hiç duymamıştım . ona baktıriyim madem çok sagol canım. bu gebeliğinde hala o ilacını kullanıyor musunBir çok bulantı sebebi gebelik trodi demişti doktorum ilaç kullandım endokrin doktoruna gidip geçtiydi benim ki şükür bu gebeliğim de olmadı
Cok guzelmis canim cok begendimKizlar dun bi anne bebek cantasi siparisi verdim bugun elime ulasti cok begendim. Fotografini ekliyorum. Hem sirt hem kol cantasi olarak kullanilabiliyor. 12 tane ic dis cebi var. 2 tanede termal gozu var. Bebek arabasina takmak icin aparati var. Termal biberon cantasi ve alt degistirme pedi var. Ped baya kucuk gibi ama arabada misafirlikte bence is gorur. Nude ton tercih ettim herseyle uyum saglasin diye. Daha iyisini, icime sineni bulursam bunu iade edecegim.
Kundak kullanmakta kararsizim ama alti biraz genis diye olsun madem dedim denerizCanim ben de bu kundaktan 2 tane aldim. Insallah bebislerimiz de severler.Bu arada kuvet benimkiyle ayni.
Iyi yaptin canim bencede coronada en guzeli kolonya, acaba fisfisli guzel siseler de var midir kiÇal çal zaten sizlere de fikir olsun diye paylaştımşu pandemi döneminde en mantıklısı böyle diye düşündüm açıkçası. Kadın teni kolonyasının rengi pembe ,kız çocuğu için de uygun , pudra ve gül gibi kokuyor bayılıyorum şişelerin içine doldurduk mu şişeleri de süsledik mi tamamdır bu iş
Saol kuzuum, sizin ki de saglam gelir merak etmeAyyy güle güle kullanalım küvetten çok korkuyordum kırık gelir diye , çok şükür gelmemiş öyle . Bizimkisi daha teslim edilmemiş insallah sağlam gelir o daÇöp kovasını da iyi yakaladık zamlanmadan hepsini sağlıkla kullan canım insallah cok cok güzeller
Telefondan fiyat vermediler canim bi kac ay once denemistimAnlaşmalı oldugu icin farkli olabilir tabi. Bi once ki gebigimi oyle planlıydi cok rahat oldu, simdide bu iki can saglik sigortasını yaptırdım, boyle olunca supriz fiyatlar karsilasmiyorsun iyi oluyor :)
Peki telefon ile arayip kendi bilgilerini vermeden fiyat sordun mu hiç ? Daha net olabilirler belki
Sprey olarak plastiklerde gördüm ama camda var mı bilmiyorumCok guzelmis canim cok begendimDaha spor bisey ariyodun bu bildigin kokos cantasi kizzz Ama kesinlikle bu tarz daha guzeeel
Kundak kullanmakta kararsizim ama alti biraz genis diye olsun madem dedim denerizKuvet guzel inss bebislerimizi guzel guzel yikariz
Iyi yaptin canim bencede coronada en guzeli kolonya, acaba fisfisli guzel siseler de var midir kiBunu da bir arastirayim sprey siseler kolonyada daha cok seviyorum hem bidaha dolduruluyo
Saol kuzuum, sizin ki de saglam gelir merak etmeGuzel gunlerde kullanalim hepimiz insallahh
Telefondan fiyat vermediler canim bi kac ay once denemistim
Bu siteden aldim canim. Baya buyuk, hatta buyuklugunu kiyaslayabilmen icin normal sirt cantamla fotograf ekliyorum. Bir de bebek arabasini kutusundan cikartirdim cantayi asinca nasil duracak diyeBayıldım gerçekten çok şık duruyor, bunu nerden aldııın? İkinci bir çanta olarak bile alabilirim Kombin yaparız kızımlaboyutu da iyiyse değiştirme bence ya cok güzel
Canim tam tersi spor istemiyodum evde spor sirt cantalarim var diyeCok guzelmis canim cok begendimDaha spor bisey ariyodun bu bildigin kokos cantasi kizzz Ama kesinlikle bu tarz daha guzeeel
Hmm anladım, cok fazla gizli çalışıyorlarCok guzelmis canim cok begendimDaha spor bisey ariyodun bu bildigin kokos cantasi kizzz Ama kesinlikle bu tarz daha guzeeel
Kundak kullanmakta kararsizim ama alti biraz genis diye olsun madem dedim denerizKuvet guzel inss bebislerimizi guzel guzel yikariz
Iyi yaptin canim bencede coronada en guzeli kolonya, acaba fisfisli guzel siseler de var midir kiBunu da bir arastirayim sprey siseler kolonyada daha cok seviyorum hem bidaha dolduruluyo
Saol kuzuum, sizin ki de saglam gelir merak etmeGuzel gunlerde kullanalim hepimiz insallahh
Telefondan fiyat vermediler canim bi kac ay once denemistim
