2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gözün aydın canım hep böyle güzel haberler alırsın inşallah Çok şükür suyun oranı da gayet güzel çıkmış ,ben diyorum sana 38 leri hep beraber bekleyip sırayla doğuma gidicez sonra

Aşağıya vurması acıtıyor zaten sende birde dikiş var ben yukarıya vurmasından tahmin etmiştim aşağıda olduğunu ama bazen çok değişik şeyler yapıyo dönüyo herhalde diyorum doğumda görcez bebeleri desene

Canım ben de şimdi serklaj oldum da sızıntı şeklinde su geliyor dediler normal mi

Gözün aydın canım hep böyle güzel haberler alırsın inşallah Çok şükür suyun oranı da gayet güzel çıkmış ,ben diyorum sana 38 leri hep beraber bekleyip sırayla doğuma gidicez sonra
Ay hadi inşallah
Tahlil sonuçlarından anladığım idrar yolları enfeksiyonum var Bakteri baya yüksek çıkmış. Bakalım ne diyecek doktor

Ben ayırt edemiyorum neresi neremde Sağlıkla gelsinler de inşallah süpriz olsun yüzleri de

Canım ben de şimdi serklaj oldum da sızıntı şeklinde su geliyor dediler normal mi

Serklaj öncesi de geliyor muydu canım? Nasıl belirlediler amnisure test mi yaptılar?

Bana herhangi bir test yapılmadı. Su miktarı takibi yapılıyor. Bir de enfeksiyon takip ediliyor her hafta. Sanırım sızıntı olunca enfeksiyon da artıyormuş.

Gozun aydin canim, icini ferqh tut hep birlikte 38leri gorecegiz insallah Ben de yarin seker yukleme yaptiracagim haberlesiriz yine

Benim doktorun kendi ozel muayenesi var canim, bi hastaneye bagli calismiyor. Muayenesinin karsisisinda ozel hastane var oranin dogumhanesini kiraliyor ama isin ilginc yani odemeyi size mi hastaneye mi yapacagiz diye sorduk, hastaneye dedi. O biraz bizi tedirgin etti. Kapora birakmayi teklif ettik gerek yok dedi ama ya hastane farkli fiyat cikarirsa Gerci ben tahlillerimi hep o hastanede yaptirdim, veznede atiyorum 200lira dediler sonra doktorumun ismini ve belgedeki kasesini gorunce o zaman fiyat farkli biraz bekleticem diyip bi yeri arayip sonra 100lira aliyodu. Valla gebelikte ozel saglik sigortasi sart yoksa inanilmaz fiyatlar cikiyor, 2.gebeligimi planli yapip oncesinde ozel saglik sigortasi yaptiracagim kesin. :)

Kolonyanin mini boyutu var mi yoksa sen alip ozel siselere mi dolduracaksin canim ? Kolonya fikri guzel geldi. Eyup sabri tuncerin kolonyalarina bayiliyorum zaten. Hem bebisin ismi ve dogum tarihi yazili bi sus + kolonya guzel anlamli olur.

Ohh hadi gozumuz aydin cok sevindim canimm Kan idrar da guzel cikacak insallah
Yılbaşından itibaren zam gelicek buyuk ihtimal ondan tam cevap vermiyor olabilirler
Yilbasindan sonra ki fiyatlari paylasti benimlede, ama yilbasinda fiyatlar net oldugunda da kagit uzeri bisey verebileceklerini sanmiyorum
Saol fistik Hediyeliklere bayildim cok guzel dusunmussun kolonyo fikrini calabiliriim, duasini hic dusunmedim kiz corona diye buyuk ihtimal biz bize oluruz onu da ozaman dusunurum artik bezdim listeler bitmiyor Kapi susu olarak hepsi guzel ama su gokkusagi olani cook begendim bende o tarz bisey dusunuyorum canim
Bu arada kuvet geldi birazdan paylasiyorum sende gormus olursun

