2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok sukur cok sevindim canimm

Kızlar ben e-bebekte küvet seti baktım ama fiyat 500 ₺ idi, o parayı da vermek istemedim açıkçası . Hepsiburadadan şu şekilde sipariş oluşturacağım hepsini ayrı ayrı alacağım toplam 282₺ ediyor . Küvet almayan varsa değerlendirebilir

Eklentiler

• 8357EB46-1E73-419D-BE56-93863F800CFD.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72
Çok teşekkür ederim yarın ateli alıp kullanmaya başlıcam inşallah. Ödem için de doğru diyorsunuz dikkat etmeye çalışıcam

Merhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?
Devam ediyor ben şu an o izni kullanarak Şırnak tan İzmir'e geldim eşimin yanına. Öyle olsa geri cagirirlardi

Kızıma hamileyken bu sinir sıkışması bu aylarda başlamıştı hamileliğin ilerleyen zamanlarında daha fazla arttı bu sinir sıkışmaları. Magnezyumu bırakma hepimiz için çok gerekli el işi falan yapıyorsan yap onda daha çok tetikliyor. Doktorun ne önerirsiniz yap mutlaka

kızlar arada akıntı yaşıyor musun uz
Ara ara yoğun balgam
Yok canm o bebeğin buyumesinden kaynaklı. Aslında hep hareket halindeler ama gün geçtikçe daha da sert hissedeceğiz. Arada karnın sertleşmesi normal. Sancı gayet kendini belli ediyor . Büyüdükleri için öyle içini ferah tut

Öyleymiş gerçekten. Şuanda tam olarak aynı şeyi yaşıyorum yine

Tamamdır teşekkür ederim

Cok uyguna bulmussun canim link atar misin Diyecektim ki buldum bende canim saol Ben kuvet ve filesini aliyorum sadece, kova var evde hic kullanmadigim (ceyizime 2 tane almisim o kovadan)

Gunaydin kizlar. Ben bu sabah ilk kez oglumun hareketlerini hissederek uyandim Ne guzel bi duyguymus ya. baya durmadan hareket halindeydi, annecim git kahvaltini yap acliktan öldüm mü demek istiyordu acaba Kilo almiyorum diye endiselenen ben 3 Araliktaki kontrolde 58kiloydum. P.tesi aksam yemeginden sonra 62 cikinca bi korktum. 1 ayda 4 kilo cok fazla geldi, o yuzden artik daha dikkatli yemeye calisiyorum, dun mesela 8 gibi aciktim muz ve ayva yiyerek acligimi bastirip uyudum. Oglum belli ki iceride ac sabah sabah tekmeliyor

Ooo super sen gör bak nasıl hareketlenecek gece bile tekmelerle uyandıracak. Benimki çok hareketli dün akşamdan beri aşağıya vuruyor o çok rahatsız ediyor

ben bu seti trendyoldan geçen hafta 233 tl aldım. bir sorunları da yok, gayet kullanışlılar, arada bu şekilde indirime giriyorlar her iki sitede de bilginiz olsun.

günaydın canım ben labne, avakado, az sarımsak ,domates ve salatalık doğruyorum küçük küçük karıştırıyorum hepsini oyle tüketiyorum güzel oluyor deneyebilirsin bu şekilde

Günaydın canım ben de sevemedim kendisini
Ben şöyle yapıyorum. Yarım avakadoyu süzme peynirle eziyorum iyice. Peynirini bol koyuyorum ben biraz. Bir küçük diş sarımsak. Tuz, pul biber, limon karıştırıyorum. Kızarmış ekmeğin üstüne sür bunu. Üstüne de bir dilim domates çok güzel oluyor. Öneririm

Son düzenleme:
Canim ben sunun gibi yapiyorum ekstra 1 tane de yumurta ekliyorum cok doyurucu oluyor. Videoda bal,tuz ve baharat serpiyor ama zaten peynirdeki tuz yeterli diye ekstradan eklemiyorum. Bal ve baharati da gereksiz buldugumdan eklemiyorum. Avokadoyu sert aliyorum o kendi kendine yumusuyor, yumusak tuketmek gerek. Ben sade halini de sevdigimden bazen hicbir seyle karistirmadan yiyorum.

günaydın canım ben labne, avakado, az sarımsak ,domates ve salatalık doğruyorum küçük küçük karıştırıyorum hepsini oyle tüketiyorum güzel oluyor deneyebilirsin bu şekilde
Kızlar teşekkür ederim ama sarımsak en en en sevmediğim şey avakado peynir yumurta bişiler uydurucaz artık

Cok uyguna bulmussun canim link atar misin Diyecektim ki buldum bende canim saol Ben kuvet ve filesini aliyorum sadece, kova var evde hic kullanmadigim (ceyizime 2 tane almisim o kovadan)
Gerçekten baya uygun oldu hatta birkaç kere kontrol ettim acaba yanlış bir şeye mi bakıyorum diye üçlü olarak sipariş verdim ben de ,insallah kırık falan gelmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…