Takvimde bebetolarımız ters dönmüş bile :) Canım senle günlerimiz aynı sen yaptıracakmısın şeker yüklemesi.Hamile yastığım olmadan asla uyuyamam ben 7.haftamdan beri kullanıyorum çok çok çok memnunum. karnımı da belimi de destekliyor geceleri rahat uyuyorum sayesinde,tavsiye ederim kesinlikle
Iyi yapiyosun canim akilda soru isareti kalmamasi acisindan iyi bisey. Insallah sonuclarin temiz cikarSelam kızlar bende şuan şeker yüklemesindeyim. Aç karnıma ilk kanı verdim 75mg şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar vericem. Ve 1 saat sonra tekrar kan vericem. Toplam 3 kez kan almış olucaklar. Uzun zamandır ellerde ayaklarda yanma çokca susama ve çarpıntı problemi yaşıyordum. Şekerden şüphelendim yaptırmaya karar verdim. Bebekte epey önde ilerliyor çünkü. Yaşta 38 olunca malum bazı risklere daha açık oluyoruz. Bekliyorum bakalım şimdilik. Sonuçlar yarın çıkıcakmış devlette yaptırıyorum.
Canim ben sekerden ziyade sus tarzi bisey dusundum. Zaten eve ziyarete gelenlere 5 cayi tarzinda tatli tuzlu ikramlar yaparim.Kizlar sanirim ben level atlayarak dogum sekerlerine bakmaya basladimSu sekerlerden siparis verdim kendim paketleyecegim Tabi ki uzerinde Eslem yazacak
Onun disinda cikolata yerine lokumlar gordum cok hosuma gitti 1 ay kala da onu siparis vereyim diyorum.
Birde kalici bisey olmasi icin bi hediyelik istiyorum ama ona henuz karar veremedim
Organizasyon yapmayi dusunmuyorum cunku 1 gece icin 2000 tl vermek istemedim acikcasi. Kendimiz stand gibi bisey alip hem hastanede hemde evde koyariz etrafini susleriz olur biter iste :) Zaten balonlara karsiyim bebege de zararli diye.
Bilmiyorum sizler ne dusunursunuz bu konuda?
Aynen canim bende kapi susu gibi tatli minik seyler yapmayi dusunuyorum, cunku hastaneyle gorustum 2000 tl dedi tamam baya teferruatli ama gerek yok bence. Bu sekerleri de hediyeliklerin yanina koymayi dusundum hani hem dolu dolu gorunsun hemde cok sade olmasin masa diye. Fotograf cekimi icin bencede az da olsa biseyler olmaliCanim ben sekerden ziyade sus tarzi bisey dusundum. Zaten eve ziyarete gelenlere 5 cayi tarzinda tatli tuzlu ikramlar yaparim.Organizasyon gereksiz pahali. Aslinda hastanede oda suslemelerini gereksiz buluyorum. Ama hastane ile gorusebilirsin belki oda suslemesi dogum paketleri vardir. Mesela benimkinde soyle bi paket vardi onu aldim. Cok guzel bi susleme yapacaklarini sanmiyorum ama adet yerini bulsun iste. Benden cok anneannenin boyle seylere hevesi var. Zaten izmir de kimsemiz yok, gelen gidenimiz olmayacak. Ben en cok fotograf cekimi istiyorum oda susleme falan umrumda degil. Evde odasinin kapisina soyle bisey yaptirmayi dusunuyorum, belki hastanedeki kapiya da bunu koydurturum bilmiyorum. Bunlari yeni yildan sonra planlarim diye dusundum.
Takvimde ters dönmüş ama su an içerde adeta bir gondolun içindeymiş gibi bir aşağı bir yukarı yapıyorTakvimde bebetolarımız ters dönmüş bile :) Canım senle günlerimiz aynı sen yaptıracakmısın şeker yüklemesi.
