2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
ne çok şey var öyle , hastane bana diş fırçası diş macununu al gel geri kalan hepsini biz vereceğiz dedi ama bunların hepsini vericekler mi ki ben de bir daha konuşayım

ne çok şey var öyle , hastane bana diş fırçası diş macununu al gel geri kalan hepsini biz vereceğiz dedi ama bunların hepsini vericekler mi ki ben de bir daha konuşayım
Hastaneden hastaneye de o kadar çok değişiyor ki Memorial, Acıbadem gibi hastaneler bu konuda çok iyi.
Bizim burdaki Medicana’nın bir çöp bile vereceğini sanmıyorum bir de olur da erken olursa benim üniversite hastanesine gideceğim. Burnumu sileceğim peçeteye kadar koysam anca olur
Yine soracağım hastaneye bir ama sadece eksik birşeyim kalmasın diye

Kızlar reflü yatagı bakıyorum da siz ne aldınız oneriniz nedir
Canım ben internetten araştırıp sevibebe nin kiraz çekirdeklisini aldım. Dümdüz olanlardan bebek kayıyormuş gibi şeyler okudum kaydırmaz bariyer olmasına da dikkat ettim . Tabi ne kadar memnun kalırız bilmiyorum görücez doğumdan sonra :)

Eklentiler

• FCBDADA9-30C8-453F-9B7A-069B949EFC87.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 7BAA2120-921F-4035-AE84-62612BFB03F7.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 75
Orda kaç gün yatırıyorlar hastanede peki? Yine bi sor bakalım peçete de versinler bi zahmet o kadar doğum parası alıyorlar göğüs pompası götürmeli miyiz peki ben onu alırım belki yanıma

Yarin tekrar seker yukleme testim var. Ben koca tabak manti yedim. Simdi yuruyuse geldim koca gobegimle. Mantiyi eritebilirim insallah
Ayyyy orda çok tatlı bir göbüş görüyorum mantıya ben de hiç dayanamıyorum afiyet olsun canım akşamı hafif geçirirsin bugün

Orda kaç gün yatırıyorlar hastanede peki? Yine bi sor bakalım peçete de versinler bi zahmet o kadar doğum parası alıyorlar göğüs pompası götürmeli miyiz peki ben onu alırım belki yanıma
He yok peçeteyi üniversite olursa diye dedim
Sezaryen 2 gece diye biliyorum ama yine bir teyit edeceğim. Benim dikişten dolayı sezeryan olacak %90.
Pompayı da steril edip paketleyip almalıyız bence. Kimi hastanelerde de oluyormuş ama kendiminkini tercih ederim almışken

Son düzenleme:
Yaaa iş görsün yeter , insallah uslu uslu otururlar içinde birazcık da olsa oyalanırlar gün icinde

2 geceyse kabin boy valiz yeterli gelir aslında , ikeanın kilitli torbaları var ya oraya bölüm bölüm koyuyorlar YouTube da görmüştüm , üstlerine de ne olduğunu yazıyorlar rahat bulunsun valizden diye . Ay heyecanlandım hadi zaman hızlı geçsin de gidelim hastanelere bir an önce

Kabin boy yetmez herhalde ya baya birşey var listelerde. Hastane de birşey vermeyecek benim. Bir de ben pimpirikliyimdir herşeyi yedekli koyarım
Onu da bir arkadaştan gördüm şöyle yapacağım. Bir çok şeyin yedeğiyle ufak bir spor çanta yapacağım. Arabada bırakırız. Lazım olursa eşim kapar gelir
Depend mesela 1 ya da 2 tne lazım olmuş genelde. Herkes paketiyle atmış çantaya. Baya yer kaplamış. Onun mesela 2 tane almak içime sinmez ama fazlasını arabadaki çantaya koyarım. Odaya alacağım çantada çok yer kaplamaz böylece. Ne bilim yedek çorap, pijama alırım mesela kendime. Bebeğe de birşeyler alırım yine yedek takım, battaniye falan.
Ben evi hastaneye taşırım muhtemelen küçük çapta

