Arkadaşlar epey çeşit paylaşmış, çok da güzeller. Alternatif olarak bana arkadaşın aldığı hediye çantanın linkini iletiyorum. Kendisi de bundan kullanıyormuş çok memnunmuş. Ama bence biraz gereksiz pahalı.Kizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
Şu saat oldu hangisini alsam diye hala arastiriyorum. :) Skip hop forma modeline bakmistim, yorumlari cok iyi ama coook pahali. Deger mi bilmiyorum. Hatta esim beni su sekilde vazgecirdi "biri markasini sorsa soylemeye cekinirsin bosver bunu" Hakli :) Bu markanin kuvetini de cok begenmistim ama o da coook pahaliydi. 500-600lirayi gecmeyecek bi canta bakiyorum. 2022den once alacagim, karar kilmam icin son 2 gun :)Arkadaşlar epey çeşit paylaşmış, çok da güzeller. Alternatif olarak bana arkadaşın aldığı hediye çantanın linkini iletiyorum. Kendisi de bundan kullanıyormuş çok memnunmuş. Ama bence biraz gereksiz pahalı.
Skip Hop Forma Sırt Çantası Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Skip Hop Forma Sırt Çantası Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Maşallah ne güzel kilolara geçmişsin :)Selam kızlar.
Bugün perinatolog randevum vardı. Rutin kontrol için gitmiştim güzel incelediği için. Malesef yüzü bize dönük değildi göstermedi yine kendini. Resimde vermiyor zaten ama kolunu bacağını falan gösterdi ekrandan. Maşallah nazar değmesin oğluşuma 1050 gr olmuş. Artık kilolara geçtik büyüyoruz
Herşeyi normal ama gelişimi 4 gün önde dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamı önerdi. Cuma günü 15:00 de randevum var devlette kadın doğum doktoruna. Bir şey yemeden gitsem o saatte de yaptırabilir miyim şeker yüklemesini bilen var mı?
Maşallah ya çok güzel bir şey büyüdüklerini görmekMaşallah ne güzel kilolara geçmişsin :)
Ben de bugün 24 hafta kontrolüne gittim 755 gr olmuş, Eller yüzdeydi bugün biz de yüzü göremedik.
Ben de pazartesi 75 gr yükleme yaptırdım. 8 saat açlık yeterli :)
Ben polikistik olduğum için insülin direncim vardı. O nedenle 75 gr istedi. Çok hızlı içmekte fayda var yoksa mide bulanıyor. Ben peşine normal su da içtim ağzım tatlı kalmasın diye.Maşallah ya çok güzel bir şey büyüdüklerini görmekbana 50 gr önerdi bakalım hiçbir şey yemeden giderim inşallah yapar bir daha gitmem gerekmez
Zaten yanıma su ve yiyecek bir şeyler alırım yoksa bayılırım açlıktanBen polikistik olduğum için insülin direncim vardı. O nedenle 75 gr istedi. Çok hızlı içmekte fayda var yoksa mide bulanıyor. Ben peşine normal su da içtim ağzım tatlı kalmasın diye.
Çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Sabahları tereyağ ve reçel ritüelim vardı. Devam edebilirim
Peg peregonun çantalarına ne diyosun ? 500₺ ymiş fiyatı ama sanki küçük mü birazŞu saat oldu hangisini alsam diye hala arastiriyorum. :) Skip hop forma modeline bakmistim, yorumlari cok iyi ama coook pahali. Deger mi bilmiyorum. Hatta esim beni su sekilde vazgecirdi "biri markasini sorsa soylemeye cekinirsin bosver bunu" Hakli :) Bu markanin kuvetini de cok begenmistim ama o da coook pahaliydi. 500-600lirayi gecmeyecek bi canta bakiyorum. 2022den once alacagim, karar kilmam icin son 2 gun :)
Masallah masallah kocaman olmuşSelam kızlar.
Bugün perinatolog randevum vardı. Rutin kontrol için gitmiştim güzel incelediği için. Malesef yüzü bize dönük değildi göstermedi yine kendini. Resimde vermiyor zaten ama kolunu bacağını falan gösterdi ekrandan. Maşallah nazar değmesin oğluşuma 1050 gr olmuş. Artık kilolara geçtik büyüyoruz
Herşeyi normal ama gelişimi 4 gün önde dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamı önerdi. Cuma günü 15:00 de randevum var devlette kadın doğum doktoruna. Bir şey yemeden gitsem o saatte de yaptırabilir miyim şeker yüklemesini bilen var mı?
