2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
Arkadaşlar epey çeşit paylaşmış, çok da güzeller. Alternatif olarak bana arkadaşın aldığı hediye çantanın linkini iletiyorum. Kendisi de bundan kullanıyormuş çok memnunmuş. Ama bence biraz gereksiz pahalı.

Selam kızlar.
Bugün perinatolog randevum vardı. Rutin kontrol için gitmiştim güzel incelediği için. Malesef yüzü bize dönük değildi göstermedi yine kendini. Resimde vermiyor zaten ama kolunu bacağını falan gösterdi ekrandan. Maşallah nazar değmesin oğluşuma 1050 gr olmuş. Artık kilolara geçtik büyüyoruz
Herşeyi normal ama gelişimi 4 gün önde dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamı önerdi. Cuma günü 15:00 de randevum var devlette kadın doğum doktoruna. Bir şey yemeden gitsem o saatte de yaptırabilir miyim şeker yüklemesini bilen var mı?

Şu saat oldu hangisini alsam diye hala arastiriyorum. :) Skip hop forma modeline bakmistim, yorumlari cok iyi ama coook pahali. Deger mi bilmiyorum. Hatta esim beni su sekilde vazgecirdi "biri markasini sorsa soylemeye cekinirsin bosver bunu" Hakli :) Bu markanin kuvetini de cok begenmistim ama o da coook pahaliydi. 500-600lirayi gecmeyecek bi canta bakiyorum. 2022den once alacagim, karar kilmam icin son 2 gun :)

Maşallah ne güzel kilolara geçmişsin :)
Ben de bugün 24 hafta kontrolüne gittim 755 gr olmuş, Eller yüzdeydi bugün biz de yüzü göremedik.
Ben de pazartesi 75 gr yükleme yaptırdım. 8 saat açlık yeterli :)

Maşallah ya çok güzel bir şey büyüdüklerini görmek bana 50 gr önerdi bakalım hiçbir şey yemeden giderim inşallah yapar bir daha gitmem gerekmez

Maşallah ya çok güzel bir şey büyüdüklerini görmek bana 50 gr önerdi bakalım hiçbir şey yemeden giderim inşallah yapar bir daha gitmem gerekmez
Ben polikistik olduğum için insülin direncim vardı. O nedenle 75 gr istedi. Çok hızlı içmekte fayda var yoksa mide bulanıyor. Ben peşine normal su da içtim ağzım tatlı kalmasın diye.
Çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Sabahları tereyağ ve reçel ritüelim vardı. Devam edebilirim

Zaten yanıma su ve yiyecek bir şeyler alırım yoksa bayılırım açlıktan ohh yarasın bebişe

Peg peregonun çantalarına ne diyosun ? 500₺ ymiş fiyatı ama sanki küçük mü biraz

Eklentiler

• 19E25277-8945-47F7-B188-5031CFE51D8E.webp
    22 KB · Görüntüleme: 62
Masallah masallah kocaman olmuş büyüsün de vaktinde sağlıkla doğsun inşallah annesi

Oyy maşallah ona yarın ben de kendi doktoruma gideceğim. Heycan yaptım böyle kiloları falan duyunca gün geçtikçe büyüyorlardı

Size de maşallah canım doya doya kucağımızda izleyeceğimiz günler de yakın inşallah

Masallah masallah kocaman olmuş büyüsün de vaktinde sağlıkla doğsun inşallah annesi
Teşekkür ederiz hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Oyy maşallah ona yarın ben de kendi doktoruma gideceğim. Heycan yaptım böyle kiloları falan duyunca gün geçtikçe büyüyorlardı
Çok heyecanlı zamanlar gerçekten sağlıkla büyüsünler

Ayy evet ben de heyecan yaptım. Ne çabuk ilerledi zaman. Daha yakin geçmişte kalp atışı duyalım, cinsiyet öğrenelim diye haftaları günleri sanıyorduk.
Ay evet, ama bana son 1 ay hariç hiç geçmedi zaman. Sanki 1 yıldır hamile gibiyim çok uzun sürmüş gibi

Ah ne güzel kilolara geçiş yapılmış
Ben internette okumuştum erken saatlerde yapılması gerekiyor diye. Zaten 8-10 saatlik açlık ve su bile içmeden gitmeni bekliyorlar. O yüzden 15.00 geç olabilir.

Merhaba kızlar ben geçenlerde detaylı ultrasonu sormuştum size ve yaptırmaya karar verdim. Edirne’de Prof. Cenk bey’e randevu aldık. Yarın 11 de randevumuz var ben bu gece sabaha kadar uyuyamam şimdi. Her doktor kontrolü öncesi uyuyamıyorum. Aslında evhamlı bir insan da değilimdir ama bu hamilelik dua edin güzel haberlerle dönelim

Ah ne güzel kilolara geçiş yapılmış
Ben internette okumuştum erken saatlerde yapılması gerekiyor diye. Zaten 8-10 saatlik açlık ve su bile içmeden gitmeni bekliyorlar. O yüzden 15.00 geç olabilir.
Evet çok şükür bende öyle okudum da ne yapcam bilmiyorum en kötü ihtimalle pazartesi sabahtan tekrar çağırır

Canim bana da 50gr onerdi. 8 saat bisey yemeden laboratuvarda yaptirirsin dedi. 31inde yaptir,. P.tesi 3 ocak rutin kontrolde degerlendiririm dedi. Seninle aramizda 3 hafta var erken mi istedi anlamadim. Gerci internette 24-28 arasi yapilir yaziyor. Ben bu aralar yemekten sonra acaip kotu oluyorum. Gece agzim cok kuru uyaniyorum. O yuzden bi an once yaptirmak istiyorum. Sekerden suphelendim. Malum anne tarafim hepsi seker hastasi..

Yok canım senin erken istememiş bence ben biraz geç kaldım gibi daha önce söylemişti bana doktor ben yaptırmayı hiç istemiyordum ama perinatolog bebeğin gelişimi önde yaptır deyince babamda şeker hastası olduğu için yaptırmaya karar verdim. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız.

Insallah temiz cikar canim ama senin 4-5 gun ilerideydi dogru hatirliyorsam, benim ki de sat gore 5 gun ileride. Benim takibimi hep perinatolog yapti, hic seker olabilir ihtimalini soylemedi. Erken dollenme gibi seyler soylemisti. Canini sıkma insallah bisey cikmayacak.

Hadi hayirlisi insallah guzel haberlerle gelirsin canim bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…