Ay valla ben çok beğendim çok şık duruyorBu siteden aldim canim. Baya buyuk, hatta buyuklugunu kiyaslayabilmen icin normal sirt cantamla fotograf ekliyorum. Bir de bebek arabasini kutusundan cikartirdim cantayi asinca nasil duracak diye
Motheric Soho Deri Bebek Bakım Çantası
Motheric Soho Vegan Deri Bebek Bakım Çantası. annelerin şık görünmeye devam ederken bebeğinin tüm ihtiyaçlarını rahat bir şekilde taşıması için tasarlandı.motheric.com
Canim tam tersi spor istemiyodum evde spor sirt cantalarim var diyeay ben de biraz kokosluk var zaten
Dogru diyosun yaa o daha şirin ve şıkSprey olarak plastiklerde gördüm ama camda var mı bilmiyorumkapaklı olanlar da tekrar doldurulmaz mı , görselliği de şık duruyor hem kurdeleyi kapağın alt kısmına yerleştiriyorsun şirin bir görüntü oluyor kapağıyla beraber
Hiii ben yanlis hatirliyorum ozaman canimBu siteden aldim canim. Baya buyuk, hatta buyuklugunu kiyaslayabilmen icin normal sirt cantamla fotograf ekliyorum. Bir de bebek arabasini kutusundan cikartirdim cantayi asinca nasil duracak diye
Motheric Soho Deri Bebek Bakım Çantası
Motheric Soho Vegan Deri Bebek Bakım Çantası. annelerin şık görünmeye devam ederken bebeğinin tüm ihtiyaçlarını rahat bir şekilde taşıması için tasarlandı.motheric.com
Canim tam tersi spor istemiyodum evde spor sirt cantalarim var diyeay ben de biraz kokosluk var zaten
Aa oluyormu ki oyle, bende bir denerim bakalim yeni fiyatlar gelince :)Hmm anladım, cok fazla gizli çalışıyorlardemek ki bazı fiyatlar kisisellesebiliyor, indirim istersin olmadi. Bi onceki dogumumda vip oda istemistim pazarlikla yari fiyatina anlasmistik
Evtt hatta hastanede konuşurken bazilarini duymustum, tahliller icin indirim isteyelim diyorlardi, yani ozel sektörde cogu zaman tutturabildigine oluyor bazi seylerDogru diyosun yaa o daha şirin ve şıkSpreyi de başka şişede kullansınlar napalım
Hiii ben yanlis hatirliyorum ozaman canim
Kokosluk hepimizin icinde var sanirim
Yasasin kokoslukkkk
Aa oluyormu ki oyle, bende bir denerim bakalim yeni fiyatlar gelince :)
Tabi canim şıklığı elden birakmamak lazimAy valla ben çok beğendim çok şık duruyoranne olduk diye şıklığı,kokoşluğu elden bırakacak değiliz yaa ikinci bi seçenek olarak her an alabilirim ben de bundan değişik değişik takarız kızçemle
Onu da artık biz düşünmeyelim boşverDogru diyosun yaa o daha şirin ve şıkSpreyi de başka şişede kullansınlar napalım
Hiii ben yanlis hatirliyorum ozaman canim
Kokosluk hepimizin icinde var sanirim
Yasasin kokoslukkkk
Aa oluyormu ki oyle, bende bir denerim bakalim yeni fiyatlar gelince :)
Hangi hastane canım bahsettiğin?Hmm anladım, cok fazla gizli çalışıyorlardemek ki bazı fiyatlar kisisellesebiliyor, indirim istersin olmadi. Bi onceki dogumumda vip oda istemistim pazarlikla yari fiyatina anlasmistik
Dogru diyosun kizz bosverdim gittiiOnu da artık biz düşünmeyelim boşverbiz hediyemizi yaptık mı yaptık boşver gerisini
Allahım nasip etTabi canim şıklığı elden birakmamak lazimHele ki kiz cocugun varsa zaten inan istesen de birakamazsin Bu anne kiza bayiliyorum mesela.
Nazlı Altaç, Instagram: "Pazar, fakat bir ay önce 💌"
25K likes, 75 comments - nazlialtac, October 31, 2021: "Pazar, fakat bir ay önce 💌".www.instagram.com
Birinci hospital beylikduzu İstanbulHangi hastane canım bahsettiğin?
Ama çok güzel olmuşAmigurumi geyik bebegi bitirdim. Cok cici oldu çok icime sindi gözlerini gri ile yaptim siyah mı yapsam diye tereddüt ettim ne dersiniz nasil olmuş.
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşAmigurumi geyik bebegi bitirdim. Cok cici oldu çok icime sindi gözlerini gri ile yaptim siyah mı yapsam diye tereddüt ettim ne dersiniz nasil olmuş.
Yok bunda troit olmadı hamilelik bitince geçtiydi öncekinde dehiç duymamıştım . ona baktıriyim madem çok sagol canım. bu gebeliğinde hala o ilacını kullanıyor musun
İyi akşamlarKızlar iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?