deri baktim. Bugun bi detayli bakacagim sizin siteye de
Cok güzelmiş benim de hoşuma gitti. Anne Bebek cantasi ama normal çanta görüntüsünde olmasına bayıldım.
Ooo superGunaydin kizlar. Ben bu sabah ilk kez oglumun hareketlerini hissederek uyandimNe guzel bi duyguymus ya. baya durmadan hareket halindeydi, annecim git kahvaltini yap acliktan öldüm mü demek istiyordu acaba Kilo almiyorum diye endiselenen ben 3 Araliktaki kontrolde 58kiloydum. P.tesi aksam yemeginden sonra 62 cikinca bi korktum. 1 ayda 4 kilo cok fazla geldi, o yuzden artik daha dikkatli yemeye calisiyorum, dun mesela 8 gibi aciktim muz ve ayva yiyerek acligimi bastirip uyudum. Oglum belli ki iceride ac sabah sabah tekmeliyor
ben bu seti trendyoldan geçen hafta 233 tl aldım. bir sorunları da yok, gayet kullanışlılar, arada bu şekilde indirime giriyorlar her iki sitede de bilginiz olsun.Kızlar ben e-bebekte küvet seti baktım ama fiyat 500 ₺ idi, o parayı da vermek istemedim açıkçası . Hepsiburadadan şu şekilde sipariş oluşturacağım hepsini ayrı ayrı alacağım toplam 282₺ ediyor . Küvet almayan varsa değerlendirebilir
günaydın canım ben labne, avakado, az sarımsak ,domates ve salatalık doğruyorum küçük küçük karıştırıyorum hepsini oyle tüketiyorum güzel oluyor deneyebilirsin bu şekildeGünaydın kızlar size bi sorum olacak,
Ben hiç avakado seven biri değilim ama hamilelik döneminde bebişe iyi geliyor diye aldım bitane şimdi kahvaltıda bunu en iyi nasıl tuketirim benimle avakado sevmeyenlere sevdirecek tarifiniz varsa paylaşabilir misinizzz?
Günaydın canımGünaydın kızlar size bi sorum olacak,
Ben hiç avakado seven biri değilim ama hamilelik döneminde bebişe iyi geliyor diye aldım bitane şimdi kahvaltıda bunu en iyi nasıl tuketirim benimle avakado sevmeyenlere sevdirecek tarifiniz varsa paylaşabilir misinizzz?
Canim ben sunun gibi yapiyorum ekstra 1 tane de yumurta ekliyorum cok doyurucu oluyor. Videoda bal,tuz ve baharat serpiyor ama zaten peynirdeki tuz yeterli diye ekstradan eklemiyorum. Bal ve baharati da gereksiz buldugumdan eklemiyorum.Günaydın kızlar size bi sorum olacak,
günaydın canım ben labne, avakado, az sarımsak ,domates ve salatalık doğruyorum küçük küçük karıştırıyorum hepsini oyle tüketiyorum güzel oluyor deneyebilirsin bu şekilde
Kızlar teşekkür ederim ama sarımsak en en en sevmediğim şeyGünaydın canımben de sevemedim kendisini
Ben şöyle yapıyorum. Yarım avakadoyu süzme peynirle eziyorum iyice. Peynirini bol koyuyorum ben biraz. Bir küçük diş sarımsak. Tuz, pul biber, limon karıştırıyorum. Kızarmış ekmeğin üstüne sür bunu. Üstüne de bir dilim domates çok güzel oluyor. Öneririm
Gerçekten baya uygun oldu hatta birkaç kere kontrol ettim acaba yanlış bir şeye mi bakıyorum diyeCok uyguna bulmussun canim link atar misinDiyecektim ki buldum bende canim saol Ben kuvet ve filesini aliyorum sadece, kova var evde hic kullanmadigim (ceyizime 2 tane almisim o kovadan )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?