Hızır gibi yetiştin valla. Ben de bakıyorum bir sürü listeye ama karar veremiyorum asla. Bu yorumlarla iyi olduKizlar az once instada dogum cantasi icin oneriler gordum. Altta ki yorumlar da cok onemli onlari da okumayi ihmal etmeyinGrey on Instagram: “Selam bebikler Bi kaç gündür araştırdığım dünde tecrübeli annelerin yazdıkları üzerine hazırladım çanta içeriği. Ben sayıları yazmadım.…”
Kizlar az once instada dogum cantasi icin oneriler gordum. Altta ki yorumlar da cok onemli onlari da okumayi ihmal etmeyinGrey on Instagram: “Selam bebikler Bi kaç gündür araştırdığım dünde tecrübeli annelerin yazdıkları üzerine hazırladım çanta içeriği. Ben sayıları yazmadım.…”
Hastaneden hastaneye de o kadar çok değişiyor kine çok şey var öyle , hastane bana diş fırçası diş macununu al gel geri kalan hepsini biz vereceğiz dedi ama bunların hepsini vericekler mi ki ben de bir daha konuşayım
Canım ben internetten araştırıp sevibebe nin kiraz çekirdeklisini aldım. Dümdüz olanlardan bebek kayıyormuş gibi şeyler okudum kaydırmaz bariyer olmasına da dikkat ettim . Tabi ne kadar memnun kalırız bilmiyorum görücez doğumdan sonra :)Kızlar reflü yatagı bakıyorum da siz ne aldınız oneriniz nedir
Orda kaç gün yatırıyorlar hastanede peki? Yine bi sor bakalım peçete de versinler bi zahmet o kadar doğum parası alıyorlarHastaneden hastaneye de o kadar çok değişiyor kiMemorial, Acıbadem gibi hastaneler bu konuda çok iyi.
Bizim burdaki Medicana’nın bir çöp bile vereceğini sanmıyorumbir de olur da erken olursa benim üniversite hastanesine gideceğim. Burnumu sileceğim peçeteye kadar koysam anca olur
Yine soracağım hastaneye bir ama sadece eksik birşeyim kalmasın diye
Ayyyy orda çok tatlı bir göbüş görüyorumYarin tekrar seker yukleme testim var. Ben koca tabak manti yedim.Simdi yuruyuse geldim koca gobegimle. Mantiyi eritebilirim insallah
He yok peçeteyi üniversite olursa diye dedimOrda kaç gün yatırıyorlar hastanede peki? Yine bi sor bakalım peçete de versinler bi zahmet o kadar doğum parası alıyorlargöğüs pompası götürmeli miyiz peki ben onu alırım belki yanıma
Yaaa iş görsün yeter , insallah uslu uslu otururlar içinde birazcık da olsa oyalanırlar gün icindeHaha yerim o gobusuuuu
Sundan var bende canim, arkadasim almisti. Calistirmistik bi sorunu yok, ben kendim almayi dusunmedigim icin cokta incelemedimSallaniyo mi he evet sallaniyo dedik koyduk kenara
Bagi Gri Dandini Otomatik Sallanan Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bagi Gri Dandini Otomatik Sallanan Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyolty.gl
2 geceyse kabin boy valiz yeterli gelir aslında , ikeanın kilitli torbaları var ya oraya bölüm bölüm koyuyorlar YouTube da görmüştüm , üstlerine de ne olduğunu yazıyorlar rahat bulunsun valizden diye . Ay heyecanlandım hadi zaman hızlı geçsin de gidelim hastanelere bir an önceHe yok peçeteyi üniversite olursa diye dedim
Sezaryen 2 gece diye biliyorum ama yine bir teyit edeceğim. Benim dikişten dolayı sezeryan olacak %90.
