- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Geçen hafta 800 değil miydi bu@pink-jazz indirim de devam ediyor kendi sitesinde.
M mllen benim boyut 30₺ daha inmişseninki de biraz inmiş galiba
Ay 80×130 daha bu sabah 800kusurdu simdi 400kusur olmus. Neyse 530a alarak cok zarar etmedim cunku bence yarin sabah tekrar 800e cikar@pink-jazz indirim de devam ediyor kendi sitesinde.
M mllen benim boyut 30₺ daha inmişseninki de biraz inmiş galiba
Ay ne saçma bişey ya her gün ayrı fiyatAy 80×130 daha bu sabah 800kusurdu simdi 400kusur olmus. Neyse 530a alarak cok zarar etmedim cunku bence yarin sabah tekrar 800e cikarpembemanolya 'nin dedigi gibi benim de basimi donduruyolar, yetismek imkansiz
Bir kaç gün önce ben bir yakaladım indirim haber verdim M mllen eGeçen hafta 800 değil miydi buyav bu fiyatların değişim hızı benim başımı döndürüyor yetişemiyorum
Şu zamanda inmesi güzel şey ama boşver. Ben pek umutlu değildim valla birşeylerin fiyatının inebileceğindenAy 80×130 daha bu sabah 800kusurdu simdi 400kusur olmus. Neyse 530a alarak cok zarar etmedim cunku bence yarin sabah tekrar 800e cikarpembemanolya 'nin dedigi gibi benim de basimi donduruyolar, yetismek imkansiz
Ay dolar da in cik yapacak yakindir. Biraz unutturma alistirma politikasi gibi. Ama keske bu sekilde kalsa fiyatlar daha da cikmasa.Ay ne saçma bişey ya her gün ayrı fiyatgün içinde dolar bu kadar in çık yapmıyor bunlar niye böyle yapıyor ben anlamıyorum
Aynen canim haber verdin 5dk icinde siparis olusturmustum sayende
Hangisini aldın canım geldi mi iyi mi ürünLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ben dar taç takamam başımı ağrıtır. Buranın taçları esnek ve rahat, çok da uygun fiyata yaptırdım ama Aralık fiyatıymış. 75 lira.
Oku geriyorlar su an sanki daha ileriye gitsin diye, Allah herkesin yardımcısı olsun . Her şey zamlanıyor her şey .. vallahi çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca . Olabildiğince, imkan el verdiğince destek olmak lazım ihtiyaç sahiplerineAy dolar da in cik yapacak yakindir. Biraz unutturma alistirma politikasi gibi. Ama keske bu sekilde kalsa fiyatlar daha da cikmasa.
Aynen canim haber verdin 5dk icinde siparis olusturmustum sayendeValla daha da insin insanlar alabilsin. Ama sabah kontrol edelim kesin tekrar cikacaktir...
Bu arada market fiyatlari da yine zamlandi. Dun markette kasap reyonunda kadin et secerken cocuga aliyorum su kismini koymayin sevmiyor dedi. Kasapta artik sadece cocugumuza alabiliyoruz dimi dedikadinsa ben en azindan sadece cocuguma bile olsa alabiliyorum, cocuguna dahi alamayan var dedi.
O kadar icime oturdu ki...
Ben bunu aldım. Güzel duruyor eşim ve arkadaşlarım çok beğendiler duruşunuHangisini aldın canım geldi mi iyi mi ürün
Canim acaba bizim suslememize izin vermezlermi ya odayi? Odayi derken iste hediyelikleri koyup ufak bi masa hazirlamayi dusunuyordumZiyaretci yasakken lohusa serbeti olayi ayri bi komik geliyor. Benimkinde de lohusa serbeti var ama gereksiz benceben ve esim o serbeti icsek ne icmesek ne.
Ayy cok guzelmis bayildim canimBen bunu aldım. Güzel duruyor eşim ve arkadaşlarım çok beğendiler duruşunu
Satıcıyla görüştüm de direkt ücreti istedi ondan sordum güvenilir mi diye :)))Ben bunu aldım. Güzel duruyor eşim ve arkadaşlarım çok beğendiler duruşunu
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaSağlıkla büyütün inşallah teoriler derken hangileri canım anlayamadım ben çin takvimi tek baktım kız
Wc ye gitmekten uyuyamadım ben deDaha şimdiden gece kuşuyuz 9.ayda napcaz bilmem
Bende görünmüyordu canım. Ben yakında aldım24 hafta idari izin alan öğretmen arkadaşlar mebbis te herhangi bir yerde bu izin görünüyor mu acaba
Ben sebille wc arasında yaşıyorumWc ye gitmekten uyuyamadım ben deMesanemin üstünde tepinen biri var ,o uyumadan ben de uyuyamıcam galiba
Nolcaz biz böyleBen sebille wc arasında yaşıyorum
Bebişler doğunca acemilik çekmeyelim diye uykusuzluğa talim buNolcaz biz böyleBermuda şeytan üçgeni gibi sebil wc yatak odası arasında kısır bir döngü içindeyim ben de
Bende 25. haftadayim ayni durumdayim 5 dk once idrara ciktim Simdi yineNolcaz biz böyleBermuda şeytan üçgeni gibi sebil wc yatak odası arasında kısır bir döngü içindeyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?