2 bin cok kesinlikle. Su an dogum icin nerelerden fiyat aldin assagi yukari kac para diyolar peki ? Maalesef fiyatlarla her gun oynama yapiliyor ondan net bisey diyemiyolardir. Biz de yazili belge alamadik. Doktor 2021de takibinize basladim, 2021 fiyatindan olur onemli olan saglikla kucaginiza vermek dedi ama ortada ne bi sozlesme ne bi baska belge yok. Ki doktor o hastanede gorevli bi doktor degil. Sadece oranin dogumhanesini kiralayip kullaniyor, ama odemeyi doktorumuza degil hastaneye yapacakmisiz. E hastane ya farkli fiyat cikarirsa.. Karisik isler ya Turkiyenin bi yonunu pek sevmiyorum. Neyse evlatlarimiz saglikli olsunlar daAynen canim bende kapi susu gibi tatli minik seyler yapmayi dusunuyorum, cunku hastaneyle gorustum 2000 tl dedi tamam baya teferruatli ama gerek yok bence. Bu sekerleri de hediyeliklerin yanina koymayi dusundum hani hem dolu dolu gorunsun hemde cok sade olmasin masa diye. Fotograf cekimi icin bencede az da olsa biseyler olmali
Bu arada hastaneye dogum fiyatlarini soruyorum ama bana hep celiskili cevap veriyolar sanki. Ben kagit uzeri emin olmak istiyorum su kadar odeyeceksiniz diye. Yurtdisi sigortaliyim diye acaba fiyati yukari cekerler mi, nasil emin olabilirim ki bu durumdan
Ben sadece gittigim doktorun calistigi hastaneye sordum, sgkli olmadigim icin cari mi oluyormus bilmiyorum tam adini. Gorusme yaparken once 4-6 bin tl dedi normal ve sezeryan icin sonra konusmanin sonlarina dogru 6-8 bin dedi. Dedim az once 4-6 dediniz yok dedi 6-8. Orda bi kere midem bulandi2 bin cok kesinlikle. Su an dogum icin nerelerden fiyat aldin assagi yukari kac para diyolar peki ? Maalesef fiyatlarla her gun oynama yapiliyor ondan net bisey diyemiyolardir. Biz de yazili belge alamadik. Doktor 2021de takibinize basladim, 2021 fiyatindan olur onemli olan saglikla kucaginiza vermek dedi ama ortada ne bi sozlesme ne bi baska belge yok. Ki doktor o hastanede gorevli bi doktor degil. Sadece oranin dogumhanesini kiralayip kullaniyor, ama odemeyi doktorumuza degil hastaneye yapacakmisiz. E hastane ya farkli fiyat cikarirsa.. Karisik isler ya Turkiyenin bi yonunu pek sevmiyorum. Neyse evlatlarimiz saglikli olsunlar da
Banada 2 hafta once bebeğin suyu alt sinira yakin demisti dr um. Bugun tekrar kontrole gitcem umarim duzelmistirSelam kızlar, biz de geldik kontrolden. 850 gr olmuşuz çok şükürbaşımız aşağıda olduğu için yüzümüzü göstermedik yine. Doktor da pek umutlu değil bundan sonra görmek konusunda yeri rahat dönmüyor diyor
Su azlığı meselesini konuştuk. Korkacak bir durum yok şuan için. Daha detaylı baktı. 4 kadran ölçtü. 16 cm çıktı. Gayet iyi 5-20 arası normal zaten. 4 cm daha fazla olsa bu sefer sıvısı çok diyeceğiz yani dedi gülerek. Rahatlattı baya. Paylaşmadım sizle ama 24. hafta kritikti benim için onu da tamamladık çok şükür dedi
Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. Serklaj falan derken tetanoz aşısı kalmıştı. Onu da yaptıralım dedi. Kan idrar verdim bekliyoruz bakalım onları da. İnşallah temiz çıkarlar
Bana direkt önde olunca ailede şeker hastası var mı diye sordu. İnşallah şeker çıkmaz bakalımInsallah temiz cikar canim ama senin 4-5 gun ilerideydi dogru hatirliyorsam, benim ki de sat gore 5 gun ileride. Benim takibimi hep perinatolog yapti, hic seker olabilir ihtimalini soylemedi. Erken dollenme gibi seyler soylemisti. Canini sıkma insallah bisey cikmayacak.
