Benim oğlanın aceleciliğini duydular galibaAy biz 20 aralik siparis verdik, teslimat 26 subata. Senin baya hizli canim masallah nazar degmesin
Tamam o zaman bana da verilen aralik yaklasik ayni. 20 aralik siparis, 26 subat teslimat. C.tesiye denk geliyor, 2-3 gun atabilir ama marta kesinlikle kalsin istemem.
Ben de bazen bir an once kavusmak istiyorum ama senin de dedigin gibi kisa suredir hareketlerini net hissediyor goruyorum o yuzden keyfim yerinde.
Yaa ne güzel bir dünya eşya almış ben de organizerlar ile dizeceğim derli toplu durması icin . Diğer modelin çekmeceleri bundan 4 cm daha küçük cok büyük bir fark mı bilmiyorum ama bu sebeple malm a daha yakınım , tuvalet masam da malm, çok memnun kaldım üstünde camla aldım gerçekten yeni kalmasını sağlıyor.Evet ben birkaç şeyi denemek için dizmiştim oyuncak ve minik zıbınları
Çok kullanışlı ama diğer modelin yerden yüksek olması avantajlı. Ben öyle seviyorum aslında robotun da varsa altını temizler. Ama benim şifonyer de çok eşya alıyor. Bir de üzerinde cam ile almışım heralde 9 yıl olmuştur alalı. Takım mıydı bilmiyorum ama camı olmasa böyle uzun süre kullanamazdım.
Bu arada bu kadar çok eşyayı ben almadım. Kuzenlerinden geldi beyimize
2 erkek kuzeninin olmasının avantajını yaşıyorum
Aklina oyle seyler getirme canim. 37.haftada gelisimini tamamlayip oyle gelecek Çınar BeyBenim oğlanın aceleciliğini duydular galiba
Mustela ürünlerinin orijinal olup olmadığını sorgulayan bir uygulama mı bişey vardı diğer grupta görmüştüm . Alıp ordan da bakılabilir aslında orijinal mi diyeOnline satisi da varmis haberiniz olsun.
Bugün ben de aradım Bursa Acıbadem Hastanesi 16.074TL dedi (sezeryan + epidural). Güncellenmiş 2022 fiyatları.Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
Hayır söylemediler ama hastane söyledi almam gerektiğini ama benimserken doğum olabilir 32. Haftaya gelir miyim bilmiyorumDemek ki görünmüyor .. diğer rapor ve izinlerim hep görünüyor ama bu yok .. bence sorun yoktur .. 32 de tekrar dr dan rapor alacağımı söylediler size söylediler mi ?
Yatağınız nasıl birsey foto paylaşabilir misin?Ben de o moddayım valla biraz. Zaten sıcakla hiç aram yok. Emzirmek de baya terletiyormuş. O zaman şu aldığım gelsin de bakayım bir
Bu arada az önce benim yatak geldi. Ben de park yatağın içine aldım ya küçüğünü. Aldıktan sonra bir acaba demiştim çünkü park yatağın ara katının taşıma kapsitesi çok değil. Bir de bu yatak ağır gelirse diye de. Baya hafif birşeymiş. Benim için iyi oldu. Beğendim
Aldıkların çok güzel güle güle kullan tacını çok beğendim link atar mısın.Canım ben asla ondan almam çok çirkin diyip sonra gidip 2 tane aldımçünkü rüzgarda açılır falan demiştim, bebek de açıyormuş. Gelince denedim çok hoşuma gitti. Biri yazlık biri kışlık kumaşmış. %100 pamuk
Ben de gecelik ve sabahlık takımını bir de terliğini aldım bir de bu tacı uydurdum. Herkesin benzer alması çok hoşuma gitti
Bugün dolabımız da kuruldu. Çilekten Baby Cotton modelinden aldım. Baya bir eşya toparladı.
Yanına da yıllardır her yerde kullanıp çok sevdiğim 6 çekmeceli İkea Malm şifonerimi koydum. Artık giysiler yıkanıp yerleşecek
O da seni öper teyzesi. 11,5 yaşında abla olacak. O da heyecanlıYaa ne güzel bir dünya eşya almış ben de organizerlar ile dizeceğim derli toplu durması icin . Diğer modelin çekmeceleri bundan 4 cm daha küçük cok büyük bir fark mı bilmiyorum ama bu sebeple malm a daha yakınım , tuvalet masam da malm, çok memnun kaldım üstünde camla aldım gerçekten yeni kalmasını sağlıyor.