Sıkmam zaten de kendiliğinden akiveriyor işte. Demek benim de sütüm bol olcak ayy hadi inşallahNormal bir durum ilk hamileligimde bendede olmustu cok sukur sutum bol oldu sadece senin sikmaman gerekiyor
Selam kızlar.
Size de maşallah canımMaşallah ne güzel kilolara geçmişsin :)
Ben de bugün 24 hafta kontrolüne gittim 755 gr olmuş, Eller yüzdeydi bugün biz de yüzü göremedik.
Ben de pazartesi 75 gr yükleme yaptırdım. 8 saat açlık yeterli :)
Teşekkür ederiz hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMasallah masallah kocaman olmuşbüyüsün de vaktinde sağlıkla doğsun inşallah annesi
Çok heyecanlı zamanlar gerçekten sağlıkla büyüsünlerOyy maşallah onayarın ben de kendi doktoruma gideceğim. Heycan yaptım böyle kiloları falan duyunca gün geçtikçe büyüyorlardı
Ay evet, ama bana son 1 ay hariç hiç geçmedi zaman. Sanki 1 yıldır hamile gibiyim çok uzun sürmüş gibiAyy evet ben de heyecan yaptım. Ne çabuk ilerledi zaman. Daha yakin geçmişte kalp atışı duyalım, cinsiyet öğrenelim diye haftaları günleri sanıyorduk.
Ah ne güzel kilolara geçiş yapılmışSelam kızlar.
Evet çok şükürAh ne güzel kilolara geçiş yapılmış
Ben internette okumuştum erken saatlerde yapılması gerekiyor diye. Zaten 8-10 saatlik açlık ve su bile içmeden gitmeni bekliyorlar. O yüzden 15.00 geç olabilir.
Evet canim bana da kucuk geldiler. Bir de ic haznesinin fotografi da yok ya o yuzden icime sinmedi. Ay canta konusunda cok hassasim ya, en sevdigim aksesuarPeg peregonun çantalarına ne diyosun ? 500₺ ymiş fiyatı ama sanki küçük mü biraz
Canim bana da 50gr onerdi. 8 saat bisey yemeden laboratuvarda yaptirirsin dedi. 31inde yaptir,. P.tesi 3 ocak rutin kontrolde degerlendiririm dedi. Seninle aramizda 3 hafta var erken mi istedi anlamadim. Gerci internette 24-28 arasi yapilir yaziyor. Ben bu aralar yemekten sonra acaip kotu oluyorum. Gece agzim cok kuru uyaniyorum. O yuzden bi an once yaptirmak istiyorum. Sekerden suphelendim.Maşallah ya çok güzel bir şey büyüdüklerini görmekbana 50 gr önerdi bakalım hiçbir şey yemeden giderim inşallah yapar bir daha gitmem gerekmez
Yok canım senin erken istememiş bence ben biraz geç kaldım gibiCanim bana da 50gr onerdi. 8 saat bisey yemeden laboratuvarda yaptirirsin dedi. 31inde yaptir,. P.tesi 3 ocak rutin kontrolde degerlendiririm dedi. Seninle aramizda 3 hafta var erken mi istedi anlamadim. Gerci internette 24-28 arasi yapilir yaziyor. Ben bu aralar yemekten sonra acaip kotu oluyorum. Gece agzim cok kuru uyaniyorum. O yuzden bi an once yaptirmak istiyorum. Sekerden suphelendim.Malum anne tarafim hepsi seker hastasi..
Insallah temiz cikar canim ama senin 4-5 gun ilerideydi dogru hatirliyorsam, benim ki de sat gore 5 gun ileride. Benim takibimi hep perinatolog yapti, hic seker olabilir ihtimalini soylemedi. Erken dollenme gibi seyler soylemisti. Canini sıkma insallah bisey cikmayacak.Yok canım senin erken istememiş bence ben biraz geç kaldım gibidaha önce söylemişti bana doktor ben yaptırmayı hiç istemiyordum ama perinatolog bebeğin gelişimi önde yaptır deyince babamda şeker hastası olduğu için yaptırmaya karar verdim. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız.
Hadi hayirlisiMerhaba kızlar ben geçenlerde detaylı ultrasonu sormuştum size ve yaptırmaya karar verdim. Edirne’de Prof. Cenk bey’e randevu aldık. Yarın 11 de randevumuz var ben bu gece sabaha kadar uyuyamam şimdi. Her doktor kontrolü öncesi uyuyamıyorum. Aslında evhamlı bir insan da değilimdir ama bu hamilelikdua edin güzel haberlerle dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?