Gözün aydın canım maşallah büyüyorlarSelam kızlar, biz de geldik kontrolden. 850 gr olmuşuz çok şükürbaşımız aşağıda olduğu için yüzümüzü göstermedik yine. Doktor da pek umutlu değil bundan sonra görmek konusunda yeri rahat dönmüyor diyor
Su azlığı meselesini konuştuk. Korkacak bir durum yok şuan için. Daha detaylı baktı. 4 kadran ölçtü. 16 cm çıktı. Gayet iyi 5-20 arası normal zaten. 4 cm daha fazla olsa bu sefer sıvısı çok diyeceğiz yani dedi gülerek. Rahatlattı baya. Paylaşmadım sizle ama 24. hafta kritikti benim için onu da tamamladık çok şükür dedi
Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. Serklaj falan derken tetanoz aşısı kalmıştı. Onu da yaptıralım dedi. Kan idrar verdim bekliyoruz bakalım onları da. İnşallah temiz çıkarlar
Banada 2 hafta once bebeğin suyu alt sinira yakin demisti dr um. Bugun tekrar kontrole gitcem umarim duzelmistir
Valla ben doğumda görmeye hazırladım kendimi artıkBana direkt önde olunca ailede şeker hastası var mı diye sordu. İnşallah şeker çıkmaz bakalım
Gözün aydın canım maşallah büyüyorlarbir yüzünü göstermeyen daha desene herhalde doğunca görcez biz bebeleri benimde kafası aşağıdaydı ama dönüp durduğu için ne zaman nerde anlamıyorum valla suyun iyi olmasına da sevindim riskli haftalar geride kalıyo canım hep beraber sırayla doğurcaz sağlıkla zamanında inşallah❤
Evet havuc suyunu tukettim dr ole dedikten sonra.gorcez bugun faydasi olmus mu olmamis miBenim perinatolog biraz korkuttu bizi aslında yine normal değerler içindeymiş ama serklajdan dolayı su azalma riskim yüksek benim. Sanırım o yüzden çok üstünde durdu biz de bir sorun mu var acaba demiştik.
Senin de bu kontrolde güzel çıkar inşallah. Araştırmışsındır belki sen de ama havuç suyu ve armutun faydasını gören çok olmuş
Yılbaşından itibaren zam gelicek buyuk ihtimal ondan tam cevap vermiyor olabilirlerAynen canim bende kapi susu gibi tatli minik seyler yapmayi dusunuyorum, cunku hastaneyle gorustum 2000 tl dedi tamam baya teferruatli ama gerek yok bence. Bu sekerleri de hediyeliklerin yanina koymayi dusundum hani hem dolu dolu gorunsun hemde cok sade olmasin masa diye. Fotograf cekimi icin bencede az da olsa biseyler olmali
Bu arada hastaneye dogum fiyatlarini soruyorum ama bana hep celiskili cevap veriyolar sanki. Ben kagit uzeri emin olmak istiyorum su kadar odeyeceksiniz diye. Yurtdisi sigortaliyim diye acaba fiyati yukari cekerler mi, nasil emin olabilirim ki bu durumdan
Genelde takibe başladığın zamanla pek alakası olmuyor, belki ozel muayene olursa farkli olabilir. Ben geçen gün sordum 5250 dediler ama yılbaşından sonra zam gelicekmis 7 bin kusur olcakmis, eger eski fiyattan yararlanmak istiyorsaniz kaporta birakabilirsiniz dediler, ben normalde eski doktoruma devam edecektim ama dogum iznine ayriliyormus malesef o yuzden herhlde dogum sigortası yaptiricam, 7100 tl dogum + muayeneler+ tahliller geçerli2 bin cok kesinlikle. Su an dogum icin nerelerden fiyat aldin assagi yukari kac para diyolar peki ? Maalesef fiyatlarla her gun oynama yapiliyor ondan net bisey diyemiyolardir. Biz de yazili belge alamadik. Doktor 2021de takibinize basladim, 2021 fiyatindan olur onemli olan saglikla kucaginiza vermek dedi ama ortada ne bi sozlesme ne bi baska belge yok. Ki doktor o hastanede gorevli bi doktor degil. Sadece oranin dogumhanesini kiralayip kullaniyor, ama odemeyi doktorumuza degil hastaneye yapacakmisiz. E hastane ya farkli fiyat cikarirsa.. Karisik isler ya Turkiyenin bi yonunu pek sevmiyorum. Neyse evlatlarimiz saglikli olsunlar da
Çok güzeller canııımKizlar sanirim ben level atlayarak dogum sekerlerine bakmaya basladimSu sekerlerden siparis verdim kendim paketleyecegim Tabi ki uzerinde Eslem yazacak
Onun disinda cikolata yerine lokumlar gordum cok hosuma gitti 1 ay kala da onu siparis vereyim diyorum.
Birde kalici bisey olmasi icin bi hediyelik istiyorum ama ona henuz karar veremedim
Organizasyon yapmayi dusunmuyorum cunku 1 gece icin 2000 tl vermek istemedim acikcasi. Kendimiz stand gibi bisey alip hem hastanede hemde evde koyariz etrafini susleriz olur biter iste :) Zaten balonlara karsiyim bebege de zararli diye.
Bilmiyorum sizler ne dusunursunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?