Bütün her şeyi çok güzel olmuş Teoman’ın , sağlıkla kullansın hepsini insallah
Bu arada orda minik bir patili dost var öperim onu çok tatlı
Aa bunu simdi ogrendim canim. Bana annem getirecek zaten ama illa tr den de alacagim ilerleyen zamanlarda o yuzden orjinalligi sorgulayabilmek iyiMustela ürünlerinin orijinal olup olmadığını sorgulayan bir uygulama mı bişey vardı diğer grupta görmüştüm . Alıp ordan da bakılabilir aslında orijinal mi diye
Ziyaretci yasakken lohusa serbeti olayi ayri bi komik geliyor. Benimkinde de lohusa serbeti var ama gereksiz benceBugün ben de aradım Bursa Acıbadem Hastanesi 16.074TL dedi (sezeryan + epidural). Güncellenmiş 2022 fiyatları.
2 gece yatış ve tüm yemek ücretleri dahil.
Bebek bezi hariç tüm ihtiyaçları karşılıyorlar. (Battaniye, losyon, şampuan, kıyafet, yastık..)
Oda organizasyonuna ve ziyaretçiye kesinlikle izin verilmiyor. Kapı süsü yapılabiliniyor.
Fotoğrafçı da sadece hastanedeki fotoğrafçı ile anlaşılabiliniyor (extra ücret).
Bebeğin ilk kan testleri
Doğum sonrası 3 er defa online psikolog ve diyetisyen desteği
Anne babaya özel kutlama yemeği
Anne için düz fön
Lohusa şerbeti
1 refekatçiye izin veriliyor sadece. Ama eğer anneye destek olması için eş değil de anne çağrılacaksa, anne daimi refakatçi, eş de seyyar refakatçi istediği zaman gelip gidebiliyor.
Suit oda talebi extraya giriyor ve +3.000TL
Doğuma girecek çocuk doktoru seçilebiliniyor.
Yatağınız nasıl birsey foto paylaşabilir misin?
Begendin mi gelen yatagi nasıl sertlik durumu. Bebekler orta sert yatakta yatmalı kemik gelişimi düzgün olurmuş.
Aldıkların çok güzel güle güle kullan tacını çok beğendim link atar mısın.
Ona ben de çok güldümZiyaretci yasakken lohusa serbeti olayi ayri bi komik geliyor. Benimkinde de lohusa serbeti var ama gereksiz benceben ve esim o serbeti icsek ne icmesek ne.
Kesinlikle öyle , içimiz rahat kullanırız . Bi bakınayım hangi uygulama hangi siteydi o , bulunca haber veririm canımAa bunu simdi ogrendim canim. Bana annem getirecek zaten ama illa tr den de alacagim ilerleyen zamanlarda o yuzden orjinalligi sorgulayabilmek iyi
Canım ben beğendim yatağı. İki yüzeyi farklı sertlikte. Gayet hissediliyor fark. Yaşa göre omurga gelişimini destekleyici özelliği hep ön plana çıkarmışlarYatağınız nasıl birsey foto paylaşabilir misin?
Begendin mi gelen yatagi nasıl sertlik durumu. Bebekler orta sert yatakta yatmalı kemik gelişimi düzgün olurmuş.
Aldıkların çok güzel güle güle kullan tacını çok beğendim link atar mısın.
O da seni öper teyzesi. 11,5 yaşında abla olacak. O da heyecanlı
Ay benim de makyaj masam Malm. Bu şifonyer 3 kere taşınma gördü hala sapasağlam. O zaman Malm'dan şaşma derim. Ben de başak burcuyum düzenli nasıl oluyormuş diye bakmak için dizdim. Şimdi yıkıyorum öyle bir daha dizeceğim. Çünkü neden olmasın
P pink-jazz indirim de devam ediyor kendi sitesinde.Canım ben beğendim yatağı. İki yüzeyi farklı sertlikte. Gayet hissediliyor fark. Yaşa göre omurga gelişimini destekleyici özelliği hep ön plana çıkarmışlarkendi yatağım da yataş memnunum ben.
0-2 yaş olan yüzü daha sert. Ben yine özelliklerini de çektim koydum. Kılıfı da yıkanabiliyor.
Park yatak için aldığımdan hafifliği de hoşuma gitti. Hafif dediğim yine 2,7 kg var 70x110 ölçüsü.
Bizim minnoşlar adına seviniyorum doğduğun evde tüylü dostların olması her konudan çok avantajlı. Sağlıkla büyüsünler birlikteoh ellerine sağlık, mis gibi tertipli olur çekmeceyi açınca için de açılır azıcık ben de takıntılıyım
Benim de kücük bir patili bıdığım var 8 yaşında , dede diyoruz biz ona bir dünya torunu var . Benim kızımın da dedesi olacak, beraber oyun oynayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?