2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
@pink-jazz indirim de devam ediyor kendi sitesinde.

M mllen benim boyut 30₺ daha inmiş seninki de biraz inmiş galiba
Ay 80×130 daha bu sabah 800kusurdu simdi 400kusur olmus. Neyse 530a alarak cok zarar etmedim cunku bence yarin sabah tekrar 800e cikar pembemanolya 'nin dedigi gibi benim de basimi donduruyolar, yetismek imkansiz

Ay 80×130 daha bu sabah 800kusurdu simdi 400kusur olmus. Neyse 530a alarak cok zarar etmedim cunku bence yarin sabah tekrar 800e cikar pembemanolya 'nin dedigi gibi benim de basimi donduruyolar, yetismek imkansiz
Ay ne saçma bişey ya her gün ayrı fiyat gün içinde dolar bu kadar in çık yapmıyor bunlar niye böyle yapıyor ben anlamıyorum

Geçen hafta 800 değil miydi bu yav bu fiyatların değişim hızı benim başımı döndürüyor yetişemiyorum
Bir kaç gün önce ben bir yakaladım indirim haber verdim M mllen e şimdi yine ve bu sefer daha fazla inmiş
Şu zamanda inmesi güzel şey ama boşver. Ben pek umutlu değildim valla birşeylerin fiyatının inebileceğinden

Ay ne saçma bişey ya her gün ayrı fiyat gün içinde dolar bu kadar in çık yapmıyor bunlar niye böyle yapıyor ben anlamıyorum
Ay dolar da in cik yapacak yakindir. Biraz unutturma alistirma politikasi gibi. Ama keske bu sekilde kalsa fiyatlar daha da cikmasa.

Aynen canim haber verdin 5dk icinde siparis olusturmustum sayende Valla daha da insin insanlar alabilsin. Ama sabah kontrol edelim kesin tekrar cikacaktir...
Bu arada market fiyatlari da yine zamlandi. Dun markette kasap reyonunda kadin et secerken cocuga aliyorum su kismini koymayin sevmiyor dedi. Kasapta artik sadece cocugumuza alabiliyoruz dimi dedi kadinsa ben en azindan sadece cocuguma bile olsa alabiliyorum, cocuguna dahi alamayan var dedi.
O kadar icime oturdu ki...

Hangisini aldın canım geldi mi iyi mi ürün

Oku geriyorlar su an sanki daha ileriye gitsin diye, Allah herkesin yardımcısı olsun . Her şey zamlanıyor her şey .. vallahi çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca . Olabildiğince, imkan el verdiğince destek olmak lazım ihtiyaç sahiplerine

Ziyaretci yasakken lohusa serbeti olayi ayri bi komik geliyor. Benimkinde de lohusa serbeti var ama gereksiz bence ben ve esim o serbeti icsek ne icmesek ne.
Canim acaba bizim suslememize izin vermezlermi ya odayi? Odayi derken iste hediyelikleri koyup ufak bi masa hazirlamayi dusunuyordum

Sağlıkla büyütün inşallah teoriler derken hangileri canım anlayamadım ben çin takvimi tek baktım kız
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza çin takvimi rus takvimi ramzi teorisi bir de nub teorisi var hepsinde erkek yazıyordu tuttu.

Beni de bacak kramplarım uyutmuyor iki gündür. Suya wc ye alıştım da galiba. Doktorumu arayacağım sabah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…