2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bir çok bulantı sebebi gebelik trodi demişti doktorum ilaç kullandım endokrin doktoruna gidip geçtiydi benim ki şükür bu gebeliğim de olmadı
hiç duymamıştım . ona baktıriyim madem çok sagol canım. bu gebeliğinde hala o ilacını kullanıyor musun

Cok guzelmis canim cok begendim Daha spor bisey ariyodun bu bildigin kokos cantasi kizzz Ama kesinlikle bu tarz daha guzeeel

Canim ben de bu kundaktan 2 tane aldim. Insallah bebislerimiz de severler. Bu arada kuvet benimkiyle ayni.
Kundak kullanmakta kararsizim ama alti biraz genis diye olsun madem dedim deneriz Kuvet guzel inss bebislerimizi guzel guzel yikariz
Iyi yaptin canim bencede coronada en guzeli kolonya, acaba fisfisli guzel siseler de var midir ki Bunu da bir arastirayim sprey siseler kolonyada daha cok seviyorum hem bidaha dolduruluyo
Saol kuzuum, sizin ki de saglam gelir merak etme Guzel gunlerde kullanalim hepimiz insallahh
Telefondan fiyat vermediler canim bi kac ay once denemistim

Sprey olarak plastiklerde gördüm ama camda var mı bilmiyorum kapaklı olanlar da tekrar doldurulmaz mı , görselliği de şık duruyor hem kurdeleyi kapağın alt kısmına yerleştiriyorsun şirin bir görüntü oluyor kapağıyla beraber

Bayıldım gerçekten çok şık duruyor, bunu nerden aldııın? İkinci bir çanta olarak bile alabilirim Kombin yaparız kızımla boyutu da iyiyse değiştirme bence ya cok güzel
Bu siteden aldim canim. Baya buyuk, hatta buyuklugunu kiyaslayabilmen icin normal sirt cantamla fotograf ekliyorum. Bir de bebek arabasini kutusundan cikartirdim cantayi asinca nasil duracak diye

Cok guzelmis canim cok begendim Daha spor bisey ariyodun bu bildigin kokos cantasi kizzz Ama kesinlikle bu tarz daha guzeeel
Canim tam tersi spor istemiyodum evde spor sirt cantalarim var diye ay ben de biraz kokosluk var zaten

Eklentiler

• 20211230_164400.webp
    19 KB · Görüntüleme: 89
  • 20211230_171204.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211230_171236.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 93
Hmm anladım, cok fazla gizli çalışıyorlar demek ki bazı fiyatlar kisisellesebiliyor, indirim istersin olmadi. Bi onceki dogumumda vip oda istemistim pazarlikla yari fiyatina anlasmistik

Ay valla ben çok beğendim çok şık duruyor anne olduk diye şıklığı,kokoşluğu elden bırakacak değiliz yaa ikinci bi seçenek olarak her an alabilirim ben de bundan değişik değişik takarız kızçemle

Dogru diyosun yaa o daha şirin ve şık Spreyi de başka şişede kullansınlar napalım

Hiii ben yanlis hatirliyorum ozaman canim
Kokosluk hepimizin icinde var sanirim
Yasasin kokoslukkkk

Hmm anladım, cok fazla gizli çalışıyorlar demek ki bazı fiyatlar kisisellesebiliyor, indirim istersin olmadi. Bi onceki dogumumda vip oda istemistim pazarlikla yari fiyatina anlasmistik
Aa oluyormu ki oyle, bende bir denerim bakalim yeni fiyatlar gelince :)

Evtt hatta hastanede konuşurken bazilarini duymustum, tahliller icin indirim isteyelim diyorlardi, yani ozel sektörde cogu zaman tutturabildigine oluyor bazi seyler

Tabi canim şıklığı elden birakmamak lazim Hele ki kiz cocugun varsa zaten inan istesen de birakamazsin Bu anne kiza bayiliyorum mesela.

Onu da artık biz düşünmeyelim boşver biz hediyemizi yaptık mı yaptık boşver gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…