Canim ben de ne koyulur bilmiyorum valla sosmivida bizi bi aydinlatsin Malum internette yazan cogu sey bazen gereksiz olabiliyot. Yani ben 10lu hastane cikisi almadim mesela :) takimlari var ama 10lu degil :)
Ben 10 lu ve 20 li takim koymuştum daha önce ben genelde bol kiyafet seviyorum, mutlaka fazladan koyarım ama şuan bende liste hazirlamadim henuz, bebek kıyafeti, anne kıyafeti, emzirme urunleri, bakin urunleri diye ayırıyordum

Hızır gibi yetiştin valla. Ben de bakıyorum bir sürü listeye ama karar veremiyorum asla. Bu yorumlarla iyi oldu
Ayni anda yazmisiz canim bu kadar olur valla
Ay bende sasirdim kiz pipet falan yaziyor sezeryanda dogrulamiyor mussun mesela, hayatta aklima gelmezdi oyle bisey
Canim bu nerde kullaniliyor? Yani ne zaman kullanmak gerekir?

Ayni anda yazmisiz canim bu kadar olur valla

Ay bende sasirdim kiz pipet falan yaziyor sezeryanda dogrulamiyor mussun mesela, hayatta aklima gelmezdi oyle bisey

Canim bu nerde kullaniliyor? Yani ne zaman kullanmak gerekir?
Araştırdığım kadarıyla , çocuğu bununla beşiğine koyuyorlarmış, odadan odaya bununla gezdiriyorlarmış , emdikten sonra gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş epey memnun insanlar . Doğumdan itibaren kullanılıyormuş

Canim bende bugun sunlari siparis verdim, bencede organizerle cok daha derli toplu olur

Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set

Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer

Bunu da hastanede banyoya koyarim diye dsundum

Alas Çanta Içi Düzenleyici Organizer

Hmmm olabilir mantikli geldi kulaga canim, ev doldu tasti dogsun da belki oyle alirim bende

Hepsi çok kullanışlı ben de favoriledim , hastaneye götürmicez bişey ama seyahatlerde de çok iş görür bu organizerlar . Teşekkürler canım

Ayyyy orda çok tatlı bir göbüş görüyorum mantıya ben de hiç dayanamıyorum afiyet olsun canım akşamı hafif geçirirsin bugün
Onu aksam yemeginden saydim, daha bu aksam bisey yememeye calisacagim . :) Uzun sure ac kalarak seker yukleme testi yaptirmak istiyorum. 10lu 20li mi Ay ben mi hafife aliyorum acaba Bende yenidogan takimlar var kendiliginden eldivenli patikli, sonra kendiliginden patikli eldivenli tulumlar var. Bir suru zibin var. Giysi olarak toplam 5 takim gotururum yeter diye dusunmustum. :) sonra iste bi kundak havlu, bi battaniye. Agiz mendili, bez, islak mendil, pamuk, emzirme yastigi. Kendim icinse 1gecelik 1 pijama takimi dis macunu dis fircasi tarak falan o kadar. Ne bilim koskoca hastane diger seyleri veremeyecekse o kadar para neden oduyorum :) Neyse mart basinda baslariz cantalari yapmaya buradan birbirimize fikirler vererek valizimizi doldururuz. :)

Hepsi çok kullanışlı ben de favoriledim , hastaneye götürmicez bişey ama seyahatlerde de çok iş görür bu organizerlar . Teşekkürler canım
Sen de bendensin canim hastaneye guveniyorum valla belli basli seyleri goturcem o kadar :) ki benim hastane zibin falan da veriyomus ama ben yine kendi aldiklarimi giydiririm.

Hmmm olabilir mantikli geldi kulaga canim, ev doldu tasti dogsun da belki oyle alirim bende

Canım en büyük faydası kusma konusunda. Allah korusun eğiminden dolayı uykuda boğulma riskini azaltıyormuş. Bir de yine aynı eğimden dolayı reflü oluşmasını engelliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…