Pompayı da steril edip paketleyip almalıyız bence. Kimi hastanelerde de oluyormuş ama kendiminkini tercih ederim almışken
Kabin boy yetmez herhalde ya2 geceyse kabin boy valiz yeterli gelir aslında , ikeanın kilitli torbaları var ya oraya bölüm bölüm koyuyorlar YouTube da görmüştüm , üstlerine de ne olduğunu yazıyorlar rahat bulunsun valizden diye . Ay heyecanlandım hadi zaman hızlı geçsin de gidelim hastanelere bir an önce
Ben 10 lu ve 20 li takim koymuştum daha önceCanim ben de ne koyulur bilmiyorum vallasosmivida bizi bi aydinlatsin Malum internette yazan cogu sey bazen gereksiz olabiliyot. Yani ben 10lu hastane cikisi almadim mesela :) takimlari var ama 10lu degil :)
Ayni anda yazmisiz canim bu kadar olur vallaHızır gibi yetiştin valla. Ben de bakıyorum bir sürü listeye ama karar veremiyorum asla. Bu yorumlarla iyi oldu
Ay bende sasirdim kiz pipet falan yaziyor sezeryanda dogrulamiyor mussun mesela, hayatta aklima gelmezdi oyle biseyne çok şey var öyle , hastane bana diş fırçası diş macununu al gel geri kalan hepsini biz vereceğiz dedi ama bunların hepsini vericekler mi ki ben de bir daha konuşayım
Canim bu nerde kullaniliyor? Yani ne zaman kullanmak gerekir?Canım ben internetten araştırıp sevibebe nin kiraz çekirdeklisini aldım. Dümdüz olanlardan bebek kayıyormuş gibi şeyler okudum kaydırmaz bariyer olmasına da dikkat ettim . Tabi ne kadar memnun kalırız bilmiyorum görücez doğumdan sonra :)
Araştırdığım kadarıyla , çocuğu bununla beşiğine koyuyorlarmış, odadan odaya bununla gezdiriyorlarmış , emdikten sonra gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş epey memnun insanlar . Doğumdan itibaren kullanılıyormuşAyni anda yazmisiz canim bu kadar olur valla
Ay bende sasirdim kiz pipet falan yaziyor sezeryanda dogrulamiyor mussun mesela, hayatta aklima gelmezdi oyle bisey
Canim bu nerde kullaniliyor? Yani ne zaman kullanmak gerekir?
Canim bende bugun sunlari siparis verdim, bencede organizerle cok daha derli toplu olur2 geceyse kabin boy valiz yeterli gelir aslında , ikeanın kilitli torbaları var ya oraya bölüm bölüm koyuyorlar YouTube da görmüştüm , üstlerine de ne olduğunu yazıyorlar rahat bulunsun valizden diye . Ay heyecanlandım hadi zaman hızlı geçsin de gidelim hastanelere bir an önce
Hmmm olabilir mantikli geldi kulaga canim, ev doldu tasti dogsun da belki oyle alirim bendeAraştırdığım kadarıyla , çocuğu bununla beşiğine koyuyorlarmış, odadan odaya bununla gezdiriyorlarmış , emdikten sonra gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş epey memnun insanlar . Doğumdan itibaren kullanılıyormuş
Hepsi çok kullanışlı ben de favoriledim , hastaneye götürmicez bişey ama seyahatlerde de çok iş görür bu organizerlar . Teşekkürler canımCanim bende bugun sunlari siparis verdim, bencede organizerle cok daha derli toplu olur
Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set
Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer
Bunu da hastanede banyoya koyarim diye dsundum
Alas Çanta Içi Düzenleyici Organizer
Onu aksam yemeginden saydim, daha bu aksam bisey yememeye calisacagim . :) Uzun sure ac kalarak seker yukleme testi yaptirmak istiyorum.Ayyyy orda çok tatlı bir göbüş görüyorummantıya ben de hiç dayanamıyorum afiyet olsun canım akşamı hafif geçirirsin bugün
10lu 20li miBen 10 lu ve 20 li takim koymuştum daha önceben genelde bol kiyafet seviyorum, mutlaka fazladan koyarım ama şuan bende liste hazirlamadim henuz, bebek kıyafeti, anne kıyafeti, emzirme urunleri, bakin urunleri diye ayırıyordum
Sen de bendensin canim hastaneye guveniyorum valla belli basli seyleri goturcem o kadar :) ki benim hastane zibin falan da veriyomus ama ben yine kendi aldiklarimi giydiririm.Hepsi çok kullanışlı ben de favoriledim , hastaneye götürmicez bişey ama seyahatlerde de çok iş görür bu organizerlar . Teşekkürler canım
Hmmm olabilir mantikli geldi kulaga canim, ev doldu tasti dogsun da belki oyle alirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?