Kuvet ve file geldi pembemanolya sende gor istedim kuzum baya kaliteli geldi bana. Su testi yapmadim cunku gorunurde bisey yok (usendim). Ebebege ugrayabildim sonunda, neyse ki kalmisti cop kutularindan 150 tlye aldim hemde icinde cop poseti varmis ben bilmiyodum iyi oldu
Gitmisken en sevdigim lcw ye de girmemek olmazdi

Eklentiler

• 3724F4C2-3693-4705-95ED-528BFCF5D041.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 5D38766B-742A-4F6D-8585-3404C9443CBA.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 83
  • A6C69140-6781-4B3E-8438-4ACFEB4E7913.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 88
  • E38B8B8F-344C-413D-8E97-37FBAAAAB930.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 91
Serklajdan önce yoktu hemşire kontrol ederken fark etti sızıntı var dedi geri doktor ultrasondan baktı suyu iyi dedi biraz önce de geldi doktor şimdilik bişey yok gibi kasılma dan dolayı olmuş olabilir dedi

Kizlar dun bi anne bebek cantasi siparisi verdim bugun elime ulasti cok begendim. Fotografini ekliyorum. Hem sirt hem kol cantasi olarak kullanilabiliyor. 12 tane ic dis cebi var. 2 tanede termal gozu var. Bebek arabasina takmak icin aparati var. Termal biberon cantasi ve alt degistirme pedi var. Ped baya kucuk gibi ama arabada misafirlikte bence is gorur. Nude ton tercih ettim herseyle uyum saglasin diye. Daha iyisini, icime sineni bulursam bunu iade edecegim.

Eklentiler

• 20211230_153616.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 20211230_153723.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20211230_153908.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 20211230_153931.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 20211230_154023.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 82
Canim ben de bu kundaktan 2 tane aldim. Insallah bebislerimiz de severler. Bu arada kuvet benimkiyle ayni.

Kolonyanin mini boyutu var mi yoksa sen alip ozel siselere mi dolduracaksin canim ? Kolonya fikri guzel geldi. Eyup sabri tuncerin kolonyalarina bayiliyorum zaten. Hem bebisin ismi ve dogum tarihi yazili bi sus + kolonya guzel anlamli olur.
Ben şişeleri alıp kendim doldurucam canım, boş olarak satılıyor. Üstüne bir kurdele,doğum tarihi ve isim tamamdır bu iş kolonyanın mini boyu varsa bile plastiktir bence, şişeyi kendim alayım cam olsun hem süsleyince daha şık durur diye düşündüm

Çal çal zaten sizlere de fikir olsun diye paylaştım şu pandemi döneminde en mantıklısı böyle diye düşündüm açıkçası. Kadın teni kolonyasının rengi pembe ,kız çocuğu için de uygun , pudra ve gül gibi kokuyor bayılıyorum şişelerin içine doldurduk mu şişeleri de süsledik mi tamamdır bu iş

Ayyy güle güle kullanalım küvetten çok korkuyordum kırık gelir diye , çok şükür gelmemiş öyle . Bizimkisi daha teslim edilmemiş insallah sağlam gelir o da Çöp kovasını da iyi yakaladık zamlanmadan hepsini sağlıkla kullan canım insallah cok cok güzeller

Anlaşmalı oldugu icin farkli olabilir tabi. Bi once ki gebigimi oyle planlıydi cok rahat oldu, simdide bu iki can saglik sigortasını yaptırdım, boyle olunca supriz fiyatlar karsilasmiyorsun iyi oluyor :)
Peki telefon ile arayip kendi bilgilerini vermeden fiyat sordun mu hiç ? Daha net olabilirler belki

Bayıldım gerçekten çok şık duruyor, bunu nerden aldııın? İkinci bir çanta olarak bile alabilirim Kombin yaparız kızımla boyutu da iyiyse değiştirme bence ya cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…