2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sen de bendensin canim hastaneye guveniyorum valla belli basli seyleri goturcem o kadar :) ki benim hastane sibin falan da veriyomus ama ben yine kendi aldiklarimi giydiririm.
Ya bezine kadar her şeyi vericez dediler . Ne marka diye sordum prima dediler. Bebek icin her güne ayrı takım da veriyorlarmış hepsi sıfır paketli baktım . Ben yanıma 1 tane takım almayı düşünüyorum çıkarken giydirmek için , bir de ıvır zıvır birkaç işime yarayacak şeyi alırım hastaneyle bir kez daha konuşup emin olayım da . Çantayı Martta değil şubatta hazırlasak daha iyi olmaz mı çok korkuyorum erken doğum yaparım kocam evde hiçbir şeyi bulamaz ortada kalırım öyle dependsiz geceliksiz diye

Ben doktorum ve sekreteriyle konustum, henuz hastaneyle konusmadim bile ama hergune kiyafet haric diger herseyi yapacaklarini dusunuyorum.
Kiz subat dedigin 1 ay sonra Valla bu konuda kolay gaza gelirim hazirlarim Zaten kiyafetlerini yikayip utulememek icin kendimi zor tutuyorum. O zaman subatta hazirlayalim Bir de benim hastane evime yuruyerek 10 dakika. Doguma yuruyerek gidicem diye sartladim kendimi Eksik bisey olsa zaten evim minicik, aradigini bulamamasi imkansiz

Hastaneye ayıracaklarımızı önden yıkayıp ütüler paketleriz ya riske girmeyelim hiç , dependsiz kalmayı hiç göze alamam ben kocama panik halinde çok güvenmiyorum burnunun ucunu göremez o hastane bizim de eve çok yakın yürüyerek 5 dakika falan ama geçenlerde yattım ya hastaneye, eşimin görüntülü arayıp 1 senedir yeri hiç değişmeyen eşyalarımın nerde olduğunu sorunca anladım işimi garantiye almam gerektiğini

Canım en büyük faydası kusma konusunda. Allah korusun eğiminden dolayı uykuda boğulma riskini azaltıyormuş. Bir de yine aynı eğimden dolayı reflü oluşmasını engelliyormuş.
Amaniin ozaman simdiden alayim bende canim yaa allah korusun
Oo supermis canim, ben hic sormadim acikcasi ne veriyolar hic bilmiyorum Bunu doktoruma mi sorsam yoksa arayip musteri hizmetlerine falan mi?
Benim pijamalar atletler yikandi utulendiiii organizerler gelince hazirliycam cantayi

Kızlar benim kaynanada tık yok dolap konusunda kıyafetleri yıkıcam şifonyerimi boşaltıp oraya mı koysam falan dedim hiç bir şey demedi bende pes ettim 1 ay daha beklicem almazlarsa biz bakıcaz eşimle bir çaresine öyle düşündük.

pembemanolya O Obayram M mllen
MissPeaceful

Bu arada hastane çantası için bence mart geç. Zaten benim 1 nisan ama martta doğabilir büyük ihtimalle o yüzden ben bu ayın sonuna doğru çarşaf, battaniye falan başlayıp kıyafetlerini yıkıcam çantayı da şubatta hazırlamayı düşünüyorum. Bende bavul düzenleyici aldım. Bir tek hemşireye verilecek olan kıyafetleri poşet tarzı tek kullanımlık bir şeye koymayı düşünüyorum. Tek bavul yapıcam ama bende fazla fazla koyarım. Çünkü bir aksilik olmazsa özelde değil doğumevinde olacak orada bir şey vereceklerini sanmıyorum. Evime yarım saat en az ve eşim hayatta bulamaz bir şey istesem o yüzden tam bir çanta yapmam lazım arabada yedek çanta bırakma fikri de mantıklı geldi bavula sığmazsa falan yapabilirim öyle

Olay aslında bebeği başı yüksekte olan ama yastık gibi olmayan bütün düz bir eğimde yatırabilmek. Bir de şu yönden de iyi oluyor diyorlar. Bebek buna alışınca odada koltuğun üstüne koyup yatırınca falan da hiç yadırgamıyormuş yerini

Bi doktoruna sor istersen , ben doktora sordum o bilgi verdi sonra müşteri hizmetlerinden teyit ettim . Tekrar gidip sorucam yeniyıla girdik yeni yeni icatlar çıkarmasınlar bir emin olayım öyle hazırlıcam çantayı

Oy kuzum sen martta doğum yaparsın bence bence de şubattan hazırlamakta fayda var kafamız daha rahat eder
Şifonyeri boşaltmaktan niye bahsettinnn, iyi bari kendine çözüm bulmuş demiştir kesin kıyafetlerin yerleşme vakti geliyor dolap yok diye bi yüzüne vuraydın keşke tepkisini net olarak anlardın bu kaynanalar ne değişikler ya hiç düşünmüyor mu bu kız 9.ayında mı dolap hazırlasın yani ne gıcıklar

Hic mesajları bile okuyamıyorum canim suan moralim bozuk baya, biraz rahatsız olunca evdekilerle kovid testi yaptik, annem ve ben pozitif ciktik ama annem bugun ağırlaştı ve suan yogun bakimda, cok uzgunum ne yapacağımı şaşırdım

En sonki ultrason kağıdında tahmimi doğum tarihi 25 mart yazıyodu bakalım nolcak

Ay hani dedim belki der dolap alcaz uğraşma falan eşimde diyo annemin parası yok şuan babama da bir şey dememiştir diye. Kayınpederimde rahat para var ne de olsa hemen alınır kafasında bence o yüzden hiç aceleci değil erkek kafası malum kız kaynanamı da çok severim ya valla iyidir yani köyde yaşıyor süt, tereyağ, tarhana, peynir ne yaparsa verir Allah razı olsun hiç bana kötü davranışı olmadı kızından ayırmaz. Ama galiba daha vakit var kafasındalar tam bilmiyorlar ne ne zaman yapılır

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda toparlansın annen de inşallah çok yıpratma kendini

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin annen insallah

Kötü davranışı yoksa fişniklemiş gibi olmayım ben o zaman zamanlama konusunda sadece eşinle senin yönlendirmen lazım yoksa hamilelik 9 ay 10 gün . Son 10 gün alır onlar zaman var diye . Nasıl bir dolap almayı düşünüyorsun ?

Cok gecmis olsum canim, Allah acil sifalar versin. Cok yipratmamaya calis kendini, insallah annen de kisa surede toparlanip araniza donecek. Sen de bol sivi ve meyve tuketmeye calis.

Evet ilk hastane de verdiğimiz kıyafeti giydirip getiriyor hemşireler

Bende üniversite de doğum yapcam ilk iki doğum özel hastanedeydi 3 ilçe de oldu en memnun kaldığım ilçedeki oldu inanılmaz ilgililer özellikle hemşireler

Hahah yok fişniklemedin valla 1 ay daha beklicem bakalım şubata kadar almazlarsa biz alıcaz mecbur son ayda uğraşamam temizleyip yerleştirmekle İlk başta mobilyacılara bakıyordum da fiyatlar baya uçunca koçtaşa trendyola bakmaya başladım. Üç ya da dört kapaklı düşünüyorum bir de şifonyer istiyorum. Trendyolda bir model beğendim kulplarını falan değiştirince çok güzel olmuş resmini ekliyorum hemen

Eklentiler

• Screenshot_20211211-135032_Trendyol.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20211211-134915_Trendyol.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 56
Ne kadar güzel görünüyor çok beğendim ben ya maalesef her şeyin fiyatı çok yükseldi artık makul seçenekler ne kaldıysa onları değerlendiriyoruz napalım . Ama bence bu beğendiğin hem çok kullanışlı hem de gayet şık görünüyor

Çok geçmiş olsun umarın en kısa zamanda sen ve annen iyileşirsiniz .. bol bol su iç , c vitamini al .. çok üzüldüm

Ay cok guzelmis kuzum yaa ozaman kesinlikle almaliyizz
Bi doktoruna sor istersen , ben doktora sordum o bilgi verdi sonra müşteri hizmetlerinden teyit ettim . Tekrar gidip sorucam yeniyıla girdik yeni yeni icatlar çıkarmasınlar bir emin olayım öyle hazırlıcam çantayı
Sorayim canim valla iyi oldu dediginiz :) Ama az cok kenara koydum valize koyacaklarimi ben yinede gotururum sanirim ya :)

Ya cok gecmis olsun canim ya.. Annen de bi an once iyi olur da gelir